Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 14:56:38
|
|
|
|
amor real
|
me to you - BINGO
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 14:57:27
|
|
|
|
ključek
|
me to you - BINGO in kaj je nagrada?? kakšen davčni nasvet....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 14:58:34
|
|
|
|
leda
|
ja, ti kar vpraši ginekologinjo... mene so takrat dobro zastrašil z zgodbicami o okončinah, ki lahko ven pogledajo, če ne ležiš po odtekanju...al neki tazga. se ne spomnim dobro, ampak definitvno so ble sestre iz materinske tako prepricljive, da sem leže na kavču narekovala, kaj naj moj spakira, čeprav bi sama najraj v par sekundah s tem opravila...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 15:01:42
|
|
|
|
amor real
|
, me to you pa kje ti živiš, od kdaj dacarji dajejo nagrade, daj PROSIM TE - ZRESNI SE
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 15:06:14
|
|
|
|
ključek
|
me to you pa kje ti živiš, od kdaj dacarji dajejo nagrade, daj PROSIM TE - ZRESNI SE hja, kaj čem.............večni optimist, vidim samo rožice skozi moja očala....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 15:07:23
|
|
|
|
ključek
|
ja, ti kar vpraši ginekologinjo... mene so takrat dobro zastrašil z zgodbicami o okončinah, ki lahko ven pogledajo, če ne ležiš po odtekanju... jaz sem tudi to slišala................in mene tudi malo skrbi kako je s tem................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 15:15:40
|
|
|
|
amor real
|
me to you, sam pazi, da skozi te rožice kake alergije na stakneš
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 15:16:34
|
|
|
|
amor real
|
brez skrbi, bom vprašala v sredo dr. Merla in vam sporočim kaj je on rekel, on je tak realen in vem, da mi bo povedal konkretno kako je s tem!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 15:24:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real , me to you pa kje ti živiš, od kdaj dacarji dajejo nagrade, daj PROSIM TE - ZRESNI SE Sam ene par jih je pa tam pri vas ful prjaznih.... sva bla z mojim hudo presenečena.... ima S.p. pa kdaj kej al pozabi, al se zmoti.... ga vedno pokličejo in lepo prijazno opozorijo...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 15:29:11
|
|
|
|
amor real
|
Lara, saj smo večinoma prijazni, tudi zase lahko rečem, da vedno poskušam svetovati stranki, kaj je najboljše zanjo. Ampak saj veš, kako je z dacarji, pa policaji, inšpektorji.... raje nimaš opravka službeno z njimi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 15:34:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Na žalost je to že kr apriori, da se vas je treba bat... Zdej se pa lepo imejte, jst morem malo ugasnit ta leptop, ker se mi bo skuru... Si grem kupit mrežaste gate... Kok bom sexi..... pa bom še mrežaste štumfe navlekla, da bo usklajeno....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 15:39:52
|
|
|
|
amor real
|
Ciao, Lara! mrežaste bundante - buh ve, če imajo mojo XXXXL številko
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 15:44:10
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja, ti kar vpraši ginekologinjo... mene so takrat dobro zastrašil z zgodbicami o okončinah, ki lahko ven pogledajo, če ne ležiš po odtekanju... jaz sem tudi to slišala................in mene tudi malo skrbi kako je s tem................ Meni je pri prvi nosečnosti odtekla voda. V porodnišnico sem bila peljana z avtom - pa bi blo nobene panike - res pa sm morala potem v porodni sobi skos ležat. Sem pa zadnjič vprašala babico ki je imela predavanja - pa je rekla, da zdaj ni več obvezno ležat po odteku vode, samo da te prej ginekolog pregleda, če je vse OK. Ginekologinja mi je pa na zadnjem pregledu rekla, da je pač bolje it z rešilcem, če ti odteče voda, ker kao ležiš - ni pa obvezno.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 16:20:34
|
|
|
|
morango
|
Uf, ste se kar razpisale, pa sem samo dopoldne imela rač. ugasnjen. daj, čim bolj počivaj, da se dete še malo zredi. Pa držim pesti , da ob pravem času ugledaš svojo štručkico.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 16:24:59
|
|
|
|
morango
|
Jaz bom tud rodila v Po; ni variante, da bi se v Lj vozila, čeprav je pa res, da je tu pri nas ena mlada in fajna babca, ki v LJ porod. dela. Jaz sem zdaj pa res začela dojemat, kaj dogaja. Pa še ta teden mi vsi, ki me vidijo, in to res vsi, vključno s sestrcama, ki me vidta vsak drug dan, pravijo: uf, zdaj si se pa nardila. Te bo še kaj prehitelo. Prej so kakšne sosede imele pripombe v stilu, a septembra bo že, pa saj se ti nič ne pozna. Pa jaz bi tako rada počakala do začetka sept., takrat bo glih 2t prej in to bi še šlo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 16:30:10
|
|
|
|
morango
|
A zdaj ko bi jaz mal čvekala na netu, ni pa nobene gor al kako?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 16:31:05
|
|
|
|
morango
|
Nič, pol grem pa brat pa pridem pol pogledat, če bo kaj bolj živo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 16:53:33
|
|
|
|
alysa
|
tejchy, ja, pol se pa res kaj dobiva, ko bova obe v porodniški. Js sm sicer že cel mesec na dopustu, ti pa boš tud kmalu ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:09:29
|
|
|
|
emi*
|
Yo! Uffa sem se napopala tega grozdja,da sem tako napihnjena,sploh ne morem dihat,a lačna sem še vedno.Trebuh mam tako napet,ko kamen. Danes sem šla v leonišče in imam pregled 12.8..Bomo vidli kaj bo rekel drugi zdravnik,tako da pri njemu bom do poroda pol pa si iščem katerega drugega osebnega,ker te tam na leonišču treba plačevat potem za redne preglede,izven nosečnosti.No comment! Važno,da imam blizu porodnišnice za sedaj.Potem bomo že preživeli. No potem je moja glavica,mislim od ravno prav za ven,upam da se ne bo povečala.Teh 9 cm bo kar vredu. Jutri ima rok punca od fantovega brata pa nič od nič,a to ji bo že tretji otrok.Pregled ma spet v torek.Tistemu pa se nikamor ne mudi. Joj jaz tudi komaj čakam,da pride ven,če je velik že za 36 teden potem bi moral bit že ta mesec.Kdo bi ga vedel. Samo,da ne zraste preveč. Ampak je res današnji dan ko savna,komaj čakam torek,da malo ohladi,so rekli le 25 stopinj da bo.Upam!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:14:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tehtamo in gledamo? Kdo to? ..... en taki fejst .....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:18:26
|
|
|
|
lana luna
|
ojla punce... ste ble spet ful pridne sklofanjem po tipkovnici jest sem mela pa dons športni dan. sem šla s tavelkmu kombijam (kolk se mi je fajn zdel ga pelat ) u LJ, na obisk v vrtec kjer sem delala letos. sem se fajn načvekala. otročkov je blo pa bolj malo, k so vsi na počitnicah
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:19:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ni mi pa jasno,ko mi je tašča,pa mama razlagala,da pa včasih jim niso pustli spodnjih gat imet gor.samo vložek,pa spalno.Ni mi jasno,kak je pa to zgledlo ...to je moja meni tud razlagala... kak je zgledlo? Noge skup...pa drži vložek....je kdaj pa kdaj kateri padel ven ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:19:29
|
|
|
|
lana luna
|
kahlo najbrž si že odpeketala proti še toplejšim krajem... ne pozabta mene pobrat spotoma pa uživita sto na uro!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:21:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....ti pa že čez dva tedna v akcijo....kaj ne misliš še eno zvezdico pridobit pred porodom .... ..... seveda ...saj spet čvekam.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:23:10
|
|
|
|
lana luna
|
za uspešen pregled. ampak tole gre pa pri tebi zdaj res že čisto zares ojoj, jest pa še zmerej nimam nič prštimano za našega malega junačka ene pa mislte že kr hmal jit v Rim. no sej naše dete se mor še na bučko postavt u glavnm ribica počivaj čimveč, da zdržita z jenčijem še 14 dni 2 v 1 a si ti pisala neki o CR? sej pomojem da si. si me kar potolažla, ker mene je blo prej tega bolj strah kot naravnega poroda. ampak zdj vidm da ni tak bav bav. zato ker če se dete naše ne bo obrnlo, obstaja možnost CRja tut pr men. ker zunanje obračanje ponavadi ni prou uspešno, pa še tvegano je
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.