|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
12.8.2008 22:26:10   
tatly
JAH NIC DRAGE MOJE LEPO SE SE IMEJTE DALJE...PA NE PREDOLGO.....KER POL SE LAHKO ZACNETE MENIT O ČEM DRUGEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JAZ GREM AJAT IN  UPAM DA NASA MALA BABA ZACNE Z AKCIJOuser posted image user posted image user posted image
VSEM SKUPAJ ZELIM LAHKO NOCuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
12.8.2008 22:28:21   
petra *k
to se vse da če se more. jaz sem tatly svetovala,da  če bi rada pospešla porod, da naj gre sexat.user posted image user posted image  kaj pa druga?? te pa je lažje po štengah letatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čujte babe, zaj pa bom jaz vena počasi mogla iti. ob pol 3 še mam budnico, ko aleš pride, te pa pret kak nazaj zaspim, pa je takoj ura 7,pol8 al ob kekih morem že stanti. tak da zaj še si grem zobe umit, ve pa hitro še nekaj napište

tatly, zob je boljše?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
12.8.2008 22:30:37   
Anonimen
Jaz grem tudi spat. petra fajn reši ju3!
se pišemo kaj popoldan ali pa zvečer.

Lahko noč!

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
12.8.2008 22:32:14   
petra *k
sladke sanje vam želim!!!

NOČKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
12.8.2008 23:19:23   
meta21
Oj, nisem mogla prej nazaj, ker mamo delavce. Sem jim mogla južino zrihtat. Delajo ograjo, da ne bo naš Lovro na cesto letal, ker mamo kar promet tukaj mimo.

Ja, deja, petra in tatly, rok imam 10.9. Tatly, ti pa si ga že imela al ti še nekaj dni fali, kolikor ugibam iz pogovora. Kaj se midve poznava? Če si s Tomaža, bi te vsaj na videz mogla poznat!

Drugače pa, petra, meni se trebuh zdaj manjša. Imam 3cm manj obsega, kot pred enim mesecem, ker mi zgleda nekam dol in notri leze (v rit, al kamuser posted image ). Prste na nogah boš skoz vidla, britje bikini predela je pa že druga pesem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Deja, kaaaaj med nosečnostjo nista smela 7 mesecev seksati? Ja pa res ne vem, kako sta preživela! Meni še nikoli v življenju ni bilo toliko do seksa kot ravno v nosečnosti.user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 430
12.8.2008 23:22:25   
meta21
Aja, petra, 8 mesecev sem napolnila 10.8., tak da sem zdaj že v 9. mesecu. Fino je če ne rodiš pred 37. tednom zaradi pljučk, ki še niso razvite. Jaz jutri napolnim polnih 36. tednov in v četrtek stopim v 37. teden.

Meni je fajn, ker mi tukaj na RR šteje tedne, drugače ne bi nikoli vedla, kje sem. Pa še na tickerju mi piše (če se postaviš na moje ime nad sončkom).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.8.2008 8:25:42   
tatly
ANA_P VAM SPOROČA-POSTALI SMO DRUŽINA.OB 21.33 SE NAMA JE PRIDRUŽIL TAI,TEŽKI 3960G IN VELIKI 51CM.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ANA CESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.8.2008 8:27:46   
tatly
OJ .
META-JAZ SEM IZ TOMAŽA,AMPAK SE MI NE SANJA KATERA SI!NE NE ROK IMAM 24.8....TE BOMA MIDVI PRVI SLE V RIM...NO JAZ SE NIMAM NIKSIH ZNAKOV...
PETRA..KAK JE PREGLED USPEL?ZOB??????NIČ BOLSE SE ZDAJ ME BOLIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.8.2008 8:30:50   
silvya
Dobro jutro !

Ooooooo čestitke novi mamici iz našega konca!
user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.8.2008 8:51:18   
Anonimen
Ana p ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja meta 7 mesecev!user posted image Sem mogla ležat celi 4 in 5mesec nosečnosti sem namreč krvavela in seveda nisma smela sexat. Na koncu pa mi je g rekel da kao lahko da sprožim porod, pa nisem upala- sem mislila da že tak dolgo nisma in še tak trebuh kot sem imela, da bom kar nerodna. user posted image no po porodu pa tak 6tednov ne smeš in je minilo 7 mesecev. si sploh ne morem predstavljat.user posted image .

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
13.8.2008 8:53:19   
Anonimen
Petra javi kako je bilo na pregledu! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
13.8.2008 9:06:09   
ada2
čestitke ANA_P user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ani3.dk/born02/born0/child020.gif

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
13.8.2008 13:20:59   
pondelak
tatly vse najboljše za roj. danuser posted image user posted image user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 438
13.8.2008 13:55:36   
petra *k
pozdravljene!!

najprej ČESTITKE ANA P!!!!!!

Nisem mela prej časa pisat, sem prišla ob pol 12 domov, te pa sem letela kuhat, ker je aleš ša delat zaj. kaj vam naj rečem. RAZOČARANA NA CELI ČRTI, kar se ginekologov tiče. nemreš verjeti, če ne doživiš. moj ginekolog še me je tak na vlko pozdravil, pa še en drugi je dela, nek rus. in me pozove notri, soba prazna, na šalteru pa vidim, da se moj in oni G pogovarjata. sem mislila, da bo te pač priša do mene moj G. ampak ne, oni drugi je priša. ogaben stari ded, niti se ni umil po licu, je mel vse bele ustnice, nevem kaj je jedo. te pa me vpraša kak se počutim, sem rekla da dobro, tak kak tudi je, ampak mislim da to premalo pove o mojem bebijuuser posted image user posted image . mi gre računat v kerem tednu sem in mi samo napiše napotnico, da morem v torek iti dat kri. te pa sem rekla,da sem mislila da bom te mela pregled,da bi rada znala kaj bom mela, pa je reka, da morem itak v sredo priti z izvidi na pregled in da bo te pogledal- no,se hvala bogu da ni on gledal,  ker tak ogabnega doktora še nesem vidla.
no, je rekel lep dan in nasvidenje. jaz pa prej 2 uri v čakalnici sedim, pa čakam ko pes na kost. mislim, niti srčeka mi ni poslušaluser posted image user posted image . in sem se mogla tam na šalteru naročiti za sredo na pregled, pa sem žensko tam nalajala, da me naj naroči takrat ko dela moj G, ker jaz ne mislim k drugim hoditi, še posebno če je moj tu!!!! tak da sem tak razočarana, da bi se najraje prepisala k drugemu, pa ne vem če se to da med nosečnostjo, pa itak mislim,da lukman niti nič ne jemle ker ma tako gužvo. v glavnem, fejst fejst sem razočarana.

tak zaj pa grem hitro posodo umijem od kosila, pa malo pospravim.

tatly, kak se počutiš danes, ko si eno leto starejšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 439
13.8.2008 13:58:12   
petra *k
aja, polek tega pa mi ded niti neje veda zračunati, v kerem tednu sem. če greš gledat po koledarju, sem v 28. pa tudi tu na RR mam zračunano da sem v 28.in bi te preiskave mogla meti zaj. ampak on je zračuna da sem v 27. pa da morem drugi teden še 2krat na ptuj. za toti kos papira - napotnico, ki sem jo gnes dobla ni blo vredno čakat, bi mi to rajši po pošti poslali.tak pa sem opet zastonj dan zamrdala.JOJ, SEM JEZNA, RAZOČARANA...resnično mi gre direkt na jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 440
13.8.2008 14:10:15   
Anonimen
Alo!

Jaz sem tudi sama ostala. pa anej se je zbuda tak, da sem polovico posode že pospravila polovica pa me bo počakala do večera.

Saj res, Tatly vse najboljše! user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
13.8.2008 14:10:54   
Anonimen
petra mi2 pa sma vedno isti čas na RR

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
13.8.2008 14:17:37   
petra *k
ja jaz sem si glih razmišljala, pol ure nazaj še si bla odsotna, zaj pa ko dedi odidejo, pa si prisotna. no se tak ko jaz samo jaz sem vedno prijavljena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
13.8.2008 14:18:05   
petra *k
jaz pa še zaj zmetem pa gor zbrišem pa sem konec, se mi ne da.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 444
13.8.2008 14:25:19   
Anonimen
Mi2 pa boma šla malo vun tak, da se čujemo zvečer.

papa

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
13.8.2008 14:26:56   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

čestitke ANA_P user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sem ti popravla, ker se slikica ni vidla. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 446
13.8.2008 14:29:21   
petra *k
ja, deja777, nega panike. jaz bom tudi vena potli šla malo vun, je ena dolžna pivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (hec)
se čujemo

jaz bi tudi slikce davala sem gor pa jih ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 447
13.8.2008 14:30:56   
silvya
OMG petra*k a si ti mogoče Jolića srečala? Pol bodi vesela, da te ni on pregledal. user posted image  

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 448
13.8.2008 14:39:48   
silvya
Aja, pa še nekaj sem pozabla. user posted image

Tudi jaz želim vse najboljše tatly!

user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 449
13.8.2008 14:55:07   
petra *k
silvya, ne ni bil jolič, ampak neki gregoriev al nekak tak. ej tak ogaben ded, te pa mi je razlaga kak je njegova žena mela probleme s hemoroidi, pa kak on nima rednih obrokov da samo fast food...dobro, da tega ne treba plačati kak neke terapije, ker te bi rekla, da naj on meni plača, da morem to poslušati. adijo,ej toto lice si bom zapomnila, bom mela nočne more, kaj je to za ogabnežuser posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?