murkica
|
Punce, dajmo začet bolj pozitivno razmišljat. Ne biti žalostne. Sicer je res ta mesec v kur.u, ampak pač ga bo treba prebresti, da bodo prišle bolj pozitivne stvari. Je pa res, da je ta mesec veselo novico sporočila Agrojuhica, tako da so se tudi lepe stvari dogajale. Aquica moja- resnično mi je žal, da se je to zgodilo. Držim pesti in ti pošiljam , da bi se vse skupaj čim prej uredilo. Veš kaj pa mi ni jasno, kako to, da niso prej opazili, glede na to, da se veliko sučeš okoli G? Jaz grem vsako leto na odvzem brisa, čeprav so mi rekli, da to ni potrebno in naj bi bilo Ok na 2 leti. Raje si sama plačam, pa sem vsaj mirna. Ker namreč moji prijateljici je v dobrega pol leta prišlo do takih sprememb, da je mogla iti takoj naprej na razne postopke, kaj bi šele bilo, če bi čakala 2 leti? Tako, da jaz tudi vsem svojim prijateljicam vedno polagam na srce, da naj si raje plačajo tisti bris, kot da bi potem po toliko časa izvedele zares slabo novico. Živa čestitke za !!!! No zdej pa štartamo na četrto . Špelči- kako si se imela? Mi bi rade videle kakšne fotografije Včeraj sem ful dolg post napisala, pa se mi je na koncu vse zbrisalo in sem bila tako jezna, da sploh nisem imela volje še enkrat še enkrat pisat. Nekaj dni nazaj, je tudi ena spraševala kako nam gre hujšanje. Jaz se moram kar malo pohvaliti, da sem izgubila skupaj 5 kg. No rada bi, da jih izgubim vsaj še 3, lahko pa tudi kakšno več. Nimam po nobene posebne diete, razen to, da poskušam, da zvečer ne jem, razen če je lahkota prevelika, pojem nekaj čisto majhnega. No vsak teden pa hočem napisati kaj o oddaji Pot k zanositvi, ki je na Kanalu A. Jaz sama sem čisto obsedena s to oddajo. Res je, da ponavadi tako, da ne uspe vedno vsem in se mi potem srce kar trga zraven, vendar je pa v oddaji vedno tudi veliko veselega. In na koncu, ko se rodi kakšen otrok jokam od sreče, ker vem, kako si je ta par to želel. No zdej pa grem na sprehod s kužo, ker je že čist nervozna, ve pa se imejte fino. Poljubčke in pozdravčke od Murkice.
< Sporočilo je popravil murkica -- 26.9.2008 10:27:54 >