|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
30.9.2008 19:52:23   
tatly
aja ...no kaj zdaj???

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
30.9.2008 19:56:03   
petra *k
nevem jaz, tatly. če bom kaj zvedla jutri do 10h, te pozovem.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
30.9.2008 20:14:15   
petra *k
nič babe, jaz grem pod tuš pa spat. želim vam mirno noč in sladke sanje

nočko

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
30.9.2008 20:54:08   
trezika
Meni je čist vseeno kje se dobimo. Lahk kr pri timi, če petra in tatly ne moreta kam drugam. Če pa bosta dobili prevoz pa lahk v parku al pa mogoče pri tušu?? Sicer pa tako mamo tel. in se lahk pokličemouser posted image  No js tut grem počasi v posteljo kr sn neka zmantrana, sn cel dan neki delala pa okol letala... Tk da se vidimo jutriuser posted image  Nočko
p.s. kje pa je bodoča mami? Tut lahk prideš v ormož na kavo, če ti je oz. če maš prevoz. Pa ada, pa morrak? Če sn pa katero pozabla se pa opravičujem. V glavnem, vse ste jutri vabljene v ormožuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
1.10.2008 7:26:20   
tatly
evo kavico za vseuser posted image
petra vala pol?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
1.10.2008 8:21:33   
petra *k
jutro!
tatly, hvala za kavo, pa še rogličekauser posted image user posted image

seveda vala

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
1.10.2008 8:38:47   
ada2
ko se boste dobile mi javite, sicer nič ne obljubim, ker grem ob 12 delat.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
1.10.2008 8:38:58   
tatly
ja ja vidis kak lepo skrbim za vas!!jaz sem mislila okrog 10

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
1.10.2008 8:41:00   
tatly
MI SMO0 PA DANES STARI EN MESECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.10.2008 8:54:46   
petra *k
jaz sem se glih z dejo čula, pa sem ji rekla, da se nesmo nič fiksno zmenle, pa da boma midvi tatly, ob 10h pred timo, pa če bo kera zvala, pa prišla tja, hvalabogu. torej, ob 10h pred timo. zmenjeno??

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.10.2008 8:58:04   
petra *k
user posted image STELLA, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ( mesečni) ROJSTNI DAN!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.10.2008 9:02:39   
petra *k
ADA, če maš telefonsko od morrak, bi lahko še njej javli, se zaj že par dni ni oglasila tu gor,  in dvomim da ve, da se menimo za pijačo danes.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.10.2008 9:24:42   
ada2
nimam telefonske od nje, oz. mislim, da imam od doma, se pravi od njene mame...

meni žal ne bo zneslo, moram še na hitro nekaj skuhat za moje, za naslednjič pa sigurno pridem. 13. 10 začnem z dopustom, pa bom tudi jaz imela več časa.

uživajte na kaviuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.10.2008 9:25:06   
ada2
aa, pa ne čvekajjte preveč, da ne bo dežuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
1.10.2008 9:25:38   
TinaV*
Lep pozdrav vsem !

OO lepo cvekate...user posted image user posted image user posted image ,meni pa vceraj ni blo niti za pisat,sem prisla samo prebrat pa spat,pa celooo popoldne sem spala...

Punce rade volje bi prisla na kavo pa nimam prevoza ...

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
1.10.2008 11:38:17   
petra *k
me smo se načvekale, res škoda, da niste mogle priti, moremo še se enkrat v tem mescu dobiti, ker potem pa jaz več nem mogla počasi. te pa res treba določti datum, da bi se lahko doble vse.user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
1.10.2008 12:27:37   
Anonimen
petra, ja smo čvekale in sedaj moram čakat do dveh na pošto, pa ob enih na občino. so mi vse zaprli ob11.user posted image hb da se mi ne mudi, pa da nimam daleč.
nič se slišimo kaj popoldan-upam, da ne bo tako kot včeraj. se je moj spravil na računalnik in sem že spala ko ga je ugasnil in se nisem mogla potem nič več tu javiti.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
1.10.2008 16:49:13   
TinaV*
Uh meni pa danes spet nekaj ni vredu...skoraj pri jajcnikih me prav fino pece,pa v krizu me tak booooooli na case...bomo vidli ce nebo minlo grem na pregled,sicer ga mam pa tako ali tako jutri ....mogoce se samo obraca al pa pripravlja na kaj,ker je ostalo se vse ok....mogoce ji ne pase kaj user posted image

meni je prav zal,da danes nisem mogla....upam da bom naslednjic ko bo spet cas za kavico lahko sla polek...ce nebom prej rodila...user posted image  user posted image  user posted image  
Komaj ze cakam jutrisnji dan,da spet vidim naso user posted image  ,pa bomo videli kako naprej....a pa se nakupovat grema koooncno user posted image  user posted image  user posted image  ....te pa treba vse oprat,zlikati in pocasi bo verjetno treba torbo pripraviti glede na to da so mi PDP prestavili na 18.10 ...kaj pravite ???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
1.10.2008 19:24:16   
TinaV*
No,pa so bli spet lazni...popadki...user posted image  user posted image  user posted image  niso me hteli met danes v porodnisnici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...baje sem prevelik strosek haha saj se hecam....
kaj smo danes tak lene da nic kaj ne pisete?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.10.2008 19:27:50   
petra *k
bodoča mami, te še že ni cajt, da bi šla tvoja ven, se vredi tak, če še greš jutri nabavlat.
jaz tak gnes nem nekaj već na računalniku, še mam en obsik za opravti, te pa tak grem spat. mogoče še pridem kaj pogledam, no
drugače pa lepo čvekajte tacajt

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.10.2008 19:29:14   
tatly
midve sma ble na prvem pregledu cepivo za rota viros je ze naroceno--jah 2x75euser posted image user posted image
teza ob porodu 3140g danes 4010guser posted image user posted image user posted image
telesna dolzina ob porodu 50 danes 54cmuser posted image user posted image user posted image
obseg glavice o0b porodu 34.5 danes 36.5user posted image user posted image user posted image
sem tak vesela da lepo rastemo

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.10.2008 19:32:36   
TinaV*
Ja saj pravim,naj se pocaka 10 dni vsaj da rojstni dan doma praznujem ,te pa lahko pride ...user posted image  user posted image  ....

Bravo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tatly le tak naprej

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
1.10.2008 19:45:51   
TinaV*
Nic drage moje grem jaz lezat pa kmetijo gledat (kmetijo-bedarijo user posted image  user posted image ) ampak ce drugo ni je tudi to ok....

mislim da me nebo vec nazaj,bi znala zaspat...tak da se citamo jutri zjutraj...potem pa grem h G pa nakupovat user posted image user posted image user posted image komaj sem cakala ta dan ....aa nisem povedala moja CTG slika je ok sta rekli babici,le da je user posted image  divjakec mali ...haha saj sem jima ze vnaprej povedala da ne mara CTG-ja,pa mi nista verjeli ...

Lepo se mejte se naprej ...pa mirno nocko vsem

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
1.10.2008 20:22:26   
meta21
Ojla čvekice!

Vidim, da čvekate tudi v živo... user posted image

Tudi mi se že veselo potepamo naokoli. Zdaj spoznavamo prednost adaptiranega mleka-je dlje sit pa smo lahko dlje zunaj.user posted image  Danes sva bila kar dvakrat po 2 uri zunaj.

No, saj se dojimo tudi ampak še zdaleč ni dovolj. Tolko pa je, da se malo pocartava.

Bodoča mamica, ti si se očitno pridružila medtem, ko sem bila jaz v Rimu, tak da lep pozdrav še od mene. Vidim, pa da greš ti tudi kmalu po svojo štručko...

Noč, grem še mal na našo novo temo pogledat. Menda smo že na forumu dojenček.

pa-pa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
1.10.2008 20:22:44   
trezika
Čer!
Bodoča mami, ta tvoja pikica te pa ma malo za norcauser posted image user posted image  No lepo jutri zrihtajta na pregleduuser posted image  Js tut pridem dopoldan na ptuj, morn it po par stvari v dm. Aja, kaj si ti tudi tehtnica? Kdaj maš roj. dan?
Tatly lepo rasteta ja, le tako naprej.user posted image user posted image

Js pa grem zdaj pod tuš, pol pa hitro v posteljo, mi že oči skup vleče.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.