petra *k
|
pozdravljene!! najprej ČESTITKE ANA P!!!!!! Nisem mela prej časa pisat, sem prišla ob pol 12 domov, te pa sem letela kuhat, ker je aleš ša delat zaj. kaj vam naj rečem. RAZOČARANA NA CELI ČRTI, kar se ginekologov tiče. nemreš verjeti, če ne doživiš. moj ginekolog še me je tak na vlko pozdravil, pa še en drugi je dela, nek rus. in me pozove notri, soba prazna, na šalteru pa vidim, da se moj in oni G pogovarjata. sem mislila, da bo te pač priša do mene moj G. ampak ne, oni drugi je priša. ogaben stari ded, niti se ni umil po licu, je mel vse bele ustnice, nevem kaj je jedo. te pa me vpraša kak se počutim, sem rekla da dobro, tak kak tudi je, ampak mislim da to premalo pove o mojem bebiju . mi gre računat v kerem tednu sem in mi samo napiše napotnico, da morem v torek iti dat kri. te pa sem rekla,da sem mislila da bom te mela pregled,da bi rada znala kaj bom mela, pa je reka, da morem itak v sredo priti z izvidi na pregled in da bo te pogledal- no,se hvala bogu da ni on gledal, ker tak ogabnega doktora še nesem vidla. no, je rekel lep dan in nasvidenje. jaz pa prej 2 uri v čakalnici sedim, pa čakam ko pes na kost. mislim, niti srčeka mi ni poslušal . in sem se mogla tam na šalteru naročiti za sredo na pregled, pa sem žensko tam nalajala, da me naj naroči takrat ko dela moj G, ker jaz ne mislim k drugim hoditi, še posebno če je moj tu!!!! tak da sem tak razočarana, da bi se najraje prepisala k drugemu, pa ne vem če se to da med nosečnostjo, pa itak mislim,da lukman niti nič ne jemle ker ma tako gužvo. v glavnem, fejst fejst sem razočarana. tak zaj pa grem hitro posodo umijem od kosila, pa malo pospravim. tatly, kak se počutiš danes, ko si eno leto starejša
|