Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:30:10
|
|
|
|
ella79
|
ooo bajsa ma ti si super a boš v ponedeljek šlepar antilop dol pripeljala dolnje jaz sem antilopo za varstvo naročila, pa mi je bla najprej ful čudna, k sem pa pri eni vidla je pa čist ok sej če pogledaš, kaj je pa slex drugačen, ravno tako se ne da poležat... meti, ne zamert, mi je slex itak bolj všeč, dlje uporaben... sam če ceno primerjaš...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:33:13
|
|
|
|
jencili
|
no Ella, si naštudirala, kaj se bo naprej kupovalo? Copatke mate...kaj še rabimo?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:33:29
|
|
|
|
MetiLu
|
Bajsika za šoping Dolenči, pol se znamo pa jutri srečat midva greva tudi po sadje na trg Zdej je pa skrajni čas, da grem spat...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:34:15
|
|
|
|
ella79
|
joj jaz tudi pumpice vidt ne morm sem si 2-3 mesece pumpala pred spanjem, med spanjem, ko je Zoja pridno spančkala. Sem si mislila, čist vseeeno bi bilo, če bi jo na zizo dala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:35:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no Ella, si naštudirala, kaj se bo naprej kupovalo? Copatke mate...kaj še rabimo? škorenjčke potem sem pa že jaz na vrsti morm kej posebnega najti za posebne mamice
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:36:21
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili no Ella, si naštudirala, kaj se bo naprej kupovalo? Copatke mate...kaj še rabimo? škorenjčke potem sem pa že jaz na vrsti morm kej posebnega najti za posebne mamice ooo, kok lepo si to napisala. Kej posebnega, za posebne mamice
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:36:23
|
|
|
|
Suzi*
|
meti, ti kar povpraš za carino. bo pa zneslo za 8 copatk po cca 9 eur in poštnino to cca 83 $, kar je cca. 55 eur. ja, gre pa iz USA. če bi šlo iz eu, itak ni carine.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:36:51
|
|
|
|
dolenjka
|
a jaz sem zdej "dolnje" Sej poznam antilopo, sam za doma imam namen kaj bolj org kupit, če si bomo pa "vikendico" omislili, jo bom pa vzela Jencili, ti kar pumpaj zalogo, sej si bom jaz tut še kdaj kaj spumpala, sam prve tri mesece sem jo pa iz dna duše sovražila Meti, jaz osebno res nisem probala tega nespanja, sam je pa pri sestri še danes ta problem, pa ima že skoraj 1 leto in se 7x na noč zbudi pa tut samo joška pomaga Samo ona gre zdaj na šiht in se ji meša ker ne ve kaj naj naredi. Jaz osebno mislim, da v tvojem primeru flaša ni rešitev ampak kvečjem poglobitev problema, ker je še tako majhen in te še rabi Pa ne mu revčku kvasa dat, prosimmmm. Daj ga ti pojej oz popij in če ti bo všeč ga daj še njemu. Ne moreš ga zdaj do nadaljnjega s kvasom vsak večer filat, če bo potem zaspal No, al pa daj, če misliš da prav, saj je tvoj. Sam meni se smili Probaj se disciplinirati in vsak večer ob istem času hodite spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:37:31
|
|
|
|
ella79
|
mi gremo tudi dopoldan v mesto, sam verjetno sam v KR popldan pa na Bled, potem pa na večerjo v Bohinj. Imamo tuki dva avstralca, pa jih je treba mal okrog pelat, čeprav se men to sploh ne da
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:39:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili no Ella, si naštudirala, kaj se bo naprej kupovalo? Copatke mate...kaj še rabimo? škorenjčke potem sem pa že jaz na vrsti morm kej posebnega najti za posebne mamice ooo, kok lepo si to napisala. Kej posebnega, za posebne mamice ja, me smo ene posebne mamice, nekatere s čudnimi očki Meti, mi gremo zgodaj, ker moramo biti do 13h že doma, pa še prevroče bo potem in rada bi, da carica vsaj popoldansko rundo doma v postelji odspi, pa tisto ob 13h za pol urce tudi če bo šlo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:40:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mi gremo tudi dopoldan v mesto, sam verjetno sam v KR popldan pa na Bled, potem pa na večerjo v Bohinj. Imamo tuki dva avstralca, pa jih je treba mal okrog pelat, čeprav se men to sploh ne da razumemmmmmm, to sem jaz v Bruslju 2 leti doživljala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:41:04
|
|
|
|
jencili
|
ok, mal sem nevedna, zato eno ? Čemu služi kvas???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:42:16
|
|
|
|
dolenjka
|
nekatere na forumu so dale zvečer malo kvasa in mleko čez, da so dlje ali pa celo noč spali, ker se valda napihne..... evo, zdaj veš kaj lahko v nedeljo zjutraj poješ
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:43:06
|
|
|
|
ella79
|
dolenjak jaz sem skoz govorila, da smo me posebne punce, da so za nas samo posebni fantje in zdej k smo mamice, smo tudi nekaj posebnega, tako da so tudi naši neki posebnega če jih ne bi bilo, naši februarčki ne bi bilo, to kar so so pa itak nekaj posebnega
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:43:09
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili no Ella, si naštudirala, kaj se bo naprej kupovalo? Copatke mate...kaj še rabimo? škorenjčke potem sem pa že jaz na vrsti morm kej posebnega najti za posebne mamice ooo, kok lepo si to napisala. Kej posebnega, za posebne mamice ja, me smo ene posebne mamice, nekatere s čudnimi očki Meti, mi gremo zgodaj, ker moramo biti do 13h že doma, pa še prevroče bo potem in rada bi, da carica vsaj popoldansko rundo doma v postelji odspi, pa tisto ob 13h za pol urce tudi če bo šlo sama nimam teh težav, mislim pa, da se tud z očki da, samo vsake toliko jim je treba razložit, kako se stvari streže
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:43:32
|
|
|
|
Suzi*
|
meti, jaz tud mislim tako kot dolenjka. vrž flašo v kot, brezveze jo dajat, ko pa rabi tvojo bližino, pa itak ni navajen pit po njej. jaz bi šla tud v to, da hodte po istem ritmu spat vsak dan. jaz tako gledam, da greva do pol devetih se dojit oz. če si fuuul očke mane in sitka greva tud ene 15 minut prej. ma nočem ti pametovat , moje mnenje je samo to, da novosti otroka begajo, če ima pa vedno isti ritem, je pa miren in lažje funkcionira ker se navadi in ve kaj ga čaka.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:44:55
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka nekatere na forumu so dale zvečer malo kvasa in mleko čez, da so dlje ali pa celo noč spali, ker se valda napihne..... evo, zdaj veš kaj lahko v nedeljo zjutraj poješ ok, tole mi pa ni glih fajn slišat. No go...pa tud če še tko vstajam. Čeprov zadnji dve noči sta bli precej boljši. Bomo vidl kako bo dons...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:44:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili se strinjam, moj je res zlat, sam vsake tolk časa mu mal spodrsne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:46:21
|
|
|
|
ella79
|
no pa še jaz mal povem... pri nas je spala od 1,5 meseca dalje celo noč. Takrat sem jo začela kopat vsak dan, ob isti uri, isti ritual, obvezno v pižamco, vse isto vsak večer, pa čim bolj drugače kot čez dan, da ve, da zdej bo pa noč in da je treba spat al je pa čist slučajno palilo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:48:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka nekatere na forumu so dale zvečer malo kvasa in mleko čez, da so dlje ali pa celo noč spali, ker se valda napihne..... evo, zdaj veš kaj lahko v nedeljo zjutraj poješ ok, tole mi pa ni glih fajn slišat. No go...pa tud če še tko vstajam. Čeprov zadnji dve noči sta bli precej boljši. Bomo vidl kako bo dons... mah ja, jaz sem se na začetku smejala, pol sem pa začela razmišljat da stalno nekaj pazim kaj bom jedla da bo mleko dobro, pa kaj bi ji ko bo čas za GH dala... a pol naj ji dam pa kvas, ki je meni bljak Se bom že enkrat naspala, če ne prej pa u staračkom domu Meti, brez zamere, ampak če je tako hudo bi ti jaz ponižno predlagala, da namesto da greš delat, greš spat, tvoj pa tamalga ven pelje da se ti nakuliraš in naspiš Janezek te rabi spočito in zdravo, ne zmahano in brez energije, pa nervozno, ker pol tut on ne more bi kulči No, spet pametujem in se vtikam.... taka sem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:48:31
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili se strinjam, moj je res zlat, sam vsake tolk časa mu mal spodrsne tko k vsakmu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:50:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 no pa še jaz mal povem... pri nas je spala od 1,5 meseca dalje celo noč. Takrat sem jo začela kopat vsak dan, ob isti uri, isti ritual, obvezno v pižamco, vse isto vsak večer, pa čim bolj drugače kot čez dan, da ve, da zdej bo pa noč in da je treba spat al je pa čist slučajno palilo pri nas je bilo isto, samo mal mastitisov je blo vmes pa pižamca je prišla pri 3h mesecih na vrsto pa 3x smo zabluzili in nismo domov prišli ob uri in je spala v avtu in nadaljevala v posteljici, ampak jedla je pa ob istem času + -
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:53:01
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 no pa še jaz mal povem... pri nas je spala od 1,5 meseca dalje celo noč. Takrat sem jo začela kopat vsak dan, ob isti uri, isti ritual, obvezno v pižamco, vse isto vsak večer, pa čim bolj drugače kot čez dan, da ve, da zdej bo pa noč in da je treba spat al je pa čist slučajno palilo pri nas je bilo isto, samo mal mastitisov je blo vmes pa pižamca je prišla pri 3h mesecih na vrsto pa 3x smo zabluzili in nismo domov prišli ob uri in je spala v avtu in nadaljevala v posteljici, ampak jedla je pa ob istem času + - punce k smo glih na tej temi...naš Taj hodi spat obvezno ob 21.30 +-. Nikakor ga ne morem navadit, da bi šel prej spat, pa lahko nardim karkoli. Ga prej skopam, podojim, v pižamco, se pocrklava...vse to, pa je še vedno ko mali čukec. Ko pide pa prava ura, pa zaspi. Kako bi jst to prestavila na kako urco prej???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:54:12
|
|
|
|
ella79
|
jencili sej se bo ura prestavla, pa če taj ne bo opazu bo pa čist ok
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 1.8.2008 23:55:19
|
|
|
|
Suzi*
|
pri nas je bla na začetku cela štala s spanjem. ampak sem tud na splošno imela štalo, ker sem bla skos sama in nisem vedla po kakšne postopku naj tamala2 dajem spat. pol sem vsak večer nekej drugač sprobavala in je bil cel . odkar smo se ustalili pri enem ritmu, ki mi odgovarja, in tamalima tudi, pa je kar ok. zdej nas malo menjava sobe spet mede, ampak se bomo tud na to navadili.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.