Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:25:02
|
|
|
|
lana luna
|
lara sej men tut nikol iz obeh zizik naenkrat ne kaplja in curlja. ampak en dan iz ene, drug dan iz druge
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:25:52
|
|
|
|
lana luna
|
.. seveda ...saj spet čvekam..... ja ribica samo moraš še 103 poste napisat ampak sej mislm da ne bo problema, ane?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:29:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Spol ti je potrdila? Dajta še 14 dni zdržat, potem pa me lahko tudi zraven v P povabiš Ja, ti kar javi. Samo ne prej kot čez 14 dni Spol - drži kot pribito ..... Bomo zdržali, moramo ......, pol pa lahko grema skup al pa še Sarayo povabima, če hoče it zraven ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:36:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Iskreno povedano tudi jaz upam, da se moj G ne premisli in reče, da bi poskusili po naravni poti. Sem kar malo v skrbeh, saj če samo pomislim, da imam zadnje čase zelo občutljivo kožo in da ves čas govorijo da je otroček velik... da bi ga pa prvem CR mogla po naravni poti... me kar zmrazi Saj že prvič sem imela CR z epiduralno, moj ljubi je bil zraven, takoj sem videla otroka, in v enem tednu sem bila že OK. Res pa je tudi, da je moj ljubi ves čas bil zraven in mi pomagal Edini - ki me malo muči je tiste več dni ki jih preživiš v porodnišnici... apmak so drugi veliko večji plusi in takoj podpišem za CR. .... če je bil prvič cr te ne bodo silili naravno..... jaz sem jim danes povedala, da ne bom poskušala vaginalno..... in so mi na izvid napisali, da nisem zainteresirana za poskus vaginalnega poroda in da bo indiciran elektivni cr v 39tednu......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:40:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO alysa vem ja.....sam če misli goldi čez 14 dni rojevat.....pol se mogoče zna zgodit tud pr drugih septembrkah kakšno predčasno presenečenje no upam da bo moje definitivno počakalo septembra ...goldi še ne misli čez 14 dni rojevat.....14 dni mora še na toplem pri mami bit...pol pa .....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:44:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Taja1235 nisem glih za slovesa....tak da nisem nič pripravla, ker kar naprej vsem razlagam da jih bom prišla še gledat, ampak se vsi tako od mene poslavlajo kot da bom zapustila Slovenijo jaz nevem no, kup darilc sem že dobila, in želj.....jaz pojma nimam kako odreagirat...a je to kak tak običaj ali kako....pa mobije z vsemi obvezno menjat, pa domač naslov, šef se je že najavil da bodo me prišli obiskat k bo beba tukaj....mislim....nisem pričakovala....pa vsakih pet minut, me še ker spomni zdaj pa še zadnič to pa zadnič tisto.... Je pa res da sem se poslovila za zmeraj od enga dobrega sodelavca ki pa bo šel živet na škotsko, in študiral bo tam....me je čist presenetil s to novico...tako da ne verjamem da se še kdaj vidiva ... Madonca komaj sem čakala da bo zadnji dan....zaj pa je prav tak smotan občutek ... jaz nisem imela teh problemov....poslavljanja pa to..... me že od lani dec. niso videli ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:48:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Tako brezvoljna sem danes... Me pa je bilo pri prvem porodu manj strah ko zdaj... ne najdem pa razloga, da me je tako strah ...meni je zdaj tudi bolj strah kot prvič........ zdaj me je zato, da še ne prileze ven preden se dogovorim za datum za cr...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:54:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Ciao, Lara! mrežaste bundante - buh ve, če imajo mojo XXXXL številko Jst sem vzela L... Upam, da mi bojo prow... Ma sem samo tri komade vzela..... matr.... več ku 1€ so....., da se perejo, ma jst bi rada une, ki jih ni treba prat in so za par centow... Bom pa v Koper en dan skočila... menda je tam na tržnici tist salonbar, al kaj je že....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 17:54:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO tasha zdaj si me pa prestrrašla tud malo, pred to nosečnostjo sem jaz tud mela abrazijo, ampak mi je g zatrdila da so vse vredu počistli....a na pregledih čez nosečnost pa niso nič opazli te plancente previa!?!?!? ta placenta previa ti prekriva mv zato dete ne more ven...., vedno naredijo cr...se pa to vidi na uz...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:04:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Me to you....upam da bo res tako kot ti praviš...pa upam da je tist regres kaj smo ga maja dobili pr plači kaj pripomogel k dvigu ...če je prikazan kot regres ga ne bo not...vsaj pri meni ga ni.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:13:08
|
|
|
|
lana luna
|
salonbar SANOLABOR!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:15:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
A kaj jst vem.... sm sam ekrat nekje prebrala.. dobro da nisem napisala sandalbar al salamabar... Sanolabor, kaj je to za eno ime?!
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 1.8.2008 18:16:11 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:18:21
|
|
|
|
amor real
|
SALONBAR , jooj Lara sem se . Verjetno si mislila na firzerko pa hladno pijačo, pa prideš iz salona v bar . Mah, vse stvari so drage. Mi smo za najinega zapravili že čez 3.000 EUR , sicer nam ni žal, ampak, če pomisliš, na tiste, ko nimajo takih možnosti , je res drago. Jaz sem dobila odločbo od CSD in res regres se ne šteje v povprečje in res dobiš nadomestila nekje isto kot plačo, seveda brez malice in prevoznih stroškov, jaz sem še kar zadovoljna s cifro
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:22:58
|
|
|
|
gold fish
|
...no evo sem vse prebrala, odgovorila ........ ker je moj laptop že porihtan...... .. sem bila danes dopoldan na ctg.... od 9-12 sem svetila tam..... skratka popadkov še ni, srček lepo bije, naslednji ctg imam 8.8. .... kot sem že na pisala mi je na izvid napisala, da ne bom poskušala vaginalno in da je cr predviden v 39tednu.. ...no sem pa dobila tudi izvide za toxo - negativna in za kri ......... hemoglobina imam 128, kar pomeni, da ne bom rabila sirupa ......... , krvni sladkor pa je tud 4,2 ....... ......zdaj lepo ležim...... klocam po tipkovnici...in počivam....... ..... bom naslednjih 14 dni bolj na izi...... ..sicer pa se je moj pikec danes zmenil z mojo mamo, da bo ona drug teden kuhala za vse........ jo je kar pred dejstvo postavil ... ...zdaj moram najt samo še nekoga za pranje in likanje...ok pranje moja mami...likanja pa ji ne morem uturit.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:26:49
|
|
|
|
gold fish
|
...ste mislile, da se me boste rešile ... ...bom zdaj pač leže pisala......in vas gnjavila ....pridem še mogoče pol kaj pogledat... ...moram teh 2000 postov skup spravit.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:27:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ej, jst ne vem, kok smo že zapravli, ma tok sigurno ne... niti ne bom seštevala, ki pol gorje svinji... Samo voziček je bil 633€.....Omaro v njeni sobi ne bom štela, ker mislim, da bi jo glih tko, ki smo obnavljali stanovanje.... za ostale manjše stvarčke pa ne vem.... pa mormo še pojslico naročit in jogi... kovterček, rjuhce.... stajco..... No, previjalno in stolček bomo z dnarjem od ministrstva kupli.. Sej niti ne vem, kaj še rabimo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:27:31
|
|
|
|
gold fish
|
me to you - ti pa imaš zs...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:34:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
U bravo, kok hemoglobina..... jst v žilvjenju nisem tok visoko vrednost imela... Več ku 106ne rata.... pa še to samo, če pijem Legofer... Ma itak, da popadkov še ni.... ne se hecat....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:35:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish me to you - ti pa imaš zs... Kaj pa jst?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:43:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft U bravo, kok hemoglobina..... jst v žilvjenju nisem tok visoko vrednost imela... Več ku 106ne rata.... pa še to samo, če pijem Legofer... Ma itak, da popadkov še ni.... ne se hecat.... ..jaz jem že od začetka...najprej tifol.., pol od 3 mes. dalje pa elevit ali centramed mami - mi nista pasala..... zdaj centrum materna..... in je kri ok.... pri prvem sem s tako cifro hemoglobiba začela , pa seveda dobila sirup...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:44:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish me to you - ti pa imaš zs... Kaj pa jst? a ti tud rabiš mojo gsm št?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:47:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
a ti tud rabiš mojo gsm št? Ma jst še sama ne vem, kaj bi danes..... Se počutim kr neki.... zdej sem pojedla tri tost kruhke z majonezo.... in tri mersi čokoladke... svašta, no...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 18:50:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zdej grem lahko pa samo še bruhat.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 19:41:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni bo zakuhaloooooooooooooooooo Nč se mi ne daaaaaaaaaaaaaaa Kopalnica je usranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kdu je uni glupane, ki kao povezuje oddajo "onkraj verjetnega"?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 1.8.2008 20:07:13
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem cel dan preležala.Mi je blo tak bolgo,da me je kar prestrašlo.Nikol ne veš Nisem niti do štacune prišla,da bi kosilo naredila.Sem zdaj moja dva po burgerje poslala. Madonca,k nevihti se spravlja,grmi,bo spet sekalo ponoči.Mene pa strahhhhhhhhhh
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.