|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
25.9.2008 15:46:14   
Anonimen
hahahahahahahah

Kok sem jaz vesela ta vam maam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo še jaz častim:

user posted image

Seveda so brezalkoholni za nosečke in alkoholni za nenosečke (še)

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
25.9.2008 15:49:38   
pikicao.
hik hiik o porkes sm ze fajhtna user posted image user posted image user posted image  tok pjace..

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
25.9.2008 15:52:53   
ledenka
iiii, jaz bom kar taprvega user posted image  pomarančni sok z dodatkom nečesa rdečega user posted image  

pikica, saj tebi pa tudi ne manjka več dosti do user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
25.9.2008 15:56:10   
miska73
Ajsi, ti morš brezalkoholno.
Men bi tud en pasu - recimo ena dobra margerita servirana na kakšni karibski plaži...
Uf, spet sanjarim...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
25.9.2008 15:57:22   
Anonimen
Vse sanjarimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem... Gremo na karting user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   VSEM!!!

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
25.9.2008 16:05:50   
pikicao.
ziva lepo se mej user posted image user posted image user posted image

ajsi ja sej bomo mojo tretjo zvezdico tud zapili user posted image user posted image user posted image user posted image  hihihi

miska ti kar sanjiuser posted image user posted image user posted image  pogresam mal tvoje sanjske plazeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
25.9.2008 16:12:24   
ledenka
Ajsi, ti morš brezalkoholno

user posted image  sej to je brezalkoholno - tisto rdeče je lahko recimo granatni sok user posted image

grem jaz počasi domov... mam že malo dost user posted image  moram it še mačjo hrano kupit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
25.9.2008 16:12:59   
miska73
user posted image

Samo zate pikica

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
25.9.2008 16:14:35   
pikicao.
iiiiiiiiiii
v domisljiji ze potujem tja...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
25.9.2008 18:24:00   
gigi1
Živa user posted image  za user posted image user posted image user posted image

Pikicao ti si naslednja user posted image

Miška tebi bom pa kar tukaj odgovorila, boš lažje najdla user posted image . Jaz sem se vedno ob pol 8ih ali 8ih zjutraj. Ob tej uri sem naštudirala, da sem vedno doma ali na UZ na GK in mi jo lahko tam dajo. Od 9ih naprej sem v službi..pa dostkrat cel dan...pol pa lahk še na kakšno pijačko zavijem in sem samo živčna, če ne morem do konca v miru spit. Zato mi ni pasalo zvečer user posted image
Je pa najbolje, da sama pri sebi premisliš kaj ti bolj paše.

Pupike drage lep večer in stisnite se k svojim user posted image . Danes je težek dan. Bo tudi njim pasalo malo cartanja user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
25.9.2008 18:42:03   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla,

jaz sem dobila izvide iz biopsije. So ful slabi, tako da grem najverjetneje v sredo na konizacijo, so rekli čim prej, da ne smem ni čakat. Me en mesec ne bo v službo - bolniška, ker je kar obsežna stvar. V ponedeljek grem na posvet k moji G da mi razloži cel postopek....

Aqua moja zlatauser posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti,da se reši tale zadeva in da bodo potem hitro dojenčki.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
25.9.2008 20:02:55   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla,

jaz sem dobila izvide iz biopsije. So ful slabi, tako da grem najverjetneje v sredo na konizacijo, so rekli čim prej, da ne smem ni čakat. Me en mesec ne bo v službo - bolniška, ker je kar obsežna stvar. V ponedeljek grem na posvet k moji G da mi razloži cel postopek....

aquina - user posted image Držim pestke, da bo čim prej vse za tabo ... user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
25.9.2008 20:45:44   
sonček33
aqua - objem zate. Stiskam pesti sto na uro in ne pozabi, tukaj gor čisto vse milsimo nate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
25.9.2008 21:09:05   
pikicao.
user posted image

da se se tuki na hitro javim, lepo in mirno ter s pozitivnimi misli nabito noc user posted image
en objemcek vsem user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
25.9.2008 21:46:22   
~Biba~
user posted image user posted image vsem....sem se morala oglasit, preden grem spat...
sem vas an hitro morala kr nekaj strani prebrat..

ah akvica naša...user posted image user posted image user posted image user posted image ti si naša borka, in s polno optimizma, bomo tudi to skupaj premagale.

pa dobro jutro za tiste, ki me (boste brale) berete ju3-v petek..juhu petek jeuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
25.9.2008 22:08:47   
spelka12
I am back babes.
Ne bom nč brala, bom rajš jutr, zdej grem spat.

aqua samo tvoj post sem videla in  user posted image user posted image user posted image user posted image  ostala sem brez besed. Res mi je žal za to, kar se ti dogaja. Z mislimi bom s tabo in upam, da se vse hitro poštima in da naslednje leto prideš do tvoje pikice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ŽAL MI JE.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
25.9.2008 22:22:51   
polaris
Aqua user posted image user posted image user posted image drži se user posted image user posted image user posted image

Špelči, si že nazaj user posted image user posted image user posted image Kako je bilo na sanjskem dopustu? Kdaj dobimo fotke?

Vsem ostalim user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
26.9.2008 7:50:03   
Anonimen
Jutro babe žabe.... Kako?.... Le glejte da danes kera plavega ne stakne... Na petek se to res ne spodobi user posted image user posted image user posted image

evo kofetkarce moje še nekaj za pregnat zaspančke iz vaših učk...
user posted image

hehehehehehehe  dve muhici na en mah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa od kartinga VSE boli... user posted image Ponoči so me celo krčki lovili po rokah... user posted image user posted image user posted image   Nisem skoraj nič spala...

No amapk zdej ko sem z mojimi pupami bo vse minilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUTROOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
26.9.2008 8:40:47   
~Biba~
dobro jutroooouser posted image

živa olala user posted image kaka jutranja kavicauser posted image

špelka dobrodošla nazaj; kako je bilo?

polaris evo ti nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
26.9.2008 9:05:36   
jazzz27
Jutro!!

Aqua....user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse čim prej za tabo in da boš čim prej user posted image . So mi učki rosni ratal, ko sem prebrala....šit nooooo. Ampak ti si trdna borkica in boš to hitro opravila. Na koncu čaka nagrada user posted image user posted image . Mislim nate!!!!

živa....čestitam za user posted image user posted image user posted image . user posted image  Kako je sedaj pri vas? Baby active?user posted image  Aja kavica.njamsi!! A je pobrit?user posted image  Ta bo za ajsikouser posted image

miška....nimam pojma kaka bo doza, ker moje user posted image  še ni!!!!!! Mogoče se pa skup začnemo pikat. Kje si ti?

ajsi....a si ti nardila nalogo? (božaj pikico in jo lubčkaj namest mene....slednje prepuščam tudi tvojemu)user posted image user posted image user posted image

špelkica....welcome back...kako je bilo???? A sta kakšenga špartanca nazaj prešvercala?user posted image (hecam se) Upam, da nista imela skoz obiskov zraven.

sonček in trin....kako ste oldike?

pikicaOOOOOOOOOo....zakaj te tako razganja?user posted image  A ste imel petelinjega?user posted image  Al zato ker je Borut zmagal?user posted image

se* kako v službi? Mularija uboga?user posted image

lep dan.....

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
26.9.2008 9:07:33   
jazzz27
Aja...še Tina1...kapo dol za vztrajnost. Si gledala v sredo oddaja na kanalu a....je bil tud en par, ki se je trudil 12 let. Sam ona si imela svojih jajčec....kdaj greš v postopek?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
26.9.2008 9:10:57   
Anonimen
hehehehehehhehehehehe

Ajsika... pridi pridi pogledat kaj imamo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzzi... Ja baby active ampak ne tok da bi se kej preveč obremenjevala s tem... Se mi zdi da je moja obsesija v preteklih mesecih šla predaleč, zato sva zdaj na tem: "če bo pač bo" user posted image user posted image   Sej vsi pa vemo da so želje prisotne a ne user posted image user posted image user posted image   Kje se pa ti potepaš? Nič kaj dosti ne ni več brat user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
26.9.2008 9:11:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Aja...še Tina1...kapo dol za vztrajnost.

Se 100% podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
26.9.2008 9:22:31   
aqua77
Guten morgen! user posted image

Najlepša hvala vsem, pikovitek tebi, ker te nisem slišala že sto let.... user posted image user posted image user posted image , pa Se*, pa sonček nas noseči, pa vsem ostalim dragim pupam....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
26.9.2008 9:23:50   
aqua77
Ja jazzzi, kje pa se ti potikaš????

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.