|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
7.10.2008 19:59:18   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mami

tak da naslednjic ko grem k gasparicevim,se kar na kavo povabim ada user posted image user posted image user posted image user posted image

obveznouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
7.10.2008 20:00:11   
petra *k
o morrak, pozdravljena. se mi zdi, da vedno, ko smo me jamrale da mamo v tem koncu grdo vreme, si ti napisala, da pri vas tak lepo sonček sije, tak da je bil že skrajni cajt da se malo obrne vse skupuser posted image user posted image . ne saj vam tudi privoščimo lepo vreme, kolko še ga tudi misli biti, mislim da še jutri pravijo brez padavin, te pa dalje dež. dobro če samo dež, da še le nebo sneguser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:01:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
7.10.2008 20:02:08   
TinaV*
jap morrak ...ti dam kar prav,res nevem kak to zgleda....se user posted image user posted image
ampak ko gledam eno oddajo o porodih pa tak ene je tak strah da se jim mesa....pa skos o tem govorijo ...ma da ne pisem...jaz pa preprosto recem kaj bo bo,pa vedno pri vsem je tak...
petra meni pa moj pomaga...no od zacetka mi je vedno govoril pa daj spravi se ze da grema,ker predno se obujes bo ze vecer....user posted image user posted image user posted image zaj mi pa ze cevlje pripravi ker ve kak dugo traja user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
7.10.2008 20:02:36   
petra *k
saj jaz mam tudi mirovanje, pa me moj nonstop krega, da niti eno popoldne ne ležim. pa res, da nič ne delam, oziroma stanovanje je pospravljeno, da pa bi se spuščala v kako čistilno akcijo sama zdaj, pa ne. pa tudi ležim ne. zvečer, ko pa se vležem, te pa ne vprašaj kake bolečine tam doli vse okoli, pa se ne upam zglasiti, ker vem, kaj bo mel pripravljeno, da mi nazaj pove. saj si zaslužim, kaj pa ne bogam,neuser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:03:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
7.10.2008 20:04:10   
Anonimen
jaz sem danes tudi aneja težko iz kopalnice spravila. za spat pa mu še zgleda tudi niuser posted image morrak, sem že pozabila, kaj ti si mela obakrat carski rez?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:04:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2358
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:04:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2359
7.10.2008 20:05:06   
TinaV*
ah jaz pa brez pomisleka jamram....user posted image user posted image user posted image  ampak tudi pocivam ker toliko da me ne vlece na kauc lezat....te pa morem vsaj malo samo da je mir...v postli pa tak al tak tudi ce lezim cel dan vse boli....nekaj me zadnji dve noci v rebrah boli...nekaj se pripravlja jaz vam povem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:06:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
7.10.2008 20:06:05   
petra *k
ja fajn si si ga naučla bodoča mami. jaz na to nisem pomislila. sicer verjamem da bi mi pomagal,če bi mu omenla. ampak če sem do zdaj sama, bom pa še ta zadnji mesec vztrajala. user posted image  
jaz pa  sploh nočem gledati oddaj o porodih. sem zadnjič tu na netu našla en video posnetek carskega reza, od takrat se ga bojim, prej mi je blo vseeno če bi ga mogla met. tak da rajši ne gledam. in tudi ko kera razlaga, kakšen je bil njen porod, poslušam z enim ušesom, ker eni včasih delajo na tem da te prestrašijo, pa raje ne poberem vsega. noben porod ni enak, vsaka ma različne izkušnje in če bi vsako posluša in si jemal k srcu besede, bi bla že zaj v norišnici.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
7.10.2008 20:07:00   
TinaV*
Nisi zleht morrak,glede na to da smo se za user posted image  odlocli bomo pac to sprejeli kot dodatno opremo (bolecino) ce pac bo....sicer pa medicina napreduje in obstaja ze dosti vsega,ampak ce bo le mogoce bi jaz rada brez vsega naravno rodila,to sicer zdaj pravim ...mogoce si bom pa v porodni premislila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:07:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
7.10.2008 20:07:36   
Anonimen
samo res, kako folgate tako hitro vse prebrat in še odgovorit?
ali pa sem jaz počasi naretauser posted image user posted image user posted image user posted image
preden sem napisala ste kar na drugo stran skočleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2365
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 20:08:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
7.10.2008 20:08:58   
TinaV*
mene je pa blo na zacetku stran ko sem gledala kak se splav dela oz sem vidla cel zarodek...ma niti ne namerno nekaj sem klikala pa sem nasla na internetu...2 dni sem se jokala

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
7.10.2008 20:10:31   
TinaV*
jaz sem hodla v poslovno solo...10 prstno hitro tipkanje,meni to ze kar gre se mi zdi....prebrat pa tudi ni tezko ce malo napisete,ce ne pa pac pocasneje berem pa hitreje tipkam  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
7.10.2008 20:11:25   
petra *k
meni se tudi vidi, kot da nonstop jamram. tak da se na cajte že za jezik vjem pa mislim, joj daj tiho bodi, alešu se bo zmešalo polek tebe.

meni pa se zdi, da je moja sestra ljubosumna. deja, da ji nebi ti to slučajno kaj pravla. ampak, se pravi jaz ta teden stopam v 9. mesec. in ona še NITI ENKRAT ni vprašala, kak se počutim, dala roko na trebuh ko je Tia brcala, zaj v nedeljo sem bla doma in je res mela brce nenormalne, pa sem rekla, glej kak brca, ni in ni htela pogledati. recimo pa pride tatly k meni, pa ma dober mesec staro stello, pa da roko gor, al pa zadnjič je dala glavo( kar se mi je full lepo vidlo) pa v nedeljo sem bla pri deji na obisku, pa je Tia kolcala, pa je deja rekla, če lahko da roko gor. moja sestra niti enkrat ni na noben način pokazala, da jo sploh zanima,da sem noseča. pa deja ti veš, kak ma rada otroke, je htela iti za vzgojiteljico.
ampak res, deja, da ji neš toga povedala. saj razmite, mene to po eni strani boli, ker jaz vem da bi bla vesela za njo, če bi bil pravi čas in bi bla noseča. in ji to kar malo zamerimuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
7.10.2008 20:13:24   
petra *k
bodoča  mami, tudi jaz sem hodla v poslovno šolo. pa 10-prstno tipkanje mi je ko pisano na kožo, to pa res. zaj ne vem, če si že ki napisala, oziroma če sploh hočeš povedati, keri letnik že si???

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
7.10.2008 20:15:24   
TinaV*
uh boga petra,naj se ti pridruzim....ampak upam da trezika ki jo pozna da bo cisto tiho...hihi
ko sem zvedla da sem noseca sem vsa srecna najprej seveda mojemu povedala potem pa takoj sestri...rekla mi je eh kaj te to saj sem jaz verjetno tudi...tak da ni lo veselja,jaz sem se na koncu jokala cez slab mesec pa me je klicala pa mi pravi ce bi htela ji en test prinesti...sem sla zaradi testa v podgorce in ga je naredla in pozitiven...sem bla tak vesela da se ti zmesa...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
7.10.2008 20:15:47   
petra *k
resnično smo pridne zadnje cajte, kolko čvekamo. bravo, meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
7.10.2008 20:17:14   
trezika
Pa kaj je z vami dansuser posted image  komaj utegnem sledituser posted image  dans ste pa taprave čvekeuser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
7.10.2008 20:17:32   
TinaV*
tak da ma sestra dober mese za mano rok...Tusi ona se mojaga trebuha se taknila ni,jaz pa njenega ze dostikrat ker mi je to full fajn,pa se setra je...da o tem kak se zadnje case obnasa do mene slpoh nebi...jaz mislim da je bla pa prosim ne me narobe razumet,sem srecna za njo njena nosecnost samo kontra meni da nebi slucajno bila za kaj prikrajsana...
84 letnik sem..sestra pa 3 leta mlajsa user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
7.10.2008 20:19:19   
petra *k
mislim, saj pa je 3 leta mlajša  od mene,polek tega je glih zaključila dolgoletno vezo, čeprav bi v primeru da se to nebi zgodlo, načrtovala družino v začetku naslednjega leta. ampak se je pač to zgodlo in sta šla narazen, jaz za to nisem kriva, lahko bi se veselila z mano. včasih malo razmišljam kdo bo boter pri krstu, brat ali sestra. in si mislim, en al drugi bo zameril če nebo. zaj sem pa začela drugače razmišljati. brat je že na začetku, ko so brce ble še čisto rahle in sem jih zaznala samo jaz, dal roko gor, pa htel čutiti, ona pa še zaj ne pogleda, ko se včasih tak očitno vidi, da lahko sedi par metrov vstran. pa ni odziva. tak da dvomim, da bom njo zbrala. te pa bo užaljena

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

izberi ime
petra_1310

Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?

Kim (16%)

Hana (27%)

Zala (38%)

Danaja (9%)

Ida (9%)

Število vseh glasov: 291

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!