![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 15:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
hahahahahahahah Kok sem jaz vesela ta vam maam evo še jaz častim: Seveda so brezalkoholni za nosečke in alkoholni za nenosečke (še)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 15:49:38
|
|
|
|
pikicao.
|
hik hiik o porkes sm ze fajhtna tok pjace..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 15:52:53
|
|
|
|
ledenka
|
iiii, jaz bom kar taprvega pomarančni sok z dodatkom nečesa rdečega pikica, saj tebi pa tudi ne manjka več dosti do
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 15:56:10
|
|
|
|
miska73
|
Ajsi, ti morš brezalkoholno. Men bi tud en pasu - recimo ena dobra margerita servirana na kakšni karibski plaži... Uf, spet sanjarim...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 15:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse sanjarimo Zdej pa grem... Gremo na karting Se tipkamo jutri VSEM!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 16:05:50
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva lepo se mej ajsi ja sej bomo mojo tretjo zvezdico tud zapili hihihi miska ti kar sanji pogresam mal tvoje sanjske plaze
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 16:12:24
|
|
|
|
ledenka
|
Ajsi, ti morš brezalkoholno sej to je brezalkoholno - tisto rdeče je lahko recimo granatni sok grem jaz počasi domov... mam že malo dost moram it še mačjo hrano kupit.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 16:12:59
|
|
|
|
miska73
|
Samo zate pikica
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 16:14:35
|
|
|
|
pikicao.
|
iiiiiiiiiii v domisljiji ze potujem tja...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 18:24:00
|
|
|
|
gigi1
|
Živa za Pikicao ti si naslednja Miška tebi bom pa kar tukaj odgovorila, boš lažje najdla . Jaz sem se vedno ob pol 8ih ali 8ih zjutraj. Ob tej uri sem naštudirala, da sem vedno doma ali na UZ na GK in mi jo lahko tam dajo. Od 9ih naprej sem v službi..pa dostkrat cel dan...pol pa lahk še na kakšno pijačko zavijem in sem samo živčna, če ne morem do konca v miru spit. Zato mi ni pasalo zvečer Je pa najbolje, da sama pri sebi premisliš kaj ti bolj paše. Pupike drage lep večer in stisnite se k svojim . Danes je težek dan. Bo tudi njim pasalo malo cartanja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 18:42:03
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla, jaz sem dobila izvide iz biopsije. So ful slabi, tako da grem najverjetneje v sredo na konizacijo, so rekli čim prej, da ne smem ni čakat. Me en mesec ne bo v službo - bolniška, ker je kar obsežna stvar. V ponedeljek grem na posvet k moji G da mi razloži cel postopek.... Aqua moja zlata Držim pesti,da se reši tale zadeva in da bodo potem hitro dojenčki.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 20:02:55
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla, jaz sem dobila izvide iz biopsije. So ful slabi, tako da grem najverjetneje v sredo na konizacijo, so rekli čim prej, da ne smem ni čakat. Me en mesec ne bo v službo - bolniška, ker je kar obsežna stvar. V ponedeljek grem na posvet k moji G da mi razloži cel postopek.... aquina - Držim pestke, da bo čim prej vse za tabo ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 20:45:44
|
|
|
|
sonček33
|
aqua - objem zate. Stiskam pesti sto na uro in ne pozabi, tukaj gor čisto vse milsimo nate.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 21:09:05
|
|
|
|
pikicao.
|
da se se tuki na hitro javim, lepo in mirno ter s pozitivnimi misli nabito noc en objemcek vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 21:46:22
|
|
|
|
~Biba~
|
vsem....sem se morala oglasit, preden grem spat... sem vas an hitro morala kr nekaj strani prebrat.. ah akvica naša... ti si naša borka, in s polno optimizma, bomo tudi to skupaj premagale. pa dobro jutro za tiste, ki me (boste brale) berete ju3-v petek..juhu petek je
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 22:08:47
|
|
|
|
spelka12
|
I am back babes. Ne bom nč brala, bom rajš jutr, zdej grem spat. aqua samo tvoj post sem videla in ostala sem brez besed. Res mi je žal za to, kar se ti dogaja. Z mislimi bom s tabo in upam, da se vse hitro poštima in da naslednje leto prideš do tvoje pikice. ŽAL MI JE.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.9.2008 22:22:51
|
|
|
|
polaris
|
Aqua drži se Špelči, si že nazaj Kako je bilo na sanjskem dopustu? Kdaj dobimo fotke? Vsem ostalim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 7:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro babe žabe.... Kako?.... Le glejte da danes kera plavega ne stakne... Na petek se to res ne spodobi evo kofetkarce moje še nekaj za pregnat zaspančke iz vaših učk... hehehehehehehe dve muhici na en mah Mene pa od kartinga VSE boli... Ponoči so me celo krčki lovili po rokah... Nisem skoraj nič spala... No amapk zdej ko sem z mojimi pupami bo vse minilo JUTROOOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 8:40:47
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutroooo živa olala kaka jutranja kavica špelka dobrodošla nazaj; kako je bilo? polaris evo ti nazaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 9:05:36
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!! Aqua.... držim pesti, da bo vse čim prej za tabo in da boš čim prej . So mi učki rosni ratal, ko sem prebrala....šit nooooo. Ampak ti si trdna borkica in boš to hitro opravila. Na koncu čaka nagrada . Mislim nate!!!! živa....čestitam za . Kako je sedaj pri vas? Baby active? Aja kavica.njamsi!! A je pobrit? Ta bo za ajsiko miška....nimam pojma kaka bo doza, ker moje še ni!!!!!! Mogoče se pa skup začnemo pikat. Kje si ti? ajsi....a si ti nardila nalogo? (božaj pikico in jo lubčkaj namest mene....slednje prepuščam tudi tvojemu) špelkica....welcome back...kako je bilo???? A sta kakšenga špartanca nazaj prešvercala? (hecam se) Upam, da nista imela skoz obiskov zraven. sonček in trin....kako ste oldike? pikicaOOOOOOOOOo....zakaj te tako razganja? A ste imel petelinjega? Al zato ker je Borut zmagal? se* kako v službi? Mularija uboga? lep dan.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 9:07:33
|
|
|
|
jazzz27
|
Aja...še Tina1...kapo dol za vztrajnost. Si gledala v sredo oddaja na kanalu a....je bil tud en par, ki se je trudil 12 let. Sam ona si imela svojih jajčec....kdaj greš v postopek?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 9:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehhehehehehe Ajsika... pridi pridi pogledat kaj imamo zate Jazzzi... Ja baby active ampak ne tok da bi se kej preveč obremenjevala s tem... Se mi zdi da je moja obsesija v preteklih mesecih šla predaleč, zato sva zdaj na tem: "če bo pač bo" Sej vsi pa vemo da so želje prisotne a ne Kje se pa ti potepaš? Nič kaj dosti ne ni več brat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 9:11:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Aja...še Tina1...kapo dol za vztrajnost. Se 100% podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 9:22:31
|
|
|
|
aqua77
|
Guten morgen! Najlepša hvala vsem, pikovitek tebi, ker te nisem slišala že sto let.... , pa Se*, pa sonček nas noseči, pa vsem ostalim dragim pupam....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 9:23:50
|
|
|
|
aqua77
|
Ja jazzzi, kje pa se ti potikaš????
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.