limma
|
Klepetka, kako je zob? Upam, da te ne boli preveč, v ponedeljek bomo pa itak mislile nate Kako si pridna, da še z bolečim zobom rihtaš okroh hiše... meni je pa včasih še delo v stanovanju preveč Lana je pa v stolčku takooo lepa, da jo kar gledam.. Sem najprej mislila, da je Neža, pa (še) nimamo stolčka (mogoče ga kupimo pri tvojem znancu), ker sta obe tako nežni, z veliiikimi modrimi očkami ursulina - najlepša hvala za članek, zelo si prijazna Zdaj si ga bom pa shranila, tako da bo pri roki, ko bo treba. Golobček, kaj ti bom zamerila, če si pozabila "še", ne se hecat Zelo sem vesela tvoje čestitke (seveda tudi vse ostalih, kar ne morem verjet, kako ste se potrudile), ker vem, kako malo časa imaš, pa si si ga vzela in mi napisala tako lepo svetlečo čestitko.. hvala nana - za službo, res sem vesela zate martinca - za Uroša in Tomaža.. je pomagalo, da smo vse držale pesti koala - upam, da si že boljša in da je čaj pomagal Meni za boleče žrelo pomaga žajbelj zakuhan v mleku.. ampak mislim, da zmanjšuje količino mleka, zato pazi, daAlex ne bo ostal brez hrane Si pa skuhaj čaj in grgraj. V Fontani pa tudi mene ne bi videli... kak odnos klaja - tudi zate , da boš čim prej zdrava. Bom kar poslala, je že cela litanija...
|