![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.10.2008 20:24:31
|
|
|
|
trezika
|
oooo, meta pozdravljena. Lepo to, da vama vse štima. Ti kr zavidam ko maš takega malega angelčka doma. Js bi tut....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.10.2008 21:27:34
|
|
|
|
TinaV*
|
Pozdravljena meta...ja se malo pa grem tudi jaz v Rim... Trezika meni se zdi da me ma prav za norca,sicer pa mam par min do porodnisnice in cajt pa naj me le ma za norca,samo da je vse ok jaz bom ze hodla tja tezit...sicer mi je pa lazje ker so mi ze vse babice tam rekle da so za to tam....pa zdi se mi da ze vse poznam a rojstni dan mam pa 11.10...ti pa par dni za mano? je tako?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.10.2008 21:53:02
|
|
|
|
TinaV*
|
Tako zdaj vas pa res zapuscam...grem spat...oz knjigo brat ...ker ce zaj zaspim se zbudim ob 2 potem pa lahko v luft gledam.....pa se mira nimamo ponoci...aktivna je nasa .... ...se jav javim zjutraj...pa popoldan ko pridem domov od G ... lahko in predvsem mirno nocko vsem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 7:57:09
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!!! kaj je z mano gnes, nesem mogla za spati do 1h ponoči, pa ob 5h vjutro, ko sta aleš pa brat šla delat, sem vstala. sem še medzmes za pol urce zadremala. tak se počutim ko cota, da bi spala, ampak se oči nečejo zapreti. gnes pa res eno velko velko močne kave za vse!!! bodoča mami, lepo reši pri G, pa javi nam!!! evo ti še da bo tak ko treba
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 7:57:11
|
|
|
|
TinaV*
|
Dobro jutro punce ! ste se naspale? jaz niti slucajno....vsaj 10x sem bla na wc,pa spat nisem mogla pa tak...krasna noc je za mano... ker vceraj nisem mogla,danes jaz castim za vseee
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 7:57:55
|
|
|
|
petra *k
|
pa se mi zdi, da sem te nekak prehitela kaj sma zgleda na isto pisale
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 8:01:29
|
|
|
|
TinaV*
|
ne samo pisale se spale isto...oz slabo...ampak za razliko od tebe sem jaz spocita...nemam pojma kak to glede na to da sem full malo spala...uh komaj ob 13 mam G pa mislim da nebi smelo nic biti,ker sem bla itak vceraj na ctg tak da grem zaradi lepsega bolj danes....pa krvi in vode davat ker to dam skos....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 8:03:02
|
|
|
|
TinaV*
|
full spocita...ampak ko cota...cudna sem cela ....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 8:10:36
|
|
|
|
TinaV*
|
Ves kaj zgleda,da je nekaj v luftu citam malo forum pa jih je kar nekaj napisalo isto ko midve da so slabo spale...kaj bla polna luna al so nam tak zive?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 8:46:08
|
|
|
|
TinaV*
|
Ker ste tak strasno aktivne,sem se odlocla da grem v trgovino....haha ...se slisimo kasnje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 8:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! ja, nič novega se vidi, da je moj popoldan doma in sploh ne pridem na vrsto za računalnik. ste pa pridno čvekale no jaz grem danes še na ptuj, grem na zaposlitveni sejem , saj mi nekak ni, ampak grem vseeno pogledat, kaj če se pa kaj najde. nič grem diplomsko pisat, me res že čas lovi papa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 8:53:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mami a rojstni dan mam pa 11.10...ti pa par dni za mano? je tako? Jap, je tako, js pa praznujem 15.10., pa moj 27.10, pa tašča še prej 8.10., pa njegov brat 18.10., pa še bratranec 21.10. Mislim, da bo naporen oktober. Js sn pa dans spala ko angelček, za razliko od nekaterih Saj pa imata čas da čez dan nadoknadita zamujen spanec.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 8:59:19
|
|
|
|
TinaV*
|
ooo pa bo naporen res,za obe heeh ma ja pravim jaz da bomo spali ko bomo v penziji,ko bo cas....sploh se mi vec spat ne da....nevem kaj mi je danes....zbudla sem se ko cota,zaj sem pa puna energije...se na triglav bi sla.....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 8:59:58
|
|
|
|
TinaV*
|
na triglav bi sla ja,v trgovino pa mi ni za iti ....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 9:08:18
|
|
|
|
ada2
|
jjaz sem tudi slabo spala, pa ni mi za v službo iti.... ve vsaj lahko čez dan še malo počivate, jaz pa sem praktično ves dan v službi, ko/če se pa tam vsedem pa ravno tedaj kdo od glavnih mimo prišpancira, ko pa ka delam, da me vse boli pa nikogar v glavnem včeraj je bil en psihično naporen dan v službi in mi je še celo noč vse naprej hodilo morrak eh..... grem nekaj na hitrco skuhat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 9:42:32
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, pa je vena res nekaj v luftu, ja. nevem, grozno se gnes počutim,še neko slabo mi je. pa driskam že od 8 vjutro. saj bo bojše. moja pa je mela zaj 3 dni mirovanje, gnes vjutro je malo šibala po trebuhu, tak da mislim, da za mojo nenaspanost ni kriva ona. kaj je bla puna luna??
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 9:50:38
|
|
|
|
TinaV*
|
Saj pravim,nevm ce ni bla puna luna...meni tudi nic vec ne pase...se par min nazaj sem bla ok zaj pa mi ni za nic vec....pa sem samo v trgovino sla...ampak so me stopnice zmantrale...ce jih je 70 prej ko pridem dol al pa gor sopiham ko slon... Pa se moj spi in mi je tak tecno...nesmem ga buditi revez je 12 ur delal nocno,pa se prehlajen je neki...upam da nebom se jaz...tega si zaj res ne zelim....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 9:52:24
|
|
|
|
TinaV*
|
ja nasa pa je bila ponoci aktivna zaj pa ze "ovcke pase" ....pa nogice mi v rebra tisci...nic novega...krasno je zacelo to bolet....mam obcutek kot da mi jih steje...ampak tolikokrat da bi zaj ze lahko vedla koliko ma mami reber....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 10:00:32
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, samo te še se tvoja ne pripravlja na izhod- pravijo, da se 10 dni pred porodom umiri. te še je tvoja kar aktivna, če ne spiš zaradi nje . Ja, hudič so stopnice, jaz jim mam okoli 15, pa se mi zdi,da včasih komaj gor pridem. sem glih mojemu pravla, ki bom jaz kondicijo nazaj dobla, če totih par stopnic ne zmorem. zaj ob 10 pa dobim obisk, ata pride, se je včeraj z bratom pogovarjal po tel, pa se je kar najavil, da si gre po injekcije za križ, pa da se zglasi, te pa ob 12h pride ena bivša sodelavka me pogleda, te pa tak grem danes k tastu in tašči na kosilo- vsaj to, bodo pohane marele jedli, pa so nas povabli. no, te pa grema z bratom kupit darilo za rojstni dan- no danes mata rojstni dan moja mama in sestra- ni to najlepše darilo??? potem pa gremo k tomažu voščit. sicer nevem, kaj naj kupim, jaz sem mislila vzet eno torto za obe, pa vsaki neko malenkost polek. kriza je
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 10:04:49
|
|
|
|
TinaV*
|
Ce se odlocis za torto pa ce kaj ostane....sem tu...se priporocam.... kaj pa vem ce se pripravlja al ne,na cejte je tak ziva da se mi zdi da me bo dvignila...dobro da nisem suha.... ...vcasih je pa tak mirna da me je ze strah,navajena sem da vecino cajta nori pa divja....ma sicer saj pravim mam blizu v porodnisnico,babice so zato tam ...pa se mirna sem bolj ce grem na CTG pa srcka poslusam....ampak vceraj sem mislila da se mi bo zmesalo na CTG,aparat je babica naredla na full naglas pa odisla.....mala pa tako delela...upala sem da bo cimprej konec ker sem bla tak zivcna...prevec naglas je blo...sestra me je peljala pa je rekla kaj so delali s tabo,vse je na hodnik cula (CTG) ....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 10:33:15
|
|
|
|
petra *k
|
to pravijo vsi, tudi v MŠ so nam rekli, da se kao 10 dni pred porodom umiri. samo brc še pa glih tak more biti 10. pa saj to ni pri vseh tak. kaj se torte tiče, prvo se morem odločti še, če jo bom res kupla, te pa je vprašanje, če bo kak kos ostal, ker bom ziher kupla čokoladno, ker jo mam jaz najraje. pa še taki sladkosned sem zadje cajte, tak da dvomim, da bi kaj ostalo... no, pa bom za tebe en kos prišparala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 10:41:17
|
|
|
|
TinaV*
|
Mislis povedati ko ga bos pojedla bos name mislila .....Ja to da mores cutiti vsaj 10 brc na dan sem prebrala...sicer nisem hodla v MŠ ker jo mam toti teden...pa mam mirovanje glih mi ni tam 3 ure za sedet...pa se nesmem...sem lepo poklicala pa sem rekla da me nebo...bomo vidli ce me bo vprasala danes zakaj ne hodim....ker tak ko so pozabljive me bo ziher kera vprasala si je kera ze rihtala na CSD oni paket? kaj ste vzele...ker je ze mesec dni danes tocno odkar sem jaz to rihtala pa se kar nic....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 11:46:47
|
|
|
|
TinaV*
|
Tak pupe jaz vaz zapuscam pocasi....grem zbudit mojega da kavo spije pa kaj poje pa grema na pregled te pa v shoping ...se javim kaj zvecer ce ne pa jutri.... pazite nase in na svoje ... papa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 12:03:03
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, ja verjetno se boš te gnes oglasla tolko, da nam poveš kak je blo na pregledu??? me bomo pa držale pesti
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 2.10.2008 16:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ki pa ste? bodoča mami nakupuje, kaj pa ostale? jaz sem končno prišla do rač. sem bila na ptuju, ko sem prišla domov takoj v vrtec po aneja in že me je čakala gora cot itd. moj pa je prša komaj zaj iz službe . no sicer sem pa vsaj pred njim na rač, tak da me zaj nemore kar dol vreč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.