Alfabeta
|
Čer! Sunny, me veseli klepetka kolk si ti pridna! Tako dolgo si likala?!? No, vidiš pa tudi tvoja nepremičnina ni več to. Za tisto, kar si me pa spraševala je pa "ja" Nalin za Jonasa Majra a ti si tud tako pridna! Pohvaljena! mala pikica, za Gašperja, da ga preneha sračkat ponoči in da bi spal vsaj do 8 ure. Aja, glede trebušnjakov pa....Kot je rekla Triš, jaz imam AB rocket, se vidi na eni slikici od kofetkaric . Samo je treba delati. Jaz delam ja, prah brišem iz njega martinca za Uroša in za ekipo iz NM limma vse naj naj za osebni praznik lea in tea vse naj naj ursulina da zobek hitro pokuka ven in da mir. No saj potem bo pa še eden, pa še eden,... Pa zelo lepe slikice si prilimala klaja veliko da se pozdraviš in uspeš iti na srečanje Triš, ta odvisnost pa res ni nekaj hudega. Je pa ja lepa odvisnost. Je pa moj mož rekel, da so se možje (dolenjk in belokranjk) strinjali, to tisti ki so bili skupaj na "kavi" da bi nam bilo treba računalnike za nekaj časa onesposobiti, ker meji že na...Hja, odvisnost. Hmmm, a smo res odvisne od RR? Ja, če pa ne bi bila gor pa ne bi vsega tega izvedela, pa za kavo ne bi vedela, a ne Majra? Triš, kaj je pa Žan delal, da naj bi imel buško? dašabina se priporočam za kako seme telih buč velikank. Moja tašča je namreč eno posadila, ki naj bi imela 100 kg, posadila jo je v kompost oz. kar v odležan gnoj, pa veš kako velika je bila? Ni imela 10 dag . Glede večjih odgovorov v enem postu ti bom pa spet jaz odgovorila. Pritisneš odgovori ali citiraj koga in napiši kar bi rada, potem korake ponoviš, pritisneš Ctrl+C in prilimaš v prvo okno. In tako ponovi vajo. Zapomnim si pa ne vsega, ampak odprem okno in klikam med novo odprtim sporočilom in forumom. Kje si bi pa vse zapomnila? intruder ti se pa tudi lepo potrudiš s smeškoti. koala da hitro ozdraviš ursalara pa si se le spet pojavila. Sem ravno hotela napisati, kje spet hodiš, pa vidim post . Kako pa od noga? Golobček za Nika, da gre rad v vrtec. Moj sin tudi zelo rad hodi
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 19.9.2008 19:38:38 >
|