![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 13:12:08
|
|
|
|
aqua77
|
ne vem! mi je že enkrat dva meseca nazaj tako kazal, pa sem M dobila, sej se spomniš verjetno..... zdaj pa res nebi bil pravi čas za nosečnost, glede na moje zdravstveno stanje... sicer bi bila noro vesela, če je res in počakala z vsemi postopki, samo bi me pa verjetno celo nosečnost skrbelo, kaj se dogaja z celicami, ki so tako spremenjene.... ne vem no...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 27.9.2008 13:23:18 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 14:51:13
|
|
|
|
polaris
|
Aqua, ne bi ti rada vlivala lažnih upanj, ampak ta črtica pa je, kot je že Sonček ugotovila, ornk konkretna Pri meni je takšna samo, če ji malo s flomastrom pomagam
< Sporočilo je popravil polaris -- 27.9.2008 14:54:48 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 14:55:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Aqua, ne bi ti rada vlivala lažnih upanj, ampak ta črtica pa je, kot je že Sonček ugotovila, ornk konkretna sej, če bi bilo to prvič, bi tud sama tko misnla, sam me je že enkrat zaj ala, pa ji ne verjamem več.... ampak vseeno hvala za komentar, ker če še kdo pove svoje mnenje vsaj nimam občutka, da se mi blede, pa da skoz črtice vidim, tam kjer jih ni....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 14:58:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Aqua, ne bi ti rada vlivala lažnih upanj, ampak ta črtica pa je, kot je že Sonček ugotovila, ornk konkretna Pri meni je takšna samo, če ji malo s flomastrom pomagam sej pri men je sam mal sence, ni tko močna....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 15:02:28
|
|
|
|
polaris
|
no pol pa jaz slabo vidim Ti, kaj če bi jutri zjutraj ponovila? Saj vem, spet 100 eurčkov za CB... ampak
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 15:04:46
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris no pol pa jaz slabo vidim Ti, kaj če bi jutri zjutraj ponovila? Saj vem, spet 100 eurčkov za CB... ampak ponavljam v ponedeljek zjutraj predno grem k G, če do takrat M še ne bo.... drugače pa bom lulala na bankovec za 500€.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 15:08:09
|
|
|
|
polaris
|
raje menjaj v kovance , da jih lahko še za drug mesec uporabiš Kako dolgo delaš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 15:11:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris raje menjaj v kovance , da jih lahko še za drug mesec uporabiš Kako dolgo delaš? Delam do 15:00!!! Maš prav za kovance, jih bom še rabla za drugič!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 15:13:49
|
|
|
|
aqua77
|
Zdaj pa grem počasi domov... Si pišemo.... Bodite vse v cvetju!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 15:13:50
|
|
|
|
polaris
|
O torej si fertig s šihtom Bodi lepo, želim ti prijeten vikend in v pon. zjutraj še konkretnejšo črtico
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 15:14:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris O torej si fertig s šihtom Bodi lepo, želim ti prijeten vikend in v pon. zjutraj še konkretnejšo črtico HVALA!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 15:25:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Aqua, ne bi ti rada vlivala lažnih upanj, ampak ta črtica pa je, kot je že Sonček ugotovila, ornk konkretna Pri meni je takšna samo, če ji malo s flomastrom pomagam Se kar podpišem ... Fajn konkretna je!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 16:31:04
|
|
|
|
ledenka
|
punce, ne mešat CBja z ostalimi... tule mora bit plus (si lahko v mojem albumu pogledate, geslo plusek) aqua naj pride, če misli... če ne, pa naj bo konkreten plusek v ponedeljek!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 16:39:29
|
|
|
|
miska73
|
Aqua, jaz ne vidim črtice. Ti pa želim, da se najprej tvoje zdravstveno stanje uredi in da šele po tem štartaš z dojenčkom.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.9.2008 16:40:21 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 16:43:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka punce, ne mešat CBja z ostalimi... tule mora bit plus (si lahko v mojem albumu pogledate, geslo plusek) Ups...OK, priznam v življenju sem naredila kvečjemu dva, mogoče tri testeke Vem, da pri tistih,ki sem jih dobila kot reklamne od G sta morali biti dve črtici.. Tu pa plusek, kaj? Potem pa res ne vem... Se res izredno slabo vidi ... Aqua - držim pestke, da se vse izteče kar najboljše zate.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 17:30:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Pupe! Danes se poroči naša nosečka spps! ČESTITKE naša borka! Želim vama pravljično čaroben dan!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 19:45:43
|
|
|
|
jazzz27
|
hej hoj... akvi..jaz tudi vidim rahlo črtico, sam če si povečam. Drugače pa pustimo se presenetiti, a ne? sonček...jp pri Reškotu. ajsi...tudi moje še ni..... šibammmmmmmmmmmmmmmmmmm.....sem iz trgatve...me vse boli. pa,pa.....rada vas mam!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.9.2008 20:32:10
|
|
|
|
miska73
|
Jazzi, palčka pa lulanje na njo. Spps, čestitke in upam da uživata maksimalno v današnjem dnevu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.9.2008 8:42:37
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro vsem skupaj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.9.2008 9:44:19
|
|
|
|
sonček85
|
dajmo navijam za vas navijam navijam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.9.2008 9:46:47
|
|
|
|
ledenka
|
jutro punce hvala za kavico, virtualno še pijem sicer pa si pripravljam čajček aquica, kako si kaj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.9.2008 9:56:32
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro punce hvala za kavico, virtualno še pijem sicer pa si pripravljam čajček aquica, kako si kaj? dobr, bo... pa ti, a si kej fruštkala????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.9.2008 10:00:02
|
|
|
|
ledenka
|
a si kej fruštkala???? zdaj pijem čajček, pol pa pride na vrsto kruh s kozjim in ovčjim sirom je kar problem dobit take mešanice, pa da so iz pasteriziranega mleka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.9.2008 10:02:18
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a si kej fruštkala???? zdaj pijem čajček, pol pa pride na vrsto kruh s kozjim in ovčjim sirom je kar problem dobit take mešanice, pa da so iz pasteriziranega mleka pridna, vidim da se lepo merkaš.... jaz pa nič fruštka, sam kofe na šihtu...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.9.2008 12:08:16
|
|
|
|
aqua77
|
Kje ste danes čveke??? Ni nobene ko sem jaz tuki, ko pa me ni, mate pa cele eseje tukaj gor....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.