|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
31.7.2008 23:01:08   
Lara Croft
Jst bom pa jutri doma...... bom si šla končno po tiste mrežaste gate..... drgač mi ne znese, ki je trgovina na drugem koncu Sežane.... in to je 2km daleč..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi sicer nimamo tizga salonabarja.... ma upam, da jih v medego tudi dobim.... Kaj še pa rabim iz lekarne?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
31.7.2008 23:03:51   
arabela*
Me to you,veš da je treba familijo spat spravit,pol pa je čas za rruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1377
31.7.2008 23:03:57   
ključek
Jst bom pa jutri doma...... bom si šla končno po tiste mrežaste gate........ Kaj še pa rabim iz lekarne?

jaz sem si jih dons nakupila (gatke).................pa bepanthen kremo za prsi sem vzela, pa gazice ki jih je bubi priporočala za user posted image  popek, pa vložke vir................ampak ti vložki.................user posted image user posted image ....kako bom to nosila, mi ni čist jasn????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1378
31.7.2008 23:05:17   
ključek
Me to you,veš da je treba familijo spat spravit,pol pa je čas za rr user posted image

vem vem...............user posted image ...........sam mama more tud kdaj kej spat........................a ne Saraya???? upam, da boš danes sladko spala...........................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
31.7.2008 23:06:31   
arabela*
Jaz pa mam spet nekaj na zavarovalnici za urejat.Pa še prehlad me je nazaj zgrabil,mi teče z nosa ko user posted image .
Ma saj ni čudno,ko več mimo slasčičarne ne smem,ko imam malečko zravn.Se že znajdeva ob porciji ledenegauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
31.7.2008 23:07:46   
arabela*
Me to you,zdaj se začni privajat na nespanje,da nebo pol šok.
Vidiš mene,kak pridno prakticiramuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
31.7.2008 23:08:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

vir................ampak ti vložki.................user posted image user posted image ....kako bom to nosila, mi ni čist jasn????user posted image

Ej ne govori.... jst tudi ne..... po moje bom hmal prešaltala na olwejs...  PA sem gruntala, če tej VIR obstajajo tudi kaki tanki, da bi spodaj imela olwejs s krilci... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
31.7.2008 23:08:57   
ključek
Me to you,zdaj se začni privajat na nespanje,da nebo pol šok.

jaz upam, da bo user posted image  potem tako zaspan, kot je sedaj.....................user posted image

dream on...............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
31.7.2008 23:09:24   
arabela*
ej,pa tiste user posted image vložke.res,to pa je meni bila mora.Sploh prve dni,ko moraš imet po tri naenkrat noteruser posted image
Doma sem pa jaz kar na tiste nočne always prešaltala takoj.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
31.7.2008 23:10:46   
arabela*
Lara,saj fora je ravno v tem,da so ti najbolj mehki,ker drugo ti na tiste boleče šive itak nebo pasalo tiste tri dni.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
31.7.2008 23:10:55   
ključek
Ej ne govori.... jst tudi ne..... po moje bom hmal prešaltala na olwejs... PA sem gruntala, če tej VIR obstajajo tudi kaki tanki, da bi spodaj imela olwejs s krilci...

meni so svetovale user posted image , da če imaš šive, naj ne bi imela always, ker so plastični spodaj in ne diha tko k je treba..............tko da bom na začetku imela samo vir.............majo zdej tud take, k se nalimajo spodaj.........vsaj nekaj................

Neposredna povezava do sporočila: 1386
31.7.2008 23:11:37   
ključek
Lara,saj fora je ravno v tem,da so ti najbolj mehki,ker drugo ti na tiste boleče šive itak nebo pasalo tiste tri dni.

kaj imaš šive samo tri dni???user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
31.7.2008 23:12:26   
ključek
Sploh prve dni,ko moraš imet po tri naenkrat noter

kaj?????????????????????????? 3 vložke vir???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
31.7.2008 23:14:05   
ključek
pipike, jz grm spat...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko................kofe sem vam že postregala (na prejšni strani), tko da.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
31.7.2008 23:14:56   
arabela*
Me to you,ne šivi malo dalje ostanejo.Ampak prve tri dni samo lije s tebe ko s škafa,pa ta vatast vložek paše,ker je mehek.No,vsaj meni je.Pa itak si nekje na uro al pa dve moraš menjat.Četrti dan sem pa jaz always že imela,ko se bolečina poležeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
31.7.2008 23:16:04   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Lara,saj fora je ravno v tem,da so ti najbolj mehki,ker drugo ti na tiste boleče šive itak nebo pasalo tiste tri dni.user posted image

Ma dobro, pol si bom pa namesto treh dala spodaj enga s krilci..... mi gre tku na jetra, da se mi vložek čist zmečka....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
31.7.2008 23:16:35   
arabela*
user posted image user posted image user posted image ,faca si.Ja jaz sem mela tri,lepo zložene odzadi,spredi,pa na vrhuser posted image user posted image
Saj te ne vpraša,kar napoka ti ga notuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
31.7.2008 23:17:47   
arabela*
Ja,res je nagravžno,ampak se preživi.
No,mora seuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
31.7.2008 23:18:57   
arabela*
Ni mi pa jasno,ko mi je tašča,pa mama razlagala,da pa včasih jim niso pustli spodnjih gat imet gor.samo vložek,pa spalno.Ni mi jasno,kak je pa to zgledlouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
31.7.2008 23:19:19   
Lara Croft
Ma dobro, tiste tri dni bom že potrpela..... sploh pa upam, da ne bom šivana... user posted image user posted image

Joj, tist čaj iz malinovih listov si morem kupit jutri....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
31.7.2008 23:24:48   
arabela*
kje se dobi ta čaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1396
31.7.2008 23:28:03   
gloria
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti pa že čez dva tedna v akcijo....kaj ne misliš še eno zvezdico pridobit pred porodomuser posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
31.7.2008 23:28:52   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kje se dobi ta čaj?

Ma mislim, da v lekarni....

Joj, kako imam težke noge...... mam filing, ku da bi imela en kup skal v njih..... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
31.7.2008 23:32:06   
arabela*
aja,pa je prav za user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1399
31.7.2008 23:32:51   
tia
Joj ti vir vložki so tako ne praktični ali vpijajo pa prfektno.Res pa je da ti takoj po porodu včasih 3 niso zadosti.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.