![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:07:51
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka pa si kej plačala? Mlavla ni nič omenjala Sem si potem premislila in naročila na Hrvaško k botri od mojga. Tko, da res ne vem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:10:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - pa je potem na paket še kakšna carina ali pa DDV, ko pride v Slo? pismo to pa ne vem ne me strašit pina kako je blo k si ti naročala jaz se takrat plačala samo carino. JE bla pa takrat ene 20€. to je mislim da na ceno celega paketa. sem pa prebrala, da naj nebi bile dolžne plačat carine. To je enkrat Raho razlagala na RR. mogoče dolenjka tole malo preštudira?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:11:53
|
|
|
|
pina-1
|
mislim, da mlavla ni kupovala preko ameriškega e baya, ampak neškega. TU ni treba carine. Samo iz USA je carina. Vsaj tako so meni razlagali, ko sem AC kupovala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:14:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja, res možno. Se pa spomnim, da je imela Raho hude dizertacije na to temo sam ne vem kaj je pol blo Pinči, a si ti z Raho na ti
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:15:02
|
|
|
|
dolenjka
|
O Buči, kaj pa ti u te kasne sate Si zalutala?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:16:40
|
|
|
|
ella79
|
a mislite da bo še carina? pa sej na tako vredno to ne more bit tok velik? sem pa že tudi škorenjčke našla, pa še copatke imajo hude a kero zanima
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:18:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Pinči, a si ti z Raho na ti ne sploh ne... nise nikoli z njo kounicirala. sam sem brala ko je govorila o AC. jaz sem na 70€ plačala 20€carine ella dej pripopaj link.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:18:45
|
|
|
|
mesecnica
|
Aha . prilimaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:19:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a mislite da bo še carina? pa sej na tako vredno to ne more bit tok velik? sem pa že tudi škorenjčke našla, pa še copatke imajo hude a kero zanima sej sem vedla da nisi šla pod tuš No dej, škornje tut rabimo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:22:11
|
|
|
|
buči
|
dolenjka, jaz sem komaj torto za jutri naredila, tako da sem čekirala copate, zdaj bom pa spet tiste kile gor dobila, pa še brez copat bom ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:23:17
|
|
|
|
pina-1
|
buči, kako torto si pa pekla. Jaz bi neki sladkega jedla?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:23:44
|
|
|
|
buči
|
Nisem pekla ... Čaki grem po recept!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:24:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči, kako torto si pa pekla. Jaz bi neki sladkega jedla? jaz sem pa cel paket Leibnitz polnozrnatih piškotov zdele zglodala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:25:42
|
|
|
|
pina-1
|
ella kako so luškaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:25:48
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči, kako torto si pa pekla. Jaz bi neki sladkega jedla? jaz sem pa cel paket Leibnitz polnozrnatih piškotov zdele zglodala to pa ne verjamem jaz sem pa spet kisle kumarce jedla zdej pa res grem sej bom hitra
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:26:40
|
|
|
|
buči
|
200 g otroških piškotov zdrobiš, preliješ s 180 g stopljene margarine in to daš na pekač. Na vodni pari stopiš 400 g ( ) čokolade, dodaš 1 dcl sladke smetane in ohladiš. Dodaš 5 dcl stepene smetane in 100g mascarponeja, preliješ po piškotih, po vrhu pa daš breskve iz kompota. Pa za 3 ure (vsaj) v hladilnik. Pa ne jest veliko, ker te sladkoba zadane! Je pa za pop***** dobro!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:27:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči, kako torto si pa pekla. Jaz bi neki sladkega jedla? jaz sem pa cel paket Leibnitz polnozrnatih piškotov zdele zglodala jaz ne morem do njih. so v kuhnji, pa se mi ne da imo mojga hodit. zdej ga slišim kako žaga drva..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:28:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči 200 g otroških piškotov zdrobiš, preliješ s 180 g stopljene margarine in to daš na pekač. Na vodni pari stopiš 400 g ( ) čokolade, dodaš 1 dcl sladke smetane in ohladiš. Dodaš 5 dcl stepene smetane in 100g mascarponeja, preliješ po piškotih, po vrhu pa daš breskve iz kompota. Pa za 3 ure (vsaj) v hladilnik. Pa ne jest veliko, ker te sladkoba zadane! Je pa za pop***** dobro! buči sploh ni kaloično tole moa bit pa noro dobro. ob priliki bom poskusla.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:28:35
|
|
|
|
buči
|
dolenjka, ne bit spet zmajkla! Ti ne bom nič sladkega pustila! Pa še drugič bom čevape jedla pred tabo, pa ful pušila!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.