|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
23.10.2008 17:26:01   
miska73
Pupe moje, res ste zlate. user posted image

Žiži, za tebe bo pa danes dvojna doza. Ti na IVF-ovkah jst in Mlinčka pripravljama za zvečer foto stimulacijo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
23.10.2008 17:43:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

babnce...jutri ima naša miška transfer...a bomo kaj navijale za njene otroke, da jih čim lepše sprejme in donosi??user posted image user posted image user posted image user posted image
že danes začnemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem !  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
23.10.2008 19:45:50   
sonček85
kaj danes imate pa tle plave popoldan.Zjutraj jih je devala pikica ,sedaj jih bom pa jaz začela devat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj:kak se mačke zunaj podijo in gonijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
23.10.2008 20:48:16   
jazzz27
Punčare...jaz se bom že danes opravičila za jutri, ker ne bo net delal...pride mojster, ki bo neki štelav po compu, tak da jok...mal kasneje se vam pridružim....

user posted image user posted image user posted image ...definitivno pa navijam za miškico!!!! Go girl!!!! Lepo sprejmi otročke!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image gigi...še tebi za stopko!!!!user posted image user posted image user posted image

lep večer še naprej!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
23.10.2008 21:06:28   
miska73
Pa da ne bi meni plavega jutri limale...
Bom na GK LJ sprejemala otročke in bom šele popoldan net videla.

Nočko pupe in še enkrat hvala za navijanje.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
23.10.2008 23:40:40   
polaris
miska super, torej od jutr dalje nisi več ¨sama¨ user posted image user posted image user posted image
žiži, pestke že stiskam user posted image saj veš, bolje prej za vsak slučaj, sicer še do sobote pozabim user posted image Vse bo vredu punci moji, vidve kar pogumno user posted image
jazzzi, a te že kaj privlačijo wc-ji user posted image Baje moraš z noskom čimbliže k tistim čudovitim dišavam, ki visijo tam notr - kemija pomirja user posted image user posted image user posted image
špelčiiiii - misam te user posted image zadnje čase se tolk redko prfočkaš sem gor, že kar pogrešam kak dober večerni čvek user posted image
sonček, a nam ne bi že počasi zaupala ime malega sončka? nas bo še pobralo od radovednosti user posted image sonček 2 in spps, za vaju velja enako!
biba, držim pesti user posted image zagotovo si prekosila tisti drobižek preostalih kandidatk user posted image
živa čudovite fotke, lepa nevesta si bila user posted image
beyba tud ob tvojem albumu sem neizmerno uživala. Vajina Ela je tak cukrček... res prava nevesta za malega Tilna, pa Erin bi tud bila prfektna tašča, taka ki prav nič ne teži in pametuje user posted image Apropo tašča, a se še vedno tak neizmerno ljubita user posted image
Murkica, kako si pa kaj ti? Se je herpes že izselil, al si še vedno tako dobra gostiteljica, da se pr tebi počuti kot doma user posted image
Pogrešam pa fragi, pa oktavijo,... pa skuštrano suzi da poroča, če je CD s sentiši uspel, pa aquico, pa juhco, pa našo izgubljeno dušico s koroškega, tisto k bere cajtnge na wc-ju user posted image pa sneguljčico trinity... pa zagotovo bi se še ktira našla, ki je že dolgo dolgo nisem brala, kot je npr. luna user posted image user posted image
Pa vidve, dami moji,... ja vidve se* in ajsi, vidve bi pa se res lahko mal več sprehodili sem gor user posted image

Jaz sem, no jaz sem pa vredu user posted image

Tako Piki, a je raport uspel? Pa 12 še tud ni, tako da me nemudoma izbriši iz tiste plave packarije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
24.10.2008 8:32:50   
jazzz27
jutro pupike...evo moj net bo kmal šel....sam da vas pozdravim...

...in zaželim miški velikoooooooo sreče....miška čim lepeše sprejmi otročke (miškote) in uživajte danes!!!!user posted image

...polaris dišavce še nič ne primejo....še sedem dni, ko bom uradno izvedela, da sem nosečka.mi bo pa prec prjelouser posted image user posted image ...bo pa to še vse težje, ker mam tistga k se sam gor nalima....tisto račko...tak da bo cela glava v školjkiuser posted image

lubice moje lepo se imejte!!!! Pa velik načvekajte....drgač bom huda!!!!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
24.10.2008 9:34:25   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

...in zaželim miški velikoooooooo sreče....miška čim lepeše sprejmi otročke (miškote) in uživajte danes!!!!user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Navijam!!!!

Dobro jutro pupe. Včeraj je padla stopka s pomočjo sobork na IVF temi. Miška mi je tko hude stimulacije popala, da je šlo vse kot po maslu user posted image

Evo...taplavmu sem se izognila za danes user posted image

Drage moje Sončka nam tako lepo svetita, petek je...pa kaj je lepšega user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
24.10.2008 9:50:58   
pikicao.
go miska go user posted image user posted image user posted image user posted image
evo ma d se javite, drgac bodo spet user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
mi2 sva bla pa vceri na kolumbovem jajcu-punce ne vem ce je ktera ze to gledala, ampak nama je blo tok zanic d kr joj..jamski clovek 10000000000000000000000000000% boljs...
skoda res, k karte sos ble tud 14€ ena..saj mal boljs bi blo lahko, spada v isti kos kot penisov monolog

no kaj boste pocele kej cez vikeeeeend, go vikend  go vkend  go vikenduser posted image user posted image

se gre ktera pelat ;)

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
24.10.2008 10:01:24   
~Biba~
jutro...jaz sem pa jezna, jezna nase, da sem se spet predala mišljenju, da je ne bo..pa je prišlauser posted image sem mal zmedena, in mi po glavi leta 100 in več zakajev.

miška, upam da boš sprejela najmanj mikija in miško, pa boš mela mikimiškouser posted image
gigi user posted image user posted image za stopko

pa ona služba, mi po tehntemuser posted image premisleku malo smrdiuser posted image , za 4 ure dnevno min 1500 € + stroški mesečno; oz. je flancal, naj si kar sami postavmo plačouser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
24.10.2008 10:02:37   
~Biba~
en vic?

Par je šel zvečer na zabavo. Pokličeta taxi, peljeta psičko ven in čakata na taxi.

Psička medtem "spizdi" nazaj v hišo. Mož jo gre iskat, ker ni hotel da ostane zaprta v hiši cel većer.

Žena gre do taksista, ki je že nestrpno čakal, da ju odpelje, ter zanj najde izgovor. "Veste, samo k moji materi se je šel še poslovit!", je rekla.

Mož čez nekaj časa pride, se vsede v taksi in pravi:
"Oprostite, ker je trajalo tako dolgo. Blesava kuzla se je skrila pod posteljo, pa sem jo moral dvakrat mahnt z metlo, da je prilezla ven, bo spet srala po vrtu kot včeraj!"
pol sem jo moral zavit v plašč, da me ni spraskala, ker se je upirala ko sem jo vlekel po štengah in jo privezal na dvorišču. Tako da mi ne bo spet srala po vrtu kot včeraj!"

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 24.10.2008 10:03:34 >

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
24.10.2008 10:13:54   
~Biba~
user posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 24.10.2008 10:14:20 >

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
24.10.2008 10:21:16   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image  biba

pa izvolte enga mladica
user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
24.10.2008 10:29:33   
ledenka
tale kavica je pa luštna, posebej za nas! user posted image  

sem vas prišla samo na hitro pozdravit, moram še kaj naredit. na srečo mi je ena pijačka odpadla user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
24.10.2008 10:31:22   
murkica
Čisto na hitro, ker sem komaj vstala, kuža pa žekomaj čaka, da greva na sprehod. Miška držim pesti in dodajam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , k vsem tistim, ki si jih že prejela.

gigiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za stopko.

Včeraj se nisme niča javila, ker sem spala do 11-ih(tako da zdej jokam, ker sem dobila kartončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), potem sem šla pa k babici na obisk v dom in me ni bila doma cel dan. Ko pa sem prišla, se mogla it e delat, tako da mi je potem zmanjkalo časa za pisanje.

Upam, da ste vse fino in da čim bolj redno obiskujete Zagreb.user posted image user posted image user posted image

Se javim še kaj kasneje, zdej pa šibam. Samo toliko, da ne bom dobila novega kartonauser posted image user posted image .

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
24.10.2008 10:38:04   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: murkica
Upam, da ste vse fino in da čim bolj redno obiskujete Zagreb.user posted image user posted image user posted image

ah od danes naprej cestna zapora do Zagrebauser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
24.10.2008 10:42:12   
Anonimen
Ojla.

Sem videla, da sem dobila plavega včeraj. user posted image

Kako ste? Jaz že odštevam ure do konca službe in do vikenda. user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 3942
24.10.2008 10:49:58   
~Biba~
nič zato suzi, boš pa danes nadoknadilauser posted image
( pšššt..prilizuj se pikiciooo, ona je odgovorni urednik plavihuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
24.10.2008 10:51:20   
pikicao.
evo plavega 
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image boste dobile:

Lunauser posted image   user posted image
oktavijauser posted image   user posted image
spelkauser posted image   user posted image
murkicauser posted image
Fargesiauser posted image   user posted image
sppsuser posted image
nezauser posted image   user posted image
polarisuser posted image
skustrana suziuser posted image
se*user posted image   user posted image
beybauser posted image   user posted image  
zivauser posted image
soncek33user posted image
soncek85user posted image

do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo user posted image user posted image user posted image  

10user posted image  = kava/caj/kozarc vode user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco user posted image user posted image user posted image     

LISTA PLAVIH SE SE NI ZAPRLA user posted image ..DOSEDAJ SMO PODELILI 21 user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 24.10.2008 10:52:54 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
24.10.2008 10:52:16   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

nič zato suzi, boš pa danes nadoknadilauser posted image
( pšššt..prilizuj se pikiciooo, ona je odgovorni urednik plavihuser posted image )

HIHIHI
ta je dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
24.10.2008 10:54:21   
pikicao.
biba zapore do zagreba (a je M prsla?) al zto kar se dol dogaja? ze premisljujem d bi drugo destinacijo ubrale (kaksn Dunaj mogoce?)user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
24.10.2008 11:03:23   
~Biba~
pikicao...pa prišla je spetuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
24.10.2008 11:07:40   
pikicao.
tole user posted image  bi pa jz mal  user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
24.10.2008 11:09:34   
pikicao.
LISTA PLAVIH SE SE NI ZAPRLA ..DOSEDAJ SMO PODELILI 21

sem nepismena DO SEDAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
24.10.2008 11:13:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

user posted image sonček 2 in spps, za vaju velja enako!

jaz še nebi izdala imena za svojega angelčka ,saj še vemo ne kaj bo ali bo user posted image ali user posted image .Imam pa že oba imena izbrana ,razen za fantka sem jih še malo dodala pa bova videla za kaj se bova odločila.

žiži:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za stopko
miška:navijam za danesssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
biba:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

user posted image

a ta čajček je pa samo za borke?
kaj pa me nosečke,ki navijamo za vas.No pa dam jst tole za nas vse ,ki smo na tej temi user posted image kaj pa pomeni napisano -nimam pojmauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?