![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 15:06:52
|
|
|
|
ledenka
|
čao čao, lep vikend!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 15:10:33
|
|
|
|
aqua77
|
oj, kolk ste pa ve načvekale danes....!!!!! se slišimo......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 15:11:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čao čao, lep vikend! čestitke za pikico ajsi, zdaj pa šibam, si pišemo jutri.... rada vas mam.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 18:22:52
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Tina...no pa saj če je ena taprava je ok. Povej če si imela pod narkozo punkcijo. Mene je strah punkcije, kot !!! Reš ne da nobene inekcije ali pa narkoze. Ja, sej vem vsaj da je ena, ampak sem vseen upala na kakšenga eskimčka . Na GK sem dobila ketonal, pol pa še tik pred punkcijo eno inekcijo. Ampak tud če jo neb, ker skor noben dohter ne počaka da bi tista inekcija prjela . K pa prime je pa punkcije že konc. Se pa tud jz bojim punkcije k križa. Še špikat se nism začela, pa me že punkcija skrbi . Se moram mal u roke uzet, pa stopet na realna tla in počakat. Mogoče bo u drugo kej bolš, zdej k vem kako zgleda. Mal me to tokaž, da so sestre prijazne . A ti si že v postopku? Prvem, drugem....? Ja saj vem, vsaka si želi da bi imela super folikle in potem še nekaj zamrznjenčkov, toda se treba sprijaznit kar nam znanost da, tako da hb za vsaj to! Jaz tudi upam na najbolš, če pa bo samo en taprav pa tuk prav . Mah jaz ne vem kaj je s temi dohtrji. Jaz bi inekcijo al pa narkozo plačala in nočem kje skup padat in krvavet kot kak zaklan prašič. Reš dela vse na živo...nobene inekcije, nič ketonala, nič.....mazohist!! Jaz sem trenutno v prvem postopku. Ampak bo....optimistično
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 18:24:03
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi!! A bomo kako slikco vidle....sem fulll hepiii zate, da je vse ok!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 19:29:41
|
|
|
|
Tina1
|
Jazzz27, jaz sem na GK v drugem postopku. Prvi me je psihično in fizično čist zmozgu, pol sva si pa vzela pavzo 4leta. Zdaj pa ponovno v boj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 21:42:59
|
|
|
|
spelka12
|
tina1 dobrodošla med nami . Sem prebrala, da se trudita že 12 let. So mi skoraj oči iz jamc ven padle. Pa praviš, da slabo reagiraš. Jaz sem v obeh postopkih pridelala po 12 jajčkov, ampak sta se mi obakrat samo po 2 oplodila in je reško pojamrav, da je to zelo slabo. Tko da nč bat. Boljš da je samo eden, pa je ta bolj kvaliteten. Držim pesti, da kmalu zagledaš +. Kako ste drugače babe moje? ajsi nosečka naša a že kaj gledaš wc školjko od blizu? aqua pa ti? Kako si? Nisem še prebrala kaj je bilo s tabo točno. Se bom potrudila da nadoknadim. A oktavija je pa pogrešana . Bom šla v akcijo oz. na lov. Jo bom že izbezala iz brloga. Se*, jazzzika, lunčika, erin, beyba, fargi, žižika, sonček, pikovitek, polarismurkica, pikapoka, vita, oktavija, aqua, živa, pikicao, štumfek, biba, miška, .....ajej kolk nas je, pa sigurn sem jih ene 10 še pozabila. Vsem želim en lep vikend. Slikce bodo kmalu v albumu, geslo je isto kot za prejšnjega. Aja še to: tetka se noče poslovit in je 4 dan dopusta spet prišla nazaj. Tko da sedaj krvavim že od 12.9. Pomojem mora nadoknadit vse za nazaj. Al pa se telo še puca po rojstvu. No tko da grka zarad nje nisva pretihotapla domov. Pa kdaj drugič.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 8:05:26
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz - srečno v postopku! navijam itak sto na uro. a ti si pri Rešu?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 8:06:52
|
|
|
|
sonček33
|
Sicer pa dobro jutro in kavica za vse
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 8:13:59
|
|
|
|
sonček33
|
Spelka - superca za namene, da že letos prideta da plusa. Letos je čisto še malo, veš :) Agua - mislim nate Tina - vsaka čast za 12 let, občudujem vaju in vama iz srca privoščim, da zdaj pa rata. Se* - bliža se čas...narkomanije Erin in beyba - hočemo nove fotke in nova poročanaj o vajinih cmokcih Polaris - kako si? Ledenka - jupi že materinska...in majček bo kmalu tu Živa in pikica.o kako sta? Pikico razganja, tebe tudi kaj Živa? Biba - uspešno selitev vama želim pa le glej - hoečmo fotke!!! Oktavija - javi se!!!! Murkica - ti nam tudi kaj napiši.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 8:52:19
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka!!!! Kako kaj čvekice moje??? Moje M še vedno ni, me prab zaj..ava, zdaj pred operacijo, ker je ni...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:01:53
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, ti za spremembo želim, da čim prej pride! špelči, že nazaj za kake slikceeee se priporočaaaaaam mi je sicer slabo, ampak bruhala še nisem... upam, da pri tem tudi ostane jazzzika, je tvoja madam M že prišla? sonček, kako si ti? še malo malo, pa bo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:02:40
|
|
|
|
sonček33
|
Ja, ledenka, zdej se tudi meni zdi, da je čist še malo, čeprav so še 4 meseci :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:10:52
|
|
|
|
aqua77
|
O danes zjutraj so pa nosečke aktivne....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:17:53
|
|
|
|
sonček33
|
Veš aqua, jaz sem zjutraj najbolj produktivna. Sem posesala, pomila po tleh, oprala belo perilo, dala prat tekače, porpsravila posodo iz pomivalca, dala novo prat... zdej pa v trgovino kaj bomo kuhali????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:19:58
|
|
|
|
ledenka
|
razmišljam o konjskih zrezkih mi meso paše pa solata, brokoli in riž, njami!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:20:01
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz govejo juhico, potem pa meska iz juhe pire in špinačo. Seveda ko pridem domov iz službe....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:21:22
|
|
|
|
sonček33
|
joj, pridem kar k obema na južno, pa svoja tut prpeljem s sabo :) aqua - a ti delaš? dej povej mi, a se dovolj dobro počutiš za delo?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:23:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 joj, pridem kar k obema na južno, pa svoja tut prpeljem s sabo :) aqua - a ti delaš? dej povej mi, a se dovolj dobro počutiš za delo? niti ne, samo če sem doma pa samo razmišlamo o stvareh, ki me čakajo, pa mi je se huje....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:24:10
|
|
|
|
sonček33
|
agua objem zate... in oprosti, ker te sprašujem o tem. Jaz vem, da bo vse ok!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:26:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 agua objem zate... in oprosti, ker te sprašujem o tem. Jaz vem, da bo vse ok!!! ni panike! ti kar prašaj, zato sem pa tukaj.... mi ni problem govoriti o čemerkoli.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 9:26:53
|
|
|
|
ledenka
|
Aquica draga, ti si noro pridna če ti ustreza, da si med ljudmi, je to super. sonček, kar pridi oz. pridite!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 12:31:33
|
|
|
|
aqua77
|
Kaj je zdaj, a ste kar tiho vse???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 13:08:01
|
|
|
|
aqua77
|
Punce moje moje M še vedno ni! Sem včeraj delala CB pa mi je tako kot pred dvema mesecoma pokazal rahlo črtico!
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 27.9.2008 13:11:06 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 13:09:44
|
|
|
|
sonček33
|
agua - to pa ni tko rahla črtica se jo kar ornk vidi
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.