Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:10:57
|
|
|
|
TinaV*
|
Eh petra kaj cem cakati s potovalkami,ce sem pa ze zaj tak dugo to rihtala...vsak dan sem pravla mah saj se mam cejt... tak da zaj sem pa res lahko mirna,pa samo se cakam meni so rekli na socialnem da kao nakazejo dnar mesec dni za tem ko das vlogo...se pravi jaz bi mogla dobiti 2. pa se nic ni blo...tak da mislim da bom jaz te tudi 15 dobila,sem vzela dnar ne paket,ker vecino sma ze mela pa se mi ni zdelo niti smiselno...pa tam mi je rekla da se jih je letos zlo malo odloclo za pakete
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:14:55
|
|
|
|
TinaV*
|
pa sem zacela stran....zaj pa hitro pisite
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 19:21:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:23:45
|
|
|
|
TinaV*
|
Full me vsi sprasujejo kak dolgo se mam pa to...ampak vecino jih pa zanima ce me je kaj strah...pa samo recem ne ,ker me res ni strah poroda...ker bom podarila novo zivljenje ki ga oba z mojim komaj cakama...pa recem tudi v hecu ce nebo slo zlepa bo pac zgrda oz tezko...kaj cemo...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:27:55
|
|
|
|
ada2
|
mi pride katera deco spat spakirat ? no, vsaj Adama? Nuša se je sama stuširala, meni se pa nič ne da
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:27:55
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, saj nebi niti dobla dnara 2. ampak socialna nakazuje 15. toti dnar od "paketa". tak da boš dobla 15. boš pa te bolj veselo zapravljala. ja saj mene že tudi vsi sprašujejo, kolko je še do konca, pa v trgovini v kero hodim nonstop ena prodajalka teži: ja kaj še nesi šla, jaz pa čakam da te vidim z vozekom. drugače pa me o tem, če me je kaj strah, nič ne sprašujejo, polek tega pa niti nevem, kaj bi jim odgovorila, ker mam tak mešane občutke- in to samo zaradi carskega reza. včeraj ko sem bla pri g, ni nič omenil, sicer ni bil moh g, pa vseeno bi lahko kaj komentiral. bom pač počakala na naslednji četrtek, ko mam mojega g, pa ga vprašam, kak je na stvari, kakšen porod me čaka vsaj približno
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:28:40
|
|
|
|
petra *k
|
ada to maš ti že v malem prstu, tak da verjamem da tudi če se ti ne da, ti to en,dva,tri rešiš
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:30:53
|
|
|
|
TinaV*
|
Uh saj bos proti koncu vidla...prav dosadni so ze...ena soseda mi je rekla pa dobro kar ti se kar taka okrog hodis...da bi jo tak na go vsekala da se nebi vec vstala ja ada ni problema ...evo me ze grem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:33:08
|
|
|
|
TinaV*
|
hja bom zapravljala ze v soboto zacnem,so se vsi nasi od botre do fotra pa mame in sestre na kosilo povabli... zgleda da jim je zaj to moderno gratalo....sem se odlocla da jih rajsi ven povabim pa tak proslavimo roj dan ce bi ze radi...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:36:16
|
|
|
|
ada2
|
vaju sprašujejo, ko sta res že skoraj pri koncu, kaj naj pa jjaz rečem, ko sem komaj na polovici, pa se vsi čudijo in zmajuejo z glavo kakšen trebuh imam, pa da sta ziher dva , pa kakšna šele bom, ..... ma glih istokot ko sem bila prvič noseča. če bi takrat od vsakega, ki mi je rekel, da bosta 2 10 tolarjev skasirala, bi bila bogata
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:38:53
|
|
|
|
ada2
|
ja ada ni problema ...evo me ze grem mimo bazena, pa tretja hiša na levi, da ne boš predolgo iskala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:44:22
|
|
|
|
TinaV*
|
oo te pa mores biti soseda od Gasparicevih
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
mi2 sma se še malo potepala, ko je bil tak lep sonček. no in sva že skopana pa včerjo sma tudi že mela, samo spat še je treba. ada bi meni tudi fajn blo če ga kera uspava je to kar problem. ko ste se že pogovarjale o nakazilih. vsa nakazila iz csd-ja so od 10-15. tudi otroški, pa starševski,...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:52:06
|
|
|
|
petra *k
|
ada ni mus,da boš na koncu tudi mela velik trebuh. veš kak je meni kazalo v začetku 6.mesca- da se niso mogli eni načuditi, kaki velki trebuh mam, resnično. zaj me pridi poglej- krepko manjši je od takrat ampak glavno da je naša pikica ok
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:52:10
|
|
|
|
TinaV*
|
Ja deja to sem vedela da je vse to 15...ampak cudno se mi je zdelo ko je rekla tocno cez mesec dni bo denar nakazan ( od paketa) ...sem mislila ok,super pa sem sla gledat 2.10 pa ni blo...saj ne da rabim pac smesno nisem vedla ce sem nora al so pozabli nakazat,sicer pa duze ga ni boljse je ...dalj casa ostane ja pa res je bil lep soncek danes,upam da bo se kak dan tak lep kot je bil danasnji
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:54:05
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mami oo te pa mores biti soseda od Gasparicevih ja, oni so na spodnjem delu nasejla, mi pa v zgornjem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:54:14
|
|
|
|
TinaV*
|
Jaz se pa ze komaj pripognem,sreca da nimam nobene cevlje na vezalke,no mam ampak si tega nikloli nisem vezala...znorim ze ko si kaj pobiram s tal...pa ko zakleto vse mi zadnje cajte dol padne pa nimam nevem kak velikega trebuha...no ja saj mali tudi ni...pa saj ni vazna velikost trebuha glavno da so nasi vredu tam notri ...ce pa komu kaj ne pase pa naj prosim lepo vstran al pa sebe pogleda
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:55:39
|
|
|
|
ada2
|
ada bi meni tudi fajn blo če ga kera uspava je to kar problem. eh, z uspavanjem mi nimamo problemov, hodi od prvega dne sam spat, meni jje problem v kopalnici, ker najprej ga ni mogoče notri spravit, potem pa ven ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:55:40
|
|
|
|
petra *k
|
gnes je res blo lepo vreme, ja. vjutro je sicer malo dež pršil, pa ni blo sile. groza, ko v takem lepem ne moreš na sprehod...da kar depresivna gratam. ampak vsaj cote so se mi vuni na štriku s tavečjega posušle. jaz bom venda zgnilila pred računalnikom, sploh nemrem dol, samo na wc pa na čik letim,ostalo pa presedim na tleh pred monitorom, tak da sem že sama na sebe jezna. pa bi se našlo kako delo, al pa bi rajši malo poležavala. no, sicer pa izkoristim še ta mesec dni, potem je vprašanje kolko bom mela cajta biti pred računalnikom
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:56:02
|
|
|
|
TinaV*
|
tak da naslednjic ko grem k gasparicevim,se kar na kavo povabim ada
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 19:57:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:58:10
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, se mi vidi, da smo vse v tem času bolj nerodne. meni tudi ponavadi vse z rok leti. čeprav se mi zdi, da se mi je blo kak mesec pa pol nazaj težje pripogniti kot zdaj, pa zdaj tudi jaz preklinjam polek, ko morem kaj pobirati. pa obuvam se tudi bolj na stran, da se mi moj včasih tudi smeji. bi njega rada vidla, če bi hodil s takim trebuhom okoli, kak bi mu blo fajn.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:58:42
|
|
|
|
ada2
|
ada ni mus,da boš na koncu tudi mela velik trebuh. jja, vem, ampak glede na prvi dve nosečnosti ga bom imela, kaj hočemo, imam pač to srečo, da hitro zanosim, lahko rodim in imam vedno velik trebuh sicer pa e meni to lepo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.10.2008 19:58:59
|
|
|
|
TinaV*
|
aha se ena gresnica....uhh tak me vest pece ze odkar sem noseca,nisem mogla nehat kaditi...saj ne skadim dosti oz velikoooooooo manj kot sem prej ampak mi je v tolazbo ko vidim da se katera kadi petra ce si nimas kaj zaceti pride k meni al pa jaz pridem takoj kako delo najdem...nevem no mogla bi cimvec mirovat pa skos nekaj delam ...saj se vlezem pa vsedem pa vse ampak ne morem si pomagati morem meti prej vse na svojem mestu te pa lahko jaz tudi zgnijem tu za racunalnikom
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 19:59:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Pedagogi.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?Dobro. (
67%)
Slabo. (
33%)
Ne vem. (
0%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!