|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
23.10.2008 13:11:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

jazzi ene 11-ti krog menda tece..sam ne vem, k nism stela (+/- s mesca) user posted image user posted image
spps,pa spelka jutri javit pravi cas user posted image user posted image user posted image

p.s. seznam sem se zato nrdila, d se bomo ja KONCNO DOBILEuser posted image user posted image user posted image  k bo 10user posted image  gremo na srecanje user posted image user posted image
jaz nič ne obljubim dokler ne bom imela svojega NETA, pol bom pa za nazaj nadoknadla,a velja?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
23.10.2008 13:12:12   
jazzz27
spps...revež, bo že v naprej obsojen na babeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....se ti vleče al kar gre? Si že vse uredila kar se tiče otročka...sobiko?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
23.10.2008 13:12:45   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jazzi ene 11-ti krog menda tece..sam ne vem, k nism stela (+/- s mesca) user posted image user posted image
spps,pa spelka jutri javit pravi cas user posted image user posted image user posted image

p.s. seznam sem se zato nrdila, d se bomo ja KONCNO DOBILEuser posted image user posted image user posted image  k bo 10user posted image  gremo na srecanje user posted image user posted image
jaz nič ne obljubim dokler ne bom imela svojega NETA, pol bom pa za nazaj nadoknadla,a velja?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nema...bo prej pijača padlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
23.10.2008 13:14:31   
jazzz27
babnce...jutri ima naša miška transfer...a bomo kaj navijale za njene otroke, da jih čim lepše sprejme in donosi??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
23.10.2008 13:21:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

spps...revež, bo že v naprej obsojen na babeuser posted image user posted image user posted image user posted image a misliš,da mu bi blo hudo?user posted image user posted image ....
se ti vleče al kar gre? Si že vse uredila kar se tiče otročka...sobiko?
veš kolk je še časa.... to še pride na vrsto-zdaj sem morala svojo kramo prerazporedituser posted image user posted image user posted image
ma kr gre,čeprav sem  zdajle 3tedne  doma-mal dopusta mal bolniške,moram it še danes k moji osebni zdravnici zaradi bolniške-sem jo dobla zarad križa-ker občasno mi leva noga zataji,ko stopim.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
23.10.2008 13:21:50   
pikicao.
user posted image
no se ta italjanski navijac bo naviju zate miskaaaa

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
23.10.2008 13:22:18   
spps

babnce...jutri ima naša miška transfer...a bomo kaj navijale za njene otroke, da jih čim lepše sprejme in donosi??user posted image user posted image user posted image user posted image
že danes začnemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
23.10.2008 13:23:09   
spps

user posted image user posted image user posted image nema...bo prej pijača padlauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  gospodarska kriza.....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
23.10.2008 13:28:50   
miska73
Iiiiiiiiiiiii hvala babnice user posted image ...
sem se do solz nasmejala zdle... seveda nad pikinim navijanjem - superca.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
23.10.2008 13:39:27   
pikicao.
sej veste kaj je moj moto (pa ne uni keksiuser posted image user posted image )
vsaaak daaan se smeejj

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
23.10.2008 13:42:50   
miska73

sej veste kaj je moj moto (pa ne uni keksiuser posted image user posted image )
vsaaak daaan se smeejj

Piki user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
23.10.2008 13:43:50   
pikicao.
ja zdej bom pa zafarbalauser posted image user posted image
miska a gres ti dons tud kolumbovo jajce gledat?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
23.10.2008 13:47:36   
~Biba~
čveke čvekasteuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
23.10.2008 14:01:22   
pikicao.
kaj si zrihtala???

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
23.10.2008 14:03:24   
miska73

Piki, ne verjamem, da ti zafarbaš... user posted image
Ne, ne grem. Me že jamski človek ni prepričal.
Sem pa bila prejšnji teden na Eroiki. Veš kolk je blo fajn.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
23.10.2008 14:07:46   
sonček85

že danes začnemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še jaz dodamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
23.10.2008 14:09:51   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Piki, ne verjamem, da ti zafarbaš... user posted image
Ne, ne grem. Me že jamski človek ni prepričal.
Sem pa bila prejšnji teden na Eroiki. Veš kolk je blo fajn.

a da ne? mi2 sva pa jokala od smeha user posted image user posted image user posted image
pa men je tko vse smesnouser posted image user posted image
a eroika? in si ti tud taksna d pol k prides s koncerta pojes user posted image user posted image  (k jz sm taksna, d pol kr tulim v avtu)-ker petje se tem ne da rect user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
23.10.2008 14:24:01   
~Biba~

kaj si zrihtala???
Ma ne vem, je reko da mu naj povemo, kako se naj odloči med 500-timi. Ima katera kako idejo, kako pritegnit pozornost? user posted image Kaj napisat na mejl, zraven zahvale za razgovor? pa da mi nebi kera o kakem striptizuuser posted image user posted image

ju3 ima miška transfer? se pridružujem že prej  dodanim, miškam, zajčkom, pikapokam, rožcam in vsej sreči tega sveta.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
23.10.2008 14:26:52   
pikicao.
prpopi kazga smajlita al pa kaksno nago babo,hahahah
hecam se
nimam pojma kaj nrdit oz napisat user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
23.10.2008 14:52:16   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

kaj si zrihtala???
Ma ne vem, je reko da mu naj povemo, kako se naj odloči med 500-timi. Ima katera kako idejo, kako pritegnit pozornost? user posted image Kaj napisat na mejl, zraven zahvale za razgovor? pa da mi nebi kera o kakem striptizuuser posted image user posted image

ju3 ima miška transfer? se pridružujem že prej  dodanim, miškam, zajčkom, pikapokam, rožcam in vsej sreči tega sveta.

Za po mailu nimam idej.
Jaz največ dam na tisti prvi nastop.
Na to, da pridem ravno prav urejena pa ravno prav privlačna.
Pa da enostavno z mojo pojavo in prijaznostjo naredim vtis.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
23.10.2008 15:31:07   
pikicao.
in biba kaj si se odlocla?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
23.10.2008 15:50:58   
~Biba~
nič se nisem še odločla; bom šla mal pucat po hiši, pa mi morda takrat kaka ideja pade.
Mejl pa bom napisala ju3 zjutraj, ko vso zadevo malo prespim.

Aja pa začeli so postaljat zapore na cestah do Zagreba..tak da user posted image se najavlja.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
23.10.2008 16:14:59   
ledenka
miška, navijam za jutri za super transfer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

biba, držim pesti, da se česa pametnega spomniš za mail user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
23.10.2008 17:01:51   
Serendipity
mišika - držim pestke zate! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
23.10.2008 17:16:36   
gigi1

user posted image
no se ta italjanski navijac bo naviju zate miskaaaa

Miška jaz bom kar tako navijala kot pikica. Saj veš, da je Italija v mojem srčku. Upam, da sta naredila vsaj enega fantiča, ki bo čez nekaj let takole fletno zgledal user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.10.2008 17:17:45 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Umetna oploditev IVF
Vitaebella

V katerem poskusu ste upešno zanosili s postopkom IVF?

v prvem (17%)

v drugem (3%)

v tretjem ali več (2%)

še vedno poskušava (1%)

v prvem sva zanosila, a splavila (1%)

nič od naštetega (75%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!