|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
15.10.2008 12:49:12   
Anonimen
petra s suzo boma šla verjetno na kavico. če jo kaj vprašam?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
15.10.2008 15:38:02   
Anonimen
kje pa ste? spet?
kaj res smo jaz visim za računalnikom?
mama je šla po kostanje, pa se mi ni dalo iti ven, moram pucat- pa se mi tudi to ne da, zato pa sem spet tukaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
15.10.2008 15:47:39   
trezika
Pride katera na torto? Je super uspelauser posted image user posted image user posted image  jagode, bela čokolada, smetana...mmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
15.10.2008 15:58:09   
Anonimen
joj trezika oprosti.
Vse naj za roj.dan!!!user posted image user posted image user posted image
bi ti lahko danes osebno čestitala, kajne?user posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2779
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 17:40:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
15.10.2008 19:31:30   
trezika
Eh, deja, to pa res ni nič takega... Ja, je prišel dragi dopoldan domov tako da je bil rojstni dan popolnuser posted image user posted image user posted image  Aja, pa hvala obema . Zdaj pa je že začel filme dol z neta vlečt in dela rač. tako poooooooooočasiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
15.10.2008 21:10:48   
ada2
evo, končno en dobro izkoriščen dan dopusta (ne pa samo za pucanjeuser posted image ). najprej sva bila z user posted image v avstriji v ikei in sem sva se zaljubila v eno kuhinjo...., potem smo pa še imeli z vrtecom pohod in kostanjev piknik s tetko jesenuser posted image

Trezika vse najboljše
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
15.10.2008 22:04:50   
petra *k
najprej TREZIKA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJ.DAN!!!

mi pa tu v ormožu do pol osmih nesmo meli ne  kabelske pa ne interneta, nevem, kaj jim je opet blo. tak da nisem mogla danes sploh na rač priti. za znoret. zaj pa sta naša dva šla delat, jaz pa sem še malo mela obisk, pa sem glih sama ostala in sem mogla iti gledat, kaj ste čvekale.
deja, zaj sem komaj vidla. ja če kaj veš mi lahko poveš.
ada, sem vidla da vas je bla polna skupina otrok in odraslih pri gradu, sem se spraševala, kaj mate.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
15.10.2008 22:26:48   
petra *k
aja jutri pa nekak držte pesti- sama ne vem, kaj vam naj svetujem, al da ostanem notri pa se že počasi cartam, al pa da še malo počakama, pa da sploh napakiram potovalke, pa še kupim ostalo??? no, jutri ob pol 8letim za ptuj, mam ctg pa pregled. danes mi po dobrem mesecu opet pošteno otrdeva trebuh- dober mesec mi zaj niti enkrat ni. kaj če bi to bil kaki znak?? tak na slabo uro mi vtrdne, pa drži okoli 10min, al pa še malo več. bomo jutri vidli. strah me je malo vseeno. po eni strani upam, da še nebo sploh namigoval na to, da bi že šla ven, po drugi pa...jjjjooooooooooooooojj

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 23:07:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
16.10.2008 7:17:07   
Anonimen
Dobro jutro!
najprej vam postrežem z user posted image !

jaz pa včeraj spet nisem mogla na računalnik, ko je moj doma nekak ne pridem zravenuser posted image
petra saj to se bo pa tia odločila če danes ostaneta tam ali ne. bi pa blo fajn, da bi se me lahko, pa bi rekle tak zdaj pa je dovolj, pa vse je pripravljeno, zdaj pa lahko gremuser posted image
nič pelam aneja v vtrec

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2786
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 8:22:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
16.10.2008 8:29:29   
ada2
dobro jutro!

danes pa spet pucanje na sporedu - moram si kuhinjo v red spravit (sem včeraj opazila enega kuhinjskega molja user posted image user posted image in grem zdaj v lov za njimuser posted image )

popoldne pa gremo na en obisk...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2788
16.10.2008 8:59:56   
TinaV*
Dober dan vsem !

Najprej TREZIKA vse najboljse za rojstni dan

Nisem pozabila samo casa ni blo....
Zaj pa mala spancka pa sem lahko malo z vami ....kako ste mi kaj?ce bo cas bom vse prebrala ce ne mi ne zamerite

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
16.10.2008 9:06:32   
TinaV*
Petra ja vem da je sodelavka od moje mame tudi z nami...mi je mama povedala,nisem pa vedla kera je...ker ji je baje v sluzbi pravila da je ena rodila...user posted image user posted image user posted image user posted image
ves kaj se,zadnjic si sprasevala v porodnisnici za mene cujem,jaz sem bla sama v sosednji sobi ampak sma glih jedle pa se nisem mogla pokazati...OPROSTI

Ja naj vam povem se mojo porodno zgodbo....nebom vas strasila user posted image user posted image
Ob 2.15 zjutraj sem se zbudila ker mi je odtekla voda...odhitela sma v porodnisnico tam pa takoj CTG,popadkov se nisem mela,in tako smo cakali od 3-5 na poadke pa da se odprem,ker sem bila se cisto zaprta....in koncno popadki so bli vse mocnejsi in pogosti ko je prisla babica pa rekla gospa prite v porodno sobo...
jaz pa samo u j... te pa gremo....in do 6.45 sem se se tam malo mantrala ko je larisa zacela pristiskat pa so rekli poklicte atija...vse je tak hitro potekalo da bi skoraj zamudil...ker 6.45 sem zacela ob 7.21 pa rodila...
Malo sem zasita ker me je vrezala od zunaj od znotraj pa mala raztrgala user posted image user posted image user posted image
vam povem,ceprav jih se dosti pravi da kaj ce ati pri porodu.....FFUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLL lahko pomaga,vsaj meni je pasalo

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
16.10.2008 9:12:21   
TinaV*
petra dobro resi....a tudi meni se zdi da nam bo petra pred rokom rodila...
ko je meni zacel otrdevati trebuh so to bli lazni popadki....
eno vecer predno smo sli rodit me je pa huuuuuudo kriz bolel,pa sem mislila eh kaj te zaj ce sem bla cel dan na nogah...user posted image user posted image user posted image
danes pa mam jaz samogovore

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 9:38:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
16.10.2008 9:44:06   
TinaV*
auu cuj same larise,pa ko komu povem sem ze tudi cula iii nasa soseda je tudi larisa,a do zaj pa nisem se tega imena cula razen na radio center je ena larisa...
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2793
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 9:48:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
16.10.2008 9:50:10   
TinaV*
Nevem,ko sma se za ime odlocala sma takoj oba rekla larisa bo,ni pogosto blo no,zaj je pa ocitno moderno gratalo user posted image user posted image user posted image ...vauu zvedla sem da je tudi soseda rodila danes...oz malicko prej,fanta majo user posted image user posted image bravooo

Neposredna povezava do sporočila: 2795
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 9:51:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2796
16.10.2008 9:52:46   
TinaV*
eh moja mama je cisto nora na pogace....nisem vedla,ker ona samo pobegne pove pa nic kam gre ...user posted image user posted image user posted image  sicer pa saj vec drugo niti ne sprasuje kak samo kak je larisa...user posted image user posted image user posted image cisto nora je na njo....

Neposredna povezava do sporočila: 2797
16.10.2008 9:54:51   
TinaV*
res bi blo dobro nick menjati...saj bi ga ce bi vedla kak user posted image user posted image user posted image ce sem pa tak buksl user posted image user posted image user posted image
pa se cik se mi tak lusta user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
16.10.2008 10:05:15   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

A veš, da je tvoja mama že bila pri nas doma. Očitno ima rada dobre pogačeuser posted image user posted image user posted image

hmm, redki so taki, ki ne bi marali pogače od tvoje mame morrakuser posted image

drugače pa: bodoča mami, tvoja mama je moja sodelavka in to sem jaz ugotovila šele potem, ko si ti že rodilauser posted image
najpre v službi izvem, da je tvoja mami babica, pa da imajo Lariso, težko 3200g in dolgo 49cm, potem pa zvečer pridem na net in vidim, da e bodoča mami rodila Lariso z enakimi merami in tako.....   no, drugi dan sem pa že na štengah v službi tvojo mamo zahaklala..... sicer pa, sva se midve videli na Ptuju na ezikovnem testu za Primus (jaz sem tista skuštrana maserkauser posted image )

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2799
16.10.2008 10:07:02   
TinaV*
Ja enako kot mi ti zdaj pravis,mi je tudi mama povedala..pa sem takoj vedla kdo si ....
ampak ne sprasuj kak je ona to meni povedala....dobro na koncu sem jo razumela,to je glavno...
joj primus ja ki je ze to ...HB sem se ga reslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.