![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:38:44
|
|
|
|
tatly
|
saj ta pojster ko ga ma nasa je full nizki je kot ena plenicka tak da babica ni nic rekla se sama mi jo je enkrat dala lezat na visji pojter...ja deja vsi vse poslusamo pri prvem otroku saj ko bo drugi bo vse drugace
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:42:10
|
|
|
|
petra *k
|
alo! lepo ste prečvekale dopoldne!! jaz pa sem mela obisk in sicer eno full full dobro kolegico, ki mi je bla šefica v sparu v mb in sma ohranle stike. pa se je odločla, da me pride danes obiskat-res lepo od nje, se že dolgo nesma vidle. prinesla mi je vrtnico, za Tio pa tako lepo trenirko, sicer za 3 mesece, ampak res full lepo- končno nekaj roznega. tatly, lepe slike, stella pa tak al tak, čuj, kaka pa je torta bla, nič je nesmo probale bodoča mami, tak so toti g, jaz sem tudi upala na prejšnjem pregledu, da mi kaj pametnega pove, da bi jo zvagal, pa tak, pa ni blo nič. zaj pa ko mam 16.10, pa bom mu rekla, naj mi nekaj pove. jaz sem nazadnje zvedla v 31. tednu, da ma 1800 g, od takrat pa nič nevem, kak raste. jaz tudi v kiku nič ne najdem, bi verjetno mogla tatlyjino taščo poslati v kik, da mi nekaj nakupi
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:44:44
|
|
|
|
tatly
|
saj jaz ko grem v kik tudi nic ne najdem,pa kaj te cem kupovat ce pa vedno kaj dobi...petra torta je bla super...ce p'a je bla mala vas pa je kar dosta tak da nevem kak bi toto torto razrezale
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:46:08
|
|
|
|
petra *k
|
ne, me se bomo povable na torto, ko bo stella stara 1 leto. te jo bomo makar s sobo prinesle ( se se hecam)
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:48:22
|
|
|
|
TinaV*
|
Zgleda da bi jo mogle kar vse tja poslat.... Nevem to je ko zakleto,ko nekaj isces ne najdes....da vidite mojo sestro ona pa skos kaj najde...pa ne samo to kake lepe cotke ....nevem jaz pa tak al tak ze od nekdaj nimam srece... jaz sem v 35 tednu komaj zvedla koliko tehta....prej pa samo ok je vse....a pa se to spol je ugotovil komaj v zacetku 8 meseca...hahaa pa je bla lepo obrnjena....kao premalo je pa se ne vidi....ko pa mi je koncno reko oz sem jaz njemu ce lahko zvem spol mi je pa reko kaj se nismo ugotovoli spola? cudno ker je lepo obrnjen....pa mi obrne monitor in pravi poglejte kak se lepo vidi kaj je...mi je pa dop pa sem mu zabrusla nazaj kaj sem jaz G al vi...kaj te jaz vem kaj vi vidite...vse kar jaz vidim je telo ...spola pa res ne znam razlociti ....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:50:20
|
|
|
|
tatly
|
ja petra ko bo stara 1 leto pa res lahko joj kak bo zanimivo kaj bo male dece,,,deja z anejom,petra z tio,bodoca mami z malo,ada z tremi,meta z tamalim,trezika-z malim-malo-pravi otroski vrtec
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:51:51
|
|
|
|
petra *k
|
a te si ti tudi mela tako slabo izkušnjo glede spola?? meni je tudi na monitoru pokazal, pa me vprašal, kaj vidim, sem rekla da nevem,se pa te nesem doktor, te pa mi je sliko sprinta, pa mi jo dal, pa rekel, te pa doma preštudirajte, kaj je za spol in mi ga ni htel povedati. ampak ni bil moj G ampak ga je en nadomeščal, je pa mi pred tem že moj G 2 krat potrdil da bo punčka, samo sem jaz rekla, da želim še v tretjo vedeti, ker sma z mojim rekla, da takrat povema ostalim.eni so malo čudni zaj pa letim v trgovino po halls cukre, nemrem več...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:52:01
|
|
|
|
TinaV*
|
jaoo petra si mogla omeniti torto....jaz sem jo tudi vidla....ampak ce bi mi zaj takoj kdo dal kos cokoladne bi ze prepozno blo tak se mi je zalustala ...saj sem rekla mojemu ce mi ne kupi za roj dan torte ....ne rabi cele vsaj kos bo so po njo...hahahahaa....tak da vas jaz vse povabim 11. na torto,bom kar celo kupla...ono 3 nadstropno da bo za vse dovolj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:52:11
|
|
|
|
tatly
|
bodoca mami lepo si mu zabrusla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:53:23
|
|
|
|
petra *k
|
hb za malo deco, zaj sta zgleda 2 leti bolj plodni, kaj pa je prej blo?? malo ki si vida koga vozičkati, zaj pa se mi zdi včasih, ko skoz okno pogledam, da vidim malo koga brez vozeka treba poskrbeti za rodnost
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:53:32
|
|
|
|
tatly
|
bodoca mami ce se zenis da 3 nadstropno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:56:02
|
|
|
|
TinaV*
|
Kaj ti je rekel da doma prestudirajte???? pa kaj si nor,kaj te totemu je....kdo je to bil? ne morem verjet....reci no da je bil georgijev...al takega nekaj...ker ta je na zacetku mojega nadomescal in mi razlagal namesto ce sem noseca,kak pri njih praznujejo valnetinovo....ko da me je zanimalo... tatly naucla sem se ce si tiho te delajo s tabo kak jim pase.....nisem vec tiho mi je vseeno...ce mam prav svoje povem...so se drugi zdravniki pa G...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:57:57
|
|
|
|
petra *k
|
na totem pregledu je bil mileta tak nesramen. drugače sem pa z georgievim tudi mela probleme. nesnaga grda, kak je ogaben fujjjj!!! mi je razlaga kak on samo fast food je, pa kaj so to redni obroki, pa kak je njegova žena med nosečnostjo mela hemoroide... fuj, kak se mi je zagaba
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 12:58:30
|
|
|
|
TinaV*
|
ja nebi blo slabo ce bi se zenla ampak ne zato ...ker nas je tu toliko pa se ene jemo "za dva" ....pa rada mam torte oz vse slatko.... saj zato pa jaz pravim da so vse otroske trgovine prazne...oz ostale so samo se male cotke,se mores prav potruditi da najdes .....saj super,samo naj bodo otroci zdravi....pa da jih je cimvec...se proizvajalci so veseli....glej koliko samo na vozekih zasluzijo ,ki se je vse ostalo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 13:03:31
|
|
|
|
TinaV*
|
sem cula ja da mileta,jolic,georgijev nismo nevem kaj....oz grobi ta pa celo ogaben....kaj si nor ko da nas zanima kaj on je.... baje je djokanovic full vredu ampak je zaseden skos ga je treba cakat...pa ko sem bla prvic v P me je on pregledal,vse tak lepo povedal,umirjeno....nic nisem trebala sprasevat....res enkraten... mene je ta georgijev 3 mesece posiljal iz porodnisnice v zdravstveni dom,ker na nobenem UZ ni mogel ugotoviti ce sem noseca....pa sem itak vedla da sem....pa se sam za sebe si je napotnice pisal....kar nekaj....a ko pa je koncno moj nazaj prisel pa mi je nadrl...ces gospa noseci ste ze skoraj 4 mesce pa nimate materinske,oz niti ni potrjena nosecnonst....sem mu rekla veste kaj odkod naj pa jaz vem kak to gre....prvo ko prvo malo si zdravnike porihtajte pa se derte na njih mene na miru pustite,pa se prvic ...te sma UZ naredla pa koncno ugotovla nosecnost....ma saj pravim cel roman lahko napisem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 13:15:14
|
|
|
|
petra *k
|
jaz mam djukanoviča in je res full fajn, samo res vedno zaserden. ja on je polek tega da sprejema paciente, še predstojnik porodnišnice. ampak zaj ko jaz pridem pa me vidi, ve, da me more on sprejeti, ker drugače delam probleme
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 13:23:08
|
|
|
|
tatly
|
bodoca mami-v oviesu na ptuju imajo full lepe3 cotke-jaz sem tam kupla srebrne balerinke 56st...pa v mercatorju na ptuju imajo v venice take lepe jaknice pa kombinizoncke
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 13:32:48
|
|
|
|
TinaV*
|
res mu dam vse pohvale...skoda da je tak zaseden pa da nisem prej vedla za njega
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 13:45:11
|
|
|
|
petra *k
|
tatly, jaz sem glih dobla toti komplet trenirko iz oviese, al kak se že reče trgovini, resen je dobra. samo enega cajta je bla tota trgovina full draga, ko so jo odpirali, zaj pa pravijo, da ni več tak. a venice pa je v mercatorju,tu ko je super mesto?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 13:45:36
|
|
|
|
trezika
|
Dan čvekice! Joj, lepo ste se razpisale... Js sn se pa dopoldan spet potepala, pa pol kosilo kuhala...smo jedli malo zelenjavne juhice pa njoke s tunino-smetanovo omako...njami... zdaj pa se počasi spravljam k pisanju diplome. tatly stella je že dobla naš glasek, kako je lubana, bi jo kr mela bodoča mami torej si še v enem kosu sam verjetno res ne boš več dolgo Kar se pa tiče G...js sem s svojim (Lukman) več kot zadovoljna, vsakokrat vse razloži, do zdaj mi je vsakokrat naredil UZ (moja kolegica je ful jezna, ker se njena G strogo drži pravila dveh brezplačnih UZ in ji je do zdaj sam enega naredla, za drugega pa bo tk štela morfologijo, kr neki ej)...skratka, meni so priporočile Lukmana in mu res vsaka čast. Je pa blo zanimivo, ko ga je tašča vprašala, če bi lahk js k njemu hodla...je rekel, da samo najbližje družinske člane svojih pacientk jemlje, pa je tašča rekla: saj bi vam pripeljala hčerko, sam mam tri sinove Pol pa je popustil in je rekel, da še ma plac za njeno snaho Kako sn se razpisala...se vidi, da mi ni diplome za pisat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 14:29:48
|
|
|
|
TinaV*
|
Ja nas ati je vceraj tudi v oviessu kupil trenirkico...nevem vec koliko je bla ampak res je bla poceni no...presenecena sma bla ... ne petra venice je tudi tu v mestu polek domino centra,pa v drugem mercatorju tam prek pohistva klinc...tam ko je nes ....v ormozu so mi rekli da majo samo od 6 mesecev naprej cotke v venisu Ja trezika res se mi zdi da o pohitela zato pa danes perem ...samo se ta stroj ki se pere mam pa fertik,da se speglam pa ze lahko grem ...mantralo me je to da nisem vse se perajt mela,zaj pa sem mirna
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 14:30:53
|
|
|
|
TinaV*
|
Midva sva se pa najedla zdaj,pa posodo sem pomila ( nekaj malo),ostalo stroj pere... zaj pa grem malo lezat pa nek film bova pogledala...se slisimo kasneje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 14:36:14
|
|
|
|
tatly
|
petra kako trenirko?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 15:46:13
|
|
|
|
petra *k
|
trenirkica je zgornji del na zadrgo, pa črke ma naprej narisane, pa rozna je oba dela. full lepa res
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3.10.2008 15:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
kak ste ble pridne, sem komaj vse prebrala. no, tatly ja saj jaz sem imela tudi ta tanki pojšterček in mi je rekla vse ven, razen plenička je lahko vsaj do tretjega meseca. sicer pa mi anej še zaj ne spi na pojštrčku. sicer pa vsak po svoje. no ko ste glih torte omenjale njamiiiiiiiiiii. jaz sem sladkosned za znoret. saj petra ve. če pridem k njej na obisk ji vedno vse kekse pojem groza saj se mi na kg tudi pozna . jaz pa nimam g na ptuju ampak imam toto v ormožu in sem, ko sem bila noseča , bila res zadovoljna. nebi pa šla na ptuj, ker se mi zdi da je toliko g, da te pač vzame tisti, ki ma čas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.