|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
1.8.2008 21:21:15   
ključek
menda je tam na tržnici tist salonbar, al kaj je že....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................lara...........................user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
1.8.2008 21:29:46   
ključek
men tut nikol iz obeh zizik naenkrat ne kaplja in curlja. ampak en dan iz ene, drug dan iz druge

meni pa vedno samo iz leve...............ne vem zakaj.............ampak takle mamo..........

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
1.8.2008 21:32:35   
Lara Croft
Meni je iz desne.... ma samo prej dve kapljici, glih tok, da je majčka flekasta..... pol nič več...

So glih reklame..... catwoman gledam..... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
1.8.2008 22:20:55   
arabela*
nikjer nobene?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1554
1.8.2008 22:34:29   
lana17
Večerko!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
1.8.2008 22:35:43   
lana17
Sem se hvalila, da lahko spim. Običajno sem ob taki uri že trdno spala. Zdaj pa kr nič. user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
1.8.2008 22:41:13   
lana17
Saraya, kako si?
Baje nas drug teden čakajo osvežitve. Se bodo prav prilegle.

Jutri začnem z pranjem oblekic in pleničk za malega. Komaj čakam, da jih bom lahko zlagala.

Povejte mi kakšna barva paše k ruemni in zelei barvi, sta bolj svetla in živa odtenka. Razmišljala sem o oranžni ali svetlo modri v kombinaciji z belo.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
1.8.2008 22:45:52   
lana17
Vidim, da niste za računalnikom. Se grem crkljat  k  user posted image in brat. Nočko.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
1.8.2008 22:59:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana17
Baje nas drug teden čakajo osvežitve. Se bodo prav prilegle.

..jaz tud komaj čakam,da ta vročina malo popusti.......

aja, glede barv...po moje bolj oranžna , modra se mi zdi, da ravno ne paše...no razen če je čist nežna......

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
1.8.2008 23:01:07   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nikjer nobene?

..jaz sem prišla malo pogledat okrog..... dolgo ne bom, ker mi ne paše sedet....se moram zdaj res teh 14 dni čuvat......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
1.8.2008 23:01:12   
arabela*
hoi.
ma nikak sem danes.Cel dan preležala.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
1.8.2008 23:04:15   
gold fish
...to sem hotla že prej napisat, pa sem pozabila....

..danes ,ko sem bila na ctg...sem bila ful presenečena...ne vem, če je bila ena punca/ženska brez strij.....pa to take mlade in to kar po celem trebuhu in okrog vse do hrbta....sem bla prav presenečena....meni sta pa 2 črtici čisto spodaj nastali, pa sem bila ful user posted image , ker se pač mažem in ker jih pri prvem nisem imela...... potem pa danes vidim to user posted image .....

...saj vem, da nič ne moreš, ampak mi je bilo res ful user posted image  da v bistvu vse...brez izjeme...

Neposredna povezava do sporočila: 1562
1.8.2008 23:05:05   
arabela*
Pa še user posted image  je nenormalno aktiven.Nonsto,ali je dan ali je noč.Al brca al se kolca.Skratka pestro user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
1.8.2008 23:05:07   
gold fish

hoi.
ma nikak sem danes.Cel dan preležala.

...jaz tud..od 13 dalje, kar sem doma sem skoz v ležečem položaju........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
1.8.2008 23:06:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
So glih reklame..... catwoman gledam..... user posted image

... jaz sem jo tud...... maveš, da se mi zdi da je Halle tu ful suha......saj drugače je tud...ampak tu se mi še posebej zdiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1565
1.8.2008 23:07:08   
arabela*
Sem bila tak slabe volje cel dan.Bi najraje šla v P,da mi magari sprožijo porod,tak sem že vsega naveličana.Popolnoma nesposobna za vse.Nikoli si nisem misla,da obstajajo tud take nosečnostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
1.8.2008 23:08:59   
gold fish

Pa še user posted image  je nenormalno aktiven.Nonsto,ali je dan ali je noč.Al brca al se kolca.Skratka pestro user posted image

...naš se mi zdi, da je tud ful divjak postal..... danes na ctg sem morala 3x dat skozi tiste meritve, ker je nonstop brcal...pol me pa še sestra vpraša če sem jedla,pa rečem ne še...pa pravi, ja zato pa noti tak tu not, da sploh ne moremo zmerit...sem moglait za 5 min ven hodituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
1.8.2008 23:11:07   
gold fish

Sem bila tak slabe volje cel dan.Bi najraje šla v P,da mi magari sprožijo porod,tak sem že vsega naveličana.Popolnoma nesposobna za vse.Nikoli si nisem misla,da obstajajo tud take nosečnostiuser posted image

...mene moja dva dečka tolažita, da še samo 14 dni........  upam, da bo pol počasi vse mimo in da že pridema domov s to malo štručko......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
1.8.2008 23:12:32   
gold fish
..nič jaz grem.... mi že ne paše več sedet....me začne križ bolet .......

Neposredna povezava do sporočila: 1569
1.8.2008 23:13:27   
arabela*
user posted image ,ti po eni strani kar zavidam CR

Neposredna povezava do sporočila: 1570
1.8.2008 23:13:31   
gold fish
....se mi zdi, da se mi je trebuh spustil nižje, nisem pa še čisto ziher...bom malo preverila pred ogledalom...

Neposredna povezava do sporočila: 1571
1.8.2008 23:15:31   
gold fish

user posted image ,ti po eni strani kar zavidam CR

.... dokler nisem za datum zmenjena nikar...jaz sem še vedno malo v strahu, da se bo našel kaki bumbar in bo vztrajal, da grem vaginalno...... zato komaj čakam, da pridem do svojega gin. da mi da napotnico in napiše na kartoteko......

....pa ti tud malo vprašaj...če bi ga rada imela...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
1.8.2008 23:15:56   
arabela*
Mene pa zgleda hormoni matrajo.Sem tak hudo tečna,pa razdražljiva,da mi bog pomagajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1573
1.8.2008 23:16:45   
gold fish
...če mi uspe prit do cr...se mi zdi, da bo ta bolečina še najmanj v primerjavi s tem kaj se nam zdaj dogaja.... tak se mi pač zdi...........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
1.8.2008 23:16:56   
arabela*
eh,saj ne naredijo kar tak.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.