![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:35:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Itak si rekla da bomo še naročal, pa bom takrat pa 12-18 vzela, al pa kar škornje, so tko fensi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:36:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka zdele čakam, da si ga moj umije, pol grem pa še jaz v akcijo včeraj ni bilo nič, sem brala revije v postelji moj si ga pa lahko zdrgne, pa z nutello namaže. ga niti ne pogledam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:39:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka zdele čakam, da si ga moj umije, pol grem pa še jaz v akcijo včeraj ni bilo nič, sem brala revije v postelji moj si ga pa lahko zdrgne, pa z nutello namaže. ga niti ne pogledam sej jaz sem si tut glihkar premislila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:40:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka zdele čakam, da si ga moj umije, pol grem pa še jaz v akcijo včeraj ni bilo nič, sem brala revije v postelji moj si ga pa lahko zdrgne, pa z nutello namaže. ga niti ne pogledam sej jaz sem si tut glihkar premislila a sta stipe in pino na vezi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:42:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka zdele čakam, da si ga moj umije, pol grem pa še jaz v akcijo včeraj ni bilo nič, sem brala revije v postelji moj si ga pa lahko zdrgne, pa z nutello namaže. ga niti ne pogledam sej jaz sem si tut glihkar premislila a sta stipe in pino na vezi nekaj bo na tem Vrata tamaline sobe so odprta ker luftam na ful, on pa zbija kot da je v gostilni Ne vem kdaj se bo zavedati začel, da ima otroka doma
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 1.8.2008 21:44:28 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:45:20
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne vem kdaj se bo zavedati začel, da ima otroka doma na to vprašanje bi pa tudi jaz rada vedla odgovor?? sam tko, da vem mojmu povedat. jaz se res včasih vprašam, al sem jest normalna alije pa on tolko glup
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:45:37
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka zdele čakam, da si ga moj umije, pol grem pa še jaz v akcijo včeraj ni bilo nič, sem brala revije v postelji moj si ga pa lahko zdrgne, pa z nutello namaže. ga niti ne pogledam sej jaz sem si tut glihkar premislila a sta stipe in pino na vezi nekaj bo na tem Vrata tamaline sobe so odprta ker luftam na ful, on pa zbija kot da je v gostilni Ne vem kdaj se bo zavedati začel, da ima otroka doma ... ko bo šla od doma zdej si jo grem pa še jaz umit copatki naročeni zdej sam še čakamo me prav zanima kaki so za te dinarčke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:47:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ... ko bo šla od doma zdej si jo grem pa še jaz umit copatki naročeni zdej sam še čakamo me prav zanima kaki so za te dinarčke a misliš? pol se me takoj izselio za kak dan no tudi jaz komi čakam copatke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:49:07
|
|
|
|
dolenjka
|
za našo Ello Sodček piva ti ne uide Si kej preračunala kol pride zdej to po glavi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:51:36
|
|
|
|
pina-1
|
no pa je tudi Mia omagala in je v deželi palčkov. dolenjka, če sem ja kej prov računala, pride ca 12,5€ za 2 copatke + poštnina
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:52:58
|
|
|
|
mesecnica
|
za naročila. Sem očitno prepozna... Se bomo še ostale kaj zorganizirale? Mogoče s tiste ta druge strani: http://shooshoosusa.com/index.php Men so tle bolj všeč .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:54:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka zdej sem teb dala sam zadnje, še dvoje lahko jencili??? joj, sori, sem šele prišla nazaj k rač..... a še lahko katere al je zdej konc?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:55:25
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka če bo res sam ena poštnina potem je to cca. 7 EUR / par a še kej naročimo jaz bi imela babylegs-e sam škoda k je konc poletja če katera ne ve kaj je to http://www.babylegs.net/photos.php zdej si jo grem pa res umit a nič ne vohate
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:57:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Vidim da sem ga zabluzila mah, bom pa še kakšne kje staknila Grem si jo še jaz umit, potem pa komaj čakam posteljo......
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:58:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja, jaz sem iz glave naračunala 15 EUR za 2 kom Jaz sem za, dejmo še kako ušpičit dons, da ne bo samo tamale polna luna dajala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:58:56
|
|
|
|
ella79
|
mesečnica te lahko v SLO kupiš http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm februarka a te k sem naročila zdej niso OK? če bodo ti copatki OK, bomo zagotovo še naročale, dejmo najprej počakat pa da vidmo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:59:39
|
|
|
|
ella79
|
dolenjak če je pa polna luna, potem pa dejmo se men zdi, da me je začel že neki vrtet
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:59:51
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mesečnica te lahko v SLO kupiš http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm februarka a te k sem naročila zdej niso OK? če bodo ti copatki OK, bomo zagotovo še naročale, dejmo najprej počakat pa da vidmo ne ne, sej so ok, hvala sam bi še kakšne sej bomo še naročale, ni panike
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 21:59:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Ni 1 poštnina, je 11 dolarjev, drugače pa nekaj čez 5, a ne? Pa sej je kulči vseen No, gremo danes še kaj v šoping
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:00:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka če bo res sam ena poštnina potem je to cca. 7 EUR / par a še kej naročimo jaz bi imela babylegs-e sam škoda k je konc poletja če katera ne ve kaj je to http://www.babylegs.net/photos.php zdej si jo grem pa res umit a nič ne vohate tole fajn zgleda ti ella, k nam ni vete še nič prinesu pod nos
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:02:18
|
|
|
|
mesecnica
|
Ella - pa je potem na paket še kakšna carina ali pa DDV, ko pride v Slo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:04:28
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - pa je potem na paket še kakšna carina ali pa DDV, ko pride v Slo? pismo to pa ne vem ne me strašit pina kako je blo k si ti naročala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:05:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz sem za, dejmo še kako ušpičit dons, da ne bo samo tamale polna luna dajala mogoče pa tudi dedce luna nosi jaz sem tudi za nadaljevanje šopinga... no kaj bomo zdej kupovale?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:05:47
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ella - pa je potem na paket še kakšna carina ali pa DDV, ko pride v Slo? pismo to pa ne vem ne me strašit pina kako je blo k si ti naročala Nočem strašit . Sam zdej ko sem naročala Mei Tai-je iz HR so mi na carini ne vem kaj še našteli, da bo potrebno plačat .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:06:36
|
|
|
|
dolenjka
|
pa si kej plačala? Mlavla ni nič omenjala
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.