|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
19.9.2008 19:59:36   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra
provociraš user posted image

Jaaauser posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 651
19.9.2008 20:09:43   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

user posted image  babji user posted image  Lahko tebi, ki ti deca spijo, ti ne večerjaš po 18 uri. Ajd, Katja je zaspala, al moram še večerjo zrihtat za naju user posted image  i znaš kaj delam? Pečen krompir i čevape. I pol se čudim odkod kile user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 652
19.9.2008 20:13:20   
Alfabeta
 Ti imaš pa "veri interesting diet" Majrauser posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 653
19.9.2008 20:28:22   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ti,ti porednicauser posted image

Ja no ena mora biti!user posted image
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 654
19.9.2008 20:30:50   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ursalara,  pohvale, da se tako potrudiš pa da najdeš vse te slikiceuser posted image

Hvalauser posted image   

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 655
19.9.2008 20:33:08   
dašabina
Alfabeta, hvala za odgovor...

tud men se dopade

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ursalara,  pohvale, da se tako potrudiš pa da najdeš vse te slikiceuser posted image

your welcomeuser posted image

TRENIRAMuser posted image user posted image  SAJ POČAS MI BO PRIŠLO, sem bla včasih naravno blonduser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 19.9.2008 20:34:01 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 656
19.9.2008 20:36:38   
klaja
Triš jaz sem se že parkrat odvajala od RR, pa mi nikakor ne uspe in sem se že vdala. Tako da je boljše da sploh ne poskušašuser posted image .

Nana35 super za službo, veš nas vse to enkrat čaka, ko bomo šle v službo, otročki pa v varstvo. Bo pa hudo, ampak saj se boš navadila, zdaj pa še le izkoristita skupni prosti čas!

Ursullina pravi čupko je Lenart! Lepe slikice!!

Lusa upam da čim prej dobite internet, veš da te bomo pogrešale!

Koala upam da se čim prej pozdravima in odženema te bacile, ker so konkretno nadležni!

Golobček super za Nika glede vrtca, pa je res hudo, ko več ne veš kaj bi naredil.

Ursalara sem te tudi jaz pogrešala, ja pa mi je zdaj kapnilo, zakaj te ni kaj dosti, seveda če je tvoj doma in te nadzira.user posted image

Drugače se pa malo boljše počutim, vsaj vročine nimam več, boli me pa še grlo in vrat. So vaše pikepoke pomagale in lepe besede. Tako da bom videla jutri zjutraj kako bo stanje.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 657
19.9.2008 20:38:15   
dašabina
Koala in Klaja, hiter čajčke pituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 658
19.9.2008 20:39:15   
ursalara

ursalara  pa si se le spet pojavila. Sem ravno hotela napisati, kje spet hodiš, pa vidim post user posted image . Kako pa od user posted image  noga?

Ja ja se pojavim takrat ko najmanj pričakujete kaj ne?user posted image Ja no od mojega noga ja tko tko bolečine še vedno ima bolniško do četrtka samo dec ko dec gre v ponedeljek delat potem bo pa meni jambral bi kar user posted image ja in hvala ker si vprašalauser posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 659
19.9.2008 20:42:14   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Ursalara sem te tudi jaz pogrešala, ja pa mi je zdaj kapnilo, zakaj te ni kaj dosti, seveda če je tvoj doma in te nadzira.user posted image

Ja ja nima user posted image on mene kaj nadzirati itak mi pa nima kaj rečt če je pa on cele dneve za računalnikom!Ne ne tašča in tast sta bila na trgatvi pa smo malo generalko delali tako da res ni bilo kaj veliko časa!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 660
19.9.2008 20:43:33   
ursalara
Zdaj pa grem ker imam samogovore!user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   [Brisano sporočilo]
19.9.2008 20:48:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
19.9.2008 21:00:37   
ursulina
uuuuu, Nalin, Jonas je res dec in pol! user posted image

Majra, dobra večerjica je tole... mmmmm.... jaz sem pa te dni bolj na sladko mahnjena, je prišla spet ena teta - brez kufra user posted image  - ampak z bolečinami, da sem tablet vzela....

ursalara, hvala za mejl, super fotke... dašabina, tvoj CD je tudi tu!! hvala... zdaj pa počasi bo treba na delo... ampak počasi, ko se nam zobki pomirijo... ta runda zobk, torejuser posted image

evo, samo še eno slikico prilimam, potem pa nepreklicno konec za nekaj dni user posted image  mi je tako hecna. imamo v stanovanju stekleno ograjo okoli stopnic in takole se je fantič zadnje dni vedno znašel ravno na vrhu - torej točno tam, kjer ne bi smel biti (brez panike, pod mojim budnim očesom user posted image ) in gledal, kdo se bo prej prikazal - ati iz službe ali brezijanska marija user posted image . in ratala je tale fotka:
user posted image
a ni zanimiva? user posted image

sem danes namazala malemu dlesen z dentinox gelom in imam občutek da je boljši od calgela... zdaj pa grem jaz tudi kaj popacat...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 663
19.9.2008 21:04:58   
TRIŠ

user posted image  babji user posted image  Lahko tebi, ki ti deca spijo, ti ne večerjaš po 18 uri. Ajd, Katja je zaspala, al moram še večerjo zrihtat za naju user posted image  i znaš kaj delam? Pečen krompir i čevape. I pol se čudim odkod kile user posted image user posted image

Majra si me zdej nasmejalauser posted image user posted image user posted image .Joj ja bi tudi njami.

Ti imaš pa "veri interesting diet" Majra

user posted image user posted image user posted image user posted image nas je več takih
Dašabina no zdej vidiš da sem odvisnoca,se bo trebazdravit pravi Ursalara samo ne vem kdo se bo javil da me ozdravi.Buške ni dobil takrat ko sva govorile,jo je pa popoldan ko sem jaz nekaj pospravljala on pa se je igral nato pa se je hotel dvignit na stolček in čmok

Ursalara kako prisrčen post s slikicami.

Alfabeta sem se pa nasmejala tvoji buči majhnikanki.Kaj je Žan delal da ima buško.Najprej se je s silo zaletel v mojo glavo,potem pa se je popoldan hotel vstati ob stolčku in padel.Majhna buškica je ampak ni bilo pa hudo

Klaja ja vidiš kaka sem, nisem karakter

Ursalara
super dobre slikicesi me nasmejala

Nalin user posted image user posted image user posted image za kilce,pa ne tvoje ampak Jonasoveuser posted image ,pa velikouser posted image user posted image user posted image

Lenart res si zanimivuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 19.9.2008 21:06:54 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 664
19.9.2008 21:07:50   
mala pikica
Danes bom bolj hitra, se mi tako user posted image pa še glava me grozno boli...

martinca čestitke Mariborski ekipi user posted image user posted image user posted image

nana upam, da Klemnu rdečica hitro izgine in da kmalu ugotoviš, kaj jo povzroča user posted image In čestitke za službo! Od začetka je res hudo, se pa kmalu navadiš user posted image

ursulina jaz nikomur ne dovolim, da bi Gašperja sprehajal za prstke. Verjemi pa, da je stajica bolj za kratek čas, potem postane sila za ven. Naš Gašper se je do sedaj vstajal ob vozičku (dokler smo še lahko bili na travi), zdaj pa zelo rad stoji ob sprehajalcu in se igra z njim user posted image Na slikicah pa je Lenart tako luškan! Je pa videt, da ste v pravem raju doma user posted image

klaja user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš user posted image

koala mi začnemo s plavanjem 30.septembra, hodili pa bomo med 16.in 17.uro. Pa hitro se pozdravi user posted image

buške... naš Gašper ima trenutno eno in eno modrico, po moji krivdi user posted image Sicer pa je zdaj vsekakor obdobje, ko to ni niti prva niti zadnja buška user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 665
19.9.2008 21:08:50   
mala pikica
triš pa ne se toliko sekirat zaradi odvisnosti. Če ti je kaj lažje, se tolaži s tem, da nas je veliko user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 666
19.9.2008 21:11:15   
mala pikica
limma vse želje sem ti že napisala, tukaj pa je še rožica zate

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 667
19.9.2008 21:18:53   
Alfabeta
No, Vaney  tisti ki smo ti ga zadnjič dodelile da je tvoj user posted image , ki opazuje forum sedaj vemo da zagotovo ni, ker to je lahko le če imate dva računalnika. user posted image  Glede na to, da si ti sedaj tukaj...

Neposredna povezava do sporočila: 668
19.9.2008 21:20:18   
Alfabeta
mala pikica user posted image  za glavobol, da hitro mine

Triš za Žančka user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 19.9.2008 21:21:37 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 669
19.9.2008 21:23:36   
dašabina
punce, jest sem res blond, nikjer ne najdem naše teme, ko smo še bile v pričakovanju, a mi lahko ena napiše link, hvala....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 670
19.9.2008 21:58:31   
Alfabeta
Dašabina samo zate sem se potrudila user posted image . Pa ziher še za kakšno

http://www.ringaraja.net/forum/Januar%C4%8Dice_08%2D2%25del/m_2124987/tm.htm

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 671
19.9.2008 22:23:39   
nana35
Ha,mi je napisalo We are sorry...pa sem skopirala,kot vednouser posted image !! Drugače bi se že jezila....

Intruder,tudi po 1.novembru se bo našel čas,bom kar lepo v porodniški do konca,pomagala bom le tu in tam,dokler se mi porodniška ne izteče.Ja,potem pa bo šlo zares....In user posted image za nakup.Jaz takooooo uživam ko nakupujem. A sem to že kdaj povedalauser posted image ???user posted image

Midva s Klemnom pa sva danes dobila 5 velikih vreč stvari za oblečt,seveda so nekatere že večje,pa tudi take ki lahko nosi sedaj.In od tega sta bili 2 vrečki čevljev lepo v škatlah,veliko tenis copatov in sandalov,pa dvojni ali trojni zimski škornji,pa celo taki lušni gumijasti zmaj za spomladi za po lužahuser posted image . Res sem vesela, ker je veliko lepih in ohranjenih stvari,sem pa ugotovila,da je še ena taka na svetu,ki je svojemu sinku kupila veliko preveč stvari.No,dobila sva pa še zelo lep avtomobil za potiskanje z varnostnim obročem in pasovi in sva ga že preizkusila.user posted image

ursulina,lepe slikice,tvoj Lenart a res uživa na vaši čudoviti travi.Joj,kako lepo imate,polno zelenja,dreves,rožice...

koala,zdaj pa še ti zbolevaš!!Želim ti da kmalu kminejo.

dašabina,jaz odgovarjam sproti,sploh ne preberem vsega najprej ampak lepo odprem okno za odgovor in ga pomanjšam,pa odprem in odgovorim npr.tebi in ga spet zaprem in tako do konca.

Nalin,user posted image za Jonasa,je pravi dečko.

mala pikica,Klemen danes ni bil rdeč,HB,mogoče je pa le bilo od vročine v stanovanju in njegove neprestane aktivnosti.Glede službe pa tako-ti si to že dala skozi in vem,da ti je bilo hudo,no,jaz bom že počakala da se moja porodniška izteče,potem pa gre zares,zdaj bom hodila samo tu in tam pomagat,ko bo gužva,pa da si zadržim delovno mestouser posted image . Bom pa večinoma še vedno samo mamica.

Ok,grem,čas me priganja,lahko noč.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 672
19.9.2008 22:26:53   
katarinas
Evo sem se zdajle napokala špagetov in omake....user posted image ja vem kolk je ura pa kaj čem če pa mi user posted image  nosi dišeč krožnik pod nosuser posted image

Triš tale odvisnost je pa že huda reč...ti natipkam napotnico za Kliniko za odvisnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ????

Mala pikica moraš it v pančevo pa bo nehala glava boletuser posted image

Sej sploh nisem uspela vsega prebrat, niti se mi ne da zdajle komentiram ker grem tud jaz v pančevo...jutri se moram zgodaj vstat, gremo na triatlon na Krk...ja ja user posted image  js grem pa na morjeuser posted image  Sam baje bo burjauser posted image , mogoče nas odpihne še na Rabuser posted image user posted image

Piškamiška jaz grem tud na ljubljanski maraton, nažalost ne bom tekla, ker je trenutno 10 km preveč zame, ker sem malo opustila tekanjeuser posted image ...bom pa tam, bom spodbujala user posted image , on gre na 21km. Ja pa tud zate bom navijala, itak.

Ajde babe pejte spatuser posted image

Nočka

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 673
19.9.2008 22:29:01   
katarinas
Kaj pa je to za en mižek? Da ni od katere možek?user posted image user posted image  Vaney?user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 674
19.9.2008 22:30:53   
Sunny Morning
Glede na vaganje pri Alfabeti imamo pri 8,5m 8200g in 73cm. Mami zelo zadovoljna, ker sem pričakovala manj.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Naslednji teden vas vabim k meni domovuser posted image .Samo ne v ponedeljek ko ima dragi dopustuser posted image

Z Nejo prideva. Svojim mamo doma dost, tako kot je Alfabeta rekla.user posted image

Tako se govoriuser posted image user posted image user posted image

Sem ugotovila, da bo treba kmalu v službo in moram ta čas čimbolje izkoristit.user posted image

Trebušnjaki Alfabeta ima pa eno tako napravico ki se samo ziblješ.No saj zgledalo je tako ko je Sunny probavala

Zgledalo že, ampak je pa stvar učinkovita, ker sem danes mogoče malo čutila, da me boli.

dašabina to pa so bučketine.user posted image

mala pikica user posted image

Jonas
user posted image

martinca čestitke user posted image za 1. mesto. user posted image

ursulina mi imamo namesto stajice kar prenosno posteljico in se ravno tako lepo dvigne in stoji v njej, tako da lesene stajine ne rabiš kupovat.

klaja
user posted image

nana user posted image za službo.

Naša ima pa za igrat moj stari mobitel, ampak mi je tudi novega uničila in se si morala omislit drugega. Tega pa niti slučajno ne dobi več v roke.

Glede odvajanja pa mi ne gre saj vidišuser posted image ,sem jezna ker sem odvisnauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz te imam vseeno rada.

Alfabeta "višek" je bil ful dober. Hvala.

Če je učinkovita se priporočam. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.