polaris
|
miska super, torej od jutr dalje nisi več ¨sama¨ žiži, pestke že stiskam saj veš, bolje prej za vsak slučaj, sicer še do sobote pozabim Vse bo vredu punci moji, vidve kar pogumno jazzzi, a te že kaj privlačijo wc-ji Baje moraš z noskom čimbliže k tistim čudovitim dišavam, ki visijo tam notr - kemija pomirja špelčiiiii - misam te zadnje čase se tolk redko prfočkaš sem gor, že kar pogrešam kak dober večerni čvek sonček, a nam ne bi že počasi zaupala ime malega sončka? nas bo še pobralo od radovednosti sonček 2 in spps, za vaju velja enako! biba, držim pesti zagotovo si prekosila tisti drobižek preostalih kandidatk živa čudovite fotke, lepa nevesta si bila beyba tud ob tvojem albumu sem neizmerno uživala. Vajina Ela je tak cukrček... res prava nevesta za malega Tilna, pa Erin bi tud bila prfektna tašča, taka ki prav nič ne teži in pametuje Apropo tašča, a se še vedno tak neizmerno ljubita Murkica, kako si pa kaj ti? Se je herpes že izselil, al si še vedno tako dobra gostiteljica, da se pr tebi počuti kot doma Pogrešam pa fragi, pa oktavijo,... pa skuštrano suzi da poroča, če je CD s sentiši uspel, pa aquico, pa juhco, pa našo izgubljeno dušico s koroškega, tisto k bere cajtnge na wc-ju pa sneguljčico trinity... pa zagotovo bi se še ktira našla, ki je že dolgo dolgo nisem brala, kot je npr. luna Pa vidve, dami moji,... ja vidve se* in ajsi, vidve bi pa se res lahko mal več sprehodili sem gor Jaz sem, no jaz sem pa vredu Tako Piki, a je raport uspel? Pa 12 še tud ni, tako da me nemudoma izbriši iz tiste plave packarije
|