![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 18:52:04
|
|
|
|
meta21
|
Ojla! Jaz zadnje čase nimam problemov s spanjem-vsaj takih ne, da ne bi mogla spat. Pa tak fajn je ko lahko spim na trebuhu (samo zizike si moram lepo namontirat, da me ne tiščijo ). Enkrat na noč me seveda Lovro vrže v luft ampak ni panike-če bo vedno tak priden jih bomo imeli 10 . Bodoča mamica za paket ne vem, denar pa menda 15. nakazujejo. Pa še to-meni se ni nič kaj prida umiril na koncu, niti trebuh se mi ni spustil. meni se zdi, da sploh ni nekega pravila. Deja kako napreduje diploma? Petra, ti si zdaj OK? Ti ni treba več tak fejst počivat?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 18:59:41
|
|
|
|
petra *k
|
meta, pozdravljena!! lepo da si se oglasila. kak ste vi kaj, vidim da spite, pa ostalo vse ok? ja midvi sma tudi vredu, počivanje bi sicer moglo biti tak kot prej, ampak nekak ne najdem časa za počitek. saj ko me na vsake dva dni boli, da se mi meša, te počivam. sicer pa se tak hitro bližajo zadnji tedni, tak da nem več komplicirala, ko bo, pa bo. za razliko od tebe, meni se je že v 7.mesecu trebuh spustil, mam full mali trebuh, sem mislila, da bo kar velik, glede na to, kak je kazalo v 6.mesecu. ampak glavno da je Tia vredu, ne? bodoča mami, javi kak je blo na pregledu?? al se že cartaš?? tatly, ti se več nič ne misliš javiti,?? morrak pa ki je na dopustu, pa zgleda nima časa nekaj napisat ostale pa kolko tolko sodelujemo, ada manj, pa se vsaj te pa te oglasiš no
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 20:37:27
|
|
|
|
trezika
|
Dober večer! Midva sva prišla glih iz ene take fajn večerje v kitajski restavraciji.... Obožujem kitajsko hrano Sicer tega sploh nisva mela v načrtu, sva šla popoldan na ptuj, pa sva pol hodla od ene trgovine do druge in sn js vmes lačna ratala Pa je dragi kr večerjo častil Bodoča mami, kje hodiš? Kaj si že samo mami, brez bodoča?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 20:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
dober večer! komaj prišla na vrsto za rač., pa vas na brzino pozdravim in grem lepo spat, ker je še prehitro ura za vstat. meta, hmmm,... diploma, kaj je že to? saj ne, samo res gre počasi sem skoraj tri tedne lčakala odg mentorjice, da mi je sploh temo potrdila no in sedaj veselo skačem po knjižnicah, ter brskam po internetu in že počasi pišem. pa vmes sem šla še na borzo, tak da še iščem službo in je treba prošnje pisat in pošiljat,.. v glavnem je kar pestro. prvi cilj trenutno mi je dobit službo, ne glede na vse. potem pa diploma in vse ostalo. nič babe fajn čekajte, jaz grem ajat lahko noč!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 22:21:24
|
|
|
|
tatly
|
LAHKO DASTE KAKI GLAShttp://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3266
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 8:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! najprej ena za vas, jaz sem svojo že spila vidim, da včeraj niste kaj dosti čvekale bodoča mami, kej pa si ti, a si res že šla v rim?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 9:16:04
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!! jaz sem potrebna velke šalce čaja, ne kave, sem eno že ob 5h vjutro spila, pa zaj si morem opet nareti z celo limono in medom. sem mislila, da se je moj prehlad včeraj ustavil, ker me ni več grlo bolelo, evo ti vraga, ponoči pa opet taki grlobol, da groza. pa grem si kar halls cukre kupim, mogoče bodo pomagali. bodoča mami, nesem kupla torte, tak da je niti jaz nesem jedla
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 9:26:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly LAHKO DASTE KAKI GLAShttp://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3266 sem glasovala to zraven je tvoja sestrica, ne? ejj, pa oprosti za včeraj. se mi je tako v službo mudilo, da nisem utegnila Stelle pogledat. že od doma sem šla veliko prepozno in komaj pravočasno prišla, za štemplanje v službi, da sem se pa še v uniformo preoblekla, pa odsopihala na oddelek je bilo pa itak že tak pozno, da so skoraj vsi že kosilo pojedli
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 9:27:08
|
|
|
|
ada2
|
http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3266 evo, da vam bo lažje za tatlyjino stello glasovat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 10:45:25
|
|
|
|
tatly
|
ada hvala sem se malo zmotla...saj prvo sem gledala si prava al ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 11:02:52
|
|
|
|
petra *k
|
tatly, jaz sem ti tudi že glas poslala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 11:19:27
|
|
|
|
TinaV*
|
Dobro jutro dober dan ! Evo koncno mene,na pregledu je vse ok...ampak mi je reko G da bo kar napotnico napisal,ker ma obcutek da sili na svet .... Nakupila sma vse,ampak sem razocarana nad kikom ormoskim,sem mislila mogoce pa bo kaj....da vam povem ni blo cisto popolnoma nic...same neke male cotike ...res male za nedonosencke...lepo ste tudi ormosko pikapolonico spraznile Trezika mi smo se v enem kosu ....zaenkrat zaj pa ze perem cotke,pa tak...zgleda da bo za peglat danes ker je vreme glih za to odlicno... pa ve kak ste kaj?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 11:21:11
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly tudi jaz sem glasovala, že 2x, lahko vsako uro enkrat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 11:23:10
|
|
|
|
TinaV*
|
Tatly bogatejsa si za en glas....pravzaprav ne ti ampak stella
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 11:31:02
|
|
|
|
TinaV*
|
jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj tatly mate lepo pupo ....ze parkrat po tem ko sem glasovala sem odprla stran samo da sem jo gledala ....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 11:53:04
|
|
|
|
tatly
|
vsem hvala.....bodoca mami -tudi jaz nikol nic ne najdem v kiku moja tasca pa vedno najde ntake lepe cotke..res ............bodoca mami klko ti tehta pupa zdaj?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:00:48
|
|
|
|
TinaV*
|
Ce pa mi nic ni reko,samo srcka je poslusal...nevem no nekaj cudnega se dogaja tu....mislim reko je da je vse ok...ampak glede na to da jaz cutim full ,pa se eno vecer prej sem bla na ctg,bi rajsi po moje UZ delal pa da vidimo kak raste.... eh ze na zacetku nosecnosti sem mela probleme z G zdaj se bom pa zgleda mogla spet svaditi...ker me setajo samo sem pa tja....do januarja letose sem bla full zadovolna da sem G menjala...zdaj sem pa razocarana ....ker glede na to da je on zdravnik ne jaz,ga morem vseeeeee vprasat pa da vidite mojo materinsko knjizico,babice se samo smejejo ko jo vidijo ...meni pa na jok gre
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:07:33
|
|
|
|
TinaV*
|
Sicer mam pa zdaj pregled v cetrtek naslednji...pa CTG spet pa bom vprasala kaj se gre... ce nebo nic povedal...pred mesec dnevi mi je reko da ma 2450....to je blo 12.9. takrat je reko samo da bo zrasla se kako kilo....vse ostalo pa vam povem ko kaj zvem...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:12:03
|
|
|
|
tatly
|
te bo prava baba ven prisla bodoca mami-katerega g imas? prvic v oblekci ajam ker me je doktor utrudil za moj prvi mesec sem dobla od dedija tako lepo torto prvi nasmesek za mojo mamico ki mi vsaki dan tezi z fotoaparatom
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:16:49
|
|
|
|
TinaV*
|
Tatly lahko vprasam kje kupujes cotke....ker so full lepe,ampak mala stella je pa res pravi srcek... Ja glede na to da sem sama tehtala 4200 ko sem se rodila,pa ati 3870 mislim da nemre mala biti.... sucura mam ...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:18:08
|
|
|
|
tatly
|
aham...vecinoma je kar babi vse kupla v kiku jaz pa sem kupovala v beby centru,pikapolonici,pa v okaidu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly lepe slikice nebi ti rada pameti solila, ampak meni je takoj patronažna rekla, da moram pojšterček ven vrečt, ker ne sme na pojtru spat.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly upam, da ne zameriš jaz sem se res držala(ko pijan plota) vsega kar so mi rekli. sicer pa tudi sedaj je mali razvajen ko , me že ati krega ker sem ga razvadila, ampak,... tudi to bo minilo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:22:32
|
|
|
|
TinaV*
|
Jaz sem upala vceraj,da kaj najdem v kiku...vsaj kako jaknico al kaj podobnega,ampak katastrofa...zgleda sem bla prepozna... Tak da sem se jaz tudi odlocla da kupujem v pikapolonici,pa baby centru ....nekaj sma celo v oviessu nasla...majo kar ugodne cene pa lepe cotke....ker sem pac zahtevna in nocem nevem kaj plisa met...vecinoma cem bombaz...ampak ker sem tak hudo zahtevna je na koncu ati vec nasel ko jaz ... Full nerad hodi po trgovinah(tipicno mosko),pa se bolan je...ampak vceraj sem bla presenecena 6 ur sma skalala sem pa tja in sem mu kar prepustila izbiro...hehehe no ja,saj sem rekla tu pa tam daj no saj mas boljsi okus pa se je samo nasmejal pa reko drugic ostanes doma
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:26:02
|
|
|
|
TinaV*
|
ej punce a ni fora glede tega postrcka....pri postelnini ga dajo polek....pa jaz sem ga se polek jogija kupila...na koncu pa ti recejo nesmes met tega...ma ja saj ostane za kasneje ampak cudno....ja tak trzijo jaz sem ga htela(pojster) dat v kosaro pa mi je babica rekla da niti slucajno,ce bi ze kaj rada dala v kosaro naj rajsi samo plenicko dam..pa se to naj razporedim da bo po celi kosari enako .... zaj pa tudi nevem vec kaj nareti....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.