klepetka
|
dOBer večer , sem likala do zdaj, pa sem mogla priti še sem pokukat BOm probala na kratko; čimbolj po spominu Smo bili zvečer pri sestrični, ki je danes diplomirala in smo morali malo zaliti . .Jedla itak nisem nič, pa tolk je bilo vsega, ekr ne morem, sem samo na župi in čokolinotu do nadaljnega .Sicer pa to itak blagodejno vpliva na moje kile, amapk ok, glih prijetno pa ni. Moram pa še povedati, da se je Lana danes končno spravila na vse 4. IN je tako fletna na kolenčkih .Je zdaj že par dni poskušala, pa je bilo vedno nekaj na pol, danes ji je pa ratalo. Pri nas v Ribnici se pa jutri začne svetovno prvenstvo v preskakovanju ovir.Toliko konjev na kupu ne vidiš ravno vsak dan;smo šlli popoldne malo pogledat. sani, uživata? ančika, prav čedna je tale tvoja nepremičninca .Zelo lepe slikce piškamiška, dobrodošli v Sibirijo . Pa krasen avatar imaš .Super da ste uživali. Pridna mami, ko se pripravlajš na maraton klaja, tud tvoja Hanica oz. avatar mi je takoj padla v oči.Krasen je.Julija je pa itak tako prisrčna punčka.In suepr za odločitev za še enega otročka nana, hm, a vaša knjiga pa vse to dela?! razmišljam da bi šla našo reklamirat, ker noče nič delat, razen špilat, pa povrh bom vzela še kar ene dve, da bo vedno vse tipi topi.Al pa če mi vašo posodite?!SE pa spomniš alfabtea, a pri vas imate mesarijo, kolkor sem razbrala med vrsticami?POl se splača k vam povabit na obisk?SAmo ne zdaj, ko imam defektno zobovje, amapk takrat ko bo izpravno D+BK, super ste , suepr slikce ste nardile. Glavni igralčki so pa itak oh in sploh .Pa tud pomočnice niste od muh mala pikica, kako si prijazna, ko mi ponudiš pomoč .Zlata si, tako kot mml. samo zate In ja, tud na napotnici piše da grem na maksiofacialno kliniko.Kako sem vesela ,da si me potolažila,ker jaz sem danes imela ta poseg predstavljen skoraj tragično(od laikov seveda).KEr po njihovo bom dobila splošno anestezijo in vprašanje dobesedno, če se bom še kdaj zbudila .Neakko bolj logično mi je, da dobim lokalno, saj kdo bi mi pa usta odprta držal ta čas , če bi spala .V ponedeljek zjutraj moram bit tam . Glede diplome pa zate ne bo to noben problem, ko si tako pridna .Pa saj veš, da bomo vse tukaj močno stiskale pesti tako, da res ne bo problemov. Pa upam, da bo Gašper danes ponoči kaj bolj prizanesel mamici in atiju in ju pustil spati do jutra. dašabina, krasne slikce tud tvoje. PA uau, kakšne buče ste pridelali . suzana, kolk je lep Aljaž.Prava mala mami, kajne .Super slikce.Pa res ti želim, a te glavobol kar se da hitro zapusti. En kup samo zate. Pa suepr za stol, vidim da je stokkejev. Pol si ga pa res dobila ugodno, ker stokke je pa le stokke golobček, upam da bo naslednj UZ čisto ok, da vam ne bo potrebno še dodatnih ceremonij čez dajat. Samo za NIno en kup ,tebi pa en velik .Pa suepr telefon imaš. Meni je tud blazno všeč , samo predrag-polna cena.Imam pa podobnega, isti sistem,s amo je pa konkurenca, ni Nokia. Amapk sem tudi zadovoljna z njim. triš, tudi jaz sem bila isti dan dopoldne v LJ in sem tudi v C&A kupila Domnu kavbojke za 14 €, v akciji. Tako da očitno sva enake kupili . SEm pa dobila za njega v C&A tud bundo, tako ful lepo stolček trip trap; sem vprašala tistga ki jih dela, pa pravi da pošilja jih ne, da pa če ga kdo pride iskat k njemu domov , pa ga dobi.Tako da če ga boste rabile , kar k nam na kofe, pol pa po stol .BOm prilimala eno sliko od našga stola(ravno od tega mojstra), sam je že kar precej zmahan, ekr je še od Maruše.Je že marsikatero težo mogel prenest katee, limma, najlepša hvala ti Kako si prijazna, si se potrudila in napisala cel prireditvenik. Kakor se bere , mora bit prav fajn majra, vidiš zdaj ti to, ekr nisi dosledna pri vsakodnevnem prebiranju januarčkov, ostaneš brez kofeta. Moraš bit bolj pridna . Sicer pa za uspešen šoping.Paše včasih, a ne Joj, sem rekla da bom samo na hitrco. .... nadaljujem jutri. Vsem, katerih nisem oblajala, pa tud vsem ostalim seveda , pa en .KAr tako, kot pravi katee Lepo noč
< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.9.2008 23:54:42 >