|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:19:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
7.10.2008 20:19:26   
trezika
bodoča mami, seveda bom tihouser posted image  js sn vedno tiho glede stvari ki se me v bistvu sploh ne tičejouser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:21:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
7.10.2008 20:22:29   
Anonimen
nič jaz vas zapuščam, grema z anejom ajat, ker zgleda brez mene danes ne bo zaspal. fajn čvekajte naprej pa se pišemo ju3

lahko noč

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
7.10.2008 20:22:46   
TinaV*
ves kaj pa jaz pravim...nekdo more biti hb se lahko sama odlocis...ampak ti mas sreco mas se brata jaz  pa ne...ampak nasadva full ceta da bi bla sestra setri kao botra,midva vec tega noceva...ker s takim nacinom mi res nebi pasalo no...
ko sma se s sestro to menle mi je kar rekla ces ti pa nemres biti botra mojemu otroku ker ma moj se 3 brate,sicer sem rekla saj to je tvoja stvar komu bos rekla,tak sem to tudi pricakovala ....meni je ze vseeno za to...

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:22:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
7.10.2008 20:23:41   
petra *k
mogoče pa je res njena nosečnost samo zato, da nebi bla prikrajšana. saj jaz vem, da bi moja sestra tudi bla noseča, ampak zaj za njeno dobro da ni. jaz nevem,no. takim ljudem ni vseeno, ki jih parkrat v mesecu vidim, pa pokažejo neko veselje, al taki osebi, od katere želiš in pričakuješ neko toplo besedo, pa nič. in to čist nič. sem bla 2 dni v bolnici, pa me je klicala. sem mislila, da me bo vprašala, kak je stanje. sploh se ni zmislila, da sem v bolnici, me je čist iz enega drugega vzroka zvala. niti vprašala ni nič. na koncu sem jaz rekla,da verjetno kao danes grem domu. pa si je rekla, aja točno ti si v bolnici-kak pa je? sem samo rekla, da še nič nevem. deja mi je vjutro sms poslala, kak sem pa če je vse ok, ona pa si ni mogla zapomniti da sem v bolnici. žalostno

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
7.10.2008 20:23:42   
TinaV*
lahko noc obema deja ...lepo spanckajta

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:24:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
7.10.2008 20:25:47   
TinaV*
jaz si mislim,vcasih je dobro da drugim ne vidis v glavo...ker potem bi bilo samo se slabse ...je pa res zalostno petra,tudi jaz to na svoji kozi cutim,ampak kot pravim se ne sekiram vec...zelim samo da je tudi njen user posted image  zdrav

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
7.10.2008 20:27:49   
petra *k
deja, lahko noč .pa prosim, ne me suzi zatožti, samo sem mogla to ven povedati.

pravijo, da kao krstni boter bi naj bil po ženski strani. sicer jaz niti njegove sestre nebi želela za botro. je pa to težka odločitev, al brat al sestra, če si drugače z obema v dobrih odnosih. verjamem pa tudi tebi, bodoča mami, da si enako razočarana nad sestro kot jaz nad svojo. pa probaj zbrati drugega za botro. to je samo vajna odločitev s tvojim, pa od nikoga drugega.
mogoče pa se bo res ohladila ko bo Tia na svetu. pri tebi bo huje, bodoča mami, ko bota še tekmovale.joj, ti tega ne privoščim. mogoče pa se bo po rojstvu poleglo vse skup in se bo stanje izboljšalo

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
7.10.2008 20:30:06   
petra *k
jaz pa sem se zaj začela sekirati, ker prej nisem polagala pažnje na to. se mi je zdelo ok, mogoče pa ni zanimivo, ker ve, da bo dala roko na trebuh in itak da nebo htela brcati, ker je od začetka brcala samo, če je moj dal roko gor. ampak nikoli vprašanja kak se počutim, kak sma, je vse ok, kaj sma že kupla... edino na koncu sms mi je včasih napisala, ko je vedla da sem sama doma, "uživajta", ne uživaj. to pa je tudi vse.
pa se bomo že sprijaznili kaj pa čemo. ne

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:31:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
7.10.2008 20:31:51   
TinaV*
glede na to da je noseca 7 mesec sem mislila pa upala da se bo spremenilo ze do zdaj kaj..pa ti povem je vsak dan samo se slabse...z njene strani..
jaz nisem do sedaj tekmovala niti bom v prihodnje,ona pac bo ker je tako navajena,pa fora je v tem da se lastne starse v to vlece...
HB se lahko odlociva sama za botrino,pac htela sem da je otrok krscen za ostalo pa se naj sama odloci....ker krst se ze ostalo pa odpade...tak da boter o botra je pri nama pod velikim vprasajem...mah mama cajt se ma ze se odlocla

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:32:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
7.10.2008 20:34:01   
TinaV*
rrak glede tega se pa strinjam....je pomemben tudi sestrin otrok ampak meni je moj najpomembnejsi...kak bo pa ona to vzela se pa meni ****a...ker sem naredla vse da se bi obrnilo kaj pa ce se do zdaj ni ajd se vedno upam da se bo ampak tezko verjamem...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
7.10.2008 20:34:44   
TinaV*
rrak se vidi mo pa mi je pobegnil....oprosti morrak,ni blo namerno

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
7.10.2008 20:37:22   
ada2
evo, uspelo mi je prebroditi kopalnicouser posted image zdaj je v postelji in posluša pravljico na cd-u,
nuša pa bere v svoji postelji - mater imam pridno decouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
7.10.2008 20:38:05   
ada2
upam, da mi niste zdaj ve pobegnileuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
7.10.2008 20:38:19   
TinaV*
user posted image user posted image user posted image  bodi srecna da si si jih tako naucila ada user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
7.10.2008 20:40:03   
petra *k
saj brez veze se je sekirati, samo včasih ti manjka to, prej sma nenormalno se pogovarjali o vseh stvareh, zaj pa bi se včasih rada z njo pogovarjala o tem, pa se nemrem. saj veš ti morrak, ki si že rodila, ko si bla prvič noseča, ko čutiš brce, kak občutek je to. recimo pri nas sem jaz prva noseča,vem, da še sestra ni vidla kak otrok brca in bi včasih to rada delila z njo, ji povedala, kaki dober občutek je to.pa enostavno več ne upam polek nje sploh tega omeniti. včasih sta prišli z dejo k meni na obisk. pa glede na to da ma deja že otrokeca, sma debatirali o tem, je malo svoje izkušnje povedala, in sem opazla da se sestra bolj ko ne dolgočasi.

pa bo to tudi minilo.res so najbolj pomembni trenutno naši bebiji, da bodo zdravi in pridno rasli ko pridejo na svet. ostalo se bo že porihtalo slej ko prej. se bomo mogli s tem sprijazniti,ne

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
7.10.2008 20:41:04   
petra *k
mater pišem cele litanije, tam v knjigo za spomin otroku pa bi mogla samo napisati,kako je potekala nosečnost, pa ne spravim besed skupuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
7.10.2008 20:41:49   
trezika
bodoča mami, kot si sama rekla, tvoj otrok je najpomembnejši, če pa se ona ne more sprijaznit s tem, da boš ti tudi zibala, potem si je pač sama kriva. Js vem, da bi bla za svojo sestro neizmerno vesela, pa tudi če bi se ji že zdaj kaj zgodlo (je le šele 19 starauser posted image ). Tako da Petra in bodoča mami, nič se ne sekirajta kr to lahk samo vajinima user posted image  škodi...vidve vesta kako je na stvari, da obema želita dobro, če pa onidve tega ne moreta ali ne znata pokazat potem pa je to res njun problem...vsako novo bitje mora bit v veselem pričakovanju, od vseh straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
7.10.2008 20:41:54   
petra *k
ada, nismo še pobegnile, jaz bom zaj sicer za par minutk, se grem na brzino stuširam, pa sem že nazaj. da nebo moj prej doma. deja, tvoj pa tak duže dela gnes,ne? mi je naš mali java, da bota duže ostala

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:42:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Obisk pediatra.
пеперутка16

Ko se pojavijo zdravstvene težave, kaj naredite najprej?

Takoj grem k pediatru. (12%)

Počakam dan ali dva. (62%)

Najprej se posvetujem z mamami otrok podobne starosti in šele nato s pediatrom. (25%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!