|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
13.8.2008 14:57:23   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

silvya, ne ni bil jolič, ampak neki gregoriev al nekak tak. ej tak ogaben ded, te pa mi je razlaga kak je njegova žena mela probleme s hemoroidi, pa kak on nima rednih obrokov da samo fast food...dobro, da tega ne treba plačati kak neke terapije, ker te bi rekla, da naj on meni plača, da morem to poslušati. adijo,ej toto lice si bom zapomnila, bom mela nočne more, kaj je to za ogabnežuser posted image

user posted image
Pol je še en tak v tej bolnici? user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.8.2008 15:06:57   
petra *k
ja upam da jih več ni. saj prejšnji mesec pa sem mela joliča. saj pravim, 3 mesece me že ni mel moj G. te pa je to normalno?? jolič je tudi tak, samo verjemi, če bi totega vidla, bi rekla da je jolič superuser posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.8.2008 15:14:51   
Barbara111
Ada moj sin gre v 4 razred.Vem ,da sem malo pozna z odgovorom vendar nisem bla nič gori ,da bi ti prej odpisala.Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.8.2008 15:16:25   
Barbara111
Punce Jolića nekaj časa ne bo ,ker je žal v bolnici v MB.

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.8.2008 15:17:19   
petra *k
aja? kaj narobe z njim?

Neposredna povezava do sporočila: 455
13.8.2008 15:17:50   
Barbara111
Petra katerega ginekologa pa imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 456
13.8.2008 15:19:11   
Barbara111
Ima strdek in je na intezivnem oddelku jutri bom imela več informacij.

Neposredna povezava do sporočila: 457
13.8.2008 15:19:38   
petra *k
jaz mam djukanoviča. on je full vredi, samo preveč zaposlen, ma nonstop gužvo, pa vedno medzmes še leta gor na vizite, al pa porode.

Neposredna povezava do sporočila: 458
13.8.2008 15:20:54   
Barbara111
Jolić ni moj ginekolog jaz iamam Đukanovića in ga nebi menjala za nikogar razen za Šućura.

Neposredna povezava do sporočila: 459
13.8.2008 15:22:40   
Barbara111
Jaz zaj ne rabim več toliko letat po bolnici ,kot prej.Bolnica je bil moj  drugi dom.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 460
13.8.2008 15:29:16   
tatly
hvala vsem....user posted image user posted image ..petra ob kakih 5 gremo na pivce ok???

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 461
13.8.2008 15:29:29   
petra *k
no saj meni se tudi tak dopade toti djukanovič, ampak je full zaseden. saj jaz ga tudi ne mislim zamenjat, v skrajni sili, če me bodo danes teden spet poslali k drugemu g, pa bo on tudi normalno delal, te pa mislim, da se bom pošteno skregala.ampak drugače pa je on super. jaz pa nimam drugače izkušenj s šučurom, bi ga zamenjala edino za lukmana.

Neposredna povezava do sporočila: 462
13.8.2008 15:30:05   
petra *k
ok tatly, saj veš jaz sem tak sama tak da kdaj boš mela čas. ti samo reči ob kolkih pa kam naj pridem.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.8.2008 15:35:03   
tatly
petra kaj ti ni delal uz?hja danes pa so mi malo noge otekleuser posted image user posted image moj pa dela picouser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.8.2008 15:37:11   
petra *k
tatly, čisto nič mi ni delal, poslušala sem njegove probleme, napisal napotnico za drugi teden za odvzem krvi in to je to!!znoriš. tak da upam, da pa bom v sredo že vedla, kaj mamo, pa vam takrat povem.

maš pa pridnega user posted image , da dela pico!! toga pa se vena jaz nem včakala, aleš pa je tak anti kuhar,user posted image user posted image . vsah dobro, da so ti komaj zaj otekle noge, da ti niso že prej

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.8.2008 15:38:57   
ada2
tatly vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petra ne me strašit, da je še več takih G v ptujski bolnici.... ker bom potem spet celo zmedo naredla in po vsej sili hotela v SG iti rodit.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.8.2008 15:40:11   
petra *k
no, saj mogoče drugače ni slab, to jaz nebi vedla, ampak kaj se je pač pregleda tikalo, pa ga nimam za kaj hvalit. mogoče pa bi se pri porodu obnesel, če bi že bil poleg. veš da te nimam namena strašit.user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.8.2008 15:41:09   
Barbara111
Ada ti pa si pogumna ,da si se odločila za 3user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.8.2008 15:41:53   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

Ada moj sin gre v 4 razred.Vem ,da sem malo pozna z odgovorom vendar nisem bla nič gori ,da bi ti prej odpisala.Lp.

no, potem smo tu že 3, ki imamo letos četrtošolceuser posted image user posted image user posted image
glih danes je poštar prinesel delovne zvezkeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 469
13.8.2008 15:42:57   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

Ada ti pa si pogumna ,da si se odločila za 3user posted image .

zmeraj sem govorla, da bi 3 imela (to še lahko v en normalen avto spraviš)user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 470
13.8.2008 15:44:06   
ada2
Barbara kaj ti si prav s Ptuja? hodi tvoj Tilen na Olgico?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.8.2008 15:44:35   
Barbara111
Mi smo stvari nabavili ,ko še je bil pouk.Zdaj se pripravljamo na sobotno praznovanje 9 rojstnega dne ,ka ga je že imel v začetku avgusta naš Tilen.Upam ,da bo lepo vreme.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.8.2008 15:45:44   
Barbara111
Moj Tilen hodi na Mladiko sem prav iz Ptuja.

Neposredna povezava do sporočila: 473
13.8.2008 15:47:47   
ada2
Oprosti, da sem tak radovedna, ampak imam nečaka na Ptuju, ki hodi na Olgico, pa sem mislila če sta mogoče sošolcauser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 474
13.8.2008 15:50:06   
Barbara111
Oprosti,da sem jaz radovedna malo sem pogledala krstne slike.pa sta na sliki Lara in njen sem pozabla kak mu je že ime oni so imeli papirnico v Ormožu.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?