Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
joj bejbe.... Bom pod mizo zlezla... Mi je nerodno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:57:43
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ziva kok si bla lusna nevesta, taka nasmejana d o kuzku sploh ne govorim jaz sem že davno oddala svoj komentar, pa nebi spet.... piki, pa ti živiš v lj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:00:02
|
|
|
|
sonček85
|
jazzziak:še tri dni do dneva D
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:00:20
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehe sej to sem rekla ja da so slike stare in ni nič novega
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:06:42
|
|
|
|
pikicao.
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija spelka murkica Fargesia spps neza polaris skustrana suzi se* beyba do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska,erin,biba,soncek33, ledenka, gigi 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco LISTA PLAVIH SE JE ZA DANES ZAPRLA ..PODELILI SMO 12 lista se odpre spet jutriiiii
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 23.10.2008 12:12:38 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:09:09
|
|
|
|
jazzz27
|
gigi se je javila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:11:54
|
|
|
|
jazzz27
|
a tako piki...se mi je zdelo, da živiš v lj, ker si nekaj fax omenjala...pa sem mislila....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:13:30
|
|
|
|
pikicao.
|
ja sej sm dost v lj sam se kr zaprisegam na zasavje pa ti jazzi? lj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:17:41
|
|
|
|
jazzz27
|
Ah ne...dolenjka..nm!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:20:21
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jazzziak:še tri dni do dneva D ne, ne sonček...moj avtatar je naštiman še na naravni cikel, tako da ni še tri dni....po transferju , se dela test nekje 13 dan....se pravi, da ga bom delala 31tega....čez 8 dni...joj kolk je še to daleč!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:26:03
|
|
|
|
pikicao.
|
ne, ne sonček...moj avtatar je naštiman še na naravni cikel, tako da ni še tri dni....po transferju , se dela test nekje 13 dan....se pravi, da ga bom delala 31tega....čez 8 dni...joj kolk je še to daleč!!! jazzi ti bomo me krajsle cas, tko d ti bo hit mnil
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:30:02
|
|
|
|
jazzz27
|
Hvala piki...zlata si!! Ampak saj bo kmalu....sedaj se moram samo pazit, da ne delam nekih naglih gibov, da kaj težkega ne dvignem...no ne dvignem skor nič , pa naj bi mal bolj počivala....v katerem krogu si ti?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:45:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo plavega boste dobile: Luna oktavija spelka murkica Fargesia spps neza polaris skustrana suzi se* beyba do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska,erin,biba,soncek33, ledenka, gigi 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco LISTA PLAVIH SE JE ZA DANES ZAPRLA ..PODELILI SMO 12 lista se odpre spet jutriiiii eto mene na raport z mal zamude
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:47:07
|
|
|
|
jazzz27
|
kako si nosečka naša?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:50:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 kako si nosečka naša? ma vse je ok z našo bebico,mene pa križ zdeluje in leva noga drugače smo se že preselili pa nimam svojega neta,ker so neki zasrali,ko smo nardili prenos iz prejšnjega naslova,za to me pa zdaj ni blo nič blizu in kako si ti?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:56:12
|
|
|
|
spelka12
|
vojak prve po(e)hotne enote se javlja v štab. Zamuda je pa opravičljiva - delo in šoping. jazzzika samo še 8 dni, ne pa še osem dni. Boš vidla, kako gre hitro. žižika rezervacija pestk za soboto potrjena. Bomo navijale k zmajčice a vela?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:57:05
|
|
|
|
jazzz27
|
madona...zmer so eni problemi okol tega neta...mam jaz sto in eno štorijo o tem...tako da sva si na istem . sem pa sedaj izkoristila tisto priliko Trio akcija...k še prenosnika zraven kupiš....za po netu srfat bo dober.... Kolk deleč si ti že z bušijem? Jaz sem ok....evo v petek sem imela transfer in grejem mala....31 naredimo test ali se je prijelo ali n.... Kot vidiš se kar dogaja..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 12:59:26
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 vojak prve po(e)hotne enote se javlja v štab. Zamuda je pa opravičljiva - delo in šoping. jazzzika samo še 8 dni, ne pa še osem dni. Boš vidla, kako gre hitro. žižika rezervacija pestk za soboto potrjena. Bomo navijale k zmajčice a vela? veš kaj, delo pa ni opravičilo da bi napisala pohota, pol še, ampak delo....katero tu gor pa še delo ovira pri RRjanju Jeeee...samo še 8 dni....a mate kako napoved za ta dan?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:00:21
|
|
|
|
jazzz27
|
sem vam pa zrihtala, da ste 31.ga doma, ko jaz test delam ...madona sem cuker, ane? ja monologe tolčem,pa kaj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:01:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 madona...zmer so eni problemi okol tega neta...mam jaz sto in eno štorijo o tem...tako da sva si na istem . sem pa sedaj izkoristila tisto priliko Trio akcija...k še prenosnika zraven kupiš....za po netu srfat bo dober.... Kolk deleč si ti že z bušijem?bolj s tazadnjo ,drugače sem pa v 21, tednu,zredila sem se pa 6,5 kg,tako,da jih imam trenutno okroglih 70 Jaz sem ok....evo v petek sem imela transfer in grejem mala....31 naredimo test ali se je prijelo ali n.... Kot vidiš se kar dogaja.. bom držala pestke, si ne morem predstavljat,kolk moraš bit neučakana...no saj jaz bi bila....
< Sporočilo je popravil spps -- 23.10.2008 13:03:26 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:03:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 sem vam pa zrihtala, da ste 31.ga doma, ko jaz test delam ...madona sem cuker, ane? ja monologe tolčem,pa kaj! tak je treba
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:05:42
|
|
|
|
jazzz27
|
Ah ne sekiraj se...saj to gre hiter dol po porodu, sam pazit se je treba mal ....no upam, da tud tazadna ne bo daleč ušla Potem si že kar čez polovičko..kdaj imaš rok, da vemo tule tetke mal navijat?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:07:01
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzi ene 11-ti krog menda tece..sam ne vem, k nism stela (+/- s mesca) spps,pa spelka jutri javit pravi cas p.s. seznam sem se zato nrdila, d se bomo ja KONCNO DOBILE k bo 10 gremo na srecanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:08:37
|
|
|
|
sonček85
|
saj ti delajo v trebušču mali vrageci družbo.hitro bo minilo ,prej kot si misliš.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 13:09:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ah ne sekiraj se...saj to gre hiter dol po porodu, sam pazit se je treba mal ....no upam, da tud tazadna ne bo daleč ušla Potem si že kar čez polovičko..kdaj imaš rok, da vemo tule tetke mal navijat? rok pri G imam 7.marca-sem pa že od začetka rekla,da če bomo dobili fantka,da se bo rodil na dan žena (po nuhalni pa imam rok 28.2)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kako naj poimenujem svojga še nerojenega sinka?Rosana29Vid (
22%)
Gal (
23%)
David (
27%)
Mark (
28%)
Število vseh glasov: 337Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!