|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
1.8.2008 14:56:38   
amor real
me to you - BINGO

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
1.8.2008 14:57:27   
ključek
me to you - BINGO

user posted image user posted image user posted image

in kaj je nagrada??user posted image user posted image user posted image user posted image  kakšen davčni nasvet....................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
1.8.2008 14:58:34   
leda
ja, ti kar vpraši ginekologinjo... mene so takrat dobro zastrašil z zgodbicami o okončinah, ki lahko ven pogledajo, če ne ležiš po odtekanju...al neki tazga. se ne spomnim dobro, ampak definitvno so ble sestre iz materinske tako prepricljive, da sem leže na kavču narekovala, kaj naj moj spakira, čeprav bi sama najraj v par sekundah s tem opravila...

Neposredna povezava do sporočila: 1503
1.8.2008 15:01:42   
amor real
user posted image , me to you pa kje ti živiš, od kdaj dacarji dajejo nagrade, daj PROSIM TE - ZRESNI SE user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
1.8.2008 15:06:14   
ključek
me to you pa kje ti živiš, od kdaj dacarji dajejo nagrade, daj PROSIM TE - ZRESNI SE user posted image user posted image

hja, kaj čem.............večni optimist, vidim samo rožice skozi moja očala....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1505
1.8.2008 15:07:23   
ključek
ja, ti kar vpraši ginekologinjo... mene so takrat dobro zastrašil z zgodbicami o okončinah, ki lahko ven pogledajo, če ne ležiš po odtekanju...

jaz sem tudi to slišala................in mene tudi malo skrbi kako je s tem................user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
1.8.2008 15:15:40   
amor real
me to you, sam pazi, da skozi te rožice kake alergije na stakneš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
1.8.2008 15:16:34   
amor real
brez skrbi, bom vprašala v sredo dr. Merla in vam sporočim kaj je on rekel, on je tak realen in vem, da mi bo povedal konkretno kako je s tem!

Neposredna povezava do sporočila: 1508
1.8.2008 15:24:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

user posted image , me to you pa kje ti živiš, od kdaj dacarji dajejo nagrade, daj PROSIM TE - ZRESNI SE user posted image user posted image

Sam ene par jih je pa tam pri vas ful prjaznih.... sva bla z mojim hudo presenečena.... ima S.p. pa kdaj kej al pozabi, al se zmoti.... ga vedno pokličejo in lepo prijazno opozorijo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1509
1.8.2008 15:29:11   
amor real
Lara, saj smo večinoma prijazni, tudi zase lahko rečem, da vedno poskušam svetovati stranki, kaj je najboljše zanjo. Ampak saj veš, kako je z dacarji, pa policaji, inšpektorji.... raje nimaš opravka službeno z njimi user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
1.8.2008 15:34:32   
Lara Croft
Na žalost je to že kr apriori, da se vas je treba bat...user posted image user posted image user posted image

Zdej se pa lepo imejte, jst morem malo ugasnit ta leptop, ker se mi bo skuru... user posted image

Si grem kupit mrežaste gate... user posted image user posted image user posted image Kok bom sexi..... pa bom še mrežaste štumfe navlekla, da bo usklajeno.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1511
1.8.2008 15:39:52   
amor real
Ciao, Lara!

mrežaste bundante - buh ve, če imajo mojo XXXXL številko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1512
1.8.2008 15:44:10   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ja, ti kar vpraši ginekologinjo... mene so takrat dobro zastrašil z zgodbicami o okončinah, ki lahko ven pogledajo, če ne ležiš po odtekanju...

jaz sem tudi to slišala................in mene tudi malo skrbi kako je s tem................user posted image

Meni je pri prvi nosečnosti odtekla voda. V porodnišnico sem bila peljana z avtom - pa bi blo nobene panike - res pa sm morala potem v porodni sobi skos ležat. Sem pa zadnjič vprašala babico ki je imela predavanja - pa je rekla, da zdaj ni več obvezno ležat po odteku vode, samo da te prej ginekolog pregleda, če je vse OK.

Ginekologinja mi je pa na zadnjem pregledu rekla, da je pač bolje it z rešilcem, če ti odteče voda, ker kao ležiš - ni pa obvezno.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
1.8.2008 16:20:34   
morango
Uf, ste se kar razpisale, pa sem samo dopoldne imela rač. ugasnjen.

user posted image daj, čim bolj počivaj, da se dete še malo zredi. Pa držim pesti user posted image user posted image user posted image , da ob pravem času ugledaš svojo štručkico.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
1.8.2008 16:24:59   
morango
Jaz bom tud rodila v Po; ni variante, da bi se v Lj vozila, čeprav je pa res, da je tu pri nas ena mlada in fajna babca, ki v LJ porod. dela.

Jaz sem zdaj pa res začela dojemat, kaj dogaja. Pa še ta teden mi vsi, ki me vidijo, in to res vsi, vključno s sestrcama, ki me vidta vsak drug dan, pravijo: uf, zdaj si se pa nardila. Te bo še kaj prehitelo. user posted image  
Prej so kakšne sosede imele pripombe v stilu, a septembra bo že, pa saj se ti nič ne pozna.
Pa jaz bi tako rada počakala do začetka sept., takrat bo glih 2t prej in to bi še šlo.user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
1.8.2008 16:30:10   
morango
A zdaj ko bi jaz mal čvekala na netu, ni pa nobene gor al kako?

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
1.8.2008 16:31:05   
morango
Nič, pol grem pa brat pa pridem pol pogledat, če bo kaj bolj živo.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
1.8.2008 16:53:33   
alysa
tejchy, ja, pol se pa res kaj dobiva, ko bova obe v porodniški. Js sm sicer že cel mesec na dopustu, ti pa boš tud kmalu ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
1.8.2008 17:09:29   
emi*
Yo!

Uffa sem se napopala tega grozdja,da sem tako napihnjena,sploh ne morem dihat,a lačna sem še vedno.Trebuh mam tako napet,ko kamen.user posted image user posted image

Danes sem šla v leonišče in imam pregled 12.8..Bomo vidli kaj bo rekel drugi zdravnik,tako da pri njemu bom do poroda pol pa si iščem katerega drugega osebnega,ker te tam na leonišču treba plačevat potem za redne preglede,izven nosečnosti.No comment!user posted image user posted image Važno,da imam blizu porodnišnice za sedaj.Potem bomo že preživeli.user posted image user posted image

No potem je moja glavica,mislim od user posted image  ravno prav za ven,upam da se ne bo povečala.Teh 9 cm bo kar vredu.user posted image user posted image

Jutri ima rok punca od fantovega brata pa nič od nič,a to ji bo že tretji otrok.Pregled ma spet v torek.Tistemu user posted image  pa se nikamor ne mudi.user posted image user posted image

Joj jaz tudi komaj čakam,da pride ven,če je velik že za 36 teden potem bi moral bit že ta mesec.Kdo bi ga vedel.user posted image Samo,da ne zraste preveč.

Ampak je res današnji dan ko savna,komaj čakam torek,da malo ohladi,so rekli le 25 stopinj da bo.Upam!!user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
1.8.2008 17:14:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Tehtamo in gledamo? Kdo to? user posted image user posted image user posted image    

..... en taki fejst user posted image  .....user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1520
1.8.2008 17:18:26   
lana luna
ojla punce...

ste ble spet ful pridne sklofanjem po tipkovniciuser posted image

jest sem mela pa dons športni dan. sem šla s tavelkmu kombijam (kolk se mi je fajn zdel ga pelatuser posted image ) u LJ, na obisk v vrtec kjer sem delala letos.

sem se fajn načvekala. otročkov je blo pa bolj malo, k so vsi na počitnicahuser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
1.8.2008 17:19:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ni mi pa jasno,ko mi je tašča,pa mama razlagala,da pa včasih jim niso pustli spodnjih gat imet gor.samo vložek,pa spalno.Ni mi jasno,kak je pa to zgledlouser posted image

...to je moja meni tud razlagala...    kak je zgledlo?   Noge skup...pa drži vložek....je kdaj pa kdaj kateri padel ven ....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
1.8.2008 17:19:29   
lana luna
kahlo najbrž si že odpeketala proti še toplejšim krajem...

ne pozabta mene pobrat spotomauser posted image

pa uživita sto na uro!!!!

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
1.8.2008 17:21:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti pa že čez dva tedna v akcijo....kaj ne misliš še eno zvezdico pridobit pred porodomuser posted image ....

..... seveda ...saj spet čvekam..... 

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
1.8.2008 17:23:10   
lana luna
user posted image  user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled. ampak tole gre pa pri tebi zdaj res že čisto zaresuser posted image ojoj, jest pa še zmerej nimam nič prštimano za našega malega junačkauser posted image ene pa mislte že kr hmal jit v Rim.

no sej naše dete se mor še na bučko postavtuser posted image

u glavnm ribica počivaj čimveč, da zdržita z jenčijem še 14 dni 2 v 1user posted image

a si ti pisala neki o CR? sej pomojem da si. si me kar potolažla, ker mene je blo prej tega bolj strah kot naravnega poroda. ampak zdj vidm da ni tak bav bav. zato ker če se dete naše ne bo obrnlo, obstaja možnost CRja tut pr men. ker zunanje obračanje ponavadi ni prou uspešno, pa še tvegano jeuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.