|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
13.8.2008 16:35:26   
Anonimen
Aja ada meni niso rezali presredka mi je rekla da gre super in da nebo potrebno in ni niti poskušala no dobila sem en sam šiv, ki pa je malenkost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
13.8.2008 16:37:03   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

Ja saj je že res bil čas.Kaj pa delata tvoja otroka ,da imaš tak mir.

Nuša je na počitnicah na Koroškem z babico in dedijem, Adam pa še je .... in to traja.... mislim, ta si pa res vzame čas za prehranjevanjeuser posted image , pa vmes si gre 3x vodo natočit, pa pije, pol je že vse mrzlo in mu je treba gret.... no, še 2 koščka mesa in malo solate ima, potem pa grema malo na vrt, saj zdaj verjetno ni več tak vroče.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 502
13.8.2008 16:39:18   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Aja ada meni niso rezali presredka mi je rekla da gre super in da nebo potrebno in ni niti poskušala no dobila sem en sam šiv, ki pa je malenkost.

ok, si me potolažila... saj, če bo Jolič na bolniški, potem grem na
Ptuj. sicer pa... so mi sodelavke rekle, da če že naletim na Joliča naj mu povem, da je bila njegova žena moja sodelavka, da baje potem ni tak.... no, vseeno upam, da ga ne srečamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
13.8.2008 16:44:50   
Anonimen
kaj sta pa mela s tem g? no niti ne vem keri je to 

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
13.8.2008 16:46:05   
Anonimen
sicer pa ni g pri porodu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
13.8.2008 16:46:36   
Anonimen
no vsaj pri meni ga ni bilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
13.8.2008 16:48:48   
petra *k
deja777, kerega si ti mela v bolnici? joliča? pa ti je bil ok? no, saj meni tudi neje nič slabega nareda, kolko sem od drugih čula, za totega gregorievega al kak že pa nemam jaz kaj lepega povedati, in bog ne daj, da še ga srečam.saj od zaj naprej bom zahtevala mojega G te pa če bom 5 ur sedela v čakalnici

tatly, dober tek, če že uživaš ob pici. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
13.8.2008 16:50:22   
Anonimen
toti gregorijev al kaj že je je imel vizito vsak dan

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
13.8.2008 16:51:35   
Anonimen
jilič pa ne vem keri je?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
13.8.2008 16:51:44   
petra *k
in kak se ti je zdel toti gregoriev??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.8.2008 16:52:37   
petra *k
totega gregeca sem jaz gnes mela na pregledu. idi si na prejšnjo stran preberi. ni ogaben stari ded,saj lepše nemrem rečti

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 511
13.8.2008 16:53:02   
Anonimen
napakauser posted image jolič sem mišlola napisati.

no gregorijev mi je bil ok, še en dan prej je rekel da lahko grem domov

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
13.8.2008 16:54:46   
petra *k
ne ne s totim gregecom sem jaz zaklučla. jaz se ne mislim zastojn na ptuj voziti, pa cajt trošti, potli pa v eni uri meti vse skuhano doma, pa še to tak letim da sploh folgam.preberi si na ovi strani

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
13.8.2008 16:57:34   
Anonimen
pišem tak da groza upam da vse vete kaj mislim napisati kljub napakam.
Glej z g nisem imela nikakšnih "stikov", da bi se m keri zameril. pred porodom me je en pregledal in dal babici navodila. potem me je babica kontrolirala kolko sem odprta in skozi celi porod ni bilo nobenega g zraven. po porodu je prišel isti g kot pred porodom mi naredil en šiv in to je to. na viziti pa te potem samo od daleč pogleda kak so šivi(da se nebi kaj gnojilo). to pa je vse kar se tiče ginekologov. ni se mi imel noben časa zamerituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
13.8.2008 17:00:53   
petra *k
hvalabogu.
jaz pa upam, da bo takrat, ko bo priša moj čas, delal djukanovič. te sem zmagala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
13.8.2008 17:01:58   
Anonimen
ja sem prebrala.  ne vem ne mislim ga zagovarjat samo vem kak je ko želiš videt user posted image   pa ni uz. če bi rekla da se slabo počutiš bi ti ga naredil. drugače pa ni potrebe. se ne zavzamejo za vse ker "nimajo" časa.  pa še nisi njegova pacientka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
13.8.2008 17:03:46   
Anonimen
zakaj se tak sekirate z ginekologi? Če pa ti itak g pri porodu ne pomaga

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
13.8.2008 17:04:30   
petra *k
nisem njegova pacientka, al za drugi teden je rekel da se naj opet naročim v sredo, ko on dela. ampak nesem htela, sem tam vprašala, ker dan dela moj, pa je rekla v sredo in čet, samo da v čet nebo šlo skozi, pa sem rekla,da grem v sredo pod pogojem da sem pri mojem G. pa da mi bo v sredo pogledal spol pa še vse ostalo. ne, hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
13.8.2008 17:04:54   
Anonimen
Bolj vas je lahko strah da naletiš na sitno babico kot sem jaz enkrat na ctg-ju da te nadere itd,.. to sem pa doživelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
13.8.2008 17:05:34   
petra *k
aja, veš kaj jaz sem to napisala danes moje dogajanje, te pa sem jih verjetno malo prestrašla, vsaj ado.  to ni bil moj namen.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 520
13.8.2008 17:07:38   
Anonimen
petra ki na ringaraji si si naredla toti trakec?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
13.8.2008 17:08:03   
silvya
Jaz bom rekla tak o Ptuju, da je Ptuj vredu, babice so vredu. Sem 3 x rodila tam pa se mi res nihče drug nikoli ni zameril kot ta Jolić.  HB me ni bilo treba šivati. Saj ob priliki bom povedala adi2 za kaj se mi je tako slabo zapisal. Tu gor pa javno o tem ne bom razglabljala. user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 522
13.8.2008 17:15:27   
petra *k
deja, toti trakec pa sem naredla tak, da sem v ringarajin google na vrhu vsake strani napisala ticker, kliknila išči, te pa me je vrglo na eno debato ki je ena to spraševala, druga pa ji je odgovorla da ji je dala en naslov, te sem tam kliknila, pa mi je odprlo še en mail, pa še tam te pa sem že bla noter. pa da ti povem, na koncu nisem mela s čim potrditi, sem mislila da mi ni prijelo, tak da ko si vseh 5 točk nastaviš samo idi ven, pa se postavi na svoje ime pa ga boš mela. ja ki pa si te ti prišla do tvojega, če ga maš?

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 523
13.8.2008 17:30:42   
petra *k
tatly,kaj si kaj slabe volje? da je danes tvoj datum, pa še neče vun? te še je že plačala tolko najemnine, da še nima sileuser posted image user posted image saj bo

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 524
13.8.2008 17:37:48   
Anonimen
jaz sem ga naredla na lilypie.com. sem tudi en link našla na eni temi

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......