![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:16:45
|
|
|
|
~Biba~
|
jazzika kak te peglaš pa RRjaš...?ko likaš bereš, vmes pa maš pauze za odgovore?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:17:16
|
|
|
|
~Biba~
|
tak zdaj pa mam monologe, grem jaz raje kaj... likat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:18:53
|
|
|
|
pikicao.
|
ne ne.. nimas monologov.. ziva nas je pa zapustila kam si sla ?? nikamor it biba ca se ti se ne mesa dost ti jz mal svoje zmesane energije posredujem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:23:50
|
|
|
|
pikicao.
|
tale slika naj bi dala pozitivno energijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:24:25
|
|
|
|
~Biba~
|
od kod ti ta slikca?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:26:04
|
|
|
|
pikicao.
|
ali pa zdej se pa same odlocte
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:26:06
|
|
|
|
Tina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Aja...še Tina1...kapo dol za vztrajnost. Si gledala v sredo oddaja na kanalu a....je bil tud en par, ki se je trudil 12 let. Sam ona si imela svojih jajčec....kdaj greš v postopek? Hvala, ampak za 12let vztajnosti je zelo zaslužen tudi moj . Drgač pa ja sem gledala oddajo v sredo. Ma jz mam svoja, sam pr men so v 1 postopku bli še drugi heci in se full slabo reagirala, pa tud sam ena se je oplodila od 4-ih. 10.10. sem naročena pr Blanki na GK, tko da bomo vidl a bom začela isti dan že z inekcijami al pa kšn dan kasnej.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:27:19
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ od kod ti ta slikca? ena kolegica mi jo je enkrat po mailu poslala.. biba zakaj mi taksne mickene slikce dela??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:36:01
|
|
|
|
jazzz27
|
Bibika....ja draga je ta elektrika RRjeva ...mal polikam..preberem...polikam...napišem..začaran krog . Tina...no pa saj če je ena taprava je ok. Povej če si imela pod narkozo punkcijo. Mene je strah punkcije, kot !!! Reš ne da nobene inekcije ali pa narkoze.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:36:52
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ od kod ti ta slikca? ena kolegica mi jo je enkrat po mailu poslala.. biba zakaj mi taksne mickene slikce dela?? še 12najst za !! Dajmo!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:38:30
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzi bom kr tretjo zvezdico preskocila ;) grem kr na cetrto;) kdaj je pa ta?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:46:22
|
|
|
|
Tina1
|
Tina...no pa saj če je ena taprava je ok. Povej če si imela pod narkozo punkcijo. Mene je strah punkcije, kot !!! Reš ne da nobene inekcije ali pa narkoze. [/quote] Ja, sej vem vsaj da je ena, ampak sem vseen upala na kakšenga eskimčka . Na GK sem dobila ketonal, pol pa še tik pred punkcijo eno inekcijo. Ampak tud če jo neb, ker skor noben dohter ne počaka da bi tista inekcija prjela . K pa prime je pa punkcije že konc. Se pa tud jz bojim punkcije k križa. Še špikat se nism začela, pa me že punkcija skrbi . Se moram mal u roke uzet, pa stopet na realna tla in počakat. Mogoče bo u drugo kej bolš, zdej k vem kako zgleda. Mal me to tokaž, da so sestre prijazne . A ti si že v postopku? Prvem, drugem....?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 13:02:48
|
|
|
|
pikicao.
|
sama.. sama.. sama.. samaaa seemmm
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 14:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
nisi nisi nisi Samo vmes mam malo za delat pa vas moram malo odklopit...... Dejmo dejmo dejmo do
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 14:07:03
|
|
|
|
pikicao.
|
Se sprehaja miska po gozdu, vsa vesela, in sreca zajcka. Miska rece: "Jaz imam pa novega fanta!" Zajcek je radoveden in vprasa, ce ima kaksno njegovo sliko. Miska potegne na plan fotografijo in jo ponosna pokaze zajcku, ki presenecen vzklikne: "Saj to je pa netopir!" Miska ogorceno pogleda sliko in rece: "Prasec, meni je pa rekel, da je pilot."
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 14:07:31
|
|
|
|
pikicao.
|
a ni luskan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 14:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
sem ga že slišala ja Zdaj moram še nekaj stvari narest, se javim predno bom šla domov.... papap
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 14:13:14
|
|
|
|
miska73
|
Pikica, a štepaš do 3 zvezdic ;-) Evo še en od mene (star, ampak dober): Moz se zjutraj zbudi z mačkom. Ko odpre oči, najprej na nočni omarici zagleda kozarec vode in zraven dva aspirina. Ko se se bolj razgleda, zagleda na stolu zraven postelje zlikano in zlozeno obleko, pripravljeno, da jo obleče. Hisa je vsa lepo pospravljena in na mizi v kuhinji je listek: "Dragi, odsla sem po nakupih. Zajtrk je v pečici, jutranji časopis na mizi." Nato pride mimo sin in on ga ves presenečen vprasa, kaj se je zgodilo prejsnji večer. Oh, prisel si ob 3 ponoči, pijan. Spotaknil si se na stopnicah in razbil mamino najljubso vazo, pobruhal hodnik, nato pa si se zaletel v vrata, zato imas modrico na usesu. Aha, reče on. Ampak zakaj je potem vse tako lepo urejeno in zakaj mama ni nič jezna? Sin pojasni: >Ko te je mama odvlekla v spalnico in ti poskusala sleči hlače, si rekel: >Gospa, pustite me pri miru, jaz sem poročen!<
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 14:14:01
|
|
|
|
pikicao.
|
lepo se mej.. pa porocaj kako bos stilsko stanovanje opremila pa medicinsko sestro se tud lahko gres
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 14:15:14
|
|
|
|
pikicao.
|
iiiii miska ta je pa tok lep prou lepo zvest je bil
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 15:01:30
|
|
|
|
ledenka
|
sem nazaj s pregleda, moja miška rase imam že materinsko in naslednji pregled 14.10, ko grem za krvne preiskave in vodo, NS pa 5.11. PDP mam pa 11.5.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 15:03:11
|
|
|
|
pikicao.
|
bravo ajsi... da bi ti cim lepse pikica rasla.. pa sej ves pobozi se po trebuscku
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 15:05:41
|
|
|
|
ledenka
|
hvala za vse pestke pikicaOOOOOO, ti pa že kar
< Sporočilo je popravil ledenka -- 26.9.2008 15:06:07 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 15:05:53
|
|
|
|
pikicao.
|
hihi zurka ni poratala, sej veste kaj sm hotla s tem napisat.. o lepo se mejte
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.