|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
3.10.2008 15:56:20   
petra *k
ja,ja, deja, pa res vse poješuser posted image user posted image  en keks si je vzela gnes ki je pri meni bla. tak da nevem...user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.10.2008 16:33:16   
TinaV*
Edina razlika v najinih trenirkicah petra je velikost....user posted image user posted image  kaki bedni film sma midva zaj gledala...uff mi je skoda casa blo...na dvd pise kao neka full akcija...hahha pa sem dremala polek

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.10.2008 17:22:35   
trezika
buuuuuu, jaz sem spet tuuser posted image user posted image
Sem zdaj dobri dve uri z matejevo babico kartala, me je dobro premagalauser posted image user posted image  Samo to kartanje je ful zavedljivo, sva celo škatlo napolitank zravn zmazaleuser posted image user posted image
Js že tut komaj čakam, da bova šla malo po nakupih za našega pikeca. Naslednji teden dobiva cel kup nekih cot, pa morn najprej to pregledat in pol seveda dokupit. Pa posteljico tut dobivauser posted image  Še tisto, v kateri je moj user posted image  spal, ko je bil dojenčekuser posted image user posted image  Sam jogi bova seveda kupila drugi. Voziček so nama pa bodoči babici in dedka obljubliuser posted image  Bova kr lepo prišla skoz...
Zdaj pa grem nazaj na diplomo...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.10.2008 19:05:13   
TinaV*
Punce a glasujete kaj za stello? user posted image  samo da vas opomnim,jaz vsake toliko  casa dam glas....
Kaj pocnete da se ne javite nic? Jaz sem pridna pa peglam....glih sem pri plenicah,je fajn zamudno ....ampak mi je prvic v veselje peglat ker mam same male cotke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.10.2008 21:12:42   
tatly
BODOCA MAMJI TI BOS MOGLA PRIT K MENI NA OBISK

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.10.2008 21:25:37   
TinaV*
meni se tudi zdi tatly user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa ste vse??? evo meni je uspelo vse speglat,pa se stusirana sem....in se veselim jutra ker grem po dolgem casu k frizerju....(mi je huje ko zobozdravnik)...pa vem da se grem samo pobarvat...ker zgledam ze ko stara babica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.10.2008 21:35:05   
trezika
Tu smo tu...user posted image
Samo se že pripravljam na odhod v posteljo. To tipkanje me je prav izmučilo.
Bodoča mami meni nič ni huje kot zobozdravnikuser posted image user posted image  Frizerja pa bi bila jaz že tudi potrebna, čeprav moj pravi, da imam že itak prekratke lase. Samo odkar sem na kratko postrižena mi gre že vsak nov cm las na živce.user posted image  Mislim, da si ne bom nikol več pustla dolgih lasuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.10.2008 21:40:08   
TinaV*
Uh jaz bi brez dolgih las umrla....mam jih ze od hm 3.razreda,se pravi od 9 leta...meni je pa prav zato muka ker vem da mi skos kak cm odreze...ampak sem ga ze navadila...mam namrec frizerja...da samo spice ce so pa se to cem prej videti koliko odreze user posted image user posted image user posted image user posted image
No o zobozdravniku nebi,sicer se ne bojim ampak pol leta sem bla zdaj vsak mesec dvakrat na stolu ...prej pa celo zivljenje polovicko plombe...hja nosecnost kaj cemo,ampak sem pa vesela da mam vse ok zaenkrat pa se boljse napisala mi je kontrola cez 6 mesecev,tega sem se najbolj veselila...ni mi blo vec tolikokrat za hoditi tja

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.10.2008 21:46:48   
TinaV*
Saj se jaz tudi pocasi odpravlam ...sicer ne spat ampak knjigo citat...ker to najrajsi vecer delam ko sem v postelji pa ko mojega ni....je ze spet v nocni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.10.2008 21:51:08   
nageljček

Pozdravljene punce !Sicer sem se ravno pridružila pa še to vidim, da mi odhajate spat user posted image No pa nima veze, bo še priložnost za klepet.

Sem iz okolice Ljutomera in pričakujem user posted image februarja.Tako da mislim, da mi bo kakšna pomoč oz. nasvet prav prišel.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.10.2008 21:52:26   
TinaV*
No sem si ze premislila,ker vidim da si za klepet to sem pa jaz skos  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nageljček)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.10.2008 21:55:37   
Barbara111
Jaz pa nisem bodoča pa že tak dolgo nisem imela časa z vami si tipkat.Sploh ne vem o čem je tema večera.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.10.2008 21:56:16   
TinaV*
Si se z nami nageljček? da recemo kako,ce ti je ....

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.10.2008 21:56:36   
nageljček

Ste tu gor večinoma takšne, ki že ste rodile ?Še nisem pregledala vse kaj ste pisale, ker sem htela najprej pozdraviti.No saj če bote šle vse spat, lahko v miru berem user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.10.2008 21:57:46   
TinaV*
Barbara jako temo mamo...user posted image user posted image user posted image user posted image  vse prisotne se odpravljajo spat,tudi sama sem mislila pa smo dobili novo clanico in sem si premislila....

koncno ena iz ptuja .... prav iz ptuja si barbara?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.10.2008 21:58:20   
trezika
nageljček dobrodošlauser posted image user posted image user posted image  
Brez skrbi, tu so že punce z izkušnjami...jaz sicer še ne, ampak se boš od ostalih, ki zdaj trenutno očitno že sladko spijo, marsikaj naučila. Vsaj js sn se žeuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.10.2008 21:58:43   
nageljček

bodoča mami se še malo lovim kako in kaj, pa vidim da te več ni na tej strani,....

Neposredna povezava do sporočila: 2117
3.10.2008 21:59:33   
trezika
nageljček dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
Brez skrbi, tu so punce z izkušnjami, js sicer še ne, ampak se boš lahk od ostalih marsikaj naučila...vsaj js sn se žeuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
3.10.2008 21:59:36   
TinaV*
nageljček,jaz sicer se nisem ampak mi manjka samo se par dni do roka...ampak jih je kar nekaj tudi ze z user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
3.10.2008 22:01:20   
trezika
ups, sn vidla, da sn dvakrat isto poslalauser posted image user posted image
oooo, pa barbara se nam je spet pridružilauser posted image user posted image  Ja kje si se potepala tako dolgo?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
3.10.2008 22:02:15   
trezika
nageljček, js sn pa malo za tabo na vrstiuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
3.10.2008 22:02:34   
TinaV*
se mi zdi da bodo pocasi vse pokukale na plan...oz prisle za racunalnik pa se kaj napisale...

kje pa je petra danes?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
3.10.2008 22:03:58   
nageljček

trezika hvala za dobrodošlico.Saj verjamem da se mi bo marsikaj razčistilo tukaj goreh user posted image To bo moj prvi otrok in bi rada čimveč zvedela, ker malo pa me je vseeno strah,...

bodoča mami tebi pa čestitam da si lepo prestala nosečnost in boš kmalu držala user posted image v rokah (sem ti malo fauš )

Midva z mojim pa greva komaj za 11dni na Ptuj k dr. Lukmanu na 4D.Je bila kera?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
3.10.2008 22:06:20   
trezika
Ja sn bla pri Lukmanu že nekikrat...kr je moj Guser posted image user posted image user posted image  Od drugih pregledov sn šla le na NS, za to mi ni blo škoda denarja.

Neposredna povezava do sporočila: 2124
3.10.2008 22:06:47   
nageljček

trezika a že kaj razmišlajš o nakupu opreme?Jaz sem z vozekov napravila diplomo user posted image in se nazadnje odločila za Jane slalom pro strata.Sedaj pa nevem kak dale s previjalno ?

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.