|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
26.9.2008 11:44:01   
Anonimen
Upam... Maš kak predlog? Upam da bo moj mož tolko pri močeh da mi bo lahko kaj pomagal user posted image user posted image user posted image Je nekaj prehlajen in je malo bogi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
26.9.2008 11:45:00   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image pol bot pa raj sexy medicinska sestra

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
26.9.2008 11:46:00   
Anonimen
hehehehehehheh

nevem če obstajajo tok velike sexy uniforme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
26.9.2008 11:46:12   
pikicao.
kaj bi pa spremenila v stanovanju?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
26.9.2008 11:46:30   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

user posted image user posted image user posted image user posted image pol bot pa raj sexy medicinska sestra

hahahahahahahahahahahahahahaha

Pikica tebe pa res razganja zadnje čase. Ampak moram priznat, ideja res ni slaba!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
26.9.2008 11:48:34   
pikicao.
joj kaksne mas ti... ce se zarad uniforme sekiras.. obstaja tud poslikava celega telesa user posted image
vidis takoj najdem resitev.. ni vazno kaksn je clovek po zunanjosti.. vazn d ma notranjost precudovitouser posted image user posted image user posted image
tud jz nism lih pr t suhih, pa si recem tud taksne mormo bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
26.9.2008 11:49:57   
pikicao.
a ni res murkica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ti kaj bos pa ti pocela.. bos mela ti tud kaksno vlogico cez vikenduser posted image user posted image  se teb kak scenarij na hitr napisemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
26.9.2008 11:50:37   
~Biba~
jaz pa bom se ta vikend selila... v novo staro spalnico...pa še no vo stopnišče in pisarno bo treba uredit (lučke, vtičnice, karnice, zavese)

komaj čakaaaamm, da pride moj s službe in bo akcija user posted image

zdaj pa sem že pridna vse zavese user posted image , pa cunje tudi.

čaka še meuser posted image , glancanje kopalnice inuser posted image .

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
26.9.2008 11:50:49   
jazzz27
user posted image

mi smo dolenčki in bodo po vsej verjetnosti dve trgatvi padle...jih imam že čez rob!!user posted image  

A mi lahko katera pove, če hodi kaj ven nakupovat cunje...npr.: v italijo, hrvaško? Kam???

Murkica user posted image user posted image  za pet dol...jaz se kaj nekako ne morem pripraviti na to. Smop še nekje Oktavijin seznam izgubile in celo sama Oktavija se je izgubila!user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
26.9.2008 11:51:27   
murkica
Jaz se sama lahko zelo hitro spomnim kakšnega scenarija, imam zelo, zelo bujno domišljijo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Res pa je, da hvala bogu noben od naju ni bolan in upam, da bo tako tudi ostalo. Puskušava jesti res ogromno sadja in zelenjave in to vse skupaj po mojem primore k temu!!!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
26.9.2008 11:52:32   
jazzz27
Biba...a zavese likaš??? (nekak se ne morem privadit na tvoj novi nick)user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
26.9.2008 11:54:00   
murkica
Ja Oktavija se je pa res izgubila. Morda pa sta se z dragim vse zmenila in zdej tako veliko user posted image , da sploh nima časa, da bi se javila pri nas. user posted image

Ma sej jaz se tudi nebi prirpavila, samo, je bilo pa res zelo, zelo potrebno začet hujšat, ker mi nobena stavr ni bila več prav. Vse tiste "ogomne" stavri pa sem že dolgo tega razdala, ker sem si rekla, da tako daleč pa nikoli več ne bom šla. No pa saj veste: Zarečenega kruha se največ poje.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
26.9.2008 11:56:06   
jazzz27
Sicer jaz sem jih oprala in kar mokre obesila na karnise...so se čist dobro same poravnale. Ko sem jih še imla....sedaj pa sem jih vrgla ven in imam samo žaluzije....je velik bolj praktično pa še prah se ne nabira tako kot na zavesah.user posted image  Pa še cenejše je kot zavesa!!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
26.9.2008 11:56:43   
miska73
Pri nas bo čez vikend vglavnem pospravljanje po hiši.
Bo res treba tak delavni viken razbit s kakšno igrico v uniformi. Ampak za medicinsko sestro pa nimam nič cotk...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzi, jst kar se cot tiče jih še v Celju preveč dobim in preveč kupim. Tako da me sploh ne vleče na tuje.

Mene tudi zanima kje je naša Oktavija.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
26.9.2008 11:59:55   
pikicao.
biba a prides se k men mal stnvanje popedenat user posted image user posted image user posted image
jazzi jz sm sla enkrat v italijo.. sam so cene skor primerljive nasim.. vem pa da hodjo tud neki v celovec (tam pa se nism bla)
murkica user posted image user posted image user posted image  za domisljijo.. a ni bla ena reklama neki o belinki z domisljijo user posted image user posted image
ziva kaksno steno mal prestrihiuser posted image  
kdaj pa ajsi pride?
kje je pa aqua?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
26.9.2008 12:00:02   
jazzz27
Veš kaj Murkica...ti si očitno že počistila sama s sabo. Men so grozne ljubezenske ročke...me pas tako tišči in sem super zadovoljna v trenerki. Ampak to se mora nehat. Moram dol dat vsaj pet kil, ker sem si preveč pustila....mi šlaufki kar pošteno nagajajo. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
26.9.2008 12:00:55   
Anonimen
sej se ne sekiram... Hecam se na svoj račun....

Nevem sem razmišljala da bi sobo pregradila da dva dela in bi imela dnevno in spalnico posebaj... Nevem še...

Jaz hodim ponavadi v Avstrijo nakupovat, v Italijo včasih samo spotoma, ko se po obiskih, pa ponavadi ne najdem nič pametnega. Se pa dobi kaj... Odvisno od okusa...

Tale je pa res dobra.... Biba.... Fenomen si da se ti da peglat zavese user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi razmišljam če naj jih vržem dol ali pa kupim kake bolj temne da niso tko hitro bež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
26.9.2008 12:01:04   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pri nas bo čez vikend vglavnem pospravljanje po hiši.
Bo res treba tak delavni viken razbit s kakšno igrico v uniformi. Ampak za medicinsko sestro pa nimam nič cotk...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzi, jst kar se cot tiče jih še v Celju preveč dobim in preveč kupim. Tako da me sploh ne vleče na tuje.

Mene tudi zanima kje je naša Oktavija.

miska poslikava telesa user posted image user posted image .. ne rabs nc cotk user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
26.9.2008 12:02:04   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

murkica user posted image user posted image user posted image  za domisljijo.. a ni bla ena reklama neki o belinki z domisljijo user posted image user posted image

Ti pa maš domišljijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej punce jaz sem že speglalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
26.9.2008 12:04:08   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Tale je pa res dobra.... Biba.... Fenomen si da se ti da peglat zavese user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi razmišljam če naj jih vržem dol ali pa kupim kake bolj temne da niso tko hitro bež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa pod tole se podpišem!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
26.9.2008 12:07:00   
~Biba~
joj zdaj sem pa pravi frik izpadla, ne ne likam vseh zaves, ponavadi jih operem in obesim na karnise.
Zdaj pa sem včeraj par novih kupila, pa mi jih ni blo za prat, pa sem jih mal zlikala, ker so imele gube od tega ko so bile v take škatle not zložene.
Sem pa v svojem življenju zdaj prvič likala zavese..tak dauser posted image

Men se pa zdi da žaluzije ne zakrijejo vseh taščinih pogledovuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
26.9.2008 12:10:35   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

NO hvala bogu jaz teh problemov s taščo nimam!!! Moja "koruzniška taščica" je carica milica. No seveda se tudi v kakšni stavri ne strinjava, ampak drugače je pa super ženska.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
26.9.2008 12:11:41   
pikicao.

joj zdaj sem pa pravi frik izpadla, ne ne likam vseh zaves, ponavadi jih operem in obesim na karnise.
Zdaj pa sem včeraj par novih kupila, pa mi jih ni blo za prat, pa sem jih mal zlikala, ker so imele gube od tega ko so bile v take škatle not zložene.
Sem pa v svojem življenju zdaj prvič likala zavese..tak dauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image biba pridna si, nc zdej zanikat user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
26.9.2008 12:14:26   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

NO hvala bogu jaz teh problemov s taščo nimam!!! Moja "koruzniška taščica" je carica milica. No seveda se tudi v kakšni stavri ne strinjava, ampak drugače je pa super ženska.

Ma saj, problemi izhajajo obojestransko...ona je preveč radovedna, jaz pa ne maram če ji pogled uideuser posted image na okno, ko gre mimo. Škoda da nisem...kak se že reče ...ekshibicionist?user posted image bi super uspevaleuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
26.9.2008 12:15:54   
~Biba~
pikicaOOOOoooooo pridna že sem jauser posted image utrgana pa čist malouser posted image premalo da bi vedno zavese likala

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.