|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
7.10.2008 21:06:09   
petra *k
meta, kar vmešaj se, pa načni temo, te pa nas čitaj,da bomo temo tacajt nekaj malo me obdelale in se nam dalje ti pridružiš.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
7.10.2008 21:07:40   
ada2
aja petra ja, ti vložki se dajo dobit v lekarni, samo ne vem točno kak se jim reče. sicer pa če poveš zaka so itak tam vejo. ja, bi si jih na tvojem mestu nabavila. tako boš vsaj vedla pri čem si.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:07:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:08:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
7.10.2008 21:09:43   
petra *k
hitro še gnes 2 strani in jim mamo 100. samo se mi zdi, če tak malo druge grete gledat, nam gre zelo počasi. ene so temo začele pred mesec dnevi, pa majo krepko več strani ko me. sicer je razlika vena tudi v tem, da nas na tej temi sodeluje okrog 8, tam pa jih je po 20 al pa še več,ja.
kolko je res nas rednih tu gor??
ada, morrak, meta21, deja777, trezika, bodoča mami, tatly, petra, občasno barbara111. kaj sem kero ven spustla??
enkrat bi mogle iti na kavo vse, ko bi ble tudi meta in morrak v naših krajih, bi se mogli zmenti za kavo.to bi blo fajn

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
7.10.2008 21:09:59   
meta21
Glede ljubosumnih sester-jaz je sicer nimam, sem pa imela podobno izkušnjo v nosečnosti, zato vem kako vama je. Jaz mislim, vsaj Petra v tvojem primeru, ker vaju obe poznam, da je problem v tem, da ona zdaj trpi oz. ježalostna ti pa si v enem najlepših obdobij v življenju. Znalo bi biti tudi to, da boš ti tista, ki bo mamo spremenila v babico in ji dala prvega vnuka. Pa niti ni pomemben vzrok-jaz bi na tvojem mestu Suzo povabila na kavo in se z njo odkrito pogovorila. Če boš zdaj v sebi kuhala jezo in razočaranje nad njo, ona pa na drugi strani hladnost ali ljubosumje ali karkoli že, se bosta samo oddaljili-za vedno. In sploh ne bosta opazili kdaj.

Povej ji kaj čutiš in da ti je žal, da nista več tako kot nekoč in da naj ti pove kaj jo teži. ne vem, to je moj predlog.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
7.10.2008 21:11:56   
meta21
Verjetno ta vikend pridemo k Tomažu. Če ne pa naslednji ziher

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
7.10.2008 21:12:11   
tatly
meta ja lepa porodna zgodba samo vseeno sem jaz hitreje rodilauser posted image user posted image user posted image jah glede tega da si sla takoj v mulerja saj se mora mali takoj privajatuser posted image user posted image
PA KAJ STE NORE MALO?????????KAJ TE MISLITE DA SE MI DA ZA NAZAJ BRAT?HMMM MALO SEM AMPAK POVRSNOOOOOOO...HMAJOST....NASA MALA SE ZDAJ NOCE AJATIuser posted image user posted image
PETRA---CE PA KO SEM BLA JAZ NOSECA PA NISEM MOGLA DAT SVOPJE GLAVE NA BUSIJA PA ME JE ZANIMALO KAK TO SE CUJE,,PA TAK FAJNE SO BRCIKE......JIH POGRESAMuser posted image SAMO HVALABOGU ME JE PREJSNJIC TIA NABRCALAuser posted image user posted image user posted image SAMO NAJ PRIDE VEN BO ZE VIDLA user posted image user posted image user posted image user posted image
EHHHHHHHH NISTE RESNEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2433
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:12:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:13:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2435
7.10.2008 21:14:18   
tatly
META TE LAHKO PRIDES K NAM NA TRGATEV

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
7.10.2008 21:14:45   
meta21
CE PA KO SEM BLA JAZ NOSECA PA NISEM MOGLA DAT SVOPJE GLAVE NA BUSIJA PA ME JE ZANIMALO KAK TO SE CUJE,,PA TAK FAJNE SO BRCIKE......

Mater, jaz sem pa celo nosečnost našemu zavidala, ker je to lahko počel. Na to pa nisem pomislila, da bi kaki drugi nosečnici težilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
7.10.2008 21:16:00   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Lovro, gre na vožnjo user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo meta, zgodaj jih je treba navajat. Mi smo tudi naša dva. 

Mah saj že od 10. dneva naprej letamo okoli-večinoma sicer z vozekom ampak z avtom tudi kar dosti. No tak dolgo se res še ni peljal.

Neposredna povezava do sporočila: 2438
7.10.2008 21:16:31   
ada2
itak, da se moramo dobitiuser posted image

morrak naslednjič ko boš v prlekiji pokliči, saj tvoja mama če nima moje št. jo pa lahko v službi dobi. aja, pa po možnosti brez virozuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:16:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:18:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
7.10.2008 21:19:29   
ada2
No tak dolgo se res še ni peljal.

naša dva sta pa že prvo vožnjo iz porodnišnice domov imela maratonskouser posted image - dobri 2 uri vožnje

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
7.10.2008 21:19:42   
petra *k
meta, to je tatly rekla, ko je dala glavo meni gor na bušija- da je bla fošna njenemu da je on to lahko, ona pa ni mogla. meni se je pa full dopadlo,res!!! pa Tii tudi.
tatly, se bosta Tia pa Stella že zmenli, ko bota tolko velki- upam da se bota dobro zastopliuser posted image

ja meta mogoče bi pa res mogla upoštevati tvoj predlog in se z njo odkrito pogovoriti. mogoče bi pomagalo. če že druga ne, da ji jaz povem, kaj si mislim in čutim o njenem obnašanju. pa bom res mogla to nareti.
fora je v tem, da jaz res polek nje sploh nečem govoriti o nosečnosti, pač slučajno če me kdo vpraša, pa se tak grozno počutim, ko da bi debata potekala samo o tem. v tem primeru razmim, da bi se navolila al nekaj podobnega, kaj te vem... mogle se boma dol vsesti pa malo podebatirati

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:20:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
7.10.2008 21:21:57   
petra *k
meta, včeraj ko sem šla v trgovino,sta tvoja tašča pa njen partner- nevem, kak se naj izrazim, da se bom prav- sedela na kavici in me pozdravla. pa bo to tašča zmogla meti vnuka tak daleč vstran od sebe??

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
7.10.2008 21:22:28   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

morrak naslednjič ko boš v prlekiji pokliči, saj tvoja mama če nima moje št. jo pa lahko v službi dobi. aja, pa po možnosti brez virozuser posted image

Saj sem že v nedeljo prej ko sem prišla v dom preverjala, če delaš no? Pa veš da je to najmanjši problem. Bite v nedeljo poiskala, pa nisi hotela delat. user posted image Boš mogla priti gledat user posted image

jja, sem čula, da si bila v nedeljo, pa da je tvoj sinek iskal našo domsko muco, ampak jaz sem imela fraj vikenduser posted image sicer pa jje bila tudi situacija precej žalostna.
moji deca so pa itak tako za to, da se gre gledat user posted image , sploh. če tista teta še pogače naredi....

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2446
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:23:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:24:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
7.10.2008 21:24:32   
ada2

Oba iz Koroške v Ormož?

ja, bi še zdaj po tretjega tja šla, pa so sta se moj in
nuša uprla, da se ne mislita spet tako daleč na obiske vozituser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2449
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:25:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

oblačila
Lelly28 RR

kje največkrat kupujete oblačila za otroke?

v fizičnih trgovinah (64%)

v spletnih trgovinah (9%)

kupim/dobim rabljeno (27%)

delano po naročilu/šivam sama (0%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!