Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:11:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jazzi ene 11-ti krog menda tece..sam ne vem, k nism stela (+/- s mesca) spps,pa spelka jutri javit pravi cas p.s. seznam sem se zato nrdila, d se bomo ja KONCNO DOBILE k bo 10 gremo na srecanje jaz nič ne obljubim dokler ne bom imela svojega NETA, pol bom pa za nazaj nadoknadla,a velja?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:12:12
|
|
|
|
jazzz27
|
spps...revež, bo že v naprej obsojen na babe ....se ti vleče al kar gre? Si že vse uredila kar se tiče otročka...sobiko?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:12:45
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jazzi ene 11-ti krog menda tece..sam ne vem, k nism stela (+/- s mesca) spps,pa spelka jutri javit pravi cas p.s. seznam sem se zato nrdila, d se bomo ja KONCNO DOBILE k bo 10 gremo na srecanje jaz nič ne obljubim dokler ne bom imela svojega NETA, pol bom pa za nazaj nadoknadla,a velja? nema...bo prej pijača padla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:14:31
|
|
|
|
jazzz27
|
babnce...jutri ima naša miška transfer...a bomo kaj navijale za njene otroke, da jih čim lepše sprejme in donosi??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:21:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 spps...revež, bo že v naprej obsojen na babe a misliš,da mu bi blo hudo? .... se ti vleče al kar gre? Si že vse uredila kar se tiče otročka...sobiko? veš kolk je še časa.... to še pride na vrsto-zdaj sem morala svojo kramo prerazporedit ma kr gre,čeprav sem zdajle 3tedne doma-mal dopusta mal bolniške,moram it še danes k moji osebni zdravnici zaradi bolniške-sem jo dobla zarad križa-ker občasno mi leva noga zataji,ko stopim.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:21:50
|
|
|
|
pikicao.
|
no se ta italjanski navijac bo naviju zate miskaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:22:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 babnce...jutri ima naša miška transfer...a bomo kaj navijale za njene otroke, da jih čim lepše sprejme in donosi?? že danes začnemo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:23:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jazzi ene 11-ti krog menda tece..sam ne vem, k nism stela (+/- s mesca) spps,pa spelka jutri javit pravi cas p.s. seznam sem se zato nrdila, d se bomo ja KONCNO DOBILE k bo 10 gremo na srecanje jaz nič ne obljubim dokler ne bom imela svojega NETA, pol bom pa za nazaj nadoknadla,a velja? nema...bo prej pijača padla gospodarska kriza.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:28:50
|
|
|
|
miska73
|
Iiiiiiiiiiiii hvala babnice ... sem se do solz nasmejala zdle... seveda nad pikinim navijanjem - superca.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:39:27
|
|
|
|
pikicao.
|
sej veste kaj je moj moto (pa ne uni keksi ) vsaaak daaan se smeejj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:42:50
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sej veste kaj je moj moto (pa ne uni keksi ) vsaaak daaan se smeejj Piki
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:43:50
|
|
|
|
pikicao.
|
ja zdej bom pa zafarbala miska a gres ti dons tud kolumbovo jajce gledat?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:47:36
|
|
|
|
~Biba~
|
čveke čvekaste
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 14:01:22
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj si zrihtala???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 14:03:24
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja zdej bom pa zafarbala miska a gres ti dons tud kolumbovo jajce gledat? Piki, ne verjamem, da ti zafarbaš... Ne, ne grem. Me že jamski človek ni prepričal. Sem pa bila prejšnji teden na Eroiki. Veš kolk je blo fajn.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 14:07:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 babnce...jutri ima naša miška transfer...a bomo kaj navijale za njene otroke, da jih čim lepše sprejme in donosi?? že danes začnemo še jaz dodam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 14:09:51
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja zdej bom pa zafarbala miska a gres ti dons tud kolumbovo jajce gledat? Piki, ne verjamem, da ti zafarbaš... Ne, ne grem. Me že jamski človek ni prepričal. Sem pa bila prejšnji teden na Eroiki. Veš kolk je blo fajn. a da ne? mi2 sva pa jokala od smeha pa men je tko vse smesno a eroika? in si ti tud taksna d pol k prides s koncerta pojes (k jz sm taksna, d pol kr tulim v avtu)-ker petje se tem ne da rect
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 14:24:01
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kaj si zrihtala??? Ma ne vem, je reko da mu naj povemo, kako se naj odloči med 500-timi. Ima katera kako idejo, kako pritegnit pozornost? Kaj napisat na mejl, zraven zahvale za razgovor? pa da mi nebi kera o kakem striptizu ju3 ima miška transfer? se pridružujem že prej dodanim, miškam, zajčkom, pikapokam, rožcam in vsej sreči tega sveta.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 14:26:52
|
|
|
|
pikicao.
|
prpopi kazga smajlita al pa kaksno nago babo,hahahah hecam se nimam pojma kaj nrdit oz napisat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 14:52:16
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kaj si zrihtala??? Ma ne vem, je reko da mu naj povemo, kako se naj odloči med 500-timi. Ima katera kako idejo, kako pritegnit pozornost? Kaj napisat na mejl, zraven zahvale za razgovor? pa da mi nebi kera o kakem striptizu ju3 ima miška transfer? se pridružujem že prej dodanim, miškam, zajčkom, pikapokam, rožcam in vsej sreči tega sveta. Za po mailu nimam idej. Jaz največ dam na tisti prvi nastop. Na to, da pridem ravno prav urejena pa ravno prav privlačna. Pa da enostavno z mojo pojavo in prijaznostjo naredim vtis.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 15:31:07
|
|
|
|
pikicao.
|
in biba kaj si se odlocla?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 15:50:58
|
|
|
|
~Biba~
|
nič se nisem še odločla; bom šla mal pucat po hiši, pa mi morda takrat kaka ideja pade. Mejl pa bom napisala ju3 zjutraj, ko vso zadevo malo prespim. Aja pa začeli so postaljat zapore na cestah do Zagreba..tak da se najavlja.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 16:14:59
|
|
|
|
ledenka
|
miška, navijam za jutri za super transfer biba, držim pesti, da se česa pametnega spomniš za mail
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 17:01:51
|
|
|
|
Serendipity
|
mišika - držim pestke zate!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 17:16:36
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. no se ta italjanski navijac bo naviju zate miskaaaa Miška jaz bom kar tako navijala kot pikica. Saj veš, da je Italija v mojem srčku. Upam, da sta naredila vsaj enega fantiča, ki bo čez nekaj let takole fletno zgledal
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.10.2008 17:17:45 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
šampon in ostalopiuleali kupujete lsno kozmetiko pri frizerju?da (
8%)
ne (
83%)
šampone (
4%)
lake,utrjevalce (
2%)
balzame (
1%)
maske (
2%)
Število vseh glasov: 439Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!