![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:29:42
|
|
|
|
buči
|
pina, za umret je dobro! ella, če se da, bi te prisrčno prosila, če bi naročila COPATE ZA MOJEGA OTROKA, hvala.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:29:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Pina, za Ano in Taro takele, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:30:37
|
|
|
|
buči
|
dolenjka, a nisi malo zgrešila ... Kje je pa zmaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:31:24
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pina, za Ano in Taro takele, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:31:27
|
|
|
|
buči
|
grem pod tuš, pa na fumaro, potem pa spat, ker me jutri čaka žurka. Upam, da dočakam njegovih 80 let, da se do takrat ravno malo spočijem.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:31:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči, kako torto si pa pekla. Jaz bi neki sladkega jedla? jaz sem pa cel paket Leibnitz polnozrnatih piškotov zdele zglodala to pa ne verjamem jaz sem pa spet kisle kumarce jedla zdej pa res grem sej bom hitra a mi res ne verjameš? Stipeta vprašaj!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:31:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Aha, vidim da ne več... bojo vsaj € še mal počakali v tošlnu joj, Ella, so luštni same skomine nam delaš Buči, tole je pa pomoje simpl narest pomoje bom jest tud probala a mi bo ratal Madoniš, ura kar gre... grem spat...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:32:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči dolenjka, a nisi malo zgrešila ... Kje je pa zmaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:33:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči, kako torto si pa pekla. Jaz bi neki sladkega jedla? jaz sem pa cel paket Leibnitz polnozrnatih piškotov zdele zglodala to pa ne verjamem jaz sem pa spet kisle kumarce jedla zdej pa res grem sej bom hitra a mi res ne verjameš? Stipeta vprašaj! a ti jih je on na koščke razžagu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:34:02
|
|
|
|
pina-1
|
evo zmaje dolenjka a si pokazala te stipetu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:34:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči dolenjka, a nisi malo zgrešila ... Kje je pa zmaj? koga sem zgrešila? A me pališ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:34:32
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka tele bi pa sigurno tvoj naroču
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:34:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči, kako torto si pa pekla. Jaz bi neki sladkega jedla? jaz sem pa cel paket Leibnitz polnozrnatih piškotov zdele zglodala to pa ne verjamem jaz sem pa spet kisle kumarce jedla zdej pa res grem sej bom hitra a mi res ne verjameš? Stipeta vprašaj! a ti jih je on na koščke razžagu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:35:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči, kako torto si pa pekla. Jaz bi neki sladkega jedla? jaz sem pa cel paket Leibnitz polnozrnatih piškotov zdele zglodala to pa ne verjamem jaz sem pa spet kisle kumarce jedla zdej pa res grem sej bom hitra a mi res ne verjameš? Stipeta vprašaj! a ti jih je on na koščke razžagu ne, ker bi jih zdrobil
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:35:34
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka tele bi pa sigurno tvoj naroču aha vidim, da sem jih jaz bolj za carja kot za carico našla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:36:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka tele bi pa sigurno tvoj naroču sej prej so ble ene na taprvi varianti, sam so ble na dražbi, pol pa nisem mogla in pol je pizdil če nisem rekla, da bom 1 naročila k majo avijončke Zdej ga pa budim in mu jih kažem, pa ne da šuškov Sem rekla da ji bom še ene 4 kupila, da bo imela vsaj 6 parov, če jih ima že oči 20
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:40:43
|
|
|
|
pina-1
|
grem jaz počasi v mižule. me hoče glava bolet. nočko
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 1.8.2008 22:41:03 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:41:25
|
|
|
|
Suzi*
|
ok. čer. danes pa ful čvekate. da ne boste slučajno copatk brez mene naročale. sem čist v zaostanku dons. bli na "pripravah" za nedeljski krst popoldne, pa na pijački, pol sem tamalo zrihtala in celo omaro obrnila, če bi najdla kaj zase za oblečt za nedeljo, pa itak mi ni nč prav....al čez trebuh ozko al pa čez zize. tako da moram jutri si it nekaj za zgoraj oblečt it kupit. grem mal prečekirat kaj dogaja.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:45:03
|
|
|
|
jencili
|
čer, vidm, da ste čist v zagonu za nakupovanje . Ella, hvala, sam sm se mal potepala, med tem pa vse zamudila . Ni panike, bom počakala, če boste ve zadovoljne, pa jih magar pol naročim . Drugač pa...moj otrok dons ni skor nč hotu spat. Veš Ella, prej k smo šli domov je zaspal za 15 minut, pol pa do 19-ih nč . To je blo skor 6 ur brez spanja. Itak , da je bil že tok zaspan, da je za pol urce zaspal, pol pa spet ne spat, ko bi blo treba it počasi k palčkom . No, ob 22-ih nama je pa le uspelo in je zaspal. Zdej pa upam, da bo čimdlje spal, da si lahko jst še mal spumpam, da bo mel ati jutr kej za jest dat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:46:24
|
|
|
|
buči
|
Jza moram tudi spat. Ella, če se še da naročit, ti bom hvaležna, če pa ne, mi boš pa drugič (npr. v ponedeljek) razložila, kako se naroči, pa če bo še katera hotel, pa bomo skupaj. Saj jih je lahko do 7 kom. v paketu, a ne? februarka, sigurno ti rata tole čokohilično torto naredit.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:46:55
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene , nisem uspela prebrati za nazaj , ker ste danes tok načvekale .Samo na kratko , z Azro sva bile danes pri zdravniku , ker sem na zatilniku natipala neki zetečenega in HB ni nič resnega , naj bi bila malo bezgavka zatečena .... sam mene je blo tko strah , da nisem mogla do torka do posvetovalnice počakat . Me je nadomestna P debelo gledala , pa še z medicinsko sestro sva se skregali zaradi naročanja , za crknt ,kak si oni to predstavljajo, ji je bilo težko po telefonu povedat , kako delajo med dopusti , mi je rekla naj na inetrnetu pogledam delovni čas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:48:16
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz sem šla pa princesko počekirat in spi na boku Pa nogice v ograjo oprte V obliki črke L Kok je sladka Vsak dan mi je bolj jasno kaj pomeni biti zaljubljen v lastnega otroka Sem jo spet cel dan lupčkala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:49:47
|
|
|
|
nizy
|
za tiste ,ki vam ferbruarčki ne spijo ponoči , mi HB s tem nimamo težav
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:50:04
|
|
|
|
buči
|
dolenjka, ne viset na rr, pejt carja delat! Saj veš, januar bi vsak čas tukaj. Pa ne zamerit, mene že zvija, ker jaz si moram še službo najdet! Samo še nega pa ne moremo met ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:51:26
|
|
|
|
dolenjka
|
zakaj pa ne morte met še 1 punčke???
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.