Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:01:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst bom pa jutri doma...... bom si šla končno po tiste mrežaste gate..... drgač mi ne znese, ki je trgovina na drugem koncu Sežane.... in to je 2km daleč..... Mi sicer nimamo tizga salonabarja.... ma upam, da jih v medego tudi dobim.... Kaj še pa rabim iz lekarne?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:03:51
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,veš da je treba familijo spat spravit,pol pa je čas za rr
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:03:57
|
|
|
|
ključek
|
Jst bom pa jutri doma...... bom si šla končno po tiste mrežaste gate........ Kaj še pa rabim iz lekarne? jaz sem si jih dons nakupila (gatke).................pa bepanthen kremo za prsi sem vzela, pa gazice ki jih je bubi priporočala za popek, pa vložke vir................ampak ti vložki................. ....kako bom to nosila, mi ni čist jasn????
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:05:17
|
|
|
|
ključek
|
Me to you,veš da je treba familijo spat spravit,pol pa je čas za rr vem vem............... ...........sam mama more tud kdaj kej spat........................a ne Saraya???? upam, da boš danes sladko spala...........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:06:31
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa mam spet nekaj na zavarovalnici za urejat.Pa še prehlad me je nazaj zgrabil,mi teče z nosa ko . Ma saj ni čudno,ko več mimo slasčičarne ne smem,ko imam malečko zravn.Se že znajdeva ob porciji ledenega
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:07:46
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,zdaj se začni privajat na nespanje,da nebo pol šok. Vidiš mene,kak pridno prakticiram
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:08:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you vir................ampak ti vložki................. ....kako bom to nosila, mi ni čist jasn???? Ej ne govori.... jst tudi ne..... po moje bom hmal prešaltala na olwejs... PA sem gruntala, če tej VIR obstajajo tudi kaki tanki, da bi spodaj imela olwejs s krilci...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:08:57
|
|
|
|
ključek
|
Me to you,zdaj se začni privajat na nespanje,da nebo pol šok. jaz upam, da bo potem tako zaspan, kot je sedaj..................... dream on...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:09:24
|
|
|
|
arabela*
|
ej,pa tiste vložke.res,to pa je meni bila mora.Sploh prve dni,ko moraš imet po tri naenkrat noter Doma sem pa jaz kar na tiste nočne always prešaltala takoj.
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:10:46
|
|
|
|
arabela*
|
Lara,saj fora je ravno v tem,da so ti najbolj mehki,ker drugo ti na tiste boleče šive itak nebo pasalo tiste tri dni.
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:10:55
|
|
|
|
ključek
|
Ej ne govori.... jst tudi ne..... po moje bom hmal prešaltala na olwejs... PA sem gruntala, če tej VIR obstajajo tudi kaki tanki, da bi spodaj imela olwejs s krilci... meni so svetovale , da če imaš šive, naj ne bi imela always, ker so plastični spodaj in ne diha tko k je treba..............tko da bom na začetku imela samo vir.............majo zdej tud take, k se nalimajo spodaj.........vsaj nekaj................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:11:37
|
|
|
|
ključek
|
Lara,saj fora je ravno v tem,da so ti najbolj mehki,ker drugo ti na tiste boleče šive itak nebo pasalo tiste tri dni. kaj imaš šive samo tri dni???
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:12:26
|
|
|
|
ključek
|
Sploh prve dni,ko moraš imet po tri naenkrat noter kaj?????????????????????????? 3 vložke vir???????
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:14:05
|
|
|
|
ključek
|
pipike, jz grm spat............... nočko................kofe sem vam že postregala (na prejšni strani), tko da.......................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:14:56
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,ne šivi malo dalje ostanejo.Ampak prve tri dni samo lije s tebe ko s škafa,pa ta vatast vložek paše,ker je mehek.No,vsaj meni je.Pa itak si nekje na uro al pa dve moraš menjat.Četrti dan sem pa jaz always že imela,ko se bolečina poleže
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:16:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lara,saj fora je ravno v tem,da so ti najbolj mehki,ker drugo ti na tiste boleče šive itak nebo pasalo tiste tri dni. Ma dobro, pol si bom pa namesto treh dala spodaj enga s krilci..... mi gre tku na jetra, da se mi vložek čist zmečka....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:16:35
|
|
|
|
arabela*
|
,faca si.Ja jaz sem mela tri,lepo zložene odzadi,spredi,pa na vrh Saj te ne vpraša,kar napoka ti ga not
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:17:47
|
|
|
|
arabela*
|
Ja,res je nagravžno,ampak se preživi. No,mora se
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:18:57
|
|
|
|
arabela*
|
Ni mi pa jasno,ko mi je tašča,pa mama razlagala,da pa včasih jim niso pustli spodnjih gat imet gor.samo vložek,pa spalno.Ni mi jasno,kak je pa to zgledlo
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:19:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma dobro, tiste tri dni bom že potrpela..... sploh pa upam, da ne bom šivana... Joj, tist čaj iz malinovih listov si morem kupit jutri....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:24:48
|
|
|
|
arabela*
|
kje se dobi ta čaj?
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:28:03
|
|
|
|
gloria
|
....ti pa že čez dva tedna v akcijo....kaj ne misliš še eno zvezdico pridobit pred porodom ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:28:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje se dobi ta čaj? Ma mislim, da v lekarni.... Joj, kako imam težke noge...... mam filing, ku da bi imela en kup skal v njih.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:32:06
|
|
|
|
arabela*
|
aja,pa je prav za ?
|
|
RE: September 2008, 3. del 31.7.2008 23:32:51
|
|
|
|
tia
|
Joj ti vir vložki so tako ne praktični ali vpijajo pa prfektno.Res pa je da ti takoj po porodu včasih 3 niso zadosti.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.