nana35
|
Ha,mi je napisalo We are sorry...pa sem skopirala,kot vedno !! Drugače bi se že jezila.... Intruder,tudi po 1.novembru se bo našel čas,bom kar lepo v porodniški do konca,pomagala bom le tu in tam,dokler se mi porodniška ne izteče.Ja,potem pa bo šlo zares....In za nakup.Jaz takooooo uživam ko nakupujem. A sem to že kdaj povedala ??? Midva s Klemnom pa sva danes dobila 5 velikih vreč stvari za oblečt,seveda so nekatere že večje,pa tudi take ki lahko nosi sedaj.In od tega sta bili 2 vrečki čevljev lepo v škatlah,veliko tenis copatov in sandalov,pa dvojni ali trojni zimski škornji,pa celo taki lušni gumijasti zmaj za spomladi za po lužah . Res sem vesela, ker je veliko lepih in ohranjenih stvari,sem pa ugotovila,da je še ena taka na svetu,ki je svojemu sinku kupila veliko preveč stvari.No,dobila sva pa še zelo lep avtomobil za potiskanje z varnostnim obročem in pasovi in sva ga že preizkusila. ursulina,lepe slikice,tvoj Lenart a res uživa na vaši čudoviti travi.Joj,kako lepo imate,polno zelenja,dreves,rožice... koala,zdaj pa še ti zbolevaš!!Želim ti da kmalu kminejo. dašabina,jaz odgovarjam sproti,sploh ne preberem vsega najprej ampak lepo odprem okno za odgovor in ga pomanjšam,pa odprem in odgovorim npr.tebi in ga spet zaprem in tako do konca. Nalin, za Jonasa,je pravi dečko. mala pikica,Klemen danes ni bil rdeč,HB,mogoče je pa le bilo od vročine v stanovanju in njegove neprestane aktivnosti.Glede službe pa tako-ti si to že dala skozi in vem,da ti je bilo hudo,no,jaz bom že počakala da se moja porodniška izteče,potem pa gre zares,zdaj bom hodila samo tu in tam pomagat,ko bo gužva,pa da si zadržim delovno mesto . Bom pa večinoma še vedno samo mamica. Ok,grem,čas me priganja,lahko noč.