petra *k
|
meni se tudi vidi, kot da nonstop jamram. tak da se na cajte že za jezik vjem pa mislim, joj daj tiho bodi, alešu se bo zmešalo polek tebe. meni pa se zdi, da je moja sestra ljubosumna. deja, da ji nebi ti to slučajno kaj pravla. ampak, se pravi jaz ta teden stopam v 9. mesec. in ona še NITI ENKRAT ni vprašala, kak se počutim, dala roko na trebuh ko je Tia brcala, zaj v nedeljo sem bla doma in je res mela brce nenormalne, pa sem rekla, glej kak brca, ni in ni htela pogledati. recimo pa pride tatly k meni, pa ma dober mesec staro stello, pa da roko gor, al pa zadnjič je dala glavo( kar se mi je full lepo vidlo) pa v nedeljo sem bla pri deji na obisku, pa je Tia kolcala, pa je deja rekla, če lahko da roko gor. moja sestra niti enkrat ni na noben način pokazala, da jo sploh zanima,da sem noseča. pa deja ti veš, kak ma rada otroke, je htela iti za vzgojiteljico. ampak res, deja, da ji neš toga povedala. saj razmite, mene to po eni strani boli, ker jaz vem da bi bla vesela za njo, če bi bil pravi čas in bi bla noseča. in ji to kar malo zamerim
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|