majra
|
Čer! Čveke Nikakor, da mi uspe vse prebrat Mi smo šli včeraj popoldne v shoping v Lj. Smo zapravili ohoho evrčkov , ampak vse za našo punco Pa sva šla kar sama, Katja je pa ostala pri moji mami. Smo bili pozni, tako da je zaajala pri babici, potem sem pa še jaz ostala na počitnicah Tako da sva se danes cel dan martinčkali in uživali na svežem podgorjanskem zraku. Vsem slavljenčkom od včeraj in danes vse naj naj Vsem bolančkom za prehlade, Daši za prstek, Nini za kolke Sani, čestitke mala teta IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning D + BK me je Alfabeta pooblastila, da vprašam. Jaz grem jutri k njim po meso in bova še pokofetkali. Če je še katera za naj se javi. Se bomo potem dogovorile kdaj in kje (najbrž ne spet pri Alfabeti ). Sem že tukaj! Ja, seveda da pri meni doma. Zakaj pa ne? A nimam dovolj prostora?!?! Jaz pa brez interneta in šele sedaj videla Dašabina za odločitev za še enega froceka Štajerke, kako ste fletne! In vaši sončki prekrasni. IZVIRNO SPOROČILO: sani1 alfabeta- ja jih ni, da bi zopet malo smetile... Kakšna kleveta! Kako si drzneš IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Majra se pa k lubitu stiska, upam . Ta, upam, je Narobe, sem počivala od dragega Mi je pa res žal, da sem zamudila. Tak da ženske, dajmo se hitro zmenit za naslednjo kavo Mala pikica , jah čakalne dobe so pa IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Triš,pojoča knjigica ti previje otročka in nahrani,ko nimaš časa,pa pomije posodo in tu in tam posesa.... Klepetka upam, da takoj prideš na vrsto in se rešiš bolečin. Ti pa nič ne zavidam, ker se jaz zobara bojim kot Sani, čestitke za obletnico pa na zdravje! Ajda za zobek BK+D super, da ste se lepo načvekale, sončki so pa itak prekrasni. Za v prihodnje, če ne bom na netu, ti bom, Alfabeta, poslala mojo tel. št. Da slučajno še kdaj ne zamudim IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta No, pa da ne bom pozabila še tole...Majra ne bojkotiraj foruma in začni še pisati, ne samo brati. Kje si bila pa včeraj ko smo se dogovarjale? Ne bit huda name, no pa kaj si videla koliko ste načvekale valda, da moram vse prebrat. Kje sem bila in kako mi je žal, da sem zamudila, sem pa že gor opisala No, končno vse prebrala in predebatirala. Upam, da ni ratala predolga klobasa Je napisalo We are sorry, ampak sem prej kopirala . Me je izučilo
< Sporočilo je popravil majra -- 18.9.2008 21:00:43 >
|