|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
24.10.2008 12:36:09   
pikicao.
evo pa mam monologe..nabija mi..vmes delam.. pa mi pol spet nabijauser posted image user posted image user posted image ...haha

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
24.10.2008 12:38:50   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

in kje ste zdej piske moje user posted image user posted image
poglej dol...trenutno sem tam spodaj...na dnu..

a komaj čakam da se spet poberemuser posted image in začnem znovauser posted image

bom plavega fasala, če za danes prekinem z RR-jem? neeeuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
24.10.2008 12:39:52   
spps
ojla, mi spet ni ratalo pred ddvanajsto prit do compauser posted image user posted image user posted image

miška čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
24.10.2008 12:40:19   
pikicao.
biba nikamor.. ma d si tuki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
24.10.2008 12:41:17   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla, mi spet ni ratalo pred ddvanajsto prit do compauser posted image user posted image user posted image

miška čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja spps kr zacni vodo iz pipe natakat v kozarce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
24.10.2008 12:52:12   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ja spps kr zacni vodo iz pipe natakat v kozarce user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image skoda,da voda ne zavreuser posted image user posted image user posted image user posted image  kot moštuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
24.10.2008 12:59:41   
spelka12
Miška73 bravo za 2 user posted image user posted image . Pridno cartaj user posted image .

Prosim, če me zbrišete iz tistega seznama plavčkov, ker po vsej verjetnosti zeloooo velikrat ne bom mogla prit do 12h na comp. Imamo pač preveč dela. Pa da se jih ne bo preveč nabralo, bo zmanjkal prostora za ostaleuser posted image .
Danes bila na pregledu pri g. Poslal me je na "razgovor" v Lj., ker bi me rad spet operiral, ampak hoče še drugo mnenje. Pomojem bom kar privolila v op., pa naj me poštimajo in gremo dalje (seveda če ne bo prej kak +). 
Sem bila pa na obisku pri erin in Tilnu. Kolk je pa mali luštenuser posted image . Pravi cukerček je. Ampak babe tace stran. Je že oddanuser posted image .

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
24.10.2008 13:05:59   
pikicao.

evo plavega 
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image boste dobile:

Lunauser posted image   user posted image
oktavijauser posted image   user posted image
murkicauser posted image
Fargesiauser posted image   user posted image
sppsuser posted image
nezauser posted image   user posted image
polarisuser posted image
skustrana suziuser posted image
se*user posted image   user posted image
beybauser posted image   user posted image   
soncek33user posted image

do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo user posted image user posted image user posted image  

10user posted image  = kava/caj/kozarc vode user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco user posted image user posted image user posted image     

LISTA PLAVIH SE JE ZAPRLA user posted image ..DO SEDAJ SMO PODELILI 19 user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image

lista bo spet aktivna v ponedeljek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
24.10.2008 13:06:18   
pikicao.
spelka sej to je sam hec user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
24.10.2008 13:09:33   
beyba
Oila babe žabe....

Miška72user posted image user posted image user posted image

Evo sam da se javim na raport zdej pa letim nazaj pospravljat me čaka kup cunj pa ker je mala ravno zaspala....

Špelči poštimi se...živa25 ti tut pa čimmanjkozlanja....

Nosečke božite bušije,...

Ostale potujte v zagreb večkrat na dan....

lp

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
24.10.2008 13:26:09   
gigi1
Biba user posted image  bo pa v naslednjem krogu pot do Dunaja in nazaj user posted image  I tako više puta user posted image

Živa user posted image čimprej se pocajti. Hb da ti ni več slabo. To je najhujš k ne veš al bi glavo al rito v školjko tišal.

Pikicao ti si men neki sumljiva s tem Zagrebom. Odkar se tja vozita se tam kar čudne stvari dogajajo. Da nista vi2 kakšna mafijozota? user posted image  user posted image

Miška moja soborka draga user posted image  user posted image  user posted image  evo še tukaj. Naj vam bo z rožicami postlano še kakšnih 36-37 tednov user posted image .

Polaris hvala za pestke. Še malo...sobota je že jutri user posted image . Pls ne pozabit user posted image

Aquica skoz mislim nate. Upam, da si bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelči pa kaj hočejo spet operirat? Kaj je pa rekel glede krvavitev? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzzy še niso zrihtali compa?

Beyba, spps, Se*, sončici, Ajsberg user posted image   pozdravčke

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.10.2008 13:28:00 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
24.10.2008 13:39:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
Sem bila pa na obisku pri erin in Tilnu. Kolk je pa mali luštenuser posted image . Pravi cukerček je. Ampak babe tace stran. Je že oddanuser posted image .

Seveda je oddan - mamiciuser posted image ga ne dam... sva se lih včeri zmenila da do oltarja bo mene za roko držal, potem pa ma da ga ženka merka in to dobro... PS - jaz bom peklenska tašča user posted image user posted image user posted image Ma da osrečuje mojega sineta user posted image
Pšuka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo bom res takauser posted image user posted image user posted image user posted image Ojej...

Miška -lepo grej mala user posted image user posted image user posted image

beyba - kako je s tvojim možekom? In seveda kako si ti in Ela? KAj je novega v njenem razvoju? Naš že prve zvoke daje od sebe, se sam igra in prijema stvari...ampak kravc pa ne pase...no..pastir očitno nebouser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
24.10.2008 13:42:02   
Erin
Pišuka Špelka sem jaz smotana...sem se šele sedaj spomnila da bi vaju lahko slikala..za spominček...user posted image user posted image user posted image

Drugič? Velja?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
24.10.2008 13:59:30   
ledenka
jeee, jaz bi tud slikce od Špelkice in Tilna user posted image user posted image user posted image  Erin, naslednjič ju slikaj!

žiži draga, veš da držimo pesti! najprej za nebolečo punkcijo, za dober pridelek in za uspešno oploditev in razvoj user posted image user posted image user posted image  

Biba, tudi tebi bo, veš da bo! morda je pa tokrat tazadnja M, kaj pa veš?

živa, samo, da si bolje!

pikica, vidva pa kar, v Zagreb, na Dunaj, lahko tudi v Budimpešto!

beyba, jooj, si mislim te male oblekice, kako jih zlagaš user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
24.10.2008 14:02:47   
Serendipity
Se* is here.

mišika - zdaj ju pa fajn pocartaj in držim pestke za vas!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
24.10.2008 14:08:25   
ledenka
oooo, Se* user posted image  a si začela s počitnicami user posted image  bojo meli otroci malo miru pred tabo, ti pa pred njimi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
24.10.2008 14:10:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

oooo, Se* user posted image   a si začela s počitnicami user posted image  bojo meli otroci malo miru pred tabo, ti pa pred njimi user posted image

Uh, so kar delovne počoitnice ... Je pa ene vrste ''odklop'' user posted image

Tij, kak kaj naša pikica? Čakam na fotošuting user posted image user posted image

sončece - čestitke za pobalinčka! Zaupaš ime?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
24.10.2008 14:17:35   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Uh, so kar delovne počoitnice ... Je pa ene vrste ''odklop'' user posted image

Tij, kak kaj naša pikica? Čakam na fotošuting user posted image user posted image

bo, bo... enkrat user posted image  programa za kamero še vedno nisem posnela na tanov računalnik, ki niti ni več tako zelo nov user posted image  no, to moram naredit, potem pa bojo slikce. zdaj se mi že malo vidi, se splača user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3993
24.10.2008 14:18:18   
Erin
Seki ti pa nimaš nobenih slikc v albumu ali jih samo jaz ne vidim?user posted image user posted image

Lepe počitnice ti želiiiiiiiiiiiim!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3994
24.10.2008 14:19:56   
Erin
ledenka, jaz bi tud rada vidla fotošuting!user posted image Moraš bit že fletno zaobljenauser posted image user posted image user posted image
Pa tvojih slikc tudi ne vidim... kako to?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
24.10.2008 14:22:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Seki ti pa nimaš nobenih slikc v albumu ali jih samo jaz ne vidim?user posted image user posted image

Lepe počitnice ti želiiiiiiiiiiiim!user posted image user posted image

OO, Erin user posted image user posted image
Ma meni je ta album zaenkrat prezahteven projekt, v počitnicah se mogoče kcoj spravim ... Sicer ne vem kaj naj dam - bušija? Nega nič not je pa okrogel user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa spet  pokukala v tvoj album - user posted image user posted image user posted image user posted image

pa za vse moje borke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
24.10.2008 14:48:09   
ledenka
user posted image

no, to sem ravnokar posnela, no, moja cimra je user posted image  sem hotla dat v album, pa neki šteka.

Neposredna povezava do sporočila: 3997
24.10.2008 14:52:05   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fantek bo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
24.10.2008 14:54:06   
gigi1
Ajsika komi čakam, da te v živo vidim user posted image  user posted image  user posted image . Buši je že kar viden, joškice pa uuuf user posted image

Erin kako pa veš?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
24.10.2008 14:56:49   
spelka12

spelka sej to je sam hec user posted image user posted image

O sej jest to dobro vem, samo nočem vam placa krast, ker bom imela veliiiiko plavčkov zravenuser posted image . Pa plava barva me naredi bledo. Dej rajš kako rumeno al lepo zeleno.user posted image  Jest nikol nč ne zamerim, mam drugač sive laseuser posted image .
ajsika ena ptička mi je prišepnila, da se na borbi nahaja tvoj trebuščekuser posted image . Punčka bo user posted image . Zelo lep trebuh imašuser posted image . Kako bo šele pol lep, ko ga bo 20 cm večuser posted image .

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?