Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 19.9.2008 22:34:04
|
|
|
|
Sunny Morning
|
LEA in TEA mamica LIMMA
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 19.9.2008 23:28:50
|
|
|
|
ursulina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning ursulina mi imamo namesto stajice kar prenosno posteljico in se ravno tako lepo dvigne in stoji v njej, tako da lesene stajine ne rabiš kupovat. no, super, bom sporočila naprej, da me prenehajo gnjavit... saj je niti nimam kam dat, prenosno posteljico pa že skoz uporabljam... raje za ta denar kupim kaj drugega, bom pa skočila sigurno v leclerc pogledat če še imajo sprehajalca... lahko noč, pri nas je zaenkrat mir, po nanosu dentinox-a se je samo dvakrat zbudil do zdej za dudo...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 5:56:59
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica triš pa ne se toliko sekirat zaradi odvisnosti. Če ti je kaj lažje, se tolaži s tem, da nas je veliko Hvala Katarinas lahko bi me kar ti odvajala,ker si v tem fohu ,ampak to pomeni vsak dan kava pri meni ,da mi potem vse poveš kaj je na RR IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Glede odvajanja pa mi ne gre saj vidiš ,sem jezna ker sem odvisna Jaz te imam vseeno rada. Tudi če sem odvisnica.Jaz tudi tebe
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 6:59:58
|
|
|
|
Intruder24
|
Dobro jutro vsem Današnja noč je bila menda malo bolja, no vsaj za silo sem se naspala. Vid je že papal, zdaj pa poje tukaj zraven . Me je pa danes zjutraj celo polubčkal sem bla tak srečna... TRIŠ ti pa imaš zgodnjo budilko, to sam zato, da prideš v miru brat RR . morem it me že pogreša in protestira
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 20.9.2008 7:00:22 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 7:17:45
|
|
|
|
Intruder24
|
Miha in Žan vse najlepše za mini rojstni dan!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 7:33:34
|
|
|
|
Sunny Morning
|
ŽAN MIHA
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 7:41:22
|
|
|
|
majra
|
Jutro! Miha in Žan vse najboljše Mi smo lepo spali do 6, sedaj je pa že akcija na moč. Smo razturile ža celo stanovanje. Pri nas je brez veze pospravljat Komaj čakam, da malo odgreje in da gremo ven. Lep dan vsem, malim in velikim
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 7:46:45
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro! Uh, jaz sem se danes malo naspala. Je Gašper z enourno veselico sredi noči zjutraj pustil mamico spati do sedmih Joj, zdaj pa protestira v svoji igralni stajici.... Sem ga dala k sprehajalcu, imam pet minut časa alfabeta kako je tebi uspelo najti temo, ko smo bile še nosečke? Jaz sem že velikokrat iskala, pa mi vedno vrne teme iz leta 2005 Uh, Gašper je že za mano... Ne gre zdaj, bom kasneje še kaj napisala.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 7:59:57
|
|
|
|
Anchikaa
|
Dobro jutro. Jaz že kavico pijem da pridem k sebi.Še vam jo pošiljam Moja dva še spita,mislim vsaj ker je iz sobe vse tiho. Ursulina mi tudi uporabljamo prenosno pojslico za stajico,ker sem jo kupila od sosede,tam kjer sem bila prej doma,pa je ful ohranjena in mi niti na misel ni prišlo da bi pa zdaj še stajico kupovala.Je tašča nekaj govorla o stajici,ampak jo je minlo,ko sem rekla da je itak nimamo kam dat.Ti kar sebe poslušaj. Miha in Žan vse naj naj za obmesečnico. Nana bravo da si dobila službo že.Upam da jo bo meni tudi uspelo čimprej dobit. Pa hvala za maile,samo sori ker ti jih tiste ko so za nazaj poslat še nisem. Kvazi odvisnice...a nismo vse odvisne že??Čim se katera ne javi dan ali dva jo že pogrešamo.A ni to lepo,ko smo ena big hepi femili(ne da se mi navsezgodaj z pravilno angleščino).Jaz sem tako vesela,da sem odkrila ta forum,saj sem spoznala en kup super žensk in mamic,prelepih sončkov.Hvala da ste Grem zdaj kafe do konca spit,ker že na vsezgodaj moraliziram tu. LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 8:29:40
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning ŽAN No dobro da imamo čestitke,ker jaz bi pozabila .Hvala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 8:35:18
|
|
|
|
TRIŠ
|
Miha danes mineva veselih osem mesecev,kar se je mamica zvijala od bolečin zraven mene,ti pa nisi hotel pokukat kaj se dogaja zunaj trebuščkaČestitaaaaaaaaaaaaaaaaaam In seveda največja čestitka pa gre mojemu sončku ŽANU,ki nam je pokazal kako lepo je življenje če nas je 5 .Žanček radi te imamo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 8:38:04
|
|
|
|
TRIŠ
|
Anchika spij še en kafe zame .Pa en jutranji pozdravček . Intruder temu se reče pa jutranja odvisnost Ne hecam se,bolelo me je grlo in kašljala sem pa sem šla spit en prospan in počakala da se malo umiri.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 9:08:41
|
|
|
|
dašabina
|
Jutro in hvala že za prve čestitke Dragi Žan, sem te malo prehitel, jaz ven nisem hotel, ti pa si za mano pohitel....Tvoj prijatelj Miha Anchikaa, hvala za kavico.... Alfabeta, zlata si, samo zate Če boš pa še kaj surfala, pa lahko najdeš še prvi del , ker vidim, da si mojsterica, meni dela isto kot Mali pikici Spali smo kar ok, zdaj se Miha igra z Mašo, mami pa ima psihične priprave na pucanje oknov (22 kom, pa niso majhni)
< Sporočilo je popravil dašabina -- 20.9.2008 9:09:14 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 9:10:31
|
|
|
|
dašabina
|
Triš, mati, pa ti si mi res poslala viruse po kablu, al mene tud grlo boli in praska, nos zamašen Nič, gremo čajčke natepavat....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 9:12:03
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Dobro jutro. Jaz že kavico pijem da pridem k sebi.Še vam jo pošiljam Hvala, kako paše.... Kvazi odvisnice...a nismo vse odvisne že??Čim se katera ne javi dan ali dva jo že pogrešamo.A ni to lepo,ko smo ena big hepi femili(ne da se mi navsezgodaj z pravilno angleščino).Jaz sem tako vesela,da sem odkrila ta forum,saj sem spoznala en kup super žensk in mamic,prelepih sončkov.Hvala da ste si mi vzela iz ust, pa moramo še kakšen piknik naredit, da tebe in ostale še spoznamo.... LP, Anchikaa
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 9:15:39
|
|
|
|
dašabina
|
Malček moj, Miha dragi, to pa je zate, ker nam lepšaš dneve in za tvoji ljubeči sestrici, ki te imata tako radi, hvala vam Ana, Maša in Miha, da sem lahko vaša mamica...
< Sporočilo je popravil dašabina -- 20.9.2008 9:16:20 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 9:18:51
|
|
|
|
dašabina
|
Ursulina, zelo zanimiva slikica , jaz sem dala zdaj razvit nekaj tako, da so črne ali pa rjave in so čudovite. Sunny, za Nejine mere
< Sporočilo je popravil dašabina -- 20.9.2008 9:19:11 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 9:24:18
|
|
|
|
klepetka
|
jutro, MIHA IN ŽAN VSE NAJ NAJ ZA 8. MESECEV [/url] upam da mi je ratalo, dašabina in mala pikica http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1497783
< Sporočilo je popravil klepetka -- 20.9.2008 9:27:40 >
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 9:27:45
|
|
|
|
Golobček
|
Jutro ! No naša noč je bila dokaj normalna, zbujanje samo trikrat - upam da bo še več takšnih noči. Sem pa morala naši princeski kupit zdaj mleko z okusom vanilije, ker ni hotla nobenga več pit, tega pa zdaj pije, vprašanje je samo kako dolgo še??? Žan in Miha vse najbolše ob obmesečnici.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 9:37:48
|
|
|
|
dašabina
|
klepetka hvala še zate
< Sporočilo je popravil dašabina -- 20.9.2008 9:39:00 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 9:38:07
|
|
|
|
nana35
|
Miha ina Žan,vse naj...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 9:43:34
|
|
|
|
mala pikica
|
klepetka hvala tudi tebi Pa kaj napišete v iskalnik, da najdete te strani triš in dašabina sta me navsezgodaj raznežili s temi čestitkami in prelepimi besedami Žan in Miha, prijatelja, vse naj, naj ob mini rojstnem dnevu
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 10:48:26
|
|
|
|
majra
|
Ženske, nehajte s temi srcedrapajočimi voščili, ker me oblivajo solze
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 11:59:58
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Ženske, nehajte s temi srcedrapajočimi voščili, ker me oblivajo solze Mati . Drugače sem vam samo na hitro prišla povedat da Žan šiba po štirih .Trudi se že cel teden danes pa naju je skoraj kap ko sva bila z v kopalnici on pa v dnevni in ko odprem vrata naju je pričakal on na štirih.Joj kako je to lepo.Matic in Lana se sploh nista plazila,ker je bila hojca non stop v pogonu .Ja sedaj pa me že vleče za hlače.Grem pospravljat in VSEM HVALA LEPA ZA LEPE ČESTITKICE .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 20.9.2008 12:11:53
|
|
|
|
majra
|
Žan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.