|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 19:17:19
|
|
|
|
DaisyE
|
Bemti blanch, jaz mam tud verjetno tale vitiligo, al kaj je. Na eni roki mam na nadlahti na notranji strani ene svetle fleke, ki so se letos poleti še posebej vidli. Pa sem gruntala, kaj bi tole znalo bit, mnenja so bla, da mam kako alergijo, ampak sem pojasnila, da me nič ne srbi. Sem že malo pozabila, da mam to, pol sem pa v špeglu spet opazila. Se pa prav fajn vidi, sem čisto brez pigmentacije, poleti se je pa še bolj fajn vidlo, ko sem mela malo farbe. Vidim, da z kravo z izjemo MLBK niste zadovoljne. Bom našla pa kaj drugega... Oktavija, saj če pred tretjim decembrom ne morš do dohterja, pol naj ti pa kar naredijo telu IUIje, saj ti pripadajo. Po decembru pa hop v akcijo. Ne bit žalostna, čimprej se potolažit, pa v nove boje. Bozza čestitke za desetko. BRAVO Larica moja draga! No viš, da so otroc ok! Ti kar malo pojokaj, mi te mamo tud radi! Da se ta dva primeta in da gre tretji na led ti želim. Jupijajaja. No Kajši, dobro si to zrihtala. Držim pesti za prvo špiko jutri. Sestre pa valjda, da si te morjo zapomnit. Ja šuka, kje si pa ti tele hiperaktivne navijače našla? OOOO sponži. Kako život? Noge v luft, pa bo? Kako si ti? Jaz bolj švoh sledim. Bravoooo Blanch!!!!! A nobena ni treh vzela? Jaz, ki mi itak nikol več od dveh ne rata sproducirat pa sanjam o treh. Jaz držim pesti, da dobiš svoje ledenkote čez ene tri leta, ko bosta ta dva že malo zrasla in bosta bolj samostojna. T1979 drži se jutri! Bom navijala. Zarja, pa kje jih najdeš!? Unglaublich. Tolk sem se zmatrala, da moram na pavzo. Od kje jemljete energijo?
|