![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:51:57
|
|
|
|
nizy
|
Jaz sem šla pa princesko počekirat in spi na boku Pa nogice v ograjo oprte V obliki črke L Kok je sladka naša tudi tako spi , pa pojočo lunico ima tik ob obrazu , pravi cukrček
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:53:42
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša lunce ne rabi, sem jaz dovolj okrogla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 22:54:50
|
|
|
|
nizy
|
saj sem jaz tudi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:01:43
|
|
|
|
jencili
|
Kaj je zdej Ella, a si jo še vedno dišaviš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:03:55
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! A za čeveljčke sem prepozna? Mater tale moj otrok bi pomojem raj od lakote dol padu, koker pa flašo potegnu Sem mu zvečer naštimala 200ml aptamila, pa en piškotek notri raztopila, pa se je začel dret ko jeshar... pol sem šla naštimat ful redko riževo kašico za po flaši, no way, cela drama. Še dobr da mam jest joške, ker drgač ne vem kaj bi Mater, nakonc se bova res dojila do tretga leta no sej pol je bil že tok fertik, da ja parkrat povleku in zaspal. Sem šla pod tuš, pridem ven in spet vrešči... seveda, ker se gospod ni najedu... ni zdej upam, da je sit, pa da mi da do 4.00 mir !!! ... sanja svinja.... Še dobr da sva dones sama, ati je v nočni, da bova komot v tavelki postli spala, če ne bo šlo drugač vas grem mal prebrat ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:04:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Jaz sem šla pa princesko počekirat in spi na boku Pa nogice v ograjo oprte V obliki črke L Kok je sladka naša tudi tako spi , pa pojočo lunico ima tik ob obrazu , pravi cukrček naša je tudi tako, sam ma nikiko pred sabo jaz jo kar hodim gledat in božat... jaz sem tudi čist zaljubljena jencili evo me, nadišavljeno, končno midve sva se pa še kako uro potepali, pa je bla potem itak že čist zaspana in mi je v lupinci zaspala, sem jo doma kar notr pustila, pa je spala skupaj skoraj 2 uri pa še potem zunaj pol ure, več ji pa nisem pustila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:05:06
|
|
|
|
jencili
|
Punce, jst grem pa jutr na dekliščino. A veste, da me že zdej zvija, k grem? Pa sploh ne vem zakaj! Ati vem, da bo odlično poskrbel za Taja...očitno sem že tok iz forme, da me je kr mal groza. Sploh naslednjega dneva, k bom čist zaspana. Sicer mi je pa prej reku, da se bo v nedeljo tud žrtvoval. Je reku, no sej v nedeljo pa prideš ti okol 7-ih domov, okol 10-ih še Taja podojiš, pol pa midva kidneva, da se boš lahko mal naspala. Čez dan bova šla pa tud več kot za eno urco (sm rekla, a bi vsaj za urco zalegla čez dan, če bo kriza) vn, da se boš lahko mal spočila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:06:24
|
|
|
|
Suzi*
|
ste že naročile. smlk, smlk. a bo kera še naročala??? če ne, naj mi prosim ena razloži postopek. jaz bi tud mela copatke za žano. ampak zakaj se pa lahko samo 7 komadov naroči v paletu???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:06:34
|
|
|
|
ella79
|
meti zakaj ga pa prej ne daš spat, če je tok zaspan jaz točno vem, kdaj jo morm spat dat in čist lepo zaspi. Če je pa preveč utrujena, pa hoče še mal zize, pa potem tudi zaspi, sam ta varijanta mi ni všeč
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:08:12
|
|
|
|
ella79
|
jencili veš da bo tvoj poskrbel za taja in tebe tudi, da se potem odpočiješ. Tok boš pa že v nedeljo pr seb, da boš na 3 ure zizo vn dala pa za atija
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:09:51
|
|
|
|
ella79
|
suzi sej lahko več al manj naročiš, sam jaz mislim, da za prvič jih imamo dost, da sploh vidmo kake kvalitete so, pa če nas bo še kej carina koštala. Sem pa še eno stran pripopala, k imajo tudi lepe, pa še škornjčke, tako da mislim da bomo kmal spet šopingirale. Sam da najprej to pošiljko dobimo če pa hočeš jih pa tudi lahko seveda že prej naročite
< Sporočilo je popravil ella79 -- 1.8.2008 23:10:14 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:10:12
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili veš da bo tvoj poskrbel za taja in tebe tudi, da se potem odpočiješ. Tok boš pa že v nedeljo pr seb, da boš na 3 ure zizo vn dala pa za atija ja, sej vem, da bosta uživala. Pa sej, to me res ne skrbi, k mamo zlo pridnga atija pr naš bajt Hm...a Bajsa se je kej javla že? Al še vedno v avto poka vso robo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:11:20
|
|
|
|
ella79
|
ni še bajse sam kokr jo poznam, sem sigurna da se bo javla pred spanjem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:13:53
|
|
|
|
jencili
|
ja, tud jst mislm, da se bo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:16:38
|
|
|
|
jencili
|
kaj, a zdej je pa Dolenjka mrknila? jst pa spet veselo pumpam...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:18:40
|
|
|
|
dolenjka
|
MOja tut tko diši, da sem še zunaj vse komarje pregnala Meti, a ti si ga namesto joške na flašo dala, al za zraven Naša gre spat takoj ko se samo 1x za uhelj prime oz takoj po kopanju, ki je najkasneje 20.15, pa še to je kar malo pozno Bajsa je pa verjetn šlepar kupila da bo vse prvlekla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:20:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj, a zdej je pa Dolenjka mrknila? nič bat, sem tu, čist frišna Joj ne mi pumpice omenjat, se mi še danes gravža, pa že skor 2 meseca ne pumpam Mi pa našo princesko ju3 na trg peljemo pa mal na špancir po stari LJ potem gremo pa z mojim fotrom na kosilo na kmete nekam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:21:28
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsa je pa verjetn šlepar kupila da bo vse prvlekla Ti m jaz dala šlepar! babji! No sej nism tko huda ! Čeeeer! Se sam javim, pol preberem, pokomentiram in grem spat. Drgač je blo tko fino, da grem v pon spet, grem naročit vse vse vse! Pol bo pa res že skor šlepar treba A ja za vse neučakane: antilopce in mizice so
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:22:44
|
|
|
|
jencili
|
[/quote] Joj ne mi pumpice omenjat, se mi še danes gravža, pa že skor 2 meseca ne pumpam [/quote] zakaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:23:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsa je pa verjetn šlepar kupila da bo vse prvlekla Ti m jaz dala šlepar! babji! No sej nism tko huda ! Čeeeer! Se sam javim, pol preberem, pokomentiram in grem spat. Drgač je blo tko fino, da grem v pon spet, grem naročit vse vse vse! Pol bo pa res že skor šlepar treba A ja za vse neučakane: antilopce in mizice so OOOOOOOO HUUDOOOOOOOOO sem se te kr mal ustrašla k si tko hitr uletela iz za čoška Na konc bom pa jaz tut antilopo za 10 EUR kupila in bo to to
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:25:02
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bajsa je pa verjetn šlepar kupila da bo vse prvlekla Ti m jaz dala šlepar! babji! No sej nism tko huda ! Čeeeer! Se sam javim, pol preberem, pokomentiram in grem spat. Drgač je blo tko fino, da grem v pon spet, grem naročit vse vse vse! Pol bo pa res že skor šlepar treba A ja za vse neučakane: antilopce in mizice so OOOOOOOO HUUDOOOOOOOOO sem se te kr mal ustrašla k si tko hitr uletela iz za čoška Na konc bom pa jaz tut antilopo za 10 EUR kupila in bo to to skorist prilko, zdej ko je Bajsa odprla svoj S.P. s prevozi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:25:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Joj ne mi pumpice omenjat, se mi še danes gravža, pa že skor 2 meseca ne pumpam zakaj? zaradi mastitisev in ker tamala tudi vmes včasih ni jedla, sem si vask večer ob 23h pumpala zize in nisem šla prej spat, da ne bi spet fasala. Pol pa še čez dan včasihhhh... mešal se mi je že od pumpice in sanjala sem jo, pa pomivanje.... bljkkkkkkkkkk Upam, da tega nobena nikoli ne doživi! Sam sem bila trmasta in vztrajna, marsikatera bi puško v kuruzo vrgla in evo rezultat srček moj mali tko je zlata, da sem čist fertik oz zaljubljenosti Kdo bi si mislil....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:27:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, kaj pa zdaj nabavljaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:28:43
|
|
|
|
MetiLu
|
Mah dones sva 20 min zamudila večerni ritual, pa flašo sem mu naredila namesto joške ... no, pol se je pa še spanec zavleku, ker ni hotu jest s flaše ... in ko sem mu končno dala zizo je omagal revček, no sej zdej pa spi brez dude, me zanima kolk cajta ... Če se jest ne bom kmal naspala, bom še s kvasom probala, res bom ... ker tole nespanje me že mal načenja, to ne morte verjet, kok na psiho udarja, če se sploh ne moreš nikol naspat. Tiste, ki imate speče otroke si tega ne znate lih predstavljat... ****, po trepalnicah bi hodila, pa z ritjo zraven ploskala, sam da bi lahko spala v kosu 5 ur zdele pa že dobrih 14 dni spim po max 2. urce v kosu pa tud prej nismo spal, da ne bo pomote, da imamo ta problem sam zadnja 2 tedna... Suzi, Buči, jaz bi tudi copatke, a se bomo še me zorganizirale? Za carino lahko pa jaz mami vprašam, ker na špediciji dela, pa bo znala povedat. Sam sporočte mi in katere države to pride, pa kolk bo kosov in znesek fakture
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:29:26
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Joj ne mi pumpice omenjat, se mi še danes gravža, pa že skor 2 meseca ne pumpam zakaj? zaradi mastitisev in ker tamala tudi vmes včasih ni jedla, sem si vask večer ob 23h pumpala zize in nisem šla prej spat, da ne bi spet fasala. Pol pa še čez dan včasihhhh... mešal se mi je že od pumpice in sanjala sem jo, pa pomivanje.... bljkkkkkkkkkk Upam, da tega nobena nikoli ne doživi! Sam sem bila trmasta in vztrajna, marsikatera bi puško v kuruzo vrgla in evo rezultat srček moj mali tko je zlata, da sem čist fertik oz zaljubljenosti Kdo bi si mislil.... ja, sej verjamem, da ti je pol bljkkkkk, ja. No, sej jst sm ga tud v rahli obliki fasala in jedla antibiotike, sam ne vem kako to, ker je Taj res pridno jedu skoz . Pojma nimam. In tud s pumpico nisem nč več vn spravila, pol pa enostavno več nisem pumpala. Zdej pa sam še tko, bolj za rezervo da je. No, razen zadnjih neki dni, k mam prov proizvodnjo
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.