klepetka
|
Jutro, naša noč.... nekaj srednjega MANJA IN DANIEL, VSE NAJBOLJŠE VAMA ŽELIVA Z LANO Shranjene teme; jaz sem si jih dala kar med priljubljene klaja, o boga ti, sredi noči bi se Hana pa igrala.Upam da se kaj kmalu naspiš ursalara, fenomenalne slikce kot vedno, tista z mamo manko pa itak najbolj pali mml, lepo se imejte in uživajte, kolikor se bo dalo limma, lepo da boste mislile jutri name Upam da preživim .ČE ne bo nobenega glasu od mene jutri tukaj ..... ČAkam zdajle , da mi pride mojster uredit akvarij, sva bila namreč dogovorjena za ob 8.uri, pa je premaknil za 3 ure. Upam da mu to ppremikanje ne pride v navado . POpoldne pa dobimo kar nekaj obiskov, ki so se najavili, da se bodo ustavili mimogrede, ko bodo šli na volišče. nanaaaaaa, kje si, nekam štrajkaš ti s tem javljanjem?! ančika, kaj pol imamo nosečko med nami al ne?NIč ne poveš ursulina, super slikce .A da tako že šiba Lenart po vseh štirih?! Kje smo še mi !!. Frizuro ima pa res tapravo. majra, ja ni kaj, punca je zvita in zna dobro skrivat .JA Katja dašabina in ančika, en kup za vse vas, da prreženete bacile in viroze koala tud tebi en kup alfabeta, kako si pa ti in tvoj morebitni prehlad?So pikapoke kaj pomagale? dašabina, ti si nekje pribl. na istem glede oken; samo jaz se čisto z vsemi, kar jih je na in v hiši, ubadam samo za veliko noč, drugače pa tiste od garaže, kevdra,..... pustim lepo previdno pri miru, se pa gnjavim parkrat na leto samo z ostalimi. tako da tako hudo pri meni pa spet ni. Pa še bolj majhna so za razliko od vaših . Kako lepe slike, se vidi, da prijateljuješ s Triš, ko je profi in ti sigurno deli pametne nasvete glede slikanja Trenutno se več ne spomnim, pa vem da sem mislila še marsikaj napisat.GRem še malo preplonkat in potem komentirat aja, Katee in suzana in sani in lunca,...... se pa očitno resno odvajajo od RR .Punceeee , kje ste Se javim še kaj pozneje
< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.9.2008 10:42:15 >