|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
1.8.2008 12:01:22   
tasha23
user posted image user posted image user posted image , ja frižider, še dobro, da obstajauser posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, če bi bilo po želji user posted image , bi prišel na svet cel mesec prejuser posted image , tako, da sem imela strogo ležanje... ko pa sem prišla na predzadnji pregled, še tako dobro spomnem) me g pregleda, če sem se že kaj odprla, saj na CTG-ju so bili že vidni popadki, in se kar naenkrat naršči in reče naj pridem čez 3 dni na tešče ponovno na pregled v porodnišnico ...user posted image  Zmedena in malo prestrašena nisem glih razumela kaj je namigoval, saj nas ni želel ustrašiti... na napotnico je samo z rdečim pripisal placenta previa in 3 klicaje... Ko sem malo na netu iskala sem izvedela, da me 100% čaka CR in da ni druge varjante. V nedeljo sem po pregledu kar ostala v porodnišnici in v ponedeljek zjutraj je bil Gael na svetu... V glavne Placenta previa je ti predležeča posteljca in je smrtno nevarna za mamao in otroka v primeru naravnega poroda - nevarnost da skrvaviš...

Pri meni pa je načeloma prišlo do tega zaradi predhodne abrazije in površnosti pri čisščenju po ss-ju user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
1.8.2008 12:03:13   
KAHLO
petra oj....!! k boš pr sebi pomalala še lahko prideš k meni pupi sobo pomalat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si še kr cajt dajem...ampak bom probala drug teden kr plunt v roke in zrihtat idealno bi bilo v torek...al pa sreda hmmmmmmm.....sam še moram prej barvo zbrat!! a boš ti sama kaj naslikala, al maš tud kake šablonce al nalepke

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
1.8.2008 12:05:41   
KAHLO
tasha zdaj si me pa prestrrašla tud malo, pred to nosečnostjo sem jaz tud mela abrazijo, ampak mi je g zatrdila da so vse vredu počistli....a na pregledih čez nosečnost pa niso nič opazli te plancente previa!?!?!?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
1.8.2008 12:07:49   
taja1235
oo super....pr nas smo bl na daljavo..s sefom sva se na hitr poslovila mal pokleptala
drgac pa darila pa to lahko sam sanjam....tko da tud pr nas ni nobene zabave

kateri pa sporocim stevilko??

bom kej vmes prsla pogledat pa takoj ko dobim net se javim.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
1.8.2008 12:09:35   
KAHLO
Taja 123 lahko tud meni na zs....pol bomo pa se že skoordinirale z obveščanjem., pa le potrudi se pa poišči kak net da se nam vsaj malo javiš!!user posted image user posted image user posted image lepo se imeeeeeeeeeeeeej....in uživaj...od danes naprej ga bova cem mesec luftaleuser posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
1.8.2008 12:09:57   
tasha23
Na žalost ne sem pa vmes zamenjala G, ker s prejšnjim nisem bila zadovoljna, ta pa je ZAKON, takoj po prvem pregledu po ss-ju je posumil na vzrok ss-ja in takoj ukrepal, da bi ob + obdržali dojenčka. Placenta previa pa je v bistvu ko se posteljca ne dvigne in v mojem primeru je zakrivala porodni kanal. Zdaj se je baje že malo dvignila, ker pa je otrok dokaj velik in je med prvim porodom in tem majhna časovna razlika je vseeno boljše izvest CR, in poleg tega čutim še vedno otročka poševno user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
1.8.2008 12:11:53   
petra1978
Kahlo, sobica bo rumena (za vsak slučaj, če se slučajno rodi pupa), verjetno bom tudi kakšne šablone uporabila (moram jih še kupit), pa očeta hecam, da bi mi čez celo steno nekaj naslikal (ko sem bila jaz še mlajša, sem imela čez celo steno Toma in Jerrya). Včasih je ful slikal, zdaj ne več toliko, ampak saj za vnuka bo pa že.
Kakšno sobico boš pa tu naredila tvoji pupi?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
1.8.2008 12:12:18   
pf
Pozdravljene. Kak ste se pridno razpisale.
Kahlo uživaj na morju.
Imate pa prekrasne cotike za bebije.  Si kar predstavljam user posted image v njih. Lepo se imejte.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
1.8.2008 12:18:32   
KAHLO
tasha23...jaz sem z svojo g čist zadovoljna....je taka realna, in mi pove tako kot je....no pr prejšnji nosečnosti (neuspešni) mi je takoj rekla, da je prazna GV in da ne bo nič....in mi je tud realno povedala, kako je to v današnjem času, koliko je teh primerov....itd zdaj k pa je zaenkrat še vse o.k, pa mi tud realno vse pove, nič mi nikoli ne olepšuje niti me ne straši oz. nimam občutka da nebi bila zainteresirana....tak da upam, da je tako kot pravi in je vse ockej, bomo pa vidli drug teden v četrtek kaj bo spet rekla.....sem že kr firbčna!!! upam, da bo pr tebi vse ockej potekalo....je pa tista abrazija kar nekaj stvari za sabo potegnila hauser posted image glavno da smo opotimistke naprej!!!

Petra naša ma celo sobo tud nežno rumeno pobarvano, zdaj sem si pa umislila da bom na steni kjer bo njena postlca in previjalna , potegnila še samo take nežno roza za 30 cm debele navpične črte....na nasprotno steno pa bom izobesila otroške uokvirjene slike, no zaenkrat mam eno k je zebra na roza podlagi, zdaj bi še pa kakega kuščarja ali pa kaj takega z zeleno podlago!!!.....sam če bo pa prišel pol fantek....bo pa ati mogel hitro prebarvatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
1.8.2008 12:25:29   
taja1235
kahlo a mi ti pošleš zs pa ti odgovorim neki me zeza....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
1.8.2008 12:26:58   
arabela*
Babe,meni pa je spet tak bogo,da niti prav s sedežne ne morem.
Kar vrti se mi pred očmi,kot da bo omedlela.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
1.8.2008 12:29:41   
KAHLO
Taja imaš zs!!! shrani!!...user posted image

Saraya ti pa ga ne biksaj pred računalnikom, in pojdi lepo počivat pa noge v zrak!!!user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
1.8.2008 12:35:54   
taja1235
kahlo sm ti poslala...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
1.8.2008 12:36:50   
leda
saraya, a ti mogoče kakšne železne tablete ješ? jaz namreč slab teden jem ene take, ki jih moram na tešče in ker kalcija ni dobro vsaj kako uro potem, trpim zjutraj brez svoje bele kave...no, ampak glavni problem je, da mi je ze ene tri dni slabo, pa mi prej celo nosečnost ni blo nič. sem šla brat stranske učinke in slabost je seveda zraven...

glede prvorodk in prenešenosti...mene je pred tremi leti čist presenetlo dva tedna prezgodi. tist dan sem šla na prvi šoping za tamalo, cel dan šibala po btc-ju, pozno zvečer sem se pred teve zleknla, da sex v mestu pogledam, pa kar naenkrat pok! in se je ulilo. je šla porodna voda...o popadkih ne duha ne sluha. tam nekje v sprejemni pisarni se mi je zazdel, da se morda počas začenjajo...al me je pa sam črvičl od strahu...

le

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
1.8.2008 12:40:22   
arabela*
Leda,ne legofer imam edino.
Pa nevem,kaj mi je.Saj me že skozi vso user posted image muči.Taki občutek,ko da bom vsak čas omedlela.,kot da me noge ne držijo.
Kahlo,saj počiva,ampak ne morem bit cel dan v postelji,že zarad malečke.
saj bom potrpela  nekakuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
1.8.2008 12:44:19   
KAHLO
Leda...glede na to da mam jaz po 5 avgustu še it v šooping v graz....obstaja pol tud možnost da bo nardilo pok?!?! uuuuuuuu marička, najbolje da za vsak slučaj zraven vzamem vse potrebščineuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
1.8.2008 12:52:40   
leda
haha. morda je povezava s šopingom sam pr men...sicer pa vsaj za prvi dan ne rabiš nič; jaz sem bla po porodu tok na adrenalinu, da sm sam tamalo gledala, pa smse pisala...

pol ti pa itak lahko vse prinesejo...

tko da z materinsko naokoli, to že, potovalko lohk pa doma pustite...

eh saraya, škoda...bi rada mela še kako sotrpinko zarad retaferja, bi se gotov takoj boljš počutla.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
1.8.2008 12:55:34   
arabela*
ma saj bo boljše.
Samo da do popoldan potrpim.Mojega sem prej klicala,pa je že ves živčenuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
1.8.2008 12:56:58   
coko
evo ena povezava za cotike... sicer je mal dražje, ampak je luštno:

http://www.srcek.si/si/hoppop-flower-power-i851.shtml

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
1.8.2008 13:08:57   
amor real
pozdravljene user posted image , a še nismo na 4. delu? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
1.8.2008 13:21:56   
ključek
KAHLO...........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................uživaj na morju in na zasluženi porodniški..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........pridna, do konca delala.................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
1.8.2008 13:29:38   
gloria
kahlo uživaj na morjuuser posted image user posted image
tasha 23 ful lepe cotikeuser posted image ....

taja1235 čestitke za pregled
saraya ti se mi pa res smiliš.....kaj si bila kaj pri dr.zaradi tega počutja....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
1.8.2008 13:46:58   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Katera bo rodila v Postojni?

Tasha....Jst bom....user posted image

Kahlo..... verjetno si že odpeketala... ma vseeno....  UŽIVAJJJJJJJJJJuser posted image

tezki smo 1734g, smo pa v 32 tednu

Taja1235, našaje bila v takrat težka cca 1600.... sej ni premajhen... user posted image btw, kaj pomenijo številke 1235?user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
1.8.2008 13:49:58   
Lara Croft
Pupe..... meni je danes prvič prcurilo neki iz joške... no, dve kapljici sta bli...... ma samo iz ene... Zakaj samo iz ene?  user posted image

Hodim pa ful na veliko potrebo? Mislim, too much.... tudi 5x na dan.... jst ne vem, al v črevu ni čist nič placa in more takoj ven al kaj pr hudiču je to?! user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
1.8.2008 14:11:31   
KAHLO
pupe nisem še user posted image user posted image user posted image user posted image , pe moram dobrih 50 minut presedet na šihtuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image marička saj komaj dojemam!!

Evo popldanske so prišle!!! kak zaj fridžiderji so polni ...prazni...zdaj pa polne energije klofat ha!!!...no mi smo meli v službi zdaj en mali black out na serverju in internet ni delaluser posted image tak da upam da se bom vsaj poslovila lahko od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lara
moje zizike pa nič ne dajo od sebe....sam pečejo me malo....se mi pa zdi da skup lezejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.