Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja ada meni niso rezali presredka mi je rekla da gre super in da nebo potrebno in ni niti poskušala no dobila sem en sam šiv, ki pa je malenkost.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:37:03
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 Ja saj je že res bil čas.Kaj pa delata tvoja otroka ,da imaš tak mir. Nuša je na počitnicah na Koroškem z babico in dedijem, Adam pa še je .... in to traja.... mislim, ta si pa res vzame čas za prehranjevanje , pa vmes si gre 3x vodo natočit, pa pije, pol je že vse mrzlo in mu je treba gret.... no, še 2 koščka mesa in malo solate ima, potem pa grema malo na vrt, saj zdaj verjetno ni več tak vroče.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:39:18
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 Aja ada meni niso rezali presredka mi je rekla da gre super in da nebo potrebno in ni niti poskušala no dobila sem en sam šiv, ki pa je malenkost. ok, si me potolažila... saj, če bo Jolič na bolniški, potem grem na Ptuj. sicer pa... so mi sodelavke rekle, da če že naletim na Joliča naj mu povem, da je bila njegova žena moja sodelavka, da baje potem ni tak.... no, vseeno upam, da ga ne srečam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj sta pa mela s tem g? no niti ne vem keri je to
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer pa ni g pri porodu
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
no vsaj pri meni ga ni bilo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:48:48
|
|
|
|
petra *k
|
deja777, kerega si ti mela v bolnici? joliča? pa ti je bil ok? no, saj meni tudi neje nič slabega nareda, kolko sem od drugih čula, za totega gregorievega al kak že pa nemam jaz kaj lepega povedati, in bog ne daj, da še ga srečam.saj od zaj naprej bom zahtevala mojega G te pa če bom 5 ur sedela v čakalnici tatly, dober tek, če že uživaš ob pici.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
toti gregorijev al kaj že je je imel vizito vsak dan
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jilič pa ne vem keri je?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:51:44
|
|
|
|
petra *k
|
in kak se ti je zdel toti gregoriev??
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:52:37
|
|
|
|
petra *k
|
totega gregeca sem jaz gnes mela na pregledu. idi si na prejšnjo stran preberi. ni ogaben stari ded,saj lepše nemrem rečti
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
napaka jolič sem mišlola napisati. no gregorijev mi je bil ok, še en dan prej je rekel da lahko grem domov
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:54:46
|
|
|
|
petra *k
|
ne ne s totim gregecom sem jaz zaklučla. jaz se ne mislim zastojn na ptuj voziti, pa cajt trošti, potli pa v eni uri meti vse skuhano doma, pa še to tak letim da sploh folgam.preberi si na ovi strani
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
pišem tak da groza upam da vse vete kaj mislim napisati kljub napakam. Glej z g nisem imela nikakšnih "stikov", da bi se m keri zameril. pred porodom me je en pregledal in dal babici navodila. potem me je babica kontrolirala kolko sem odprta in skozi celi porod ni bilo nobenega g zraven. po porodu je prišel isti g kot pred porodom mi naredil en šiv in to je to. na viziti pa te potem samo od daleč pogleda kak so šivi(da se nebi kaj gnojilo). to pa je vse kar se tiče ginekologov. ni se mi imel noben časa zamerit
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:00:53
|
|
|
|
petra *k
|
hvalabogu. jaz pa upam, da bo takrat, ko bo priša moj čas, delal djukanovič. te sem zmagala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sem prebrala. ne vem ne mislim ga zagovarjat samo vem kak je ko želiš videt pa ni uz. če bi rekla da se slabo počutiš bi ti ga naredil. drugače pa ni potrebe. se ne zavzamejo za vse ker "nimajo" časa. pa še nisi njegova pacientka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj se tak sekirate z ginekologi? Če pa ti itak g pri porodu ne pomaga
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:04:30
|
|
|
|
petra *k
|
nisem njegova pacientka, al za drugi teden je rekel da se naj opet naročim v sredo, ko on dela. ampak nesem htela, sem tam vprašala, ker dan dela moj, pa je rekla v sredo in čet, samo da v čet nebo šlo skozi, pa sem rekla,da grem v sredo pod pogojem da sem pri mojem G. pa da mi bo v sredo pogledal spol pa še vse ostalo. ne, hvala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Bolj vas je lahko strah da naletiš na sitno babico kot sem jaz enkrat na ctg-ju da te nadere itd,.. to sem pa doživela
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:05:34
|
|
|
|
petra *k
|
aja, veš kaj jaz sem to napisala danes moje dogajanje, te pa sem jih verjetno malo prestrašla, vsaj ado. to ni bil moj namen.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
petra ki na ringaraji si si naredla toti trakec?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:08:03
|
|
|
|
silvya
|
Jaz bom rekla tak o Ptuju, da je Ptuj vredu, babice so vredu. Sem 3 x rodila tam pa se mi res nihče drug nikoli ni zameril kot ta Jolić. HB me ni bilo treba šivati. Saj ob priliki bom povedala adi2 za kaj se mi je tako slabo zapisal. Tu gor pa javno o tem ne bom razglabljala.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:15:27
|
|
|
|
petra *k
|
deja, toti trakec pa sem naredla tak, da sem v ringarajin google na vrhu vsake strani napisala ticker, kliknila išči, te pa me je vrglo na eno debato ki je ena to spraševala, druga pa ji je odgovorla da ji je dala en naslov, te sem tam kliknila, pa mi je odprlo še en mail, pa še tam te pa sem že bla noter. pa da ti povem, na koncu nisem mela s čim potrditi, sem mislila da mi ni prijelo, tak da ko si vseh 5 točk nastaviš samo idi ven, pa se postavi na svoje ime pa ga boš mela. ja ki pa si te ti prišla do tvojega, če ga maš?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:30:42
|
|
|
|
petra *k
|
tatly,kaj si kaj slabe volje? da je danes tvoj datum, pa še neče vun? te še je že plačala tolko najemnine, da še nima sile saj bo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 17:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem ga naredla na lilypie.com. sem tudi en link našla na eni temi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......