![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam... Maš kak predlog? Upam da bo moj mož tolko pri močeh da mi bo lahko kaj pomagal Je nekaj prehlajen in je malo bogi...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:45:00
|
|
|
|
pikicao.
|
pol bot pa raj sexy medicinska sestra
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehheh nevem če obstajajo tok velike sexy uniforme
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:46:12
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj bi pa spremenila v stanovanju?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:46:30
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pol bot pa raj sexy medicinska sestra hahahahahahahahahahahahahahaha Pikica tebe pa res razganja zadnje čase. Ampak moram priznat, ideja res ni slaba!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:48:34
|
|
|
|
pikicao.
|
joj kaksne mas ti... ce se zarad uniforme sekiras.. obstaja tud poslikava celega telesa vidis takoj najdem resitev.. ni vazno kaksn je clovek po zunanjosti.. vazn d ma notranjost precudovito tud jz nism lih pr t suhih, pa si recem tud taksne mormo bit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:49:57
|
|
|
|
pikicao.
|
a ni res murkica pa ti kaj bos pa ti pocela.. bos mela ti tud kaksno vlogico cez vikend se teb kak scenarij na hitr napisem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:50:37
|
|
|
|
~Biba~
|
jaz pa bom se ta vikend selila... v novo staro spalnico...pa še no vo stopnišče in pisarno bo treba uredit (lučke, vtičnice, karnice, zavese) komaj čakaaaamm, da pride moj s službe in bo akcija zdaj pa sem že pridna vse zavese , pa cunje tudi. čaka še me , glancanje kopalnice in .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:50:49
|
|
|
|
jazzz27
|
mi smo dolenčki in bodo po vsej verjetnosti dve trgatvi padle...jih imam že čez rob!! A mi lahko katera pove, če hodi kaj ven nakupovat cunje...npr.: v italijo, hrvaško? Kam??? Murkica za pet dol...jaz se kaj nekako ne morem pripraviti na to. Smop še nekje Oktavijin seznam izgubile in celo sama Oktavija se je izgubila!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:51:27
|
|
|
|
murkica
|
Jaz se sama lahko zelo hitro spomnim kakšnega scenarija, imam zelo, zelo bujno domišljijo!!! Res pa je, da hvala bogu noben od naju ni bolan in upam, da bo tako tudi ostalo. Puskušava jesti res ogromno sadja in zelenjave in to vse skupaj po mojem primore k temu!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:52:32
|
|
|
|
jazzz27
|
Biba...a zavese likaš??? (nekak se ne morem privadit na tvoj novi nick)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:54:00
|
|
|
|
murkica
|
Ja Oktavija se je pa res izgubila. Morda pa sta se z dragim vse zmenila in zdej tako veliko , da sploh nima časa, da bi se javila pri nas. Ma sej jaz se tudi nebi prirpavila, samo, je bilo pa res zelo, zelo potrebno začet hujšat, ker mi nobena stavr ni bila več prav. Vse tiste "ogomne" stavri pa sem že dolgo tega razdala, ker sem si rekla, da tako daleč pa nikoli več ne bom šla. No pa saj veste: Zarečenega kruha se največ poje.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:56:06
|
|
|
|
jazzz27
|
Sicer jaz sem jih oprala in kar mokre obesila na karnise...so se čist dobro same poravnale. Ko sem jih še imla....sedaj pa sem jih vrgla ven in imam samo žaluzije....je velik bolj praktično pa še prah se ne nabira tako kot na zavesah. Pa še cenejše je kot zavesa!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:56:43
|
|
|
|
miska73
|
Pri nas bo čez vikend vglavnem pospravljanje po hiši. Bo res treba tak delavni viken razbit s kakšno igrico v uniformi. Ampak za medicinsko sestro pa nimam nič cotk... Jazzi, jst kar se cot tiče jih še v Celju preveč dobim in preveč kupim. Tako da me sploh ne vleče na tuje. Mene tudi zanima kje je naša Oktavija.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 11:59:55
|
|
|
|
pikicao.
|
biba a prides se k men mal stnvanje popedenat jazzi jz sm sla enkrat v italijo.. sam so cene skor primerljive nasim.. vem pa da hodjo tud neki v celovec (tam pa se nism bla) murkica za domisljijo.. a ni bla ena reklama neki o belinki z domisljijo ziva kaksno steno mal prestrihi kdaj pa ajsi pride? kje je pa aqua?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:00:02
|
|
|
|
jazzz27
|
Veš kaj Murkica...ti si očitno že počistila sama s sabo. Men so grozne ljubezenske ročke...me pas tako tišči in sem super zadovoljna v trenerki. Ampak to se mora nehat. Moram dol dat vsaj pet kil, ker sem si preveč pustila....mi šlaufki kar pošteno nagajajo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
sej se ne sekiram... Hecam se na svoj račun.... Nevem sem razmišljala da bi sobo pregradila da dva dela in bi imela dnevno in spalnico posebaj... Nevem še... Jaz hodim ponavadi v Avstrijo nakupovat, v Italijo včasih samo spotoma, ko se po obiskih, pa ponavadi ne najdem nič pametnega. Se pa dobi kaj... Odvisno od okusa... Tale je pa res dobra.... Biba.... Fenomen si da se ti da peglat zavese Jaz tudi razmišljam če naj jih vržem dol ali pa kupim kake bolj temne da niso tko hitro bež
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:01:04
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pri nas bo čez vikend vglavnem pospravljanje po hiši. Bo res treba tak delavni viken razbit s kakšno igrico v uniformi. Ampak za medicinsko sestro pa nimam nič cotk... Jazzi, jst kar se cot tiče jih še v Celju preveč dobim in preveč kupim. Tako da me sploh ne vleče na tuje. Mene tudi zanima kje je naša Oktavija. miska poslikava telesa .. ne rabs nc cotk
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:02:04
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. murkica za domisljijo.. a ni bla ena reklama neki o belinki z domisljijo Ti pa maš domišljijo Ej punce jaz sem že speglala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:04:08
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Tale je pa res dobra.... Biba.... Fenomen si da se ti da peglat zavese Jaz tudi razmišljam če naj jih vržem dol ali pa kupim kake bolj temne da niso tko hitro bež živa pod tole se podpišem!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:07:00
|
|
|
|
~Biba~
|
joj zdaj sem pa pravi frik izpadla, ne ne likam vseh zaves, ponavadi jih operem in obesim na karnise. Zdaj pa sem včeraj par novih kupila, pa mi jih ni blo za prat, pa sem jih mal zlikala, ker so imele gube od tega ko so bile v take škatle not zložene. Sem pa v svojem življenju zdaj prvič likala zavese..tak da Men se pa zdi da žaluzije ne zakrijejo vseh taščinih pogledov
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:10:35
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Men se pa zdi da žaluzije ne zakrijejo vseh taščinih pogledov NO hvala bogu jaz teh problemov s taščo nimam!!! Moja "koruzniška taščica" je carica milica. No seveda se tudi v kakšni stavri ne strinjava, ampak drugače je pa super ženska.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:11:41
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ joj zdaj sem pa pravi frik izpadla, ne ne likam vseh zaves, ponavadi jih operem in obesim na karnise. Zdaj pa sem včeraj par novih kupila, pa mi jih ni blo za prat, pa sem jih mal zlikala, ker so imele gube od tega ko so bile v take škatle not zložene. Sem pa v svojem življenju zdaj prvič likala zavese..tak da Men se pa zdi da žaluzije ne zakrijejo vseh taščinih pogledov biba pridna si, nc zdej zanikat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:14:26
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Men se pa zdi da žaluzije ne zakrijejo vseh taščinih pogledov NO hvala bogu jaz teh problemov s taščo nimam!!! Moja "koruzniška taščica" je carica milica. No seveda se tudi v kakšni stavri ne strinjava, ampak drugače je pa super ženska. Ma saj, problemi izhajajo obojestransko...ona je preveč radovedna, jaz pa ne maram če ji pogled uide na okno, ko gre mimo. Škoda da nisem...kak se že reče ...ekshibicionist? bi super uspevale
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.9.2008 12:15:54
|
|
|
|
~Biba~
|
pikicaOOOOoooooo pridna že sem ja utrgana pa čist malo premalo da bi vedno zavese likala
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.