|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
19.9.2008 10:30:38   
ursulina
klaja, upam, da se kmalu pozdraviš! tole vreme res samo bolezni prinaša...

no, danes je pasar končno prišel montirat držalo za ograjo, da nam lenart ne bo zgrmel po stopnicah...

ful dobre fotke s srečanja, vidim, da ste se imele lušno...user posted image
no, ko vse tako pridno limate slikice prelepih sončkov, bom jih še jaz nekaj...

tule se vagamo pri osmem mesecu:
user posted image

lej, mami, celih 8,9 kg!!!
user posted image

na otroškem bazarju je lenart skoz držal balon!!
user posted image

no, zdej mi pa že daj papico, prosim!!!
user posted image

danes po zajtrku:
user posted image

JOJ, kako je lepo biti sit!
user posted image

pa še jutranja telovadba....
user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.9.2008 10:49:22   
TRIŠ
Ursulina tale tvoj Lenart pa je pravi bonbonček s temi laski.Zelo lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

Tako jaz sem ugotovila da sem močno odvisna od RR in sedaj se bom malo odvadila ,ker to je pa že višek.Vsak prosti čas izkoristim za računalnik namesto zaseuser posted image .Za danes se poslavljam in upam da mi bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako je to hudouser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.9.2008 11:39:01   
dašabina
Ursulina, krasne slikice Lenarta, mi našga tud tako postavimo na vagico...user posted image
Sem hotla še vprašat, a imaš ti kakšno staro navado, da greš v Milano ali je tolk cenejše in več izbire?

Aha, pa še debato o igračah smo imeli, našemu Mihcu še najbolj palijo milni mehurčki, ki mu jih piham, se kar zaganja v njihuser posted image
Triš, res ne razumem, zakaj se spet odvajaš, brez veze, jaz grem tud večkrat na dan pogledat, če kaj piše, sploh zdaj, ko se bolj nosiva, prečekiram lahko vseuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 19.9.2008 11:41:49 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.9.2008 12:34:16   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

nana, veš da se bova zmenili za stol, ni problema. SE že veselim, da pridete.user posted image
SEm glih malo prej mislila nate, ko sem si pripravljala kapučinouser posted image  

Jaz pa si ga grem zdaj naredit,si me lepo spomnila.Hvala.

Bila sem v mestu,sem se šla zmenit za službo.Ha,začela bi lahko že takoj,ampak mama še ne bi šla...Tako da pred 1.novembrom če bi prišla,takrat je najverjetneje gneča pri frizerju bi rekla...user posted image No,tako da to je torej zmenjeno.Potem pa sem še šla malo v C&A,kupila eno kapo in zoknčke z bremzicami,pa spodnje dele trenerk,te so mi najboljši za doma,pa še po dva sta skupaj.Pa še seveda v Mullerja sem šla,sem izkoristila,da sem šla sama,Klemen pa je pri babici v varstvu in je še zunaj.Ga že pogrešam... Joj,le kaj bo,ko grem v službouser posted image .

klaja,tile poštarji pa so res vedno krivi...ali pa kaki delavci na terenu,kot so električarji,vodovodarji...user posted image (za nepodobnosti z očki mislim).Moj Klemen je vsaj v začetku bil podoben atiju,zdaj pa nič več,je čisto moj.
In čimprej se pozdravi!!
user posted image

ursulina,lepe slikice Lenarta.

triš,jaz bi tudi poskusila z odvajanjem od RR.samo še ne vem kdaj naj začnem.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.9.2008 12:42:24   
katee
nana: user posted image user posted image user posted image  za službo!!!!

Zdaj grem pa na sončka z Žan Luko.

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.9.2008 13:58:02   
martinca
nana, Saj tu se nista rabla nič učit. to je bilo samo tekmovanje iz njunega področja dela. to je bila samo praksa.
verjetno sem res malo bolj čudno napisala. včasih rada kaj zakomplciram.user posted image ja Uroš jih je imel obute ko sem šla rodit ozz. v porodni sobi jih je imel obute.user posted image
pa super za službo.user posted image

klaja, da se čimprej pozdraviš ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

dašabina, kake buče velikanke ppa imate vi? sem takole pogledala user posted image
ursulina, lep slike Lenarta.
zdaj pa grem

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 631
19.9.2008 14:06:29   
Lusa
Pišem iz maminega računalnika ,kajti nam so ravno danes ,ko ,sem bila na rr izklopili internet ,ker smo si dali delat cenejšo varianto in ga en lep čas ne bomo imeli.Samo prebrala vas kdaj pa kdaj bom ,odpišem pa ....bog ve...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.9.2008 14:15:58   
mml
user posted image

user posted image

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 633
19.9.2008 14:20:18   
nana35
martinca,saj tole glede piflanja je bila šala mala.user posted image Vem,da se nista rabila nič učit,saj to že vse znata.

mml,hvala za tako lepo čestitko za službo,no,tega pa res nisem pričakovala...user posted image

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.9.2008 14:21:59   
dašabina
Nana jupi za službo....user posted image user posted image
Martinca to sem dobila seme od ene sodelavke in so res velikanke, če bi bila prava sezona, bi bile veliko večje

user posted image

take velikanke so ko je prava letina, se pravi ravno prav sonca in dežja, to je bilo leta 2006  - drugač pa sem jaz frik tud na buče, zbiram knjige, recepte, semena, tud menjam RESNOuser posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 19.9.2008 14:29:39 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 635
19.9.2008 15:25:25   
Intruder24
Dan,

zunaj sonček moj otrok pa spančka..je bil že tak utrujen, da je komaj zaspal, zdaj pa je že eno uro vse tiho in jaz ga že pogrešam...

Lea in Tea vse naj za mini rojstni dan!
user posted image

Limma vse najboljše za rojstni dan!
user posted image

Nana čestitke za službouser posted image ! Sem mislila, da bom imela spremstvo na sprehodih pa vidim, da po 1. novembru ne več...pa kdaj za vikend.
Super nakup user posted image

Mi pa smo danes bili v EP in sem Vidu kupila še eno bundico in kapico, pa trak za uhice. Tako, da zdaj pa imamo zalogo. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 19.9.2008 15:27:59 >

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 636
19.9.2008 15:34:23   
ursulina
kako vse že obvladate tole lepljenje sličic in napisov user posted image

no, triš, le zakaj bi se odvajala... user posted image  saj tudi tukaj prebiti čas šteje pod "narediti nekaj zase" user posted image

no, pa da samo še malo nasmetim s slikicami, tole je še spomin na toplejše čase (ki začuda sploh niso bili tako dolgo nazaj user posted image ) - štetje travic in listkov na našem vrtu konec avgusta, vse še v rikverc prestavi

user posted image
začeli smo na blazini

user posted image
no, pa pojdimo malo dlje

user posted image
in še dlje...

user posted image
do rožic... user posted image

midva greva tudi ven na sonček, je mali sonček blazno zaspan... samo da bo danes malo bolj oblečen user posted image

< Sporočilo je popravil ursulina -- 19.9.2008 15:35:01 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 637
19.9.2008 15:56:34   
TRIŠ
Nanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za službico.

Dašabina ja temu se pa res lahko reče buče velikankeuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 19.9.2008 15:57:24 >

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 638
19.9.2008 16:00:46   
koala
Dan!

No naše dete je končno predalo bitko z spančkom in zdaj aja. Upam da bo nekja časa spančkal.
Jaz smrkam in kiham, o bolečinah v žrelu raje nebi, pijem čaj na hektolitre, limonca pa mi ne paše, ker me po njej želodec boli.

baby_08, meni je popolnoma vseeno kdo organizira to plavanje, jaz praga Fontane ne prestopim, ker so se mi resnično zamerili, vidve pa samo uživajta prav je tako.

nana, kolikor vem, je plavanje dojenčkov še na Ptuju, mi pa bomo hodili plavat v lastni režiji, no morda si še premislim.
mlal pikica kdaj bosta vidva z Gašperjem hodila plavat?

ALfabeta user posted image user posted image user posted image  za peti zobek.

Tea in Lea vse naj naj ob mini rojstnem dnevu.

Limma, vse naj naj ob prazniku.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 639
19.9.2008 16:11:56   
ursalara
Limma super za kovček!user posted image
Sani čestitke tvoji sestrični za naraščajuser posted image !Sprehajalčka user posted image sem kupila v leclerku!In seveda čestitke za obletnico!user posted image    
user posted image
Suzana lepe slikice!user posted image

Golobček super za telefon!user posted image In držim pestke za Nino!user posted image

Štajerke
super ste!  user posted image

Alfabeta
čestitke za peti zobek user posted image !In lepe slikice! user posted image

Klaja
lep avatar!  user posted image

Plastični telefon jaz sem ji enega kupila nič posebnega samo za igrati pa ne pali tako je še vedno moj najboljši!  user posted image

Katarinas lepe slikice krasni ste vsi!user posted image

Dašabina lepe slikice!Pridne otročke imaš!   user posted image

Martinca
čestitke tvojemu za prvo mesto!      user posted image user posted image user posted image

Lea in Tea vse najboljše!
           user posted image

Limma vse najboljše!user posted image

Nalin
za Jonasa!  user posted image

Klepetka
upam da prideš čimprej na vrsto in da te bolečina ne muči več!user posted image   

Ursulina
lepe slikice! user posted image       user posted image      

Klaja upam da se čimprej pozdraviš!user posted image    user posted image

Nana čestitke za službo! user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 640
19.9.2008 16:13:45   
ursalara
Koala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 641
19.9.2008 16:57:46   
Golobček
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

----------------------------------------------------------------------

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   vse najboljše za obmesečnico

< Sporočilo je popravil Golobček -- 19.9.2008 16:58:32 >

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 642
19.9.2008 17:01:36   
Golobček
Dan sem se mogla it mal igrat, pa se4m vidla da sem pozabla ,,š,, pri čestitki za limo, upam da ne boš zamerla.

Moji trije sončki pa spijo, kak je to fajn, je malo miru pri hiši, ko bi le bilo ponoči tako.

Drugače pa moram povedat da gre Nik zdaj rad v vrtec, vsaj to, ker sem že razmišljala da bi ga izpisala pa mi ne bo trebauser posted image user posted image

Letim golaž mešat, drugače bo zažgan... 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 643
19.9.2008 17:14:54   
ursalara
Ursulina poslala sem ti mail!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 644
19.9.2008 17:23:46   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Moji trije sončki pa spijo, kak je to fajn, je malo miru pri hiši, ko bi le bilo ponoči tako.

Ja tole pa res paše ker je zelo redko da vsi trije spijo,razen ponočiuser posted image

Ursulina tvojega sončka pa boš kmalu lovila.Glede odvajanja pa mi ne gre saj vidišuser posted image ,sem jezna ker sem odvisnauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 19.9.2008 17:24:52 >

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 645
19.9.2008 18:45:37   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Glede odvajanja pa mi ne gre saj vidišuser posted image ,sem jezna ker sem odvisnauser posted image

user posted image user posted image user posted image ti ne gre a ne?Pa kaj moreš si pač čisto not padla,nimaš kaj!Ti kar lepo klepetaj pa se nehaj živcerat koliko si odvisna!Še malo pa bo potrebno na zdravljenje user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 646
19.9.2008 18:48:40   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Glede odvajanja pa mi ne gre saj vidišuser posted image ,sem jezna ker sem odvisnauser posted image

user posted image user posted image user posted image ti ne gre a ne?Pa kaj moreš si pač čisto not padla,nimaš kaj!Ti kar lepo klepetaj pa se nehaj živcerat koliko si odvisna!Še malo pa bo potrebno na zdravljenje user posted image

Ti,ti porednicauser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 647
19.9.2008 19:03:44   
dašabina
jA tRIŠ, dolg pa nisi zdržalauser posted image user posted image user posted image , kako je Žan, a ima buškico na glavici?Dej, dej, pr treh otrocih pa lah maš kej zase, dihaj....
Naš je pridkan in ves vesel, da smo vsi skupaj doma....
Ursalara,  pohvale, da se tako potrudiš pa da najdeš vse te slikiceuser posted image
ursulina, super za plezalčka, pri nas glede na taveče dve tega filma ne bomo gledal....user posted image user posted image
Ampak nekaj mi ni jasno, čeprav mislim, da mi je že Alfabeta razlagala, kako vse daš v en post, oz. kako si vse zapomnite, komu odgovorituser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 19.9.2008 19:04:47 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 648
19.9.2008 19:37:11   
Alfabeta
Čer!

Sunny, me veseli

klepetka kolk si ti pridna! Tako dolgo si likala?!? No, vidiš pa tudi tvoja nepremičnina ni več to. Za tisto, kar si me pa spraševala je pa "ja"

Nalin user posted image user posted image   za Jonasa

Majra a ti si tud tako pridna! Pohvaljena!

mala pikica, user posted image user posted image   za Gašperja, da ga preneha sračkat ponoči in da bi spal vsaj do 8 ure. Aja, glede trebušnjakov  pa....Kot je rekla Triš, jaz imam AB rocket, se vidi na eni slikici od kofetkaricuser posted image . Samo je treba delati. Jaz delam ja, prah brišem iz njegauser posted image

martinca user posted image  za Uroša in user posted image  za ekipo iz NMuser posted image

limma vse naj naj za osebni praznik user posted image user posted image user posted image user posted image

lea in tea user posted image  vse naj naj

ursulinauser posted image da zobek hitro pokuka ven in da mir. No saj potem bo pa še eden, pa še eden,...
Pa zelo lepe slikice si prilimalauser posted image

klaja veliko   user posted image user posted image  da se pozdraviš in uspeš iti na srečanje

Triš,  ta odvisnost pa res ni nekaj hudega. Je pa ja lepa odvisnost. Je pa moj mož rekel, da so se možje (dolenjk in belokranjk) strinjali, to tisti ki so bili skupaj na "kavi" da bi nam bilo treba računalnike za nekaj časa onesposobiti, ker meji že na...Hja, odvisnost. Hmmm, a smo res odvisne od RR?user posted image Ja, če pa ne bi bila gor pa ne bi vsega tega izvedela, pa za kavo ne bi vedela, a ne Majra?user posted image  Triš,  kaj je pa Žan delal, da naj bi imel buško?

dašabina se priporočam za kako seme telih buč velikank. Moja tašča je namreč eno posadila, ki naj bi imela 100 kg, posadila jo je v kompost oz. kar v odležan gnoj, pa veš kako velika je bila? Ni imela 10 dag user posted image . Glede večjih odgovorov v enem postu ti bom pa spet jaz odgovorila. Pritisneš odgovori ali citiraj koga in napiši kar bi rada, potem korake ponoviš, pritisneš Ctrl+C in prilimaš v prvo okno. In tako ponovi vajo. Zapomnim si pa ne vsega, ampak odprem okno in klikam med novo odprtim sporočilom in forumom. Kje si bi pa vse zapomnila?user posted image

intruder ti se pa tudi lepo potrudiš s smeškoti. user posted image

koala user posted image user posted image user posted image  da hitro ozdraviš

ursalara  pa si se le spet pojavila. Sem ravno hotela napisati, kje spet hodiš, pa vidim post user posted image . Kako pa od user posted image  noga?

Golobček user posted image  za Nika, da gre rad v vrtec. Moj sin tudi zelo rad hodi

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 19.9.2008 19:38:38 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 649
19.9.2008 19:53:34   
majra
Čer ženske!

Mi se uspavamo, pa ni veliko časa. Moram hodit Katjo lovit po posteljici in jo dajat v ležeč položaj, ker je ona velika punca in bi samo sedela. Se že veselim uspavanja, ko se bo postavljala na noge, ne!

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

pa za kavo ne bi vedela, a ne Majra?user posted image   

provociraš user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.