|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
23.10.2008 11:50:40   
Anonimen
joj bejbe.... Bom pod mizo zlezla... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je nerodno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
23.10.2008 11:57:43   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

user posted image user posted image user posted image user posted image ziva kok si bla lusna nevesta, taka nasmejana
d o kuzku sploh ne govorimuser posted image user posted image  

jaz sem že davno oddala svoj komentar, pa nebi spet....user posted image user posted image

piki, pa ti živiš v lj?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
23.10.2008 12:00:02   
sonček85
jazzziak:še tri dni do dneva D
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
23.10.2008 12:00:20   
Anonimen
hehehehe

sej to sem rekla ja da so slike stare in ni nič novega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
23.10.2008 12:06:42   
pikicao.
evo plavega 
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image boste dobile:

Lunauser posted image
oktavijauser posted image
spelkauser posted image
murkicauser posted image
Fargesiauser posted image
sppsuser posted image
nezauser posted image
polarisuser posted image
skustrana suziuser posted image
se*user posted image
beybauser posted image   

do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo user posted image user posted image user posted image

javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska,erin,biba,soncek33, ledenka, gigi
10user posted image  = kava/caj/kozarc vode user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco user posted image user posted image user posted image     

LISTA PLAVIH SE JE ZA DANES ZAPRLA user posted image ..PODELILI SMO 12 user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image

lista se odpre spet jutriiiii

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 23.10.2008 12:12:38 >

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
23.10.2008 12:09:09   
jazzz27
gigi se je javilauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
23.10.2008 12:11:54   
jazzz27
a tako piki...se mi je zdelo, da živiš v lj, ker si nekaj fax omenjala...pa sem mislila....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
23.10.2008 12:13:30   
pikicao.
ja sej sm dost v lj user posted image user posted image user posted image
sam se kr zaprisegam na zasavje user posted image user posted image user posted image
pa ti jazzi? lj?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
23.10.2008 12:17:41   
jazzz27
Ah ne...dolenjka..nm!user posted image user posted image  

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
23.10.2008 12:20:21   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jazzziak:še tri dni do dneva D
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne sonček...moj avtatar je naštiman še na naravni cikel, tako da ni še tri dni....po transferjuuser posted image user posted image , se dela test nekje 13 dan....se pravi, da ga bom delala 31tega....čez 8 dni...joj kolk je še to daleč!!!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
23.10.2008 12:26:03   
pikicao.
ne, ne sonček...moj avtatar je naštiman še na naravni cikel, tako da ni še tri dni....po transferju , se dela test nekje 13 dan....se pravi, da ga bom delala 31tega....čez 8 dni...joj kolk je še to daleč!!!

jazzi ti bomo me krajsle cas, tko d ti bo hit  mnil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
23.10.2008 12:30:02   
jazzz27
Hvala piki...zlata si!!user posted image user posted image Ampak saj bo kmalu....sedaj se moram samo pazit, da ne delam nekih naglih gibov, da kaj težkega ne dvignem...no ne dvignem skor ničuser posted image , pa naj bi mal bolj počivala....v katerem krogu si ti?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
23.10.2008 12:45:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

evo plavega 
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image boste dobile:

Lunauser posted image
oktavijauser posted image
spelkauser posted image
murkicauser posted image
Fargesiauser posted image
sppsuser posted image
nezauser posted image
polarisuser posted image
skustrana suziuser posted image
se*user posted image
beybauser posted image   

do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo user posted image user posted image user posted image

javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska,erin,biba,soncek33, ledenka, gigi
10user posted image  = kava/caj/kozarc vode user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco user posted image user posted image user posted image     

LISTA PLAVIH SE JE ZA DANES ZAPRLA user posted image ..PODELILI SMO 12 user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image

lista se odpre spet jutriiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image  eto mene na raportuser posted image user posted image user posted image z mal zamudeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
23.10.2008 12:47:07   
jazzz27
kako si nosečka naša?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
23.10.2008 12:50:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

kako si nosečka naša?
ma vse je ok z našo bebico,mene pa križ zdeluje in leva nogauser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače smo se že preselili pa nimam svojega neta,ker so neki zasrali,ko smo nardili prenos iz prejšnjega naslova,za to me pa zdaj ni blo nič blizuuser posted image
in kako si ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
23.10.2008 12:56:12   
spelka12
vojak prve po(e)hotne enote se javlja v štab. user posted image
Zamuda je pa opravičljiva - delo in šoping.
jazzzika samo še 8 dni, ne pa še osem dni. Boš vidla, kako gre hitro. 
žižika rezervacija pestk za soboto potrjena. Bomo navijale k zmajčice a vela?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
23.10.2008 12:57:05   
jazzz27
madona...zmer so eni problemi okol tega neta...mam jaz sto in eno štorijo o tem...tako da sva si na istemuser posted image .

sem pa sedaj izkoristila tisto priliko Trio akcija...k še prenosnika zraven kupiš....za po netu srfat bo dober....

Kolk deleč si ti že z bušijem?

Jaz sem ok....evo v petek sem imela transfer in grejem user posted image user posted image  mala....31 naredimo test ali se je prijelo ali n....
Kot vidiš se kar dogaja..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
23.10.2008 12:59:26   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

vojak prve po(e)hotne enote se javlja v štab. user posted image
Zamuda je pa opravičljiva - delo in šoping.
jazzzika samo še 8 dni, ne pa še osem dni. Boš vidla, kako gre hitro. 
žižika rezervacija pestk za soboto potrjena. Bomo navijale k zmajčice a vela?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš kaj, delo pa ni opravičilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi napisala pohota, pol še, ampak delo....katero tu gor pa še delo ovira pri RRjanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeee...samo še 8 dni....a mate kako napoved za ta dan?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
23.10.2008 13:00:21   
jazzz27
sem vam pa zrihtala, da ste 31.ga doma, ko jaz test delamuser posted image user posted image user posted image ...madona sem cuker, ane?

ja monologe tolčem,pa kaj!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
23.10.2008 13:01:14   
spps

madona...zmer so eni problemi okol tega neta...mam jaz sto in eno štorijo o tem...tako da sva si na istemuser posted image .

sem pa sedaj izkoristila tisto priliko Trio akcija...k še prenosnika zraven kupiš....za po netu srfat bo dober....

Kolk deleč si ti že z bušijem?bolj s tazadnjouser posted image user posted image user posted image ,drugače sem pa v 21, tednu,zredila sem se pa 6,5 kg,tako,da jih imam trenutno okroglih 70user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ok....evo v petek sem imela transfer in grejem user posted image user posted image  mala....31 naredimo test ali se je prijelo ali n....
Kot vidiš se kar dogaja..user posted image
user posted image user posted image user posted image
bom držala pestke, si ne morem predstavljat,kolk moraš bit neučakana...no saj jaz bi bila....

< Sporočilo je popravil spps -- 23.10.2008 13:03:26 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
23.10.2008 13:03:56   
spps

sem vam pa zrihtala, da ste 31.ga doma, ko jaz test delamuser posted image user posted image user posted image ...madona sem cuker, ane?

ja monologe tolčem,pa kaj!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tak je trebauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
23.10.2008 13:05:42   
jazzz27
Ah ne sekiraj se...saj to gre hiter dol po porodu, sam pazit se je treba maluser posted image user posted image ....no upam, da tud tazadna ne bo daleč ušlauser posted image user posted image user posted image

Potem si že kar čez polovičko..kdaj imaš rok, da vemo tule tetke mal navijat?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
23.10.2008 13:07:01   
pikicao.
jazzi ene 11-ti krog menda tece..sam ne vem, k nism stela (+/- s mesca) user posted image user posted image
spps,pa spelka jutri javit pravi cas user posted image user posted image user posted image

p.s. seznam sem se zato nrdila, d se bomo ja KONCNO DOBILEuser posted image user posted image user posted image  k bo 10user posted image  gremo na srecanje user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
23.10.2008 13:08:37   
sonček85
saj ti delajo v trebušču mali vrageci družbo.hitro bo minilo ,prej kot si misliš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
23.10.2008 13:09:29   
spps

Ah ne sekiraj se...saj to gre hiter dol po porodu, sam pazit se je treba maluser posted image user posted image ....no upam, da tud tazadna ne bo daleč ušlauser posted image user posted image user posted image

Potem si že kar čez polovičko..kdaj imaš rok, da vemo tule tetke mal navijat?
user posted image user posted image user posted image  rok pri G imam 7.marca-sem pa
že od začetka rekla,da če bomo dobili fantka,da se bo rodil na dan ženauser posted image user posted image user posted image (po nuhalni pa imam rok 28.2)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

zanositev
awwa

Koliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?

prvi mesec (37%)

2-3 mesece (23%)

4-6 mesecev (14%)

7-9 mesecev (4%)

več kot 9 mesecev (22%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!