|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 16:15:37
|
|
|
|
arneja
|
Joj, Lara in Blanči, kako lepe novičke . Lara, tebi so se kar vse celice oplodile, je res smeh pripomogel . Blanč, tebi je pa tako lepo vse uspelo, še dva pingivnčka boš imela, pa tako si bila žalostna na začetku . In obedve sta se preoblekli primerno priložnosti . Super lepo slikci. V glavnem, bravo, punci . Bozza, ti si pa super pridna kokoška . Bravo za 10 celic . To je zame znanstvena fantastika. Amelia, stisni svojo pupiko in ji pritisni enega lupčka namesto mene . Kar ne morem verjeti, da jo že držiš v rokah . T1979, itak da bodo celice v foliklčkih jutri . Je ta mesec september očitno zelo radodaren . Gloria, ti boš pa lepo na rok čakala očitno. Je pikecu že luštno pri tebi . MLBK, te že kaj špika po jajčnikih? Meni se kar zdi kot da se se nekaj dogaja spodaj. Glava me pa danes nič ne boli . Ti vrnem ZS. Kajsica, veš, da si pogumna punca in tudi tele injekcije bodo zate mala malica, boš videla . Jaz če se pičim kam, kjer me zaboli, grem samo drugo mesto iskat in sigurno najdem kakšen prostorček, kjer še čutim ne injekcije. Imaš pa tudi Gonal, da ti ne bo treba nič mešat, ne? Saj je prav, da se te spomnijo na GK, vsaj veš, da si se postavila zase in da so to opazili. Meni se zdi, da je edini človek, ki se ga bojim v življenju, Reško, pa še njemu povem ta svoje . Shuka, so danes spet vrtali sosedje? Joj, to je meni tudi za umret. Na srečo že dolgo nihče ni imel tovrstnih popadkov. Kaj pa AS, sta ga nabavila ali ne? Jaz vem, da ga bom precej hitro . Pozdravčke tudi vsem ostalim pogumnim pupam .
|