|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
18.9.2008 22:10:40   
ljubljana
Jaz bi tako rada laufala pa me kolena vedno izdajo, me začnejo po 2 km bolet tako da naslednji dan lahko samo šepam.user posted image user posted image user posted image

Sem zadnjič hotela delati trebušnjake, sem se namestila, dragemu reklanaj štopa, pa sem prvega naredila in se stegnila od bolečin nazaj na tla. Me je tako zatrgalo v sp. delu treebuha, da me še en teden po tem boli trebuh če hočem kakšen trebušnak naredit.user posted image user posted image

Ampak bo že korenina ne pozebe.
Jutri pa dobite malo slikic. Da boste še naše fante videle.user posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 601
18.9.2008 22:39:22   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

majra .Smo te pa pogrešale.Sem mislila da si pri mami ,ker sem tam vidla en avtek z nalepko OTROK V AVTU

In zakaj nisi vstavla na en hiter kofi, na obvestilo mene o kofetkanju pri Alfabeti? CCCCCCCcccccccccccccccccccuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 602
18.9.2008 23:15:32   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny sory sem mislila, da imam tudi tebe na fotki...

Saj so moji štumfi zadost user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Ajda je pa zmeraj taka, pravi dobrovoljček. A ne Sunny?user posted image

Saj so jo vsi videli na skupinski sliki na pikniku...vsi jokajo ona se pa smeje.user posted image

Ajda user posted image za 5. zobek.

Saj bomo kmalu ponovile, kajne punce?user posted image

Jej.user posted image

Naslednji teden vas vabim k meni domovuser posted image .Samo ne v ponedeljek ko ima dragi dopustuser posted image

Z Nejo prideva. Svojim mamo doma dost, tako kot je Alfabeta rekla.user posted image

sunny,  kaj je tašča rekla? Upam, da si tisti "višek" ti obdržala

Zadovoljna, ful poceni in dobro zgleda. Višek je v hladilniku pri nas.user posted image

sani
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 603
18.9.2008 23:40:41   
klepetka
dOBer večer  ,    

sem likala do zdaj, pa sem mogla priti še sem pokukat   user posted image BOm probala na kratko; čimbolj po spominu

Smo bili zvečer pri sestrični, ki je danes diplomirala in smo morali malo zaliti . .Jedla itak nisem nič, pa tolk je bilo vsega, ekr ne morem, sem samo na župi in čokolinotu do nadaljnegauser posted image    .Sicer pa to itak blagodejno vpliva na moje kile, amapk ok, glih prijetno pa ni.
Moram pa še povedati, da se je Lana danes končno  spravila na vse 4. IN je tako fletna na kolenčkihuser posted image          .Je zdaj že par dni poskušala, pa je bilo vedno nekaj na pol,  danes ji je pa ratalo.

Pri nas v Ribnici se pa jutri začne svetovno prvenstvo v preskakovanju ovir.Toliko konjev na kupu ne vidiš ravno vsak dan;smo šlli popoldne malo pogledat.
sani, uživata?user posted image   

ančika, prav čedna je tale tvoja nepremičninca .Zelo lepe slikceuser posted image  

piškamiška, dobrodošli v Sibirijouser posted image . Pa krasen avatar imašuser posted image .Super da ste uživali. Pridna mami, ko se pripravlajš na maratonuser posted image

klaja, tud tvoja Hanica oz. avatar  mi je takoj    padla v oči.Krasen je.Julija je pa itak tako prisrčna punčka.In suepr za odločitev za še enega otročkauser posted image

nana, user posted image hm, a vaša knjiga pa vse to dela?! razmišljam da bi šla našo reklamirat, ker noče nič delat, razen špilat, pa povrh bom vzela še kar ene dve, da bo vedno vse tipi topi.Al pa če mi vašo posodite?!SE pa spomnišuser posted image

alfabtea, a pri vas imate mesarijo, kolkor sem razbrala med vrsticami?POl se splača k vam povabit na obisk?SAmo ne zdaj, ko imam defektno zobovje, amapk takrat ko bo izpravnouser posted image

D+BK, super ste , suepr slikce ste nardile. Glavni igralčki so pa itak oh in splohuser posted image .Pa tud pomočnice niste od muh

mala pikica, kako si prijazna, ko mi ponudiš pomočuser posted image .Zlata si, tako kot mml.
samo zate
user posted image
In ja, tud na napotnici piše da grem na maksiofacialno kliniko.Kako sem vesela ,da si me potolažila,ker jaz sem danes imela ta poseg predstavljen skoraj tragično(od laikov seveda).KEr po njihovo bom   dobila splošno anestezijo in vprašanje dobesedno,  če se bom še kdaj zbudilauser posted image .Neakko bolj logično mi je, da dobim lokalno, saj kdo bi mi pa usta odprta držal ta čas , če bi spalauser posted image .V ponedeljek zjutraj moram bit tamuser posted image .
Glede diplome pa zate ne bo to noben problem, ko si tako pridnauser posted image .Pa saj veš, da bomo vse tukaj močno stiskale pesti tako, da  res ne bo problemov.
Pa upam, da bo Gašper danes ponoči kaj bolj prizanesel mamici in atiju in ju pustil spati do jutra.

dašabina, krasne slikce tud tvoje. PA  uau, kakšne buče ste pridelaliuser posted image .

suzana, kolk je lep Aljaž.Prava mala mami, kajneuser posted image .Super slikce.Pa res ti želim, a te glavobol kar se da hitro zapusti. En kupuser posted image samo zate.

Pa suepr za stol, vidim da je stokkejev. Pol si ga pa res dobila ugodno, ker stokke je pa le stokkeuser posted image

golobček, upam da bo naslednj UZ čisto ok, da vam ne bo potrebno še dodatnih ceremonij čez dajat. Samo za NIno en kup user posted image ,tebi pa en velik user posted image .Pa suepr telefon imaš. Meni je tud blazno všeč , samo predrag-polna cena.Imam pa podobnega, isti sistem,s amo je pa konkurenca, ni Nokia. Amapk sem tudi zadovoljna z njim.

triš, tudi jaz sem bila isti dan dopoldne v LJ in sem tudi v C&A kupila Domnu kavbojke za 14 €, v akciji. Tako da očitno sva enake kupiliuser posted image . SEm pa dobila  za njega v C&A tud bundo, tako ful lepouser posted image

stolček trip trap; sem vprašala tistga ki jih dela, pa pravi da pošilja jih ne, da pa če ga  kdo  pride iskat k njemu domov , pa ga dobi.Tako da če ga boste rabile , kar k nam na kofe, pol pa po stoluser posted image .BOm prilimala eno sliko od našga stola(ravno od tega mojstra), sam je že kar precej zmahan, ekr je še od Maruše.Je že marsikatero težo mogel prenestuser posted image

user posted image

katee, user posted image user posted image

limma, najlepša  hvala tiuser posted image Kako si prijazna, si se potrudila in napisala cel
prireditvenik. Kakor se bere , mora bit prav fajn

majra, vidiš zdaj ti to, ekr nisi dosledna pri vsakodnevnem prebiranju januarčkov, ostaneš brez kofeta. user posted image Moraš bit bolj pridnauser posted image . Sicer pa user posted image  za uspešen šoping.Paše včasih, a neuser posted image

Joj, sem rekla da bom samo na hitrco.user posted image .... nadaljujem jutri.

Vsem, katerih nisem oblajala, pa tud  vsem ostalim seveda , pa en user posted image .KAr tako,  kot pravi kateeuser posted image
Lepo noč

< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.9.2008 23:54:42 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 23:49:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
18.9.2008 23:58:04   
klepetka
Nalin, res se nič ne javišuser posted image .Super da Jonas tako rad je. Kako je to luštno, ko otrok ni "izbirčna metka".
Pošiljam mu en kupuser posted image , da se čimprej izmaže iz tega bronhiolitisa, tebi pa en user posted image .

Kako e pa Žan?Gre rad v vrtec?

zdaj pa res bežim spat...sem mogla še cunje obesit

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 606
19.9.2008 0:18:30   
majra
Dobro jutro! user posted image

Vidim, da nisem edina, ki tako pozno straši tu gor. Sem pa tudi jaz likala- Klepetka kako sva me pridne user posted image  - pa perilo sem tudi obesila oz. zmetala v sušilca. Še pomivalca zrihtam, pa Friendse pogledam in spat, ker imam budilko zrihtano okoli 6 user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 19.9.2008 0:19:52 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
19.9.2008 5:47:21   
mala pikica
Jaz spet tukaj strašim, smo spet že skoraj eno uro pokonci user posted image Jaz vam ne morem povedati, kako si želim, da bi Gašper vsaj eno uro dalje spal. Pa še v spalnici ne moreva biti, ker je premrzlo, Gašper bi pa se samo plazil, potem pa ni pokrit. Ko bi vsaj hotel zraven mene še malo spati.

majra dobra si, kaj vse si še naredila, ko si šla od tukaj, uro pa imaš za ob šestih. Mi moraš dati mobitel, te lahko vsako jutro zastonj budim, že ob petih če želiš user posted image

nalin res smo žalostne, ker se oglasiš bolj pogosto. Držim pesti, da se bronhiolitis kmalu umiri user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa res fajn, kot pravi klepetka, da tako rad je. Jaz ne vem, kdaj bo Gašper z veseljem jedel user posted image Pa upam, da dobiš podaljšano porodniško user posted image

klepetka hvala za rožico user posted image Kot sem rekla, nič te ne rabi biti strah. Na MF kliniki so res sami strokovnjaki. Bodi vesela, da so te poslali na kliniko in da ti ne bo pulil kar tvoj zobozdravnik. In nič bat, da se ne bi zbudila, tukaj te ne damo kar tako user posted image Usta pa bo držal odprta tak ustnik, če bi jih morala sama držati odprta, bi kirurg ostal brez vseh prstov user posted image Kasneje boš vzela kaj proti bolečinam, potem pa ta zob ne bo več nikoli bolel user posted image

ljubljana mene tudi trebušnjaki ne ubogajo preveč user posted image Po vrhu vsega pa še križ trpi, da je joj. Ta pa že brez trebušnjakov grpzno boli. Pa saj bo! Kot si rekla, korenina ne pozebe kar tako user posted image

piškamiška dobrodošla v ledenico user posted image

Zdaj pa grem, Gašper je že siten v stajici...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 608
19.9.2008 6:18:00   
lutiropan
Jutro, mala pikica še posebej pa tebi. Jaz tudi že eno uro po hiši strašim. Danes me je Kaja zjutraj zbudila, je pojedla in nazaj zaspala.
Jaz sem pa kavo spila, pa nekaj že preračunavala, ker včeraj nisem imela volje, pa še glava me je tako bolela, pa še moji štirje sončki me popoldne okupirajo, ko pridem iz Ljubljane.
Saj preberem vas še kar redno, komentiram pa ne vse saj mi zmanjkuje časa, sedaj pa sploh.
Upam da bom danes tudi kar kmalu doma, sem bila včeraj že malo čez 15 že doma..user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 609
19.9.2008 7:08:44   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Naslednji teden vas vabim k meni domovuser posted image .Samo ne v ponedeljek ko ima dragi dopustuser posted image

Z Nejo prideva. Svojim mamo doma dost, tako kot je Alfabeta rekla.user posted image

Tako se govoriuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra

majra .Smo te pa pogrešale.Sem mislila da si pri mami ,ker sem tam vidla en avtek z nalepko OTROK V AVTU

In zakaj nisi vstavla na en hiter kofi, na obvestilo mene o kofetkanju pri Alfabeti? CCCCCCCccccccccccccccccccc

Nisem bila 100%če je to tvoj avtek.Sem pa hitro brskala po telefonu da bi te poklicala,pa nisem imela telefonskeuser posted image

Klepetkaglede kavbojk pa jih naš mulc neče nosit.On je bolj na free(vojaške hlače,pa športne varjante),ampak mi ni žal ker jih bo imel za nastopqanja v glasbeni.Povrhu lepa srajčka in bo pravi frikuser posted image

Nalin za Jonasauser posted image user posted image user posted image user posted image

Trebušnjaki Alfabeta ima pa eno tako napravico ki se samo ziblješ.No saj zgledalo je tako ko je Sunny probavala

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Alfabeta imaš ZS

sem ti ga že vrnila. Saj bomo kmalu ponovile, kajne punce?

Naslednji teden vas vabim k meni domov .Samo ne v ponedeljek ko ima dragi dopust

sej ti ga ne bomo vzele. Mislim, da ima vsaka svojega dovolj doma

Ne zato,ampak kadar je doma se pri nas dogaja in ne bo časa za čvekuser posted image

Dašabina sem včeraj prehitro ušla ali pa se je dragi prijavil in vas malo prečekiraluser posted image .Vidim da imaš buče.Se bo katera našla zame,letos nimam niti ene svojeuser posted image

Piškamiška za vozičkanje bi se še prijavila ampak za tek pa ti ne bi bila dobra družbauser posted image

Nana saj  tega  pa ne rabi delat.Važno da sesauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 19.9.2008 7:10:50 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 610
19.9.2008 7:09:32   
TRIŠ
Lutiropan svaka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image

Majra vedno te pozabim vprašat kaj je to CCCccccccccccccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 19.9.2008 7:11:25 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 611
19.9.2008 7:56:32   
Anchikaa
Dobro jutro.
Jaz tudi že strašim po hiši,skupaj z našim Pikijem.Mala še spi,sem mislila da ne bomo nič spali to noč ker ji je do polnoči dogajalo in sem ji mogla vsako uro dajat dudo,pol pa se me je zgleda ustrašla,ker sem ji rekla da če ne bo spala,ji bo ati prišel dudo dat in je frača spala do 7:10 BP,sem ji spet dudo uturla,pa zdaj spi.

Mislim da bo Daša tudi imela kmalu prvi zobek.Desna enka spodaj se lepo vidi,samo kaj ko mi ne pusti da bi pogledala.Skozi mi jezik tiši venuser posted image .Grdo sem jo naučilauser posted image

Se je pa včeraj sama potegnila na noge.Sma zunaj uživale na sončku,pa mi je sedela na stopalih,se je za voz prijela in se potegnila gor na nogice.Pol pa se je tak iz srca nasmejala,da ji je nekaj uspelo.Plazit se pa nočeuser posted image Očitno se bo malečka kar vstala in šla.Aja,še obračat se noče.Pa tut v bani se je za rob prijela in hotela vstat,ampak jo je rita vlekla dol.

JA na Štajerskem čveku pa res dečkoti prevladujejo,2 Daši pa tut nista od muh.user posted image

Pričakujem teto iz Avstrije pa me tako boli levi jajčnik in leva bradavica da bom znorela.Vlit pa se kar noče.Me moj heca,ko sem včeraj tako jamrala,ja pol pa si user posted image če te samo nekaj špika,priteče pa nič.Ko bi ga najraje za uho potegnila.

D+BK super sončki in super mamice.Lepi steuser posted image

Klepetka držim pesti da te ne bi preveč bolelouser posted image user posted image user posted image

Pošiljam vam kavico,ker jo lih pijem.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 612
19.9.2008 8:02:31   
martinca
dobro jutro!

no pa da poročam kako je včeraj opravil tekmovanje moj možek.user posted image
1. mesto je zasedel Mb, torej Uroš in Tomaž.user posted image user posted image user posted image user posted image
2. mesto je zasedel NM user posted image user posted image
3. mesto je zasedlo Ce user posted image user posted image
4.mesto je zasedla Ms user posted image user posted image
5. mesto  je zasedla Lj user posted image user posted image

sta po času (101 minuto) bila prva, Lj pa druga (105 minut), samo sta še potem lj imela toliko napak da sta potem padla na 5.mesto.Uroš in Tomaž pa sta tudi vse brez napake naredila.user posted image user posted image user posted image
sta pa za nagrado dobila zlato medaljo in priznanje, nov mobitel Nokio 3120, pa še eno kratko majico za reklamo delatuser posted image
no to je poročanje iz Urošovega tekmovanja. in hvala vsem ki ste držale pesti naz njega. user posted image user posted image user posted image

nana, vreča je stala 65€. ovčkapa vem da je bila 20€ pa še copate sva si lahko zbrali poleg user posted image
limma vse najboljše za tvoj rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 613
19.9.2008 8:11:04   
Anchikaa
Lea in Tea vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

LImma vse najboljše za tvoj rojstni dan,naj se ti izpolnijo vse željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 614
19.9.2008 8:20:04   
dašabina
tea in lea vse naj naj user posted image  

limma vsa naj, naj

user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 19.9.2008 8:21:20 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 615
19.9.2008 8:24:14   
dašabina
triš buča in buča in bučko pridejo na čvek....user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 616
19.9.2008 8:38:37   
majra
jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

majra dobra si, kaj vse si še naredila, ko si šla od tukaj, uro pa imaš za ob šestih. Mi moraš dati mobitel, te lahko vsako jutro zastonj budim, že ob petih če želiš user posted image

Hvala, Mala pikica, ni potrebeuser posted image  danes je bila budnica že ob pol štirih. Ne vem kako sem jim zapela pleničko, da je bila vsa polulana, potem smo pa imeli preoblačenje, pa ati se je odloču, da ne bo spala, pa se je začel z njo igrat user posted image  In normalno, da potem ne bo spala, ampak sedela in se igrala v posteljici. Sem jo vzela k meni in smo nekako zaspale še malo. Sem pa polomnjena, ker me je zrinila na rob postelje in zmrznila sem, ker gospodična rabi celo odejo user posted image

Majra vedno te pozabim vprašat kaj je to CCCccccccccccccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti bom v živo demonstrirala  user posted image , nekako ne morem opisat z besedami. Je kao nek znak graje oz. neodobravanja. Joj, to se pa zdaj tako grozno čuje. Pa ni user posted image

Martinca user posted image  čestitke tvojemu za 1. mesto na tekmovanju.

Lea in Tea vse najboljše user posted image user posted image

Limma, vse najboljše user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

triš buča in buča in bučko pridejo na čvek....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej je pa dan takoj lepši po dobrem smejanju. Dašabina, ti si faca

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 617
19.9.2008 8:56:39   
nana35
Dobro jutro.

klepetka,ja naša knjiga vse to dela,jauser posted image .Mogoče v mojih sanjah...Bi bilo pa že prelepo,če bi se kaj takega dobilo.Glede stola se bova pa zmenile,ko pridemo na obisk...Velja?Nekoliko prej,da bo takrat ko pridemo že pripravljen.
Lana user posted image za vse 4.user posted image

No,mi smo kar vredu spali,le Klemen se je pač odločil danes vstati malo prej,ob pol6huser posted image .Super ne?Ampak zdaj pa spančka.Je pa težko zaspal,to že moram reči,spet je nekaj mrckal in jokcal v spanju.Ampak nisem kar letela tja in je takoj minilo.Ne vem,če ne bo spet kakšen zob.

mml,včeraj je bil Klemen spet rdeč v obraz,lička so mu gorela.Ja,pa sem ugotovila vzrok.Malo smo zakurili in on je itak živ in aktiven 1oo na uro,pa mu je bilo vroče.Ampak zadnjič pa je imel tudi rdečo bradico,tako da je bilo kaj druga.Ali pa tudi ne,samo da je vse vredu.

Nalin,user posted image za Jonasa,da se čimprej pozdravi,bom pa prebrala zgodbo v reviji, ko bo izšla.

majra,kako je to fajn,da imamo take pomočnice doma (no,mi nimamo,samo pralni stroj!),da lepo stroj opere,stroj posuši in stroj umije posodo.Pol pa rečemo,koliko dela imamouser posted image .No,saj ni res,saj za vse ostalo pa ni stroja,razen kakšna hišna pomočnica v človeški obliki.

Pri nas Klemen dela vse po malem.Malo je v hojici,ampak ne vsak dan,ker mami skrbi,da ne dela nereda po omarah,pa ker predale odpira in moram non stop biti zraven,da si prstkov ne zapre.Potem pa se malo vleče po tleh z rokami naprej,pa z eno nogo si pomaga,z drugo ne,potem pa tudi na kolenih plazi okrog.In v rikverc tudi gre,tako da je vsestranski.user posted image  Tudi postavlja se na noge ,najraje pa hodi,hodi,hodi...izsiljuje hojo na vsak način,če ne je jok in stok. Bomo videli,kaj iz tega bo.

martinca,user posted image  user posted image  user posted image  za Uroša in Tomaža,da sta zmagala.To sta se pa napiflala,kaj?user posted image
A si ti mislila,koliko je stala vreča?Nisem vedela,ker si tako napisala da sem 3x brala,pa sem še vedno mislila,da je ovčka toliko prišla.Ja,copate pa sva izbrali za najina dva user posted image ,ampak na nogah pa niso pristali.

Limma vse najboljše in naj se ti izpolnijo skrite in odkrite želje.
user posted image

Lea in Tea,vse naj...naj...za mini rojstni dan.

user posted image

Vsem ki ste nakupovale in uspešno nakupileuser posted image .
Vsem,ki ste prehlajeni ali z vročino (če sploh kdo) user posted image .

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 618
19.9.2008 9:00:48   
dašabina
martinca bravo za možekauser posted image user posted image

nalin za jonasauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 19.9.2008 9:01:20 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 619
19.9.2008 9:01:31   
Katrin
Dobro jutro (po dolgem času user posted image );

teta je na letalu, v hiši mir in tišina - Anže še vedno spi user posted image

Drugače nič posebno novega; Anže je še vedno tako priden, v varstvu se ima lepo, popoldnevi so pa potem itak prekratki za vse, kar bi rada postorila, zato jih raje posvetim obema mojima sončkoma user posted image

Lepo vas je brati in lep vikend,

pa pa

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 620
19.9.2008 9:02:48   
TRIŠ
user posted image user posted image      user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE  user posted image

TEA IN LEA ČESTITKE ZA 9 VESELIH MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image    

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 621
19.9.2008 9:17:04   
klepetka
Jutro,

LAan še spi, pa moram na hitrco malo semuser posted image .Noč je bila tako tako

limma,

želim ti ocean ljubezni,
morje prijateljev,jezero sreče,
reko zadovoljstva, potok nežnosti
in niti kaplje žalosti!Vse naj  naj za rojstni dan
user posted image

LEA in TEA tudi vama vse najlepše
user posted image

nana, veš da se bova zmenili za stol, ni problema. SE že veselim, da pridete.user posted image
SEm glih malo prej mislila nate, ko sem si pripravljala kapučinouser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Usta pa bo držal odprta tak ustnik, če bi jih morala sama držati odprta, bi kirurg ostal brez vseh prstov user posted image

hm.... mi je zdaj več ali manj vse jasno, jauser posted image user posted image

lutriopan, pa ti si turbouser posted image

ančika, morebitna frišna nosečka;user posted image  Vidiš , tud vaša nepremičninca bo kmalu dobila ime premičninca.Super da je sama vstalauser posted image .Pa še glede tete iz Avstrije; ko sem brala, sem si mislila zraven, poglej ti januarske bejbe, vse imajo neke tete iz tujine(s kufri!!!!) na obisku(dašabina, katrin,..),pol pa sem vidla za katero teto greuser posted image .NI pa mi bilo na začetku branja  čisto dobro jasno, kaj imajo jajčniki tle zravenuser posted image  
triš, kako  izvirna čestitkauser posted image Zelo lepo
martinca, bravo za MB in za tvojega možičkauser posted image user posted image

Zdaj bova šl iz Lano k prijateljici na obisk, popldne pa malo konje gledat

Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil klepetka -- 19.9.2008 9:22:57 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.9.2008 9:27:37   
ursulina
živjo!

pri nas vse po starem, torej zobka še ni... za popuser posted image .... user posted image

no, je pa včeraj lenart tudi nekj probaval se postavit na kolena in celo na noge, pa mu je drselo ma podlagi, tako da ne vem, če ne bomo tudi mi pohiteli... zdaj me moji doma prepričujejo, da NUJNO rabimo leseno stajico, da se bo opiral in vstajal... pa nisem tako prepričana, da jo res tako NUJNO rabimo... saj se bo opiral tudi kam drugam, kaj?

tistega članka o hoji pa žal nisem shranila, morda ga uspem najti...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.9.2008 9:36:10   
ursulina
evo!!!! user posted image

Mene kar zaboli, ko vidim otroka, ki moli "roke v vis", hodi z izbočenim trebuščkom, ves iztegnjen -trebuh ven, rame nazaj- , za njim pa kot lučka ponosno sije eden od strašev (ali starih satršev), češ "glej, naš pa hodi!" Tanč ima zelo prav - otrok ne hodi, ampak ga k hoji silite VI! Kaj narediš ko otrok prileze k tebi in te zgrabi za prst? Pelješ ga do prve opore in usmeriš, da se za njo drži in hodi. Boste rekle "a ni to isto?!" Ne, ni isto!! Prvič mora koordinirati gibe rok in nog, da roke in noge premika tako, da se z rokami lovi na oporo, noge pa prestavlja, drugič so roke SPUŠČENE in mora otrok oporo ISKAT - ne hodi opora z njim in za njim, ON jo mora locirat in poštudirat, kako bo koordiniral, da ne bo ostal brez nje. Če pa ostane brez nje, mora spet naštudirat, kako se pride nazaj na vse 4 in po 4 naprej. To ni enostavno, to je zelo zapleten proces in dokler ga otrok ne osvoji, so vsa sprehanja za roke ENA VELIKA ŠKODA OTROKU. Saj 90 od 100 bo to "škodo" nekako podelalo, nekje vmes. 10 bom pustilo težje posledice, recimo ne znajo stat in skakat po eni nogi, ne znajo hodit po črti, meče jih iz smeri, obračajo stopala, "racajo". Med tistimi 90-timi pa jih je ogromno, ki ne znajo past. Vedno padejo naravnost na obraz ali pa vznak, spodrezani kot snop. Ne vedo, zakaj imajo roke. Eno in drugo je lahko zelo nevarno. Potem jih je cel kup, ki so nerodni, nestabilni tudi, ko shodijo. Hodijo "na trdo", podobno kot roboti. Potem so otorci, ki se iz stoječega položaja ne znajo vsest. Pa drugi, ki se ne znajo sami postavit pokonci. Hodijo, ko jih na noge postavijo starši, ne znajo pa ne vstat in ne sest. Vse to sem gledala v razvojni ambulanti v mesecih, ko sem jo obiskovala s sinom. Prepričalo me je v to, da sina nikoli in nikdar nisem sprehajala za roke. Sam se je na noge postavil pri 6,5 mes, vendar ga nikdar nisem sprehajala in sprehajti ga ni smel nihče drug. Ko je bilo res nujno, smo uporabili naramnice, ki otroka držijo čez prsni koš, pa še to res v skrajni sili. Tudi kasneje, ko je že sam hodil in ga je bilo potrebno držat (cesta, promet), sem uporabljala naramnice. Roko da šele sedaj, ko si ne izpahne več rame, da doseže mojo roko. Sem mu pa v stanovanju uredila cel poligon, postavila stezo iz stolov, klopc, pručk, ki se jih je lahko oprijemal in ob njih hodil. Zunaj pa je plazil tako dolgo, dokler ni znal sam it ob vozičku. Bil je umazan, zasvinjan, vendar je kljub zgodnji postavitvi pokonci in precej razvojnim problemom shodil z 10 mes in to 100% sigurno-nimamo nobenega resnega padca v evidenci - in 100% pravilno, od vsega začetka je znal vstat in se sam usest, lepo je podstavil nogo in se dvignil. Ko sva dobila ta izvid, se mi je odvalila skala od srca.

Zato vas tudi jaz v dobro vaših pikcev prosim - ne sprehajajte jih!!! Usmerjajte jih v prave gibe, vzpodbujajte jih k plazenju, nastavljajte jim opore in jih učite hoje ob njih, nikar pa jih ne vtikajte v hojice in jih ne sprehajajte za roke.

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.9.2008 9:44:51   
klaja
Klepetka upam da boš zdržala do puljenja, pa da bi te čim manj bolelo!

Vsi ste pa prav lušni na slikicah!!!

Katee user posted image !

Alfabeta čestitke Ajdi za zobeka!

Dašabina uf kake buče, je pa res lepo videt vse tri tvoje sončke, se kar na slikah vidi, da sta tvoji dve punci čist zaljubljeni v njega.

Mi pa res vsak reče, da je Hana nekaj posebnega, ker je tako temna, od kod se je le vzelauser posted image . Še dobro, da je moj tak temn, ker drugače ubogi poštarjiuser posted image

Nalin smo te že pogrešale, ubogi Jonas, upam da ti uspe podaljšat porodniško!!

Limma vse najboljše ob tvojem prazniku!!!

Tea in Lea tudi vama ob mini prazniku!

Jaz pa sem zbolela, sem včeraj dobila vročino, pa še zeblo me je ko user posted image , zdaj pa kiham in šmrkam. Pa smo mislili it jutri na rojstni dan in v nedeljo pod Pohorje (je srečanje nedonošenčkov in bolnih otrok), zdaj pa ne vem če bo kaj iz tega.user posted image

Gremo zdaj kuhat, potem pa gremo vse tri spat in upam da se zbudim zdrava!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.