|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
1.8.2008 22:51:57   
nizy
Jaz sem šla pa princesko počekirat in spi na boku Pa nogice v ograjo oprte V obliki črke L Kok je sladka

naša tudi tako  spi , pa pojočo lunico ima tik ob obrazu , pravi cukrček user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
1.8.2008 22:53:42   
dolenjka
Naša lunce ne rabi, sem jaz dovolj okrogla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
1.8.2008 22:54:50   
nizy
saj sem jaz tudi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
1.8.2008 23:01:43   
jencili
Kaj je zdej Ella, a si jo še vedno dišavišuser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
1.8.2008 23:03:55   
MetiLu
Čer!
A za čeveljčke sem prepozna? user posted image

Mater tale moj otrok bi pomojem raj od lakote dol padu, koker pa flašo potegnu user posted image  user posted image  Sem mu zvečer naštimala 200ml aptamila, pa en piškotek notri raztopila, pa se je začel dret ko jeshar... pol sem šla naštimat ful redko riževo kašico za po flaši, no way, cela drama. Še dobr da mam jest joške, ker drgač ne vem kaj bi user posted image  Mater, nakonc se bova res dojila do tretga leta user posted image  no sej pol je bil že tok fertik, da ja parkrat povleku in zaspal. Sem šla pod tuš, pridem ven in spet vrešči... seveda, ker se gospod ni najedu... ni zdej upam, da je sit, pa da mi da do 4.00 mir !!! ... sanja svinja.... user posted image

Še dobr da sva dones sama, ati je v nočni, da bova komot v tavelki postli spala, če ne bo šlo drugač user posted image

vas grem mal prebrat ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
1.8.2008 23:04:16   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Jaz sem šla pa princesko počekirat in spi na boku Pa nogice v ograjo oprte V obliki črke L Kok je sladka

naša tudi tako  spi , pa pojočo lunico ima tik ob obrazu , pravi cukrček user posted image

naša je tudi tako, sam ma nikiko pred sabo user posted image jaz jo kar hodim gledat in božat... jaz sem tudi čist zaljubljena user posted image

jencili evo me, nadišavljeno, končno user posted image midve sva se pa še kako uro potepali, pa je bla potem itak že čist zaspana in mi je v lupinci zaspala, sem jo doma kar notr pustila, pa je spala skupaj skoraj 2 uri user posted image user posted image user posted image pa še potem zunaj pol ure, več ji pa nisem pustila user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
1.8.2008 23:05:06   
jencili
Punce, jst grem pa jutr na dekliščino. A veste, da me že zdej zvija, k grem?
Pa sploh ne vem zakaj! Ati vem, da bo odlično poskrbel za Taja...očitno sem že tok iz forme, da me je kr mal groza. Sploh naslednjega dneva, k bom čist zaspana.
Sicer mi je pa prej user posted image  reku, da se bo v nedeljo tud žrtvoval. Je reku, no sej v nedeljo pa prideš ti okol 7-ih domov, okol 10-ih še Taja podojiš, pol pa midva kidneva, da se boš lahko mal naspala. Čez dan bova šla pa tud več kot za eno urco (sm rekla, a bi vsaj za urco zalegla čez dan, če bo kriza) vn, da se boš lahko mal spočilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
1.8.2008 23:06:24   
Suzi*
user posted image user posted image user posted image  ste že naročile. smlk, smlk.user posted image  

a bo kera še naročala??? če ne, naj mi prosim ena razloži postopek. jaz bi tud mela copatke za žano. ampak zakaj se pa lahko samo 7 komadov naroči v paletu??? user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
1.8.2008 23:06:34   
ella79
meti zakaj ga pa prej ne daš spat, če je tok zaspan user posted image jaz točno vem, kdaj jo morm spat dat in čist lepo zaspi. Če je pa preveč utrujena, pa hoče še mal zize, pa potem tudi zaspi, sam ta varijanta mi ni všeč 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
1.8.2008 23:08:12   
ella79
jencili veš da bo tvoj poskrbel za taja in tebe tudi, da se potem odpočiješ. Tok boš pa že v nedeljo pr seb, da boš na 3 ure zizo vn dala user posted image  user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za atija

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
1.8.2008 23:09:51   
ella79
suzi sej lahko več al manj naročiš, sam jaz mislim, da za prvič jih imamo dost, da sploh vidmo kake kvalitete so, pa če nas bo še kej carina koštala. Sem pa še eno stran pripopala, k imajo tudi lepe, pa še škornjčke, tako da mislim da bomo kmal spet šopingirale. Sam da najprej to pošiljko dobimo

če pa hočeš jih pa tudi lahko seveda že prej naročite user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 1.8.2008 23:10:14 >

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
1.8.2008 23:10:12   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili veš da bo tvoj poskrbel za taja in tebe tudi, da se potem odpočiješ. Tok boš pa že v nedeljo pr seb, da boš na 3 ure zizo vn dala user posted image  user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za atija

ja, sej vem, da bosta uživala. Pa sej, to me res ne skrbi, k mamo zlo pridnga atija pr naš bajtuser posted image user posted image user posted image

Hm...a Bajsa se je kej javla že?
Al še vedno v avto poka vso robo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
1.8.2008 23:11:20   
ella79
ni še bajse  user posted image sam kokr jo poznam, sem sigurna da se bo javla pred spanjem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
1.8.2008 23:13:53   
jencili
ja, tud jst mislm, da se bo.user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
1.8.2008 23:16:38   
jencili
kaj, a zdej je pa Dolenjka mrknila?

jst pa spet veselo pumpam...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
1.8.2008 23:18:40   
dolenjka
MOja tut tko diši, da sem še zunaj vse komarje pregnala user posted image

Meti, a ti si ga namesto joške na flašo dala, al za zraven user posted image  Naša gre spat takoj ko se samo 1x za uhelj prime oz takoj po kopanju, ki je najkasneje 20.15, pa še to je kar malo pozno user posted image

Bajsa je pa verjetn šlepar kupila da bo vse prvlekla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
1.8.2008 23:20:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

kaj, a zdej je pa Dolenjka mrknila?

nič bat, sem tu, čist frišna user posted image

Joj ne mi pumpice omenjat, se mi še danes gravža, pa že skor 2 meseca ne pumpam user posted image

Mi pa našo princesko ju3 na trg peljemo pa mal na špancir po stari LJ potem gremo pa z mojim fotrom na kosilo na kmete nekam user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
1.8.2008 23:21:28   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ti m jaz dala šlepar! user posted image user posted image user posted image user posted image  babji! No sej nism tko huda user posted image !

Čeeeer!

Se sam javim, pol preberem, pokomentiram in grem spat. Drgač je blo tko fino, da grem v pon spet, grem naročit vse vse vse! Pol bo pa res že skor šlepar treba user posted image

A ja za vse neučakane: antilopce in mizice so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
1.8.2008 23:22:44   
jencili
[/quote]

Joj ne mi pumpice omenjat, se mi še danes gravža, pa že skor 2 meseca ne pumpam user posted image  

[/quote]

zakaj?user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
1.8.2008 23:23:08   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Ti m jaz dala šlepar! user posted image user posted image user posted image user posted image  babji! No sej nism tko huda user posted image !

Čeeeer!

Se sam javim, pol preberem, pokomentiram in grem spat. Drgač je blo tko fino, da grem v pon spet, grem naročit vse vse vse! Pol bo pa res že skor šlepar treba user posted image

A ja za vse neučakane: antilopce in mizice so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OOOOOOOO HUUDOOOOOOOOO sem se te kr mal ustrašla k si tko hitr uletela iz za čoška user posted image  user posted image  user posted image  

Na konc bom pa jaz tut antilopo za 10 EUR kupila in bo to to user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
1.8.2008 23:25:02   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Čeeeer!

OOOOOOOO HUUDOOOOOOOOO sem se te kr mal ustrašla k si tko hitr uletela iz za čoška user posted image  user posted image  user posted image  

Na konc bom pa jaz tut antilopo za 10 EUR kupila in bo to to user posted image

skorist prilko, zdej ko je Bajsa odprla svoj S.P. s prevoziuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
1.8.2008 23:25:55   
dolenjka

zakaj?user posted image

zaradi mastitisev in ker tamala tudi vmes včasih ni jedla, sem si vask večer ob 23h pumpala zize in nisem šla prej spat, da ne bi spet fasala. Pol pa še čez dan včasihhhh... mešal se mi je že od pumpice in sanjala sem jo, pa pomivanje.... bljkkkkkkkkkk

Upam, da tega nobena nikoli ne doživi! Sam sem bila trmasta in vztrajna, marsikatera bi puško v kuruzo vrgla in evo rezultat srček moj mali user posted image  tko je zlata, da sem čist fertik oz zaljubljenosti user posted image  Kdo bi si mislil....

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
1.8.2008 23:27:20   
dolenjka
Ella, kaj pa zdaj nabavljaš? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
1.8.2008 23:28:43   
MetiLu
Mah dones sva 20 min zamudila večerni ritual, pa flašo sem mu naredila namesto joške ... no, pol se je pa še spanec zavleku, ker ni hotu jest s flaše ... in ko sem mu končno dala zizo je omagal user posted image  revček, no sej zdej pa spi brez dude, me zanima kolk cajta user posted image  ... Če se jest ne bom kmal naspala, bom še s kvasom probala, res bom ... ker tole nespanje me že mal načenja, to ne morte verjet, kok na psiho udarja, če se sploh ne moreš nikol naspat. Tiste, ki imate speče otroke si tega ne znate lih predstavljat...

****, po trepalnicah bi hodila, pa z ritjo zraven ploskala, sam da bi lahko spala v kosu 5 ur user posted image  zdele pa že dobrih 14 dni spim po max 2. urce v kosu user posted image  pa tud prej nismo spal, da ne bo pomote, da imamo ta problem sam zadnja 2 tedna...

Suzi, Buči, jaz bi tudi copatke, a se bomo še me zorganizirale?
Za carino lahko pa jaz mami vprašam, ker na špediciji dela, pa bo znala povedat. Sam sporočte mi in katere države to pride, pa kolk bo kosov in znesek fakture user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
1.8.2008 23:29:26   
jencili

zakaj?user posted image

zaradi mastitisev in ker tamala tudi vmes včasih ni jedla, sem si vask večer ob 23h pumpala zize in nisem šla prej spat, da ne bi spet fasala. Pol pa še čez dan včasihhhh... mešal se mi je že od pumpice in sanjala sem jo, pa pomivanje.... bljkkkkkkkkkk

Upam, da tega nobena nikoli ne doživi! Sam sem bila trmasta in vztrajna, marsikatera bi puško v kuruzo vrgla in evo rezultat srček moj mali user posted image  tko je zlata, da sem čist fertik oz zaljubljenosti user posted image  Kdo bi si mislil....

ja, sej verjamem, da ti je pol bljkkkkk, ja.
No, sej jst sm ga tud v rahli obliki fasala in jedla antibiotike, sam ne vem kako to, ker je Taj res pridno jedu skozuser posted image . Pojma nimam. In tud s pumpico nisem nč več vn spravila, pol pa enostavno več nisem pumpala.
Zdej pa sam še tko, bolj za rezervo da je. No, razen zadnjih neki dni, k  mam prov proizvodnjouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.