|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
1.8.2008 17:25:02   
lana luna
lara sej men tut nikol iz obeh zizik naenkrat ne kaplja in curlja. ampak en dan iz ene, drug dan iz drugeuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
1.8.2008 17:25:52   
lana luna
.. seveda ...saj spet čvekam.....

ja ribica samo moraš še 103 poste napisatuser posted image ampak sej mislm da ne bo problema, ane?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1527
1.8.2008 17:29:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Spol ti je potrdila? user posted image  Dajta še 14 dni zdržat, potem pa me lahko tudi zraven v P povabiš user posted image user posted image user posted image  
Ja, ti kar javi. Samo ne prej kot čez 14 dni user posted image

Spol - drži kot pribito user posted image .....

Bomo zdržali, moramo ......, pol pa lahko grema skup al pa še Sarayo povabima, če hoče  it zraven ... user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
1.8.2008 17:36:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Iskreno povedano tudi jaz upam, da se moj G ne premisli in reče, da bi poskusili po naravni poti. Sem kar malo v skrbeh, saj če samo pomislim, da imam zadnje čase zelo občutljivo kožo in da ves čas govorijo da je otroček velik... da bi ga pa prvem CR mogla po naravni poti... me kar zmrazi

Saj že prvič sem imela CR z epiduralno, moj ljubi je bil zraven, takoj sem videla otroka, in v enem tednu sem bila že OK. Res pa je tudi, da je moj ljubi ves čas bil zraven in mi pomagal user posted image user posted image user posted image
Edini - ki me malo muči je tiste več dni ki jih preživiš v porodnišnici... apmak so drugi veliko večji plusi in takoj podpišem za CR.

.... če je bil prvič cr te ne bodo silili naravno..... jaz sem jim danes povedala, da ne bom poskušala vaginalno..... in so mi na izvid napisali, da nisem zainteresirana za poskus vaginalnega poroda in da bo indiciran elektivni cr v 39tednu......

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
1.8.2008 17:40:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

alysa vem ja.....sam če misli goldi čez 14 dni rojevat.....pol se mogoče zna zgodit tud pr drugih septembrkah kakšno predčasno presenečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no upam da bo moje definitivno počakalo septembrauser posted image user posted image

...goldi še ne misli čez 14 dni rojevat.....14 dni mora še user posted image  na toplem pri mami bit...pol pa .....user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
1.8.2008 17:44:32   
gold fish

Taja1235 nisem glih za slovesa....tak da nisem nič pripravla, ker kar naprej vsem razlagam da jih bom prišla še gledat, ampak se vsi tako od mene poslavlajo kot da bom zapustila Slovenijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nevem no, kup darilc sem že dobila, in želj.....jaz pojma nimam kako odreagirat...a je to kak tak običaj ali kako....pa mobije z vsemi obvezno menjat, pa domač naslov, šef se je že najavil da bodo me prišli obiskat k bo beba tukaj....mislim....nisem pričakovala....pa vsakih pet minut, me še ker spomni zdaj pa še zadnič to pa zadnič tisto....
Je pa res da sem se poslovila za zmeraj od enga dobrega sodelavca ki pa bo šel živet na škotsko, in študiral bo tam....me je čist presenetil s to novico...tako da ne verjamem da se še kdaj vidivauser posted image user posted image ... Madonca komaj sem čakala da bo zadnji dan....zaj pa je prav tak smotan občutekuser posted image user posted image user posted image user posted image

... jaz nisem imela teh  problemov....poslavljanja pa to..... me že od lani dec.  niso videli ... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
1.8.2008 17:48:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Tako brezvoljna sem danes... Me pa je bilo pri prvem porodu manj strah ko zdaj... ne najdem pa razloga, da me je tako strah user posted image user posted image user posted image

...meni je zdaj tudi bolj strah kot prvič........  zdaj me je zato, da še ne prileze ven preden se dogovorim za datum za cr...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
1.8.2008 17:54:09   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Ciao, Lara!

mrežaste bundante - buh ve, če imajo mojo XXXXL številko user posted image

user posted image user posted image user posted image Jst sem vzela L...  Upam, da mi bojo prow... Ma sem samo tri komade vzela..... matr.... več ku 1€ so....., da se perejo, ma jst bi rada une, ki jih ni treba prat in so za par centow... Bom pa v Koper en dan skočila... menda je tam na tržnici tist salonbar, al kaj je že....user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
1.8.2008 17:54:30   
gold fish

tasha zdaj si me pa prestrrašla tud malo, pred to nosečnostjo sem jaz tud mela abrazijo, ampak mi je g zatrdila da so vse vredu počistli....a na pregledih čez nosečnost pa niso nič opazli te plancente previa!?!?!?

ta placenta previa ti prekriva mv zato dete ne more ven...., vedno naredijo cr...se pa to vidi na uz...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
1.8.2008 18:04:20   
gold fish
user posted image

Me to you....upam da bo res tako kot ti praviš...pa upam da je tist regres kaj smo ga maja dobili pr plači kaj pripomogel k dviguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...če je prikazan kot regres ga ne bo not...vsaj pri meni ga ni.....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
1.8.2008 18:13:08   
lana luna
salonbar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SANOLABOR!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
1.8.2008 18:15:43   
Lara Croft
A kaj jst vem.... sm sam ekrat nekje prebrala.. dobro da nisem napisala sandalbar al salamabar... user posted image user posted image

Sanolabor, kaj je to za eno ime?!user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 1.8.2008 18:16:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1537
1.8.2008 18:18:21   
amor real
SALONBAR user posted image , jooj Lara sem se user posted image . Verjetno si mislila na firzerko pa hladno pijačo, pa prideš iz salona v bar user posted image .

Mah, vse stvari so drage. Mi smo za najinega user posted image  zapravili že čez 3.000 EUR user posted image , sicer nam ni žal, ampak, če pomisliš, na tiste, ko nimajo takih možnosti user posted image , je res drago.

Jaz sem dobila odločbo od CSD in res regres se ne šteje v povprečje in res dobiš nadomestila nekje isto kot plačo, seveda brez malice in prevoznih stroškov, jaz sem še kar zadovoljna s cifro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1538
1.8.2008 18:22:58   
gold fish
...no evo sem vse prebrala, odgovorila ........  ker je moj laptop že porihtan......

.. sem bila danes dopoldan na ctg.... od 9-12 sem svetila tam.....  skratka popadkov še ni, srček lepo bije, naslednji ctg imam 8.8.
.... kot sem že na pisala mi je na izvid napisala, da ne bom poskušala vaginalno in da je cr predviden v 39tednu..

...no sem pa dobila tudi izvide za toxo - negativna user posted image user posted image user posted image  in za kri ......... hemoglobina imam  128, kar pomeni, da ne bom rabila sirupa ......... , krvni sladkor pa je tud 4,2 .......

......zdaj lepo ležim...... klocam po tipkovnici...in počivam.......

..... bom naslednjih 14 dni bolj na izi......

..sicer pa se je moj pikec danes zmenil z mojo mamo, da bo ona drug teden kuhala za vse........  jo je kar pred dejstvo postavil ...user posted image

...zdaj moram najt samo še nekoga za pranje in likanje...ok pranje moja mami...likanja pa ji ne morem uturit.....

Neposredna povezava do sporočila: 1539
1.8.2008 18:26:49   
gold fish
...ste mislile, da se me boste rešileuser posted image user posted image user posted image ...

...bom zdaj pač leže pisala......in vas gnjavila user posted image

....pridem še mogoče pol kaj pogledat...

...moram teh 2000 postov skup spravit.....

Neposredna povezava do sporočila: 1540
1.8.2008 18:27:26   
Lara Croft
Ej, jst ne vem, kok smo že zapravli, ma tok sigurno ne... niti ne bom seštevala, ki pol gorje svinji... user posted image Samo voziček je bil 633€.....Omaro v njeni sobi ne bom štela, ker mislim, da bi jo glih tko, ki smo obnavljali stanovanje....  za ostale manjše stvarčke pa ne vem.... pa mormo še pojslico naročit in jogi... kovterček, rjuhce.... stajco..... No, previjalno in stolček bomo z dnarjem od ministrstva kupli.. user posted image
Sej niti ne vem, kaj še rabimo....

Neposredna povezava do sporočila: 1541
1.8.2008 18:27:31   
gold fish
me to you - ti pa imaš zs...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1542
1.8.2008 18:34:33   
Lara Croft
U bravo, kok hemoglobina..... jst  v žilvjenju nisem tok visoko vrednost imela... Več ku 106ne rata.... pa še to samo, če pijem Legofer...

Ma itak, da popadkov še ni.... ne se hecat.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1543
1.8.2008 18:35:01   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Kaj pa jst? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1544
1.8.2008 18:43:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

U bravo, kok hemoglobina..... jst  v žilvjenju nisem tok visoko vrednost imela... Več ku 106ne rata.... pa še to samo, če pijem Legofer...

Ma itak, da popadkov še ni.... ne se hecat.... user posted image user posted image user posted image

..jaz jem že od začetka...najprej tifol.., pol od 3 mes. dalje pa elevit ali  centramed mami - mi nista pasala..... zdaj centrum materna..... in je kri ok.... pri prvem sem s tako cifro hemoglobiba začela user posted image , pa seveda dobila sirup...user posted image  

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
1.8.2008 18:44:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Kaj pa jst? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti tud rabiš mojo gsm št?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1546
1.8.2008 18:47:10   
Lara Croft
a ti tud rabiš mojo gsm št?

Ma jst še sama ne vem, kaj bi danes..... user posted image

Se počutim kr neki.... zdej sem pojedla tri tost kruhke z majonezo.... in tri mersi čokoladke... svašta, no...

Neposredna povezava do sporočila: 1547
1.8.2008 18:50:01   
Lara Croft
Zdej grem lahko pa samo še bruhat..... user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1548
1.8.2008 19:41:41   
Lara Croft
Meni bo zakuhaloooooooooooooooooouser posted image user posted image

Nč se mi ne daaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Kopalnica je usranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Kdu je uni glupane, ki kao povezuje oddajo "onkraj verjetnega"?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1549
1.8.2008 20:07:13   
arabela*
Jaz pa sem cel dan preležala.Mi je blo tak bolgo,da me je kar prestrašlo.Nikol ne vešuser posted image
Nisem niti do štacune prišla,da bi kosilo naredila.Sem zdaj moja dva po burgerje poslala.
Madonca,k nevihti se spravlja,grmi,bo spet sekalo ponoči.Mene pa strahhhhhhhhhhuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.