Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 15:51:09
|
|
|
|
ada2
|
Zdaj, ko je Petra imela tako slabo izkušnjo z G na Ptuju, samo razmišljam, če bo Jolič še pol leta na bolniški, pa če bi tega Gregorjeva (ali kaj že) ravno tedaj na dopust odneslo, na kako pozno smučanje naprimer.... pol bi mogoče imela jajca iti na Ptuj rodit Itak, da bi jaz šla v SG . No, bomo videli še kako se bodo v Rakičanu obnašali.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 15:53:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 Oprosti,da sem jaz radovedna malo sem pogledala krstne slike.pa sta na sliki Lara in njen sem pozabla kak mu je že ime oni so imeli papirnico v Ormožu. No, očitno poznaš mojo svakinjo (ki btw danes praznuje ), njen je pa Mitja, o njunem sinu sem pa v prejšnjem postu govorila.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 15:54:24
|
|
|
|
petra *k
|
danes sem zvedla, sem bla pri bivših sodelavcih na kavi, pa je en dobil otroka pred 3 meseci. rodila pa je v rakičanu. in sem ga vprašala, kak je tam s sobami, pa mi je reko da sta po 2 notri. samo ko je ena druga čula kaj se menima, mi je rekla, pa ne da misliš iti v rakičan, na ptuj idi, ampak se je potem smer teme spremenila in sem pozabla vprašati zakaj. mislim pa da še bom mela priliko vprašati tačas, da si ti na vrsti, ada, tak da ko zvem, ti javim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 15:54:31
|
|
|
|
Barbara111
|
Kje pa si rodila prva 2 otroka saj je vseeno kam greš rodit odvisno je na kakšne babice naletiš in ,če je partner s tabo ali ne.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 15:54:45
|
|
|
|
ada2
|
Aja, papirnico je pa imela moja tašča, pa Larina
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 15:56:12
|
|
|
|
petra *k
|
barbara111, to maš prav, dosti je odvisno od babic pa od partnerja. mene je glih danes potolažil, ker sem prišla pač tak razočarana domov, da v bolnici nebodo grdo delali z mano ker bo on zraven
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 15:57:59
|
|
|
|
Barbara111
|
Ja z njimi smo bili pri Mešlovih večkrat na rojstnem dnevu pri Miji.Midve z Matejo sva bol skupaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 15:59:26
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 Kje pa si rodila prva 2 otroka saj je vseeno kam greš rodit odvisno je na kakšne babice naletiš in ,če je partner s tabo ali ne. Prva dva sem rodila v SG in sem bila zadovoljna od prve do zadnje minute kar sem bivala pri njih, s čisto vsem . Saj, to je res, da odvisno kako naletiš, ampak mene je samo tega strah, da bodo po nepotrebnem rezali presredek , pa ... ma saj ne vem česa se bojim, poroda ziher ne, ko sem obakrat imela lahek in hiter porod .
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:01:19
|
|
|
|
Barbara111
|
Upam ,da mi ne zamerite ,ker sem se zraven prištulila ,ker jaz nisem v pričakovanju je pa moja svakinja noseča in prijateljica ,ki je doma iz Grab tam malo od Ormoža naprej.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:04:02
|
|
|
|
Barbara111
|
Ada imaš še dosti časa za razmislit kam boš šla rodit jaz sem oba rodila na Ptuju.Pri prvem sem bila vsega skupaj 4mesece na ginekološkem na ležanju in infuziji pa sem preživela.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:06:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 Ja z njimi smo bili pri Mešlovih večkrat na rojstnem dnevu pri Miji.Midve z Matejo sva bol skupaj Se spomnim, da je ena punca Mija na nečakovem RD vedno bila, ampak ne vem, če starše prave mislim..... a je on Edi? Jaz ne poznam glih njunih kolegov, se tak 1x letno mogoče vidimo na kakem rojstnem dnevu. Edino eno Matejo malo boljše poznam, ampak ona je komaj pred kakim letom prvič rodila, pa dela tu pri nas v lekarni.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:06:46
|
|
|
|
ada2
|
ki je doma iz Grab tam malo od Ormoža naprej. pa ne da moja sodelavka
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:08:21
|
|
|
|
ada2
|
a je on Edi se mi zdi, da je ta Lija no, zdaj si že mislim, katera bo ta. ima še mlajšo sestrico? pa je mama blond?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:08:37
|
|
|
|
Barbara111
|
Ne on je Mitja.Poznam pa tudi Alana in Jožico iz Ormoža,ker sta tej Miji botra . Imajo pa hčero Hano in sina imena pa točno ne vem ali je Luka nevem.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:10:06
|
|
|
|
ada2
|
Ja, poznam Alana in Jožico, ona je moja sodelavka. Pa sin je Luka, imaš prav.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:11:16
|
|
|
|
Barbara111
|
Če delaš v domu upokojencev potem je tvoja sodelavka njen partner pa je delal včasih z mojim možem ,tak so pol stiki ostali.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:12:52
|
|
|
|
Barbara111
|
Mislim Silva je tudi moja kolegica.Danes je imela pregled na Ptuju in je bila pri meni.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:14:03
|
|
|
|
Barbara111
|
Kak je naš svet majhen.Skoraj si bomo lahko naredile kakšno srečanje.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:14:07
|
|
|
|
ada2
|
Ja, misliva isto . kako je svet mali, ne?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:16:21
|
|
|
|
ada2
|
Danes je imela pregled na Ptuju in je bila pri meni. Se ji že lepo buši vidi? Jaz sem bila pri njej pred kakima dvema mesecema.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:20:55
|
|
|
|
Barbara111
|
Ja zdaj se že opazi ,da je noseča.Hvala bogu jaz sem že komaj čakala ,da bo.Na mojega Tilena sta oba dosti pozornosti in stvari dala to ne bom nikoli pozabla.Jaz nimam ne brata in ne sestre in se pač na drugu ljudi navežem.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:24:26
|
|
|
|
ada2
|
Ja, jaz sem tudi bila tak vesela, ko sem zvedela, da je noseča. Taka fajn punca mi je, vedno rada pomaga, pa kar dosti smole je že imela, sem ji privoščila bolj kot sebi, jaz itak že imam dva, no, zdaj boma pa obe imele
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:26:56
|
|
|
|
Barbara111
|
Ja saj je že res bil čas.Kaj pa delata tvoja otroka ,da imaš tak mir.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:30:46
|
|
|
|
tatly
|
petra-idi k lukmanu,je zakon skoda da ti ni delal uz.ja je priden skuha vse kar hoces kaj ga nisi v **** poslala bi mu jaz ze poslusala njegove probleme(te bi jih mel on z mano
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 13.8.2008 16:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že nazaj! ste pa pridne čveke . no kar se tiče tega g sem ga jaz imela po porodu vsak da na viziti in mi je bil ok. tak da ne vem. meni osebno se je na ptuju zdelo ok kar se tiče poroda, obe babici super, me je ena zabavala s svojimi zgodbami dokler ni prišamoj ker me je panika grabila . potem pa morem rečti da so tudi sestre ble ok razen ena je bila v nočni malo sitna. tak da nimam slabe izkušnje ne z porodnišnico in ne z omenjenim G.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......